Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok
Valakinek van tapasztalata a Mede8er MED800x3d - vel kapcsolatna? Van rajta koax és elvileg minden féle zenei anyaggal megbírkózik.
Köszi
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1642
Hálózati audio lejátszók
Erről beszéltem ! (már)
Én viszont egyáltalán nem, de sebaj.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1304
Hálózati audio lejátszók
Szerintem ne keverjük ide a nagyvad, öreg csótány cd lejátszókat, nem egy a célközönség. Ez egy kvázi fiatalokat megcélzó termék, ahol a széles szolgáltatási paletta elvárt. A tipikus szerintem egy ráakasztott nagy vinyó, tele zenével. Tényleg, HDD-t elbír az usb portja?
Szerintem csak keverjük ide . Ha tudja az ember mihez hasonlítani, majd esetleg jobban/egyszerűbben kiválasztja ha kell neki médiaplayer . Én is hajlanék rá , de van egy (alsó) határ . (meg egy felső is. )
- SoundMania
- Törzsgárda

Hálózati audio lejátszók
Nem csak 192k USB létezik a világon. Kétség kívül vonzóbb (!!!) lenne a 192-es adat, de a hangminőség nem csak a paraméterektől függ (szerencsére).
16/44.1-el azért elég jól elvannak a CD játszók az Accuphasetől a Wadiáig. És azért hallgatni is lehet ezeket az őscsótányokat. Nem is csekély élvezettel.
Erről beszéltem ! (már)
- SoundMania
- Törzsgárda

Hálózati audio lejátszók
Sziasztok.
Van egy Audio Note Dac Zero-m.
Mit ajánlanátok a kiszolgálására? Medialéjátszóra gondoltam. Koax kimenet szükséges. 3d meg egyéb videó téma nem fontos. FLAC lejátszás a cél. 40e-körül.
Köszi előre is.
SB Duet ? ( aztán ebben remek lehetőséget is találsz , továbbfejlesztésre , ha költesz majd rá később .)
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok.
Van egy Audio Note Dac Zero-m.
Mit ajánlanátok a kiszolgálására? Medialéjátszóra gondoltam. Koax kimenet szükséges. 3d meg egyéb videó téma nem fontos. FLAC lejátszás a cél. 40e-körül.
Köszi előre is.
-
Vendég
Hálózati audio lejátszók
Szerintem ne keverjük ide a nagyvad, öreg csótány cd lejátszókat, nem egy a célközönség. Ez egy kvázi fiatalokat megcélzó termék, ahol a széles szolgáltatási paletta elvárt. A tipikus szerintem egy ráakasztott nagy vinyó, tele zenével. Tényleg, HDD-t elbír az usb portja?
Ez így igaz. Pont a fiatalokat szeretné bevonni a mai zenehallgatási szokásokba.
Itt sok hasznos infót megtalálhatsz róla:
http://hangzasvilag.hu/advance-acoustic-x-uni-test/
- Indy
- V.I.P.

Hálózati audio lejátszók
-
Vendég
Hálózati audio lejátszók
Azért ez 200k-ért 2014-ben elég gyenge produkció.
Nem csak 192k USB létezik a világon. Kétség kívül vonzóbb (!!!) lenne a 192-es adat, de a hangminőség nem csak a paraméterektől függ (szerencsére).
16/44.1-el azért elég jól elvannak a CD játszók az Accuphasetől a Wadiáig. És azért hallgatni is lehet ezeket az őscsótányokat. Nem is csekély élvezettel.
A belső DAC-ja és a többi bemenetről 24/192. Ha valaki pedig USB-ről szeretne 24/192-őt, akkor kell egy USB/SPDIF átalakító pl. fülelektől. Nem egy nagy költség. Ha valakinek ez hiányzik a lelki békéjéhez.
- Indy
- V.I.P.

