Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Általában a hifiről

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 331

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Ezek szerint neked mindegy mikor kivel és mivel szemben érvelsz és ellenérvelsz? akkor az állításaid nullázódnak és ez ugye nem baj?
akkor legyen béke

Feladtam.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3740

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Mindegy, apróságokon nem akadunk fenn
Ezek szerint neked mindegy mikor kivel és mivel szemben érvelsz és ellenérvelsz? akkor az állításaid nullázódnak és ez ugye nem baj?
akkor legyen béke

csodó-tamás
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: csodó-tamás »

Csodó kolléga realfidelitynek irt, nem istvan01-nek.
Mindegy, apróságokon nem akadunk fenn

vidor2009
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 406

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: vidor2009 »

A blogger témát szerintem nem kár feszegetni, mert általános jelenségről van szó. Valaki nem kevés munkával létrehoz valamit, amit közzétesz sokak okulására és tájékoztatására. Nincs hibátlan honlap és magazin, de mielőtt nekik esünk, érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha nem lennének, jobb lenne-e a helyzet. A legjobb és leghasznosabb kritika az, ha jobbat csinálsz annál, ami nem tetszik. Én - bloggerként, alkotóként, cikkíróként és olvasóként- így gondolom.

A PQ témáról nem tudok vitázni Veled. Egyrészt nincs kellő információm (mellesleg itt szerintem senkinek sincs, csak néhányan jobban informáltnak hiszik/mutatják magukat), másrészt ha az érintett felek sok év után sem tudták megfelelően rendezni a helyzetet, annak is megvan az oka bizonyára. No de tényleg nem tudták? Kívülről az egyik felet kikiáltani bűnösnek nagyon olcsó megoldás. De még ha jogos is lenne és emberünk valóban elkövetett valami becstelenséget a múltban, az sem cáfolhatja a több évtizedes eredményes munkáját. Szegényebbek lennénk az AN UK termékei nélkül? Biztos vagyok benne, hogy igen. Számomra ez a kérdés és a válasz.

Hogy egy vállalkozás ügymenetében mi a megengedhető, azt jogszabályok és erkölcsi normák is szabályozni próbálják, persze nem túl nagy hatékonysággal. De ha az összes céget a földbe döngöljük, akik valaha is lenyúltak, koppintottak valamit, hátrányba hoztak másokat, mindannyian otthon barkácsolhatnánk magunknak HiFi berendezéseket. A hazai HiFi kereskedelem és gyártás legalábbis is bizonyosan megszűnne létezni. Vagy szemezgessünk a cégek közül szimpátia alapján és csak az ellenszenveseket gyilkoljuk le? Cuki ötletnek tűnik.

Bocsánat Fapaci!
Nem ellened írom,majdnem mindenkinél van részigazság,abszolút igazság pedig nincs(,bár erkölcs és alapértékek, vannak!-szerintem,)!
Azonban mindig feldühít az az érvelés,hogy"A legjobb és leghasznosabb kritika az, ha jobbat csinálsz annál, ami nem tetszik. Én - bloggerként, alkotóként, cikkíróként és olvasóként- így gondolom."
Egy kritikus sem tud jobbat csinálni,azonban jó esetben szakmai és erkölcsi felkészültsége birtokában összehasonlít nagyjából!? összemérhető produktumokat!
Általánosságban azt gondolom,hogy ma az erőfölény dominál,azonban a végítéletkor ez egyáltalán nem számít!
A legfőbb parancs:a szeretet!
Szeretettel Gyuri

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 331

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Az a gond, hogy pletyka szintű állításokat szegeztek szembe tényekkel, amelyek sajnos nem állják meg a helyüket.

Már bocs, de a topikot olvasgatva a te "tényeid" épp olyan megkérdőjelezhetőek, mint a többiek állításai. Ráadásul az is kiderült, miután jott/ment rávilágított egy-két érdekes részletre, hogy hiányosak az ismereteid a témát illetően. Biztosat persze egyikünk sem tud, de az itt olvasottak alapján finoman szólva is kétséges, hogy PQ és Kondo barátságban váltak el. Szóval én nem látom nálad a bölcsek kövét, ami alapján ilyen határozottan lehetne igazságot hirdetni ebben a témában.

Sorry, de te nagyon összekuszálsz dolgokat. Én véleményemet írtam, ebben azért talán még demokrácia van, és idéztem pár dolgot, mint ahogy tette ezt jött/ment is. Egyikből sem következik az általad tényként beállított "bölcsek köve" tudása.

És sajnos sem a te "bölcsek köve" kategorizálásod, sem az én véleményem nem változtat semmit az ehhez hasonló elég gyakori "lenyúlási" jelenségeken.

