Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
pégyé mozija
pégyé mozija
Sajnos ennyiért már csak a vevőnek éri meg.
Ezen buktunk rendesen.
Hát igen, ilyen megépítettséggel és ennyi hangszóróval simán vagy 2 millió lenne egy ilyen hangfal más névvel.
Ez tutira jó helyre került szerencsére!
pégyé mozija
Hírdetnek itt egy Swans T3C centert (Az enyém is volt) lehet le kéne csapni rá mclaren!!Talán jobban illene a frontoldalra..
Pöpec állapotú doboza minden original.
Egy próbát megérne, mert nagyon komoly az a center.
Át is lehetne festetni akár, vagy tapéta.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
pégyé mozija
Amióta ATC bezárta a bótot, viszik a Swans hangfalakat!
Sajnos ennyiért már csak a vevőnek éri meg.
Ezen buktunk rendesen.
Webáruház:
pégyé mozija
Egyetértek a srácokkal!
Igaz, azért könnyen hajtható - 92db az érzékenysége!
Mindig azt mondom, hogy (sajnos) upgrare-hez nem elég egy komponenst cserélni, egy ilyen hangfal meg feltételenül proci-végfokot követel!
Amióta ATC bezárta a bótot, viszik a Swans hangfalakat!
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
pégyé mozija
Igazából, egy kisebb szettből is a proci végfok páros az, ami ki tudja hozni belőle a maximumot, addig csak kb 50-70%-on mennek.
Nincs mese ide kell majd processzor és végerősítő ahogy mondod. AVR-el nem lehet kihozni belőle a maximumot az biztos.
Akármilyen jó receiverről is van szó. Az 50-70% igen valós lehet ebben az esetben.
Mclaren nagy képpel rendelkezik ,mondhatni óriásival .Jól passzolnak a nagy frontsugárzók.
Hírdetnek itt egy Swans T3C centert (Az enyém is volt) lehet le kéne csapni rá mclaren!!Talán jobban illene a frontoldalra..
Pöpec állapotú doboza minden original.
pégyé mozija
Nagyon szépen köszönöm, hát még élőben milyen, megdöbbentők a méretei....
no legyenek még képek:
Legalább látom, hogy jó helyre kerültek a dobozok.
Webáruház:
pégyé mozija
Ma még hangpróbák folynak, kihozva belőle a maxot, addig még kép, sajna a fényképező objektive nem birja
teljes szélességében bevenni a kivánt képet, pedig a faltól készült a kép:
pégyé mozija
Gratulálok én is ez már igazán méretes falak!
Jövő hétre akkor megbeszéltük a demót nálam.
Nekem azért gyanús a dolog, hogy egy hm vas, ha meg is tudja hajtani ezeket a falak azt kellő erővel és minőségbe tenné. Na, meg ott van az egységesség is, mert gondolom nem stereozni vetted, hanem az 5.1-es rendszerbe. Legalább a font oldalnak kellene homogének lenni, hogy ne lógjon ki a hangképből.
De ha tervezed a többi fal cseréjét is a szetthez tartozóéra és brutál végfokokat procival hozzá, akkor nem szóltam semmi.
Igazából, egy kisebb szettből is a proci végfok páros az, ami ki tudja hozni belőle a maximumot, addig csak kb 50-70%-on mennek.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 830
pégyé mozija
Válasz Red75-nek, szettben még szuperebb lett volna, de az ára?!
Igen igen igen ,már hallgattam ,de erről holnap...,
Igen-igen érthető, de legalább a centerre érdemes volna beinvesztálni.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
pégyé mozija
Válasz Red75-nek, szettben még szuperebb lett volna, de az ára?!
Igen igen igen ,már hallgattam ,de erről holnap...,
pégyé mozija
Jobb oldal:
pégyé mozija
Ahogy irtad Paler, ki van centizve, de a közép pozicióban ketten-hárman ülve sem lóg még bele a képbe:
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 830
pégyé mozija
Hú, ez brutális! Gratulálok hozzá! A hangjáról írnál néhány sort?
Volt ez szettben is akcióban: Swans F1F+Swans F1R +Swans F1C-1199000 Ft/szet
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
pégyé mozija
Húúú, nagyon ki van centizve nem zavar bele a kép szélébe Egyébként a harmadik képen néz ki a legjobban, mint egy csinos hölgy, aki ruhában is pazar látványt nyújt, de ruha nélkül az igazi mert ami szép, azt minek eltakarni
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
pégyé mozija
Csináltam néhány képet:
pégyé mozija
Hosszutávon az lenne az igazi megoldás, meglátjuk,azért 1-2 hónappal ezelőtt még én sem álmodtam ezekről, a tangent csere már a fejemben volt,
s én is a Clarusok felé akartam mozdulni, nem kivánok ezzel megsérteni más hangfaltipusokat, azon belül természetesen Titán, pro...,
de ott is az Atlasz is nagyon tetszett, a Lunát pedig láttam halottam élőben , atomrobbanás....
- leoneottiz
- V.I.P.
- Értékelés: 643
pégyé mozija
Nem sajnos, nem tudok, csak javasolni akartam, hogy ha van rá mód és keret, akkor azokat vedd meg, mert spec én az azonos falak híve vagyok a hangszóró készletek miatt. Így is bruátál jó lesz, biztos vagyok benne!
Osu no seishin!
- fodesz
- V.I.P.
pégyé mozija
Igérem állni fognak, nagyfönök...
( csak itt zárójelben jegyzem meg, ha lefektetem, 2-szer 170cm, az 340 cm, de 350 cm széles a szoba, , nem fér közé a center...)
Helyes! Mindenre van megoldás.Ezt így kell!

