Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Nem szeretnék türelmetlennek látszani, de csepegtethetnél információmorzsákat a szerveződő klubról
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Heed Audio termékek
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Heed Audio termékek
Nos, a húzást csak holnap ejtjük meg, mivel eddig úton voltam, voltunk Németországban illetve Franciaországban a Diapason gálán. De erről szerintem mindenki tudott a "Black Sabbath"-on, ha valaki figyelmét elkerülte és emiatt támadt némi problémája a héten (mert mondjuk elvitte volna a kiszemelt készüléket de nem talált), akkor ezúton is elnézést kérek.
A húzás menete egyszerű, hiszen minden számból kettő van, az elvittek párja egy másik dobozban leledzik, Vince fiam szerencsés keze majd gondoskodik a nyertesekről!
No és persze türelmetlenül várjuk a klubtagsági kártyákat
Norbi
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 3047
Heed Audio termékek
De akkor mit húznak ki? A papírra csak nem bökhetnek rá.
Nos, a húzást csak holnap ejtjük meg, mivel eddig úton voltam, voltunk Németországban illetve Franciaországban a Diapason gálán. De erről szerintem mindenki tudott a "Black Sabbath"-on, ha valaki figyelmét elkerülte és emiatt támadt némi problémája a héten (mert mondjuk elvitte volna a kiszemelt készüléket de nem talált), akkor ezúton is elnézést kérek.
A húzás menete egyszerű, hiszen minden számból kettő van, az elvittek párja egy másik dobozban leledzik, Vince fiam szerencsés keze majd gondoskodik a nyertesekről!
Köszönöm a válaszokat! Ez így lehet, hogy a cd játszó analóg kimenete ad ki túl magas jelet. A többi készülékhez(lp,rádió) képest hangosabbal szól, de a dactilussal szépen beáll a sorba. Mint mondtam a dactilussal teljes mértékben elégedett vagyok! A hangja nagyon meglepett, sokkal jobb, mint azt előre vártam. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3442
Heed Audio termékek
Köszönöm a válaszokat! Ez így lehet, hogy a cd játszó analóg kimenete ad ki túl magas jelet. A többi készülékhez(lp,rádió) képest hangosabbal szól, de a dactilussal szépen beáll a sorba. Mint mondtam a dactilussal teljes mértékben elégedett vagyok! A hangja nagyon meglepett, sokkal jobb, mint azt előre vártam. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Heed Audio termékek
Nem a Dactilus halk, hanem v.sz. a CD játszód ad ki a szokásos 2 V-nál magasabba jelszintet.
Élvezd, használd. (Én eleve csak futóműként használom a játékosokat, csak SACD-n és DVD-A-n használom a belső átalakítókat.)
DVD-Audió-n is nyugodtan lehet használni a külső DAC-ot ugyanúgy, feltéve , ha a digitális kimeneten kiadja a 24/96 vagy 24/192 LPCM jelet.De a legtöbb SACD-t is lekonvertálják a gépek LPCM-re. Csak akkor van előnye a direkt lejátszásnak, ha DSD konvertere van és egyébként is valami komoly gépről van szó. Meg persze ha a külső DAC is elég nívós.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Heed Audio termékek
Üdv mindenkinek!
Egy olyat szeretnék kérdezni, a tapasztalt Heed tulajdonosoktól, normális-e hogy a Dactiluson keresztül halkabban szól, mint a cd saját analóg kimenetén kresztül? A hang egyértelműen jobb, mint a cd saját dacjával, csak a jel egy kicsit gyengébb. Hozzám már így került, itt vettem a fórumon. Amúgy nagy megelégedéssel használom, remek kis készülék.
Nem a Dactilus halk, hanem v.sz. a CD játszód ad ki a szokásos 2 V-nál magasabba jelszintet.
Élvezd, használd. (Én eleve csak futóműként használom a játékosokat, csak SACD-n és DVD-A-n használom a belső átalakítókat.)
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
Üdv mindenkinek!
Egy olyat szeretnék kérdezni, a tapasztalt Heed tulajdonosoktól, normális-e hogy a Dactiluson keresztül halkabban szól, mint a cd saját analóg kimenetén kresztül? A hang egyértelműen jobb, mint a cd saját dacjával, csak a jel egy kicsit gyengébb. Hozzám már így került, itt vettem a fórumon. Amúgy nagy megelégedéssel használom, remek kis készülék.
Nyugi nincs semmi baja. Nekem is van Dactilusom, egy kicsit alacsonyabb a kimeneti szintje. Egy kicsit nagyoob hangerőt kell ráadni és kész.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
Heed Audio termékek
Így első blikkre normálisnak tűnik. Valószínűleg a cd lejátszód dac-jának a kapcsolása okozza a különbséget (erősít egy kicsit).
De persze kitudja..
Ez előfordulhat, ha nagyobb a kimeneti jelszintje a CD játszónak mint a DAC-nak.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Üdv mindenkinek!
Így első blikkre normálisnak tűnik. Valószínűleg a cd lejátszód dac-jának a kapcsolása okozza a különbséget (erősít egy kicsit). De persze kitudja..
Üdv mindenkinek!
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3442
Heed Audio termékek
Üdv mindenkinek!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1085
Heed Audio termékek
Megy a zene..pause random helyen..ahányadik secnél megállt, az a szám nyert:DD
4, én nyertem!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Heed Audio termékek
De akkor mit húznak ki? A papírra csak nem bökhetnek rá.
Megy a zene..pause random helyen..ahányadik secnél megállt, az a szám nyert:DD
Heed Audio termékek
ooooooo, lehet mindenki elhozta es csak a maradekbol sorsolnak? Én azt hittem a papírra való felírás volt a lényeg;)Pedig egy dedikalt újságnak örülnék:))
Heed Audio termékek
Miért azt be kellett volna dobni valahová? )
ooooooo, lehet mindenki elhozta es csak a maradekbol sorsolnak?
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- suminator968
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Nekem is...
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10159
Heed Audio termékek
Nekem is
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Heed Audio termékek
Most már ez tarthatatlan, ma sem tudtam utolsóként maradni, fekete pont a vasutnak.
Utólsó előtti lettem....
Tombolát mégse vártad meg?))
- suminator968
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Most már ez tarthatatlan, ma sem tudtam utolsóként maradni, fekete pont a vasutnak.
Utólsó előtti lettem....
Heed Audio termékek
Ismételten sok élménnyel sikerült gazdagodni. Izgalmas, nem utolsó sorban változatos klub volt a mai.
A Zsolt féle sztorizások pedig rendkívüli hangulatot tudnak teremteni:)
Az állandó szereplőnek tekinthető borokért és finomságokért pedig külön dícséret jár!
Köszönjük!
Heed Audio termékek
Csak amíg megjönnek a hivatalos és profi képek:
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Heed Audio termékek
Akkor gondolom a Bánffyhunyad 16.
Budapest, XVIII. Reviczky Gyula utca, 9-11.
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Heed Audio termékek
No, a srácok már javában jól érzik magukat!
Alig várom már, hogy én is elinduljak..
de ez a fránya szombati meló:S