Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 757
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Kicsit kényelmetlen mindig mindent újra beállítani...
Ezt nem nagyon értem mit kell beállítani? Igaz mostanság nem használok ilyesmit.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Pc alapú audio lejátszás
Nagyon remélem! Persze.
Kicsit kényelmetlen mindig mindent újra beállítani...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 757
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Újraindítás után ezt a verziót is újra kell futtatni?
Nagyon remélem! Persze.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- Indy
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Megjelent a fidelizer 5!
Nálam nem kevéssel lett hobb a hang. :-)
Újraindítás után ezt a verziót is újra kell futtatni?
- Elmo
- Törzsvendég

- Értékelés: 293
Pc alapú audio lejátszás
Nálam szintúgy. Több részlet, kifinomultabb hangzás. Kiváló!
Pc alapú audio lejátszás
Megjelent a fidelizer 5!
Nálam nem kevéssel lett hobb a hang. :-)
Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB; 8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház
Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés
- hubee
- V.I.P.

- Értékelés: 154
Pc alapú audio lejátszás
Egy jó tápot adj neki ne szűrőket.
Ez bizonyosan nem ilyen egyszerű! (egyébként jelenleg USB tápom van, szűrőm nincs)
Elvben pl. az Empirical Audio Off Ramp 5 sincs rászorulva semmilyen szűrőre.. aztán mégis
http://www.audiocircle.com/index.php?topic=121813.0
Pc alapú audio lejátszás
Get a Mac
én épp iOS alatt nem láttam
egy SoTM kártya árát kérik el egy mezei villanyos szerelődobozon átfűzött 2USd-s kínai kanócért?
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Pc alapú audio lejátszás
"Shipping is not included"
from Windows7/Firefox
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Pc alapú audio lejátszás
Árlista tényleg van, de nem látni. (Szerk.)
- high performance USB filter/cable 0.25m or 1m: 360euros incl VAT in EU, 330euros excl VAT out of EU
- high performance USB filter/cable 2m: 390euros incl VAT in EU, 360euros excl VAT out of EU
Get a Mac
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Pc alapú audio lejátszás
Te találtál hozzá árat az oldalukon? (Én nem)
Árlista tényleg van, de nem látni. (Szerk.)
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Pc alapú audio lejátszás
Valaki esetleg próbálta? Totaldac USB cable filter
Egy jó tápot adj neki ne szűrőket.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Pc alapú audio lejátszás
Valaki esetleg próbálta? Totaldac USB cable filterTe találtál hozzá árat az oldalukon? (Én nem)
- hubee
- V.I.P.

- Értékelés: 154
Pc alapú audio lejátszás
Valaki esetleg próbálta? Totaldac USB cable filter
Pc alapú audio lejátszás
Köszi! A nas 0-24-ben megy, akkor du. hozzáadom a music mappát mint hálózati meghajtót a winhez és kész.
Pc alapú audio lejátszás
Köszi! A nas 0-24-ben megy, akkor du. hozzáadom a music mappát mint hálózati meghajtót a winhez és kész.
Add hozzá a nas-on levő zene könyvtáradat a win-hoz meghajtóként amit induláskor automatikusan mount-ol az oprendszer,
Ill. a nas-nak már be kell hogy legyen bootolva mire a win-t indítod..
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Pc alapú audio lejátszás
Jriver beállításban szeretnék segítséget kérni, olvasom a wiki-t, de valamiért nem tudom fő könyvtárnak beállítani a nas-omon lévő music mappát, állandóan újra keresi minden indításkor.
Add hozzá a nas-on levő zene könyvtáradat a win-hoz meghajtóként amit induláskor automatikusan mount-ol az oprendszer,
Ill. a nas-nak már be kell hogy legyen bootolva mire a win-t indítod..
Pc alapú audio lejátszás
Jriver beállításban szeretnék segítséget kérni, olvasom a wiki-t, de valamiért nem tudom fő könyvtárnak beállítani a nas-omon lévő music mappát, állandóan újra keresi minden indításkor.
- Indy
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
iPad-re érdemes kipróbálni a Jremote-ot. Szerintem a felülete a lejátszáshoz és napi funkciókhoz jobb, mint a Jriveré, mert a lényegre koncentrál, könnyebben kezelhető, és nagyon gyors.
Az alapgépen mindent be lehet állítani, utána futhat rajta a Jriver server módban, és az összes keresőfunkció, lejátszás, stb, már nagyon jól működik a Jremote-tal az iPad-ről. 9 Euro...
Köszönöm, de Nexus-om van.
- mzs--
- Fórumlakó

- Értékelés: 66
Pc alapú audio lejátszás
Én azért kipróbálom. Kinézete nem érdekel, mert úgy is a táblagépről fogom irányítani...
iPad-re érdemes kipróbálni a Jremote-ot. Szerintem a felülete a lejátszáshoz és napi funkciókhoz jobb, mint a Jriveré, mert a lényegre koncentrál, könnyebben kezelhető, és nagyon gyors.
Az alapgépen mindent be lehet állítani, utána futhat rajta a Jriver server módban, és az összes keresőfunkció, lejátszás, stb, már nagyon jól működik a Jremote-tal az iPad-ről. 9 Euro...
Techdas-Glanz-Koetsu / Lampizator - Nagra - Stenheim
- Indy
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Én másfél év Foobar után próbálgatom a Jriver-t, hangja tényleg más (jobb?).
Nincs is vele semmi bajom, de a foobar kinézetét és fapadosságát már annyira megszoktam, hogy a jrivert nem bírom hasonló kinézetre belőni, és ez idegesít benne leginkább.
Én azért kipróbálom. Kinézete nem érdekel, mert úgy is a táblagépről fogom irányítani...
- caratyuska
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Pc alapú audio lejátszás
Én másfél év Foobar után próbálgatom a Jriver-t, hangja tényleg más (jobb?).
Nincs is vele semmi bajom, de a foobar kinézetét és fapadosságát már annyira megszoktam, hogy a jrivert nem bírom hasonló kinézetre belőni, és ez idegesít benne leginkább.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11112
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Én is kipróbálom a héten. Ez szervizként képes futni?
Igen. Távvezérelt lejátszáshoz nem is kell futtatni a playert, elégséges, ha a jRiver Server fut a háttérben. Ez együtt indulhat a Windowszal beállítástól függően, így kijelző sem szükséges a PC-hez.
- Indy
- V.I.P.

Pc alapú audio lejátszás
Én is kipróbálom a héten. Ez szervizként képes futni?
Pc alapú audio lejátszás
Meglepően jó a jriver, 5 év távlatából akkor a foobar jobbnak tűnt. Most a foobar kissé steril, száraz hangú a 19-es jriverhez képest, utóbbi szórakoztató, mindenben jobb (minden hangmódosító biszbasz alapon, vagy kikapcsolva és WASAPI). Persze notiról (Dell 17R SE-7720, SSD-vel) egy Beyer DT770 E fülessel hallgatva. Most már csak egy DAC+erősítő egybe készülékkel kellene kipróbálni pl. Wadia Intuition vagy YBA Genesis IA3 stb. ...