Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
-
Vendég
Azt nem tudom megítélni meghallgatás nélkül hogy a Proson-hoz melyik lenne jobb.
Viszont az biztos hogy én a két erőlködő közül a Yamit választanám.
Én is a Yamaha erősítőt választanám, de tutira átalakítanám a fix tápkábelét cserélhetőre.
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Segítséget kérnék, tapasztalt fórumtársaktól.
Proson event 5.0 meghajtására melyik AV erősítő lenne a jobb választás, a pioneer vsx 923 vagy a yamaha RXV 775?
Azt nem tudom megítélni meghallgatás nélkül hogy a Proson-hoz melyik lenne jobb.
Viszont az biztos hogy én a két erőlködő közül a Yamit választanám.
Segítséget kérnék, tapasztalt fórumtársaktól.
Proson event 5.0 meghajtására melyik AV erősítő lenne a jobb választás, a pioneer vsx 923 vagy a yamaha RXV 775?
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Nekem volt Denon 4810 , de mozira nem jött be nekem.
Köszönöm a válaszod!
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

Ez így igaz,de legalább a hangjukat,dinamikájukat képességeiket megismernéd!Milyen hangfalaid vannak?A reggeli beírásom után jól visszalapoztam az eladó erősítők topic-ba és még ott van egy Arcam 250-es AVR,ha jól emlékszem 90 eFt-ért. Nem elhanyagolandó,azt is érdemes lenne megnézni.Nekem a 280-as volt és az baromi jól mozizott is és zenélt is! Megpróbálnám a helyedben,de majd a fórumtársak is helyeslik vagy nem! A vége azért elég bölcsre sikeredett!
Volt két Videoton Sonus-om, ezt hallottam otthon szólni, és mikor eladtam, egy másik erősítőn ismét megszólalt, de olyan szinten szét lehetett eq-zva a rendszer, hogy a hangja valami elképesztő volt! Amik most vannak, azok Quadral Shogun Phonologue hangfalak. Ezekhez nem kell eq, szépen szólnak minden kiemelés nélkül. Tetszik, hogy alapban is jól szólnak, és ezeket hallgatnám meg más erősítővel!!!
Sziasztok,
Mi a véleményetek az alábbi két hangfalról?
Magnat Vector 55 vs. Tangent SR 500
Frontok lennének egy 5.0-ás rendszerben.
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 ,
Sajnos nem nagy a keret! Szívesen meghallgatnék sok jó erősítőt, de a saját hangfalaimon lenne jó!
Ez így igaz,de legalább a hangjukat,dinamikájukat képességeiket megismernéd!Milyen hangfalaid vannak?A reggeli beírásom után jól visszalapoztam az eladó erősítők topic-ba és még ott van egy Arcam 250-es AVR,ha jól emlékszem 90 eFt-ért. Nem elhanyagolandó,azt is érdemes lenne megnézni.Nekem a 280-as volt és az baromi jól mozizott is és zenélt is! Megpróbálnám a helyedben,de majd a fórumtársak is helyeslik vagy nem! A vége azért elég bölcsre sikeredett!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, számít minden vélemény!
Denon AVR-3311 házimozi erősítőt néztem ki magamnak, szeretném megvenni.
Mi a véleményetek róla? Szeretnék sztereóban zenét is hallgatni rajta...
Várom a véleményeket!
Köszönöm!
Nekem volt Denon 4810 , de mozira nem jött be nekem.
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

Számomra az derül ki,hogy egy picit több a kereted! A hifipiacon van egy új Cambridge 551R,230-ért.Ezt az erősítőt meg is tudod hallgatni a forgalmazónál.még ha nem is veszed meg, meghallgatnám! Ja most jut eszembe,hogy itt is van egy
Cambridge 651 vagy 650,erre már nem emlékszem.Ez 200 eFt-ra van Írva
Sajnos nem nagy a keret! Szívesen meghallgatnék sok jó erősítőt, de a saját hangfalaimon lenne jó!
Ez jó hír! Egy kicsit akkor az ársáv alatt veszem. A Yamaha is biztosan jó, de van egy rxv- 657-em, és nem kapcsol be. Nézte szerelő, az egyik processzorra gondol, a másik szerviz tápegységre, de javítani egyik sem tudta. Így már nem vennék Yamaha-t, de ez csak lehet egy rossz előítélet! Szerettem, de már nem szól...
Számomra az derül ki,hogy egy picit több a kereted! A hifipiacon van egy új Cambridge 551R,230-ért.Ezt az erősítőt meg is tudod hallgatni a forgalmazónál.még ha nem is veszed meg, meghallgatnám! Ja most jut eszembe,hogy itt is van egy
Cambridge 651 vagy 650,erre már nem emlékszem.Ez 200 eFt-ra van Írva
-
Vendég
Hol találom a 3800-ast? felcsigáztál!
speter kollega árulja itt a forumon.A titán színű.
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

