Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hard Rock & Heavy Metal
Hard Rock & Heavy Metal
Lacrimosa – Lichtjahre DVD (2007)
Lacrimosa - Stille (1997)
Hard Rock & Heavy Metal
Lacrimosa honlap - itt minden fontos információ megtalálható, de bárki kiegészítheti, nincs harag
http://www.lacrimosa.ch/cms/front_conte ... &idart=516
Lacrimosa - Elodia (1999)
http://www.youtube.com/watch?v=6N6CzJ6-QmM
http://www.lacrimosa.ch/cms/front_conte ... &idart=516
Lacrimosa - Elodia (1999)
http://www.youtube.com/watch?v=6N6CzJ6-QmM
Hard Rock & Heavy Metal
Elsősorban a fiatalabb generációra gondoltam , az "idősebb" fórumozók biztosan ismerik ezeket az együtteseket(nagy részét...).
Ez egy viszonylag kis felület, (a média hatalmas, sz.rt okadó reklámfelületéhez képest, ahol ugye jó szokás szerint a szórakoztatással
generációkat lehet szellemileg leépíteni)
de talán egy pár embernek ez is segíthet a tájékozódásba. Amíg a készlet tart
Itt volt nagyobb a csend, de mást is szívesen halgatok (prog & neo-prog, jazz, szimfonikus, stb.) - szerencsére nem tudom a zenét stílusba zárni.
Ez egy viszonylag kis felület, (a média hatalmas, sz.rt okadó reklámfelületéhez képest, ahol ugye jó szokás szerint a szórakoztatással
generációkat lehet szellemileg leépíteni)
de talán egy pár embernek ez is segíthet a tájékozódásba. Amíg a készlet tart
Itt volt nagyobb a csend, de mást is szívesen halgatok (prog & neo-prog, jazz, szimfonikus, stb.) - szerencsére nem tudom a zenét stílusba zárni.
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Hard Rock & Heavy Metal
Nekem is!
nekem is
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 857
Hard Rock & Heavy Metal
Ha így érzitek,hát akkor vegyétek úgy, hogy nem szóltam. Én gyakrabban a progresszív topikban vagyok egyébként is...
Nincs ezzel semmi gond, a Tied is egy vélemény, az enyém is. Más meg másképp gondolja. Én örülök az olyan ajánlatoknak mint pl. az Edyé. Persze lehet jó lenne amolyan "chord"-féle ajánlókat olvasni, mint pl a komolyzenei topikban, de bár nagyon szeretem ezen topik műfaját, affinitásom még sincs, hogy írjak, talán leginkább attól tartván, hogy sütne belőle, nem értek hozzá....
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Hard Rock & Heavy Metal
Vagy csak cd-n, mert nem feltétlen anyagi okoból, de nem mindenkinek adatik meg a vinyl.
Én meg azt mondom Isten tartsa meg Edy fórumtárs jó szokását, hogy ide másolja az általa ajánlott youtube-os zenéket, hisz a többieknek ez is egy módja az új zenék vadászatának. Ha nagyon érdekel, hogy mit írnak róla a neten, utána nézek, de számomra az az első impulzus a fontos, amit hallok.
Ha így érzitek,hát akkor vegyétek úgy, hogy nem szóltam. Én gyakrabban a progresszív topikban vagyok egyébként is...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
- livestrong
- Nincs visszaút

- Értékelés: 656
Hard Rock & Heavy Metal
A jegyem már megvan...
Nekem is!
-
gianni321
- V.I.P.

Hard Rock & Heavy Metal
.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
-
gianni321
- V.I.P.

Hard Rock & Heavy Metal
Pontosan, ahogy mondod! Ha leírsz ide néhány infót, ajánlást, bármit, akkor meg tudja bárki keresni, ha odamásolod a linket, akkor még egyszerűbben.
De bemásolni a videót felesleges önmagában. Aki ezen a fórumon nézelődik, a legritkább esetben hallgat zenét a youtube-ról. Mi általában vinyl lemezről hallgatózunk,max CD-ről, ha az adott zene nem elérhető vinylen...
Vagy csak cd-n, mert nem feltétlen anyagi okoból, de nem mindenkinek adatik meg a vinyl.
Én meg azt mondom Isten tartsa meg Edy fórumtárs jó szokását, hogy ide másolja az általa ajánlott youtube-os zenéket, hisz a többieknek ez is egy módja az új zenék vadászatának. Ha nagyon érdekel, hogy mit írnak róla a neten, utána nézek, de számomra az az első impulzus a fontos, amit hallok.
- pucok
- Törzsvendég

- Értékelés: 903
Hard Rock & Heavy Metal
Június 3. iron_maiden-clr.gif
A jegyem már megvan...
Hard Rock & Heavy Metal
Nyilván nem a YouTube-ról kell zenét halgatni, én nem így értettem. Ezek csupán tippek, ismertető jellegüek,
mint például a hivatalos videók, amik ilyen célra készlünek. Legtöbb esetbe az írott vélemény egyenlő a szubjektív véleménnyel.
Ha elsősorba a fülünkre bízzuk a dolgot, nem fogjuk a ló elé a szekeret:). Nem tudom, miként mérted le,
hogy itt a fórumozók nem használják ezt a lehetőséget... Na mindegy...túl sok már a dráma:)
mint például a hivatalos videók, amik ilyen célra készlünek. Legtöbb esetbe az írott vélemény egyenlő a szubjektív véleménnyel.
Ha elsősorba a fülünkre bízzuk a dolgot, nem fogjuk a ló elé a szekeret:). Nem tudom, miként mérted le,
hogy itt a fórumozók nem használják ezt a lehetőséget... Na mindegy...túl sok már a dráma:)
Hard Rock & Heavy Metal
Igen...hát a zenét elsősorban halgatni kell, persze igazad is van, hasznos ha van egyéb infó is...
Abból indulok ki, hogy ha valakit érdekel egy album, nem lehet annyira lusta, hogy ne nézzen utána a neten.
Csak olvasás alapján nem érdemes lemezeket vásárolni...szerintem...
Pontosan, ahogy mondod! Ha leírsz ide néhány infót, ajánlást, bármit, akkor meg tudja bárki keresni, ha odamásolod a linket, akkor még egyszerűbben.De bemásolni a videót felesleges önmagában. Aki ezen a fórumon nézelődik, a legritkább esetben hallgat zenét a youtube-ról. Mi általában vinyl lemezről hallgatózunk,max CD-ről, ha az adott zene nem elérhető vinylen...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
Hard Rock & Heavy Metal
Igen...hát a zenét elsősorban halgatni kell, persze igazad is van, hasznos ha van egyéb infó is...
Abból indulok ki, hogy ha valakit érdekel egy album, nem lehet annyira lusta, hogy ne nézzen utána a neten.
Hard Rock & Heavy Metal
Szeretek újdonságokról, érdekességekről olvasni a különböző zenei témájú topikokban. De azt hogy így bemásolgattok ide youtube klippeket, annak semmi értelmét nem látom. Többet érne ha inkább néhány szóval jellemeznétek a zenét, esetleg leírnátok, hogy milyen címmel jelent meg album,esetleg linket betenni, de így nem jó.
- livestrong
- Nincs visszaút