Hálózati audio lejátszók
USB-n csak 48k-ig megy. Koaxon, hálózaton 192k-ig.
Azért ez 200k-ért 2014-ben elég gyenge produkció.
-
Vendég
Hálózati audio lejátszók
Milyen felbontásokat kezel? Neten nem nagyon találom, vagy nem egyértelmű. Elsősorban USB-n érdekelne.
USB-n csak 48k-ig megy. Koaxon, hálózaton 192k-ig.
- Indy
- V.I.P.

Hálózati audio lejátszók
A hangja nyílt, dinamikus, nem szenved komoly hibáktól.
Milyen felbontásokat kezel? Neten nem nagyon találom, vagy nem egyértelmű. Elsősorban USB-n érdekelne.
-
Vendég
Hálózati audio lejátszók
Én még nem hallgattam meg, HG tudna erről nyilatkozni...
Sokat nem, mert pillanatok alatt elvitték még a saját demó darabunkat is. A következő tízes szállítmány meg még nem jött meg, akkora az igény a gépre.
De az a pár nap, amíg volt, biztató. Pláne ha az árát nézzük. Nyilvánvalóan nem egy Lumin, de nem is vele kell versenyeznie. Viszont egész jó volt hallgatni.
Sajnos iPadről nem vezérelhető, de a saját érintőképernyőjéről gyönyörűen működött. A hangja nyílt, dinamikus, nem szenved komoly hibáktól.
-
Vendég
Hálózati audio lejátszók
Igen-igen, az S1 per pillanat az abszolút csúcs.
Szerintem is. Döbbenetesen jó ez a gép.
Pont tegnap hoztam vissza egy féléves A1-et. A tulaj S1-re upgradelt.
Nagyon elégedett, pedig az A1 is fantasztikus. Csak hát az S1 még jobb. Ez van.
Valamit nagyon tudnak a Pixel Magicnél. Nem csak a dupla DSD miatt. Az egész hang még simább, de úgy, hogy a felbontás, dinamika, a háttér csendje még nagyobb.
Ma egy csúcs analóg rendszer tulaja (SME 20/ full VTL (S400 power, 7.5 pre. 6.5 phono)/ full Odin....) döbbent arccal ült a gép előtt, amikor DSD LP rippeket játszottam neki az S1-ről. Nem akart a hinni a fülének, hogy ez egy digitális forrásból jön. Hát igen, nem a digitálissal van a gond, hanem lejátszókkal. Lehet abból jót is választani.
Ebben a sorban hová pozicionálnátok az Advance Acoustic X-UNI-t?
Hálózati audio lejátszók
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Hálózati audio lejátszók
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Az Lumin S1-et ki is hagytad a sorból.
Pedig hallottad már.
Hálózati audio lejátszók
Pedig hallottad már.
BARTIMEX AUDIO Honlap
-
Vendég
Hálózati audio lejátszók
A sorrend szubjektív nyilván, de azért elég jó korrelációt mutat az árral, csodákban lehet persze reménykedni, de a jó hangnak ára van.
Csak azokat írom, amiket módom volt többször meghallgatni, és még gyártásban vannak.
Sonos Connect
CA NP30
Yamaha CD-N500
Pioneer N-30, N-50
CA Stream Magic 6
Pro-Ject StreamBox RS
Oppo BDP-105
Linn Sneaky DS
Linn Majik DS
Electrocompaniet ECI 6DS
Linn Akurate DS
Lumin A1
Linn Klimax DS
Pedig hallottad már.
- SoundMania
- Törzsgárda

Hálózati audio lejátszók
Én legutóbb 700 Euróért vettem a Sneaky-t, bizton állítom, semmi nincs a közelébe sem ennyiért.
Kb milyen CD játszóval lenne partiban ? Theta ? Wadia ?
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Hálózati audio lejátszók
ebay-ről használt Sneaky DS kijön ennyiből. Esetleg valamilyen Cyrus streamer. Streamline2 is kijön ennyiből használtan, de lehet, hogy a felette levő streamerekből is ki lehet fogni egyet.
Én legutóbb 700 Euróért vettem a Sneaky-t, bizton állítom, semmi nincs a közelébe sem ennyiért.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- zozoweb
- V.I.P.