Te tudod.Te választásod,egyébként egy hiba miatt még nem kell elítéltetni az összeset.Példa.Az Onkyoknak gyakori a hdmi panel hiba meghibásodás,stb.stb.stb.
Nos nekem még is az van,s bevallom nem is vennék mást...Tulajfüggő a dolog hol,milyen körülmények közt hajtja a vasat.Az a Yamaha 3800as nagyon jó kezekben volt,ahogy ismerem itt az előéletét.Nem lenne belőle bukta.Zenében meg moziban buksizza a 3310est....nézz csak utána Amúgy jó az a Denon is...
Hol találom a 3800-ast? felcsigáztál!
-
Vendég
Ez jó hír! Egy kicsit akkor az ársáv alatt veszem. A Yamaha is biztosan jó, de van egy rxv- 657-em, és nem kapcsol be. Nézte szerelő, az egyik processzorra gondol, a másik szerviz tápegységre, de javítani egyik sem tudta. Így már nem vennék Yamaha-t, de ez csak lehet egy rossz előítélet! Szerettem, de már nem szól...
Te tudod.Te választásod,egyébként egy hiba miatt még nem kell elítéltetni az összeset.Példa.Az Onkyoknak gyakori a hdmi panel hiba meghibásodás,stb.stb.stb.
Nos nekem még is az van,s bevallom nem is vennék mást...Tulajfüggő a dolog hol,milyen körülmények közt hajtja a vasat.Az a Yamaha 3800as nagyon jó kezekben volt,ahogy ismerem itt az előéletét.Nem lenne belőle bukta.Zenében meg moziban buksizza a 3310est....nézz csak utána Amúgy jó az a Denon is...
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

ezt kb 150.000-170.000es keretig.Egyébként még ami jó lehet mozira és zenére,az egy nagyobb yamaha.Van is itt a forumon egy 3800as...Olyan gépet hallottam már,bevallom Denont nem.A denonról a közvélemény a zeneibb hatású erősítő...Bár sokan váltottak denonról nagy pioneer avr-re itt a forumon is.Nagy Pio moziban biztos jobb,zenében egyenrangú lehet.Viszont ha a keret véges akkor egy Yamaha 3800as nagyon jó választás lehet!Nálam ha most vennék,és a kettő közül kellene választanom(3310 vagy 3800),akkor a Yamaha lenne!
-
Vendég
Szia!
Köszönöm szépen!
Remélem igazad van, és tényleg a legjobb!
Egyébként milyen ársávra gondolsz?
ezt kb 150.000-170.000es keretig.Egyébként még ami jó lehet mozira és zenére,az egy nagyobb yamaha.Van is itt a forumon egy 3800as...Olyan gépet hallottam már,bevallom Denont nem.A denonról a közvélemény a zeneibb hatású erősítő...Bár sokan váltottak denonról nagy pioneer avr-re itt a forumon is.Nagy Pio moziban biztos jobb,zenében egyenrangú lehet.Viszont ha a keret véges akkor egy Yamaha 3800as nagyon jó választás lehet!Nálam ha most vennék,és a kettő közül kellene választanom(3310 vagy 3800),akkor a Yamaha lenne!
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

