Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha Ax 1090
Yamaha Ax 1090
Nagyon hátra került, segítek kicsit neki!
Yamaha Ax 1090
ám sokkal inkább kp!)
Yamaha Ax 1090
laptop, mobil is szóba jöhet:)
Yamaha Ax 1090
Esetleg cserélném fajsúlyos csöves fejhallgató erősítőre, akár fülessel együtt, nagyobb AVA csöves előfokra....
Yamaha Ax 1090
1996-ban 100 volt a márka/forint arány! Így még szebb a képlet:))
Yamaha Ax 1090
Nagyon köszönöm a bátorító figurát és a méltató sorokat! Elegáns az önzetlen segítség, gratulálok!
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Yamaha Ax 1090
Audio magazin, (Németország) 1996. október.
"Az 1500 márkás kategóriában a Yamaha AX-1090 és a Harman/Kardon HK660 vetélkedik. Felszereltségben és szolgáltatásban a Yamaha maga mögé utasítja konkurensét, hangban kiegyenlítettebb a kép. Az igen jó phono-fokozat ismét a Yamaha javára billenti a mérleg nyelvét."
Ezt a kis teszt-részletet, a Sztereó Magazin, 1996. novemberi számában találtam. Remélem ez, segít az eladásban!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Yamaha Ax 1090
Hozzám jelen, hibátlanul működő és szemet gyönyörködtető állapotában került. Szét nem szedtem, csak vigyáztam rá és persze használtam. Beszél "Ő" magáért!
Yamaha Ax 1090
Csak még mindig nem tudjuk, hogy milyen átalakítások történtek rajta, és miért... Szerintem ez hasznos infó lenne.
Yamaha Ax 1090
ebben a fene higedben még direkt jól jön!
Yamaha Ax 1090
Jó napot!
Úgy gondolom, mindenki szabad szándékából úgy kínál eladásra valamit, ahogy jónak látja. Lehet persze polemizálni ésszerűségről, piaci realitásról. Ám kérdem én, minek. Parttalan levelezgetéseknek nem látom értelmét. Nincs semmi baj, ha nem akarja megvenni és továbbra is figyelheti a hirdetést. Valahogy úgy van ez, mint a másik ember felesége. Nem muszáj, hogy tetszen, mégsem szoktuk ezt szóvá tenni.
Remélem, soraimat megértéssel fogadja!
Üdvözlettel!
Yamaha Ax 1090
Üdvözlet!
Egy pár kérdés az erősítővel kapcsolatban:
MI történt a hátuljával? Miért nem eredeti hangfalcsatlakozók vannak rajta? Az IEC csatlakozó miért került a gyári hálózati kábel helyére?
Üdv!
nos ez valoban jo kérdés .bár igy elég elgondolkodtato
Yamaha Ax 1090
Üdvözlet!
Egy pár kérdés az erősítővel kapcsolatban:
MI történt a hátuljával? Miért nem eredeti hangfalcsatlakozók vannak rajta? Az IEC csatlakozó miért került a gyári hálózati kábel helyére?
Üdv!
Yamaha Ax 1090
az ára újra 100 000 Ft
Értem én ha 90 000 nem ment majd 100 000 megy:-)
Yamaha Ax 1090
ennek a megjegyzésnek mi értelme volt?
Yamaha Ax 1090
Ez örök darab lesz akkor az eladónál...
Yamaha Ax 1090
az ára újra 100 000 Ft
Yamaha Ax 1090
bizony, nem értem......
Yamaha Ax 1090
Szép állapotú, hibátlan klasszikus. "Fül-csövesedés" került csupán eladó sorba.
- balage1989
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Yamaha Ax 1090
hát igen nehéz eladni manapság bármi hifit.sajna a fiataloknak nincs igényük rá .az idősebb korosztály meg már beszerezte
Azért nem mondanám, hogy a fiataloknak nincs igény hifire. 24évesen sikerült egy komolyabbat összehoznom nekem is.
Up a cuccnak!
Yamaha Ax 1090
az a lényeg