Csodó kolléga realfidelitynek irt, nem istvan01-nek.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

Ez megint egy rosszindulatú általánosítás, mely rossz fényt vetít a hazai kereskedőkre, gyártókra.
Ne sejtesd a mondanivalódat, hanem, ha már bedobtad a témát kérlek közölj konkrétumokat, mert ez így csupán egy rosszindulatú bejegyzés.
Mondjuk ilyen pletykákkal tényleg tele a padlás.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11512
Kapcsolat:

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Ez megint egy rosszindulatú általánosítás, mely rossz fényt vetít a hazai kereskedőkre, gyártókra.
Ne sejtesd a mondanivalódat, hanem, ha már bedobtad a témát kérlek közölj konkrétumokat, mert ez így csupán egy rosszindulatú bejegyzés.

Ha ilyen kéréssel állsz elém, akkor nagyon félreértetted a mondandómat.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Általában a hifiről

végül is a Microsoft és az Apple is iparszerűen koppint, bocs, bevásárolja a magát amit éppen mások jobban csinálnak és milyen jó gazdagodnak, mi meg örülünk a végeredménynek.
Náluk ráadásul keményen hozzá adódik az óriás multik hatalmi tényezője is.

Továbbá ott a kínai módszer, végül is akkor az rendjén való, egyébként se sokat tud tenni ellene a világ másik fele.

Itt a közelben a Mercedes gyárban sokáig ment a tili-toli, tudnak-e, mernek-e a kínai piacra szállítani. Azóta már folyik a kiszállítás, aztán mikor jelenik meg a helyben gyártott változat? Ez is szerves része a fejlődésnek, fogadjuk el.

E jelenségek nyilván nem szimpatikusak, ha távolról szemléljük őket, De ahogy közelítesz, általában kiderül, hogy emberi sorsok, megérthető érdekek állnak mögöttük, meg számos olyan ok, amiről a szemlélődőnek fingja sincs. Lehet harcolni a világ ellen, én is hajlamos vagyok rá, csak akkor ne szelektáljunk, hanem essünk neki mindenkinek! Évtizedeken át B. Gates volt a fekete és S. Jobs a fehér bárány a két gigacég harcában, aztán szépen kiderültek e teóriát cáfoló infók is, de az igazságról fogalmunk sincs most sem és soha nem is fogjuk megtudni, mert nincs hozzá türelmünk. Felületes infók alapján is lehet támadást indítani, de akkor Te és én ugyanolyan célpontok vagyunk.

Kicsit olyan nekem ez a folyamat, mint a nagymagyar motorosok akciói, ahol dumában a haza mindenek felett, de hatalmas amerikai és japán motorokkal közlekednek... de nem akarok politikát vinni a topikba.

Vendég

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: Vendég »

(Ki az, aki nem "tud" legalább egy szaftos sztorit pl. a magyar gyártókról és kereskedőkről?)

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

Már bocs, de a topikot olvasgatva a te "tényeid" épp olyan megkérdőjelezhetőek, mint a többiek állításai. Ráadásul az is kiderült, miután jott/ment rávilágított egy-két érdekes részletre, hogy hiányosak az ismereteid a témát illetően. Biztosat persze egyikünk sem tud, de az itt olvasottak alapján finoman szólva is kétséges, hogy PQ és Kondo barátságban váltak el. Szóval én nem látom nálad a bölcsek kövét, ami alapján ilyen határozottan lehetne igazságot hirdetni ebben a témában.
Sorry, de te nagyon összekuszálsz dolgokat. Én véleményemet írtam, ebben azért talán még demokrácia van, és idéztem pár dolgot, mint ahogy tette ezt jött/ment is. Egyikből sem következik az általad tényként beállított "bölcsek köve" tudása.

És sajnos sem a te "bölcsek köve" kategorizálásod, sem az én véleményem nem változtat semmit az ehhez hasonló elég gyakori "lenyúlási" jelenségeken.

csodó-tamás
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

Ha gondolod, akkor leírom a bocsánat kérést
Nekem édesmindegy (ezt egybe írjuk?), ez a ti ügyetek, de szerintem úgy lenne elegáns.

csodó-tamás
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

Az a gond, hogy pletyka szintű állításokat szegeztek szembe tényekkel.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

Nézd, te itt kétségbe vontad egy ember hitelességét olyan vádak alapján, amiket az illető tételesen megcáfolt. Ha te nem tudod megvédeni a korábbi állításaidat, akkor szerintem az a minimum, hogy bocsánatot kérsz. És ez független attól, hogy a másik fél milyen magas lóról beszél.
Ha gondolod, akkor leírom a bocsánat kérést, de számomra továbbra is kétségben marad a hitelessége egy korábbi "mellébeszélő" riportja alapján. 
De szerintem felesleges ezt tovább rágni, ő bepakolt többünket a Retek utcába, mi meg ezért vezekeljünk, szerinte. Akkor legyen úgy.

csodó-tamás
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

Tudod, amikor a magas lóról te még mindig lehülyézésnek tekinted az én riportoddal szembeni fenntartásom, az inkább téged minősít és nem engem.