pégyé mozija
Mclaren gratulálok!! Brutális hangfalak!

Kíváncsi leszek hoygan vállnak majd be. Nem is vagy messze jó lenne elmenni egyszer. ..De már erről beszéltünk privátban is.
Komolyan mondom elverlek ha fektetve használod majd őket. Ha veszel egy szekrénysort az egyik szobában az is fektetve van?
Nem érdekel hogy oldod meg ha kell kőművest,statikust, és építőipari "rómaiakat" hívatok hozzád de azok a dobozok álljanak úgy ahogy tervezték őket!!!

Igérem állni fognak, nagyfönök...
( csak itt zárójelben jegyzem meg, ha lefektetem, 2-szer 170cm, az 340 cm, de 350 cm széles a szoba, , nem fér közé a center...)
- fodesz
- V.I.P.
pégyé mozija
Mclaren gratulálok!! Brutális hangfalak!

Kíváncsi leszek hoygan vállnak majd be. Nem is vagy messze jó lenne elmenni egyszer. ..De már erről beszéltünk privátban is.
Komolyan mondom elverlek ha fektetve használod majd őket. Ha veszel egy szekrénysort az egyik szobában az is fektetve van?
Nem érdekel hogy oldod meg ha kell kőművest,statikust, és építőipari "rómaiakat" hívatok hozzád de azok a dobozok álljanak úgy ahogy tervezték őket!!!

pégyé mozija
Szuperek az új jövevények gratulálok,viszont a két tangent összetolva hozzá illő center lenne
igaz, igaz, gondolat olvasó vagy, tegnapi mozipódium átrendezésnél is beötlött, nekem is, mérőszalag, mérés, a vászon alatt még elférne, de az erősitő mögé esne,
tehát elpakolása azerősitőnek, no de hová???, aztán a két tangent sorosan kötve össz 14ohm, már megmértem ,párhuzamosan?-3,5 ohm, a 2022
tudja a négy ohmot, de a 3,5 az már 4 ???...vannak gondok, de erről fog szólni a jövő,,,
pégyé mozija
Szuperek az új jövevények gratulálok,viszont a két tangent összetolva hozzá illő center lenne
pégyé mozija
Bocs Mac! Ez a komplett 5.0-s rendszer vagy a két front? Amennyiben utóbbi, gondolkozol-e a center és surround megvásárlásában is?
Sajna csak a két front...,hu, jó lenne ebből a swans fajtából összehozni az 5.0-át,de nem most, s nem a közeljövőben,(tudod azok a fránya anyagiak), miért,
lenne rá lehetőség, stb?
- leoneottiz
- V.I.P.
- Értékelés: 643
pégyé mozija
Bocs Mac! Ez a komplett 5.0-s rendszer vagy a két front? Amennyiben utóbbi, gondolkozol-e a center és surround megvásárlásában is?
Osu no seishin!
pégyé mozija
Szerintem most mindenkiben sok kérdés keringhet Mc... legalábbis bennem igen.
Legyek én az első aki meg kérdezi: Álló vagy Fekvő dobozok lesznek ezek?
És baromi érdekes lesz a "beszámolód" mennyire tudja majd meghajtani ezeket a behemótokat a Pio...
Én nemfélek tőle, , sajnos már volt rá példa, hogy az egyik tangent középnyomóját széthajtottam , akkor gondolhatod...a hangangerőt,
de este 6-felé kiderül..., próba...