Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
pégyé mozija
pégyé mozija
Szerintem most mindenkiben sok kérdés keringhet Mc... legalábbis bennem igen.
Legyek én az első aki meg kérdezi: Álló vagy Fekvő dobozok lesznek ezek?
És baromi érdekes lesz a "beszámolód" mennyire tudja majd meghajtani ezeket a behemótokat a Pio...
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
pégyé mozija
még pihennek itt még...
pégyé mozija
Nagyon szépen köszönöm, hát még élőben milyen, megdöbbentők a méretei....
no legyenek még képek:
pégyé mozija
Hát ez tényleg Huuuuu és milyen gyönyörű Gratula ezekhez a szépségekhez
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
pégyé mozija
Köszönöm, holnap teszek még fel képeket....
pégyé mozija
Ez igen! Nem "kispályáztál" a fejlesztést illetően!
Gratulálok! Nagyon szép hangfalak!
Várom majd a beszámolót!
pégyé mozija
Nagyon szépen köszönöm...
pégyé mozija
Huhuhuuuuu .
Holnapra én is várok egy csomagot atc-től.................
Tegnap már láttam a hattyús avatart, meg ez a Bélás posztot...
Valahogy ez ugrott be hogy ; a gigantomán Mclarennek milyen jó és állat lenne az a régóta futó F1-es szett....
Hát nem gondoltam volna hogy valóban .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
pégyé mozija
Megérkezett amit vártam, atc-nek köszönet, az elmult két hétben ezen rágtam az agyam, hogy bele vágjak-e ebbe a vételbe,
remélem nem bánom meg. Autócserére volt félre téve a lóvé, de sajna én is olyan vagyok, mint itt oly sokan, a hobbinak mennie
kell, a feleség-boss is áldását adta rá, , akkor legyen...
Már a kicsomagolási ,melegedési fázisnál tartok, szoknia kell a borsodi levegőt, s eggyet meg tudok igérni, ezt már nem!!!!
fektetem el...,kapaszkodnia kellett a sulya miatt, egyik barátommal kellett feltornáznunk az emeletre...
pégyé mozija
Holnapra én is várok egy csomagot atc-től.................
pégyé mozija
Na,ezek megérdemelnék hogy rájuk omoljon az egész kecó.
Hú de szar zene ez mc...
...igy van, nem is azene miatt raktam fel, hanem a sok felhalmozott hangfal miatt, meg elég elvetemült volt a clipp kitalálója,
amikor kigondolta, hogy mindenhol, mindenben legyen hangszóró....
- Firekiller
- V.I.P.
- Értékelés: 352
pégyé mozija
Na,ezek megérdemelnék hogy rájuk omoljon az egész kecó.
Hú de szar zene ez mc...
pégyé mozija
pégyé mozija
Az átló lenne, lehet hogy 1-2 cm hibádzik, a nagy képméret, számomra a 3d-nél fontos, mert itt, az okos emberek leirása szerint, a kép szélességének,
az 1,1-szeresére kell ülni, a tőkéletes 3d hatás elérésére...
pégyé mozija
Kiváncsi voltam én is egy kis ősszehasonlitásra, 100coll és 150 coll :
pégyé mozija
Nem akartam offolni a "Bubu Mozija" forumtárs topikjába, de én sem tudtam igazán élvezni a házimozi brutál hangját,
a lakótelepi lakásban, ház, különszoba:
egy órája lett vége ezen zenei anyagnak ,kapaszkodtak a hangfalak...
pégyé mozija
demók:
pégyé mozija
Akkor jó ,lx70-et én még nem hallootam de sokan mondták hogy eléggé über vas volt.. ezek szerint nem..hmm , nekem lx83-am van az ütős db..de persze izlések és pofonok.. illetve nagyon sok múlik a hangfalakon is.. azért is írtam ,hogy ne legyne igazam és lehet sokkal jobb lesz az sc2022.. Drukkolok neked..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
pégyé mozija
Sajnos de csalódtam az lx70-ben, számomra nem hozta magát, a 1015-öt cseréltem le ő rá,amit azóta is sajnálok, hangzásban, dinamikában megverte...
az sc-2022 nekem az 1.4-es 3d hdmi miatt kellett, az én mozimhoz megfelel....
megaztán nem akarom én annyira reklámozni magamat ezzel...
pégyé mozija
Hello!
Remélem nem haragszol meg érte, de az lx70 bár vsx volt az eleje de anno az lx ből ő volt a csúcs, köze nem volt a vsx nem lx s gépekhez.. nagyon kétlem hogy a 2022 jobb lenne max a features-kban.. sztem ez inkább downgrade minr upgrade de kívánom hogy ne legyen igazam.. elnézést ha túl kemény voltam.. egy lx 70 hez képest előrelépés lx83 tól felfele..85-86-87.. mindne más visszalépés lett volna, az sc 2022 biztos nem feljebb lesz!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
pégyé mozija
Lassan de haladunk, valamilyen irányba, akciósan sikerült lelőnőm az árgépről..., karácsonyra kaptam demo-bluray lemezeket, melyen 3d-s részletek is
vannak, s mellé a dts hd master, és truehd hangok,s az eredeti 3d-s bluray filmeket is jó megnézni eredeti studió hanggal, ezért kellett a hdmi 1.4-es erősitő...
kőszi a gratulációt...
pégyé mozija
Az SC-széria, a VSX-széria fölött van, s az lx-széria nyitója, tehát nem lehet rossz, most ott tartok, hogy lehet hogy megveri az lx70-et?
a "direct energy "végfokkal?, már az akusztikai kalibráció kész,dupla mély köthetö rá, s ,igen a háromd is fontos volt a hd-hangokkal együtt.
(holnap még egy próbát végzek, a zónás sztereó hangfalrákötési lehetöséget be lehet kalibrálni, 8.-9. hangfalnak, igy 9.2 kihozható belöle?-meglátjuk...
no erre kiváncsi vagyok)
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
pégyé mozija
Megérkezet az új "családtag" az LX 70-et a SC-2022 váltja...,jelenleg melegszik....
Gratula mclaren! Azért látom vannak újítások.Örülök neki!