Nézd, te itt kétségbe vontad egy ember hitelességét olyan vádak alapján, amiket az illető tételesen megcáfolt. Ha te nem tudod megvédeni a korábbi állításaidat, akkor szerintem az a minimum, hogy bocsánatot kérsz. És ez független attól, hogy a másik fél milyen magas lóról beszél.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

Hogy egy vállalkozás ügymenetében mi a megengedhető, azt jogszabályok és erkölcsi normák is szabályozni próbálják, persze nem túl nagy hatékonysággal. De ha az összes céget a földbe döngöljük, akik valaha is lenyúltak, koppintottak valamit, hátrányba hoztak másokat, mindannyian otthon barkácsolhatnánk magunknak HiFi berendezéseket. A hazai HiFi kereskedelem és gyártás legalábbis is bizonyosan megszűnne létezni. Vagy szemezgessünk a cégek közül szimpátia alapján és csak az ellenszenveseket gyilkoljuk le? Cuki ötletnek tűnik.

végül is a Microsoft és az Apple is iparszerűen koppint, bocs, bevásárolja a magát amit éppen mások jobban csinálnak és milyen jó gazdagodnak, mi meg örülünk a végeredménynek.
Náluk ráadásul keményen hozzá adódik az óriás multik hatalmi tényezője is.

Továbbá ott a kínai módszer, végül is akkor az rendjén való, egyébként se sokat tud tenni ellene a világ másik fele.

Itt a közelben a Mercedes gyárban sokáig ment a tili-toli, tudnak-e, mernek-e a kínai piacra szállítani. Azóta már folyik a kiszállítás, aztán mikor jelenik meg a helyben gyártott változat? Ez is szerves része a fejlődésnek, fogadjuk el.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Általában a hifiről

Válasszuk már ketté a dolgot.
A bloggert kritizáltam, aki kritikát nem viselte, ennek lett a következménye  a magaslóról Retek utcázás. Ezzel le is tudtam/tuk a dolgot, kár tovább feszegetni.

PQ vállalkozása a másik szál, annak érdekesebb és szomorúbb a története, pláne ha ezt megengedő szerves fejlődésnek tekintjük az itthoni hasonló(?) vállalkozások szempontjából.

Azután ha mégis kifejtjük ebbéli véleményünket akkor ez maga a rombolás? Érdekes

A blogger témát szerintem nem kár feszegetni, mert általános jelenségről van szó. Valaki nem kevés munkával létrehoz valamit, amit közzétesz sokak okulására és tájékoztatására. Nincs hibátlan honlap és magazin, de mielőtt nekik esünk, érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha nem lennének, jobb lenne-e a helyzet. A legjobb és leghasznosabb kritika az, ha jobbat csinálsz annál, ami nem tetszik. Én - bloggerként, alkotóként, cikkíróként és olvasóként- így gondolom.

A PQ témáról nem tudok vitázni Veled. Egyrészt nincs kellő információm (mellesleg itt szerintem senkinek sincs, csak néhányan jobban informáltnak hiszik/mutatják magukat), másrészt ha az érintett felek sok év után sem tudták megfelelően rendezni a helyzetet, annak is megvan az oka bizonyára. No de tényleg nem tudták? Kívülről az egyik felet kikiáltani bűnösnek nagyon olcsó megoldás. De még ha jogos is lenne és emberünk valóban elkövetett valami becstelenséget a múltban, az sem cáfolhatja a több évtizedes eredményes munkáját. Szegényebbek lennénk az AN UK termékei nélkül? Biztos vagyok benne, hogy igen. Számomra ez a kérdés és a válasz.