- Értékelés: 115
Hálózati audio lejátszók
Ha ssd van a számítógépben a boot a mai processzorokkal nagyságrendileg ugyanolyan gyors, mint a hálózai lejátszók boot ideje. Ha csak sleepben van a gép, főleg ha mac, akkor meg még sokkal gyorsabb is.
Így van! 2012 Mac mini SSD-vel jelszókérés nélkül 7-8 mp! + Amarra ramdiskel 3mp! Ha jó számolom az max. 11mp!
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
Még pár tippet tudnátok ajánlani ? Pio felett is érdekelne . Akár egy szubjektív sorrend is ..... Köszi .
A sorrend szubjektív nyilván, de azért elég jó korrelációt mutat az árral, csodákban lehet persze reménykedni, de a jó hangnak ára van.
Csak azokat írom, amiket módom volt többször meghallgatni, és még gyártásban vannak.
Sonos Connect
CA NP30
Yamaha CD-N500
Pioneer N-30, N-50
CA Stream Magic 6
Pro-Ject StreamBox RS
Oppo BDP-105
Linn Sneaky DS
Linn Majik DS
Electrocompaniet ECI 6DS
Linn Akurate DS
Lumin A1
Linn Klimax DS
Hálózati audio lejátszók
Még pár tippet tudnátok ajánlani ? Pio felett is érdekelne . Akár egy szubjektív sorrend is ..... Köszi .
Sonos Connect
CA NP30
Yamaha CD-N500
Pioneer N-30, N-50
CA Stream Magic 6
Pro-Ject StreamBox RS
Oppo BDP-105
Linn Sneaky DS
Linn Majik DS
Electrocompaniet ECI 6DS
Linn Akurate DS
Lumin A1
Linn Klimax DS
BARTIMEX AUDIO Honlap
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1721
Hálózati audio lejátszók
De azok ára több, min egy milla. Nekem DAC-al, mindennel meg kellene állnia 300 000-ből.
ebay-ről használt Sneaky DS kijön ennyiből. Esetleg valamilyen Cyrus streamer. Streamline2 is kijön ennyiből használtan, de lehet, hogy a felette levő streamerekből is ki lehet fogni egyet.
- SoundMania
- Törzsgárda

Hálózati audio lejátszók
Hát az Olive 3HD nem a legjobban sikerült lejátszó volt, kifejezetten lagymatag hanggal. Szerintem egy Pioneer N-50 simán veri.
Hálózati audio lejátszók
bevallom, hogy en eleg gyakran szeretnem, ha a Squeezebox Touch-om gyorsabban indulna. (...mas téren teljesen elegedett vagyok vele)
nem szoktam merni, jellemzö hasznalatom a halozat nelkül, radugott 16GB-os pendrive-rol (ezekböl van nehany es teszem ra offline amit epp szeretnek HDD-röl) lejatszas, es ott nem ugy van, hogy bekapcsolom (bedugom, mert en nem standby-ozok nem "melegitem be" - biztos ezt jo nehanyan kritizalnak, bar kivancsi vagyok vaktesztben meghallanak e a különbseget :-) es szeretnem 3 masodperc mulva hallani a zenet, de kell kicsit varni (kb. < 2 perc), mig lemezt/szamot kereshetek, es "jön a hang"
Úgy tudom a Touchnak ez "hibája" . Nem kezeli még elég jól az usb-t .Meg talán a saját op-rendszere sem az igazi, vagy nem elég gors . Pc-ről "átjátszva" milyen ? Pl, wifin keresztül ? De nekem nem volt Touchom , csak hallottam ezt .
Soha nem próbáltam az SBT-vel pendrive-ről zenét lejátszani. A wifit sem használom, etherneten keresztül elég szimpatikusan szól, tabletről kényelmesen irányítható, egy kis matatással a 24/192-t is "viszi". Bajban leszek, ha pótolnom kell.