Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foci

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Foci

Hozzászólás Szerző: priusz »

Milyen formába kéne játszani?,én eddig a meccsekre tippeltem,mármint a pontos végeredményre,de játszhatunk arra is,hogy ki nyeri a meccset....

De ha van más tipp az is jöhet,szerdáig ráérünk kitalálni.

Játszhat akár mindkettő is. pl. ha a pontos  eredményt eltalálod 3pont ha csak a meccs kimenetelét akkor 1pont. Bár lehet tét nélkül nem sok értelme van...
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1152

Foci

Hozzászólás Szerző: 4you »

Nem rossz ötlet, én benne lennék.
Milyen formába kéne játszani?,én eddig a meccsekre tippeltem,mármint a pontos végeredményre,de játszhatunk arra is,hogy ki nyeri a meccset....

De ha van más tipp az is jöhet,szerdáig ráérünk kitalálni.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

4you
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Spanyol-Német döntő lesz, ha nem kerülhetnek korábban szembe egymással. A németeknél felfedezni vélek egy nagyon rafinált taktikát, amit eddig még nem láttam senkitől.
Szinte biztos vagyok benne,hogy nem Német- Spanyol döntő lesz,bár kétségtelenül esélyesek mind ketten,de mint tudjuk a fociban sok múlik a véletlenen,így nem hiszem,hogy ez a két csapat lesz a döntőben,sőt,megmerem kockáztatni,hogy egyikük sem lesz a döntőbe..

Szerintem ez a meglepetések VB-je lesz!

én a Brazilok, vagy Argentinokat várom a döntőbe! legalábbis az egyiküket.
Rendszer:

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foci

Menetrend:

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Foci

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Spanyol-Német döntő lesz, ha nem kerülhetnek korábban szembe egymással. A németeknél felfedezni vélek egy nagyon rafinált taktikát, amit eddig még nem láttam senkitől.

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foci

Sziasztok!

Kéne valami VB tippelős játékot játszani!

Ki lenne benne?

Nem rossz ötlet, én benne lennék.

4you
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Sziasztok!

Kéne valami VB tippelős játékot játszani!

Ki lenne benne?
Rendszer:

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 820

Foci

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Mindjárt itt a VB.
Leheljünk egy kis életet ebbe a topikba!

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Foci

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Blackbird1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Foci

Hozzászólás Szerző: Blackbird1 »

Hát akkor az esti BL döntőre hangolódva engedjétek meg,hogy egy kis videót megosszak .   Tudom,hogy nem feltétlenül szimpatikus mindenkinek a Bayern München de azt hiszem nem túl sok csapat részére komponálnak ilyesmit

Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 , Projektor : Panasonic PT-AE900e, Lejátszó : Dune HD Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Hangfalak : DIY Front, 2x Elipson Prestige Facet Sub 12”, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Foci

Hozzászólás Szerző: lehoako »

VIVA ESPANA!

Pedig nem is hajtottunk... Na jó, a 42. percig, amikor Casillas-Xavi-Jordi Alba-gól volt a játék.

Az elején izgultam, de David Silva a 14. percben megnyugtatott. Gundel Takács a 22 percig Arbeólázott megint. Az olaszok nagyon jól bírták a nyomást az egész tornán, de gyorsaságban nem voltak pariban. Mondjuk, ahogy egy olasz bajnoki meccs kinéz, nem is lehetnek hozzászokva a Spanyol-szintű terheléshez. Ennek ellenére óriási gratulációt és elismerést érdemelnek, minden hüjülés nélkül mondom, hogy tegnap este Spanyolország legyőzhetetlen volt. Silva, Jordi Alba, El Nino és Mata a végére, az önzetlen El Nino gólpasszából.

Csak szegény Thiago Mottát sajnálom.

INFO:

A következő szezonra a Barcelona megveszi Jordi Albát, akinek a nevét előszeretettel ejtik ZSordi Albának. A hozzá-nem-értők. A helyes kiejtés DZSordi, vagyis DZS van az elején. Mint DZSudzsák.