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: tollact »

Ne haragudj, de ebben a formában nem igaz. A márkakisajátításban szerintem megáll a szélhámosság fogalma, de talán van erre pontosabb jogi jelző is. Az a megállapítás is igaz, hogy az AN név nélkül lehet hogy talpon sem tudott volna maradni, és/vagy maradt volna 2-3 fős sufni vállalkozás.
A termékei meg végül is megállják a helyüket, csupán segíti hogy az AN logóval 50-100%-al drágábban képes azokat kínálni.
Viszont miért kellene bennünket ezért elborult agyúnak minősíteni, mert ezt a cégfejlődést erkölcstelennek tartjuk?
Nem tudom, hogy az egybegyűltek emlékeznek-e még az Audio Innovations márkára? Az AN UK időket megelőzően Quortrup ezekkel a készülékekkel már megalapozta a nevét a csöves elektronikák világában méghozzá úgy, hogy a 300-as erősítője volt és talán még ma is az egyik legjobb büdzsé erősítő mellesleg jól barátkozik az AN hangdobozokkal. Az árlista túlsó végén lévő ( First,Second) erősítők pedig ma viszonyítási alapnak tekinthetők...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

De mi nem igaz? A történet onnan indult, hogy Qvortrup több évtizedes munkásságát néhányan értékesnek találtuk, amit azzal próbáltatok cáfolni, hogy lenyúlta a márkanevet, meg hogy a filozófiáját Kondotól lopta. Utóbbi hozzászólásom erre próbált reagálni. Az már csak egy mellékszál, hogy személyes okokból egy sikeres bloggert is betámadtok nyilvánosan, nem észlelve, hogy ezzel a hozzáállással mennyire aláássátok a hazai HiFi kultúrát. Talán érdemes végiggondolni, hogy ha ezek a negatív hullámok győznek, mi lesz a történet vége. A nagy semmi. Mert ugye támadni sokkal könnyebb, mint bármit is létrehozni.
Válasszuk már ketté a dolgot.
A bloggert kritizáltam, aki kritikát nem viselte, ennek lett a következménye  a magaslóról Retek utcázás. Ezzel le is tudtam/tuk a dolgot, kár tovább feszegetni.

PQ vállalkozása a másik szál, annak érdekesebb és szomorúbb a története, pláne ha ezt megengedő szerves fejlődésnek tekintjük az itthoni hasonló(?) vállalkozások szempontjából.

Azután ha mégis kifejtjük ebbéli véleményünket akkor ez maga a rombolás? Érdekes

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Általában a hifiről

Ne haragudj, de ebben a formában nem igaz. A márkakisajátításban szerintem megáll a szélhámosság fogalma, de talán van erre pontosabb jogi jelző is. Az a megállapítás is igaz, hogy az AN név nélkül lehet hogy talpon sem tudott volna maradni, és/vagy maradt volna 2-3 fős sufni vállalkozás.

A termékei meg végül is megállják a helyüket, csupán segíti hogy az AN logóval 50-100%-al drágábban képes azokat kínálni.

Viszont miért kellene bennünket ezért elborult agyúnak minősíteni, mert ezt a cégfejlődést erkölcstelennek tartjuk?

De mi nem igaz? A történet onnan indult, hogy Qvortrup több évtizedes munkásságát néhányan értékesnek találtuk, amit azzal próbáltatok cáfolni, hogy lenyúlta a márkanevet, meg hogy a filozófiáját Kondotól lopta. Utóbbi hozzászólásom erre próbált reagálni. Az már csak egy mellékszál, hogy személyes okokból egy sikeres bloggert is betámadtok nyilvánosan, nem észlelve, hogy ezzel a hozzáállással mennyire aláássátok a hazai HiFi kultúrát. Talán érdemes végiggondolni, hogy ha ezek a negatív hullámok győznek, mi lesz a történet vége. A nagy semmi. Mert ugye támadni sokkal könnyebb, mint bármit is létrehozni.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

Az a problémám, hogy ha az ő történetük alapján szélhámosnak nevezzük az úriembert és emiatt minden tettét ördögi cselekedetnek tekintjük, sőt még a termékeit is leszóljuk, akkor a piac szinte összes szereplőjét ebbe a csapatba lehet száműzni. (Ki az, aki nem "tud" legalább egy szaftos sztorit pl. a magyar gyártókról és kereskedőkről?) Nem hiszem, hogy ilyen sötét lenne a világ, de már sokszor tapasztaltam, hogy bizony néhányaknak ennyire (el)borult a látásmódja. Ami e topikban zajlik néhány napja, az egy nagyon kényelmetlen és élhetetlen világ képét festi.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Általában a hifiről

Kellő tisztelettel? Mit? Hogy egy szélhámos más hátán mászott fel a ranglétrán? Komolyan, ez most tiszteletet váltson ki bárkiből is?
Ugye, ezt nem gondolod komolyan.