Hello.
Szerintem a kategóriájában,árában,az AVRek közt,ha mozizni és zenélni szeretnél vele,jó választás.A Denon a "zeneibb"AVRek közt az egyik legjobb.Hangsúlyozom,ebben az ársávban!
Használd sok örömmel és jó füllel !
Szia!
Köszönöm szépen!
Remélem igazad van, és tényleg a legjobb!
Egyébként milyen ársávra gondolsz?
Köszönöm! De ez már sajnos 2x annyiba kerül mint a keretem!
Esetleg más? 100000.-ig?
Panasonicnál nibcs jobb vétel. Pioneer mehetne még mellé de ott csak a zászlóshajónak van 7,1 analóg kimenetje. Használt OPPO ha nincs akkor panasonic.
Oppo BDP-103
Köszönöm! De ez már sajnos 2x annyiba kerül mint a keretem!
Esetleg más? 100000.-ig?
Sziasztok!
Blu ray lejátszó vásárlása előtt állok!
A kiszemeltek:Philips bdp9600
Panasonic DMP-BDT500
Vélemény? Tapasztalat?
Esetleg más is érdekelhet ebben az ár szegmensben ami tudja az analog 7.1-et!
HTPC-t váltana!
A segítséget előre is köszönöm!
Oppo BDP-103
Sziasztok!
Panasonic DMP-BDT500
Vélemény? Tapasztalat?
HTPC-t váltana!
Oppo BDP-103
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
-
Vendég
Sziasztok!
Várom a véleményeket!
Köszönöm!
Hello.
Szerintem a kategóriájában,árában,az AVRek közt,ha mozizni és zenélni szeretnél vele,jó választás.A Denon a "zeneibb"AVRek közt az egyik legjobb.Hangsúlyozom,ebben az ársávban!
Használd sok örömmel és jó füllel !
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

Sziasztok!
Várom a véleményeket!
Köszönöm!
Sziasztok!
Panasonic DMP-BDT500
Vélemény? Tapasztalat?
HTPC-t váltana!
Üdv Mindenkinek!
Köszönöm a válaszokat, és további kérdéseim lennének.
Ha kihagyjuk az Arcamot (ritka mint a fehér holló, ez már csak hasznátan férne bele, akkor is nagyon max, bár ekkor nem kéne végfokot venni), akkor milyen integráltat ajánlanátok?
Más, a következő végfokokkal van-e vkinek vmilyen tapasztalata, egymáshoz képest hol helyezkednek el:
NAD C272, NAD T 955
Rotel RB-1070 (ez van fent avx-en), RMB-1075
Emotiva ???
Ill Sherbourn előfokkal?
A tatár nem hajt, tudok várni, nem kell mindent megvenni egyszerre (csak az integrált esetben), csak ez a csend idegesít itthon .
Bubu: "Ennek ellenére én nemrégen egy Vincent végfokkal sztereóztam az Arcam mellett, közvetlenül az OPPO95-tel összekötve."
Kérdés: két front hangfalad volt, vagy hogy oldottad meg?
Újfent előre is köszönöm mindenkinek.
Z
Előfok+végfok= dupla kábelezés! És azért annak tud ám ára lenni,a jó minőség azért komoly összeg.
-
Vendég
Üdv Mindenkinek!
Ha kihagyjuk az Arcamot (ritka mint a fehér holló, ez már csak hasznátan férne bele, akkor is nagyon max, bár ekkor nem kéne végfokot venni), akkor milyen integráltat ajánlanátok?
Más, a következő végfokokkal van-e vkinek vmilyen tapasztalata, egymáshoz képest hol helyezkednek el:
NAD C272, NAD T 955
Emotiva ???
Ill Sherbourn előfokkal?
A tatár nem hajt, tudok várni, nem kell mindent megvenni egyszerre (csak az integrált esetben), csak ez a csend idegesít itthon .
Bubu: "Ennek ellenére én nemrégen egy Vincent végfokkal sztereóztam az Arcam mellett, közvetlenül az OPPO95-tel összekötve."
Z
Úgy oldottam meg, hogy a hangfalkábelt átdugtam. Lehet venni Lacy féle hangfal-átkapcsolót ilyen célra esetleg.
Mekkora összegből szeretnéd kihozni a maximumot?
Üdv Mindenkinek!
NAD C272, NAD T 955
Emotiva ???
Ill Sherbourn előfokkal?
Z
NAD C272, NAD T 955
Emotiva ???
Ill Sherbourn előfokkal?
Z