A spanyol futballnak ilyen sikert kívánok a VB-n is, és a következő EB-n. HA del Bosque elköszön, nem csodálkoznék, ha pl. Guardiola is a talonban lenne. leborulok.gif

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Aszittem, az olasz-német meccs értékelése fog itt várni, meg sportaffinis topiktársak esélylatolgatása a vasárnapi, valóban jó bulinak igérkező olasz-spanyolra. Vagy a bronzmeccsre.

Balotelli nem egyszerű... Csak Gundel-Takács nem értette megint, mit keresnek a Super Mario-öltözetű és bajúszú olasz drukkerek a lelátón... A döntőt egyre valószínűbb, hogy levett hangerővel és valami webrádiós közvetítéssel fogom nézni.

Pontosan, ahogy Géza Bácsi mondotta annak idején, TV bekapcs, hang levesz, rádió bekapcs. Már Szepesi nem közvetít a rádióban, de Gundel-Takácsnál még a rózsazaj is jobb. Sajnos a királyi televízió pontosan ugyanúgy elkényelmesedik, mint amikor nem volt nézettségi elvárás. Amikor hétfőnként a cseh2-n lehetett nézni a hokit.

Én is így szoktam nézni a meccseket: tv bekapcs, hang le, csak kép.

Jó meccs volt az olasz-német. A spanyolok egyszerűen érthetetlenek számomra, miért nem játszanak. Olyan unalmas volt az utolsó két meccsük, hogy már nem is szurkolok nekik. Ez nagyon jó paródia róluk:

http://www.origo.hu/foci-eb-2012/201206 ... video.html

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Foci

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Aszittem, az olasz-német meccs értékelése fog itt várni (...)

Bizonyára értékelhetetlen volt
Sajnos nem láttam, pedig igazán szerettem volna.
Off: A második félidőre értünk a Szeparéba, ezért háttal ültem a televízióknak és a közelemben ülők figyelmét felhívtam rá, hogy ha hazaérek, szeretném megnézni felvételről, így csak óvatosan örömködjenek, az öröm tárgyának meghatározása nélkül.
Aztán úgy alakult, hogy mielőtt lekísérhettem volna egy nőies rosé-szóda-eper koktéllal Jack barátomat (műanyag pohárban kaptam Daniels urat - ejnye) már hozták is kóstolóba' néhány percenként az újabb és újabb aszalt szilvás unicumot a hostess kisasszonyok... így, mire hazaértem, csak arra maradt erőm, hogy megnézzem a gólokat.

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Foci

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Aszittem, az olasz-német meccs értékelése fog itt várni, meg sportaffinis topiktársak esélylatolgatása a vasárnapi, valóban jó bulinak igérkező olasz-spanyolra. Vagy a bronzmeccsre.

Balotelli nem egyszerű... Csak Gundel-Takács nem értette megint, mit keresnek a Super Mario-öltözetű és bajúszú olasz drukkerek a lelátón... A döntőt egyre valószínűbb, hogy levett hangerővel és valami webrádiós közvetítéssel fogom nézni.

Pontosan, ahogy Géza Bácsi mondotta annak idején, TV bekapcs, hang levesz, rádió bekapcs. Már Szepesi nem közvetít a rádióban, de Gundel-Takácsnál még a rózsazaj is jobb. Sajnos a királyi televízió pontosan ugyanúgy elkényelmesedik, mint amikor nem volt nézettségi elvárás. Amikor hétfőnként a cseh2-n lehetett nézni a hokit.

pucok
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 903

Foci

Hozzászólás Szerző: pucok »

A kispadról hogyan láthatták az ukránok?

Sehogy.Csak mivel ők támadtak, szerették volna bennt látni. Szerencséjükre így is volt.Ha ugyanez a saját kapujuknál történik, ugyanígy felugrálnak, hogy nem volt benn.Ez a foci.Senki nem születik lézeres távolságmérős szemmel.Csak az láthatja,aki vonalban van.Úgy látszik , néha az sem.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

A gólbíró csak egy ember a háromból.