Az a problémám, hogy ha az ő történetük alapján szélhámosnak nevezzük az úriembert és emiatt minden tettét ördögi cselekedetnek tekintjük, sőt még a termékeit is leszóljuk, akkor a piac szinte összes szereplőjét ebbe a csapatba lehet száműzni. (Ki az, aki nem "tud" legalább egy szaftos sztorit pl. a magyar gyártókról és kereskedőkről?) Nem hiszem, hogy ilyen sötét lenne a világ, de már sokszor tapasztaltam, hogy bizony néhányaknak ennyire (el)borult a látásmódja. Ami e topikban zajlik néhány napja, az egy nagyon kényelmetlen és élhetetlen világ képét festi.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

Azért van itt két kis bibi: az első az, hogy a nevet az birtokolja, akinek erre jogosultsága van. Tetszik, nem tetszik, ez a helyzet. A név nem az alkotást létrehozó tulajdona, hanem azé, aki azt jogilag magáénak tudhatja. Innentől kedve akármit árulhat ezen a néven.
A második pedig az, hogy a Kondo által később levont következtetés sem feltétlenül állja meg a helyét. Ha nem támadta meg jogi úton a névhasználatot, akkor nem formálhat rá jogot.
Tudom, uncsi és nem tűnik morálisan túl védhetőnek a dolog, de így működik valahogy. Ezért válik el - és szerencsés esetben működik együtt - az üzleti vállalkozások esetén a termelés és a kereskedelem. Aki ért az egyikhez, nem feltétlenül konyít a másikhoz. Itt mintha mindkettőjük esetében ez lenne a helyzet.

A név akár védett akár nem, jelenleg is két cég használja, Audio Note co a japán és Audio Note (UK) Ltd az angol oldalon.

De itt vastagon nem jogi kérdésről van szó, pláne a mi részünkről, mi csak távoli szemlélői vagyunk ennek a csúnya kooperációs és elsősorban kereskedelmi együttműködésként indult megállapodásnak.

Ha szélesebbre nyitjuk a kört, és nem csak Audio Note-ra gondolunk, akkor ez a folyamat megeshet bármelyik jól bevezetett márkával, aki disztribútori szerződést köt egy távoli országban, és miután a kereskedő jól bejáratta a területet, azután elkezdi a márka hamisítást. Ami tudjuk elég gyakori a mai világban, vevői szemszögből mi ezt bocsánatos bűnnek tartjuk leginkább.

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3515

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Láthatjuk itt sem volt másképpen, mint az élet bármely más területén...

"A stílus maga az ember."

Üdv: TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

Vendég

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: Vendég »

1.
Moreover, he took legal proceedings in England claiming that the name Audio Note was his. I did not contest the proceedings because I did not believe that it was necessary to do so. It is so well known that I created the name Audio Note along with the names of individual products which bear Japanese names, such as ONGAKU, KEGON, KAGEKI. These products were designed by me, manufactured by me and the only role that Peter Qvortrup had was in for a time promoting and selling them. I could not believe that he would after I had ended our business relationship try and claim that he had a right to make products bearing my names.

2.
This does not mean that I cannot use the name Audio Note, why shouldn't I use the name Audio Note as I am the creator of it. 

Azért van itt két kis bibi: az első az, hogy a nevet az birtokolja, akinek erre jogosultsága van. Tetszik, nem tetszik, ez a helyzet. A név nem az alkotást létrehozó tulajdona, hanem azé, aki azt jogilag magáénak tudhatja. Innentől kedve akármit árulhat ezen a néven.
A második pedig az, hogy a Kondo által később levont következtetés sem feltétlenül állja meg a helyét. Ha nem támadta meg jogi úton a névhasználatot, akkor nem formálhat rá jogot.
Tudom, uncsi és nem tűnik morálisan túl védhetőnek a dolog, de így működik valahogy. Ezért válik el - és szerencsés esetben működik együtt - az üzleti vállalkozások esetén a termelés és a kereskedelem. Aki ért az egyikhez, nem feltétlenül konyít a másikhoz. Itt mintha mindkettőjük esetében ez lenne a helyzet.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: audioline »

Kellő tisztelettel? Mit? Hogy egy szélhámos más hátán mászott fel a ranglétrán? Komolyan, ez most tiszteletet váltson ki bárkiből is?
Ugye, ezt nem gondolod komolyan.
Szomorú történet ez az AN kontra Kondo.
Nagyon jó, hogy előjönnek hasonló témák, mert legalább a tájékozatlanok is tudomást szereznek a nem túl fényes valóságról.
Ez a legkevesebb, ami PQ szégyenteljes tevékenységét érheti.

Sajnálom, hogy nem értetted meg mondanivalóm lényegét.    Pedig nem használok idegen szavakat. A fórumon való kommunikáció inteligensebb módjára próbáltam utalni.
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

Válasz küldése

Vissza: “Csevegők”