Kassai is rossz helyen állt?

Meg a partjelzője is?

Egyikük sem látta?

Méghogy nem csalás.

Stu3.14
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8

Foci

Hozzászólás Szerző: Stu3.14 »

"Oleh Blohin, az ukrán szövetségi kapitány is érthető okokból nagyon dühös volt a lefújás után:
- A labda egy méterrel a gólvonal mögé pattant."

"Maga a gólszerző, Marko Devics óvatosabban fogalmazott: - Ha őszinte akarok lenni, abban a pillanatban nem láttam, hogy bement-e."

Ennyit arról, hogy mit láttak az ukránok...

De hagyjuk a témát, lassan orvosi eset leszel ezzel a csalás elméleteddel...

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

És tényleg. A gólbíró feje a gólvonal pálya felőli részén van a kirúgás pillanatában, nem kicsit, mondhatni teljes terjedelmében. Abból a szögből még láthatta belógni a gólvonalba a labdát. Rossz helyen állt.

A gólbíró csak egy ember a háromból.

Kassai is rossz helyen állt?

Meg a partjelzője is?

Egyikük sem látta?

Méghogy nem csalás.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Elég bátor kijelentés..
Ajánlom figyelmedbe: http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cik ... onometria/
Ez inkább hihetőbb, mint a te állításod..

És tényleg. A gólbíró feje a gólvonal pálya felőli részén van a kirúgás pillanatában, nem kicsit, mondhatni teljes terjedelmében. Abból a szögből még láthatta belógni a gólvonalba a labdát. Rossz helyen állt.

http://www.youtube.com/watch?v=rzF_IuFb ... re=related (0:26)

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Megpróbálom úgy megfogalmazni, hogy azt értsd, amit gondolok.

Ha megnézed a felvételt, mert nem láttad a meccset,
akkor az első alkalommal is gólnak látszik.
Mindenféle lassítás és visszajátszás nélkül.

Én értettem az írásodat, azért is válaszoltam azt, amit... Akkor én is leírom mi a válaszom lényege: Hagyjuk a felvételek elemezgetését, mert ezek a bírói döntés szempontjából nem számítanak, max csak az utólagos reklamálásokra jók, mint most is. A bíró csak a két szemére támaszkodhat, és sokszor a másodperc tört része áll rendelkezésére ahhoz, hogy figyeljen és döntsön. Elég, ha egy pillanatra nem oda koncentrál...

Igen, sajnos hibáztak, de azért nem kellene egyből csalást, összeesküvést sejteni a dolog mögött. És tényleg be kellene már vezetni az említett kamerás rendszert, hogy legalább ilyen esetekben ne legyen vita, kizárható legyen az emberi tényező és ne legyenek kitéve az egyébként elismert szakemberek ilyesminek.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

........ a téves ítélet vitte a szelóm, de akkor sem gondolom azt, hogy csalás volt)

Szerinted az egy évvel korábban a világ legjobbjának választott játékvezetői csapat egyszerre látássérült lett?

Nem egy ember nem látta, hanem három!

-gólbíró,
-partjelző,
-játékvezető.

Három különböző helyről nézték! Rajtuk kívül az egész stadion látta.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Aha, csak nem a felvétel alapján döntenek a bírók... Amikor visszanézik a felvételt, már a döntés megvan, vagyis egy múlt időben történt dolgot látnak.

Megpróbálom úgy megfogalmazni, hogy azt értsd, amit gondolok.

Ha megnézed a felvételt, mert nem láttad a meccset,
akkor az első alkalommal is gólnak látszik.
Mindenféle lassítás és visszajátszás nélkül.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Foci

Hozzászólás Szerző: AVX »

Aha, csak nem a felvétel alapján döntenek a bírók... Amikor visszanézik a felvételt, már a döntés megvan, vagyis egy múlt időben történt dolgot látnak.

Ezt írtam én is.Rossz a rendszer,de ez van.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”