Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Ha egy erősítőt túlhajtasz előbb utóbb megadja magát. Lamalas egy-két napja a diy topikban leírta a magyarázatát, ha kíváncsi vagy rá miért történnek ilyen dolgok, ott elolvashatod. Ha nagyobb hangerőre vágysz, az adott erősítővel, akkor szerezz egy érzékenyebb, könnyen hajtható hangsugárzót.
- OroszKrisz
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Ismét egy kérdéssel fordulnék a tapasztaltabb forumtársakhoz. Nemrégiben vettem egy Tangent exeo amp kis stereo erősítőt, ami szép is jó is. Viszont már félek neki rensesen hangot adni, mert azelőtt a Denonom AVR-em többször is elszállt ilyen túlterhelés miatt, pedig annak plusz 18 volt a vége és minusz 10 körül adta meg magát mindig.
Ezt a tangentet plusz 5-ig lehet tekerni, viszont van egy két szám, amit akár 0-ig eltekerve is bírnék hallgatni. Mondjuk ez már a max lenne, mert tényleg hangos és csak akkor kéne, ha mutogatni akarom. Nekem a kellemes -10környéke.
Na most kell attól féljek, hogy közelítve a teljes hangerőhöz meg fogja magát adni, ill. meddig szabad (ajánlott) úgy hallgatni? Mert akkor mért lehetne odáig tekerni..?
Köszi! Krisz
TV: Samsung LE40C530 Erősítő: Rotel RA 03 DVD: Denon 3910 Cd player: JVC XL-MV55 Front: Clarus Rhea pro Surround: JBL E60 Center: Wharfedale Diamond 9 CS Sub: Clarus Rhea sub
Kábelek: Monster cable RCA, Bandridge RCA-jack, Van Damme 268 542 000 Black Series Tour Grade, Monster cable sub RCA.
Sztereó erősitők
köszönöm!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6539
Sztereó erősitők
Valószínűleg igen...
Most látom csak:Isten éltessen!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők
igen tudom csak épp az a hirdetés volt kéznél egyébként ugyanaz
ahogy már tonee73 kollega irta is csak erosito + dobozra lenne szuksegem
B@sszus, legközelebb ne tedd már be ennyi helyre ugyanazt a témát, mert már nem tudom hol válaszoltam és hol nem...
Ha valaki tud és szeretne segíteni neked akkor úgy is megteszi, ha egy topikban van.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Sztereó erősitők
Itt olcsóbb : http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... C3%A9gfok/
igen tudom csak épp az a hirdetés volt kéznél egyébként ugyanaz
Red75 hirdet egy Nad erősítő-cd párost 35 000 Ft-ért, az jó alap lenne.
ahogy már tonee73 kollega irta is csak erosito + dobozra lenne szuksegem
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők
Másik topikban írta, hogy csak erősítő+doboz a cél, az egyetlen jelforrás pedig pc.Egyébként az a NAD kombó annyi pénzért tényleg jó vétel.
Sztereó erősitők
üdv!!
a véleményeteket szeretném kérni
~80k ból probálok összerakni valami stereo settet és ezt az erölködőt néztem ki http://aprod.hu/hirdetes/fisher-ba-6000 ... 1xTt7.html
tud valaki rólla valamit?
esetleg ha tudtok ajánlani egyéb erősitőt és/vagy álló hangfalpárokat hálás lennék
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3038
Sztereó erősitők
üdv!!
~80k ból probálok összerakni valami stereo settet és ezt az erölködőt néztem ki http://aprod.hu/hirdetes/fisher-ba-6000 ... 1xTt7.html
esetleg ha tudtok ajánlani egyéb erősitőt és/vagy álló hangfalpárokat hálás lennék
Itt olcsóbb : http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... C3%A9gfok/
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Szerintem donignatio a TDA1541A Philips dac IC-re gondol, nem pedig a TDA1514A-es erősítő IC-re.
Nálatok a pont, így igaz, én a dac IC-re gondoltam.
- donignatio
- Nincs visszaút

- Értékelés: 99
Sztereó erősitők
Szerintem donignatio a TDA1541A Philips dac IC-re gondol, nem pedig a TDA1514A-es erősítő IC-re.
Nálatok a pont, így igaz, én a dac IC-re gondoltam.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
Sztereó erősitők
üdv!!
- vaspapucsok
- V.I.P.

- Értékelés: 7
Sztereó erősitők
vaspapucsok - szerintem si igen
Glider az árához képest oda, nekem jónak tűnik...
na...vagyis szerintem k..va jól szól - ha már "alámerültünk"
donignatio - ne tartsd vissza, javíts ki, ha tévedtem a számokkal:)
Az igent az A500 erősitőre értsem hogy jó választás.
Sztereó erősitők
Valószínűleg igen...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
vaspapucsok - szerintem si igen
Glider az árához képest oda, nekem jónak tűnik...
na...vagyis szerintem k..va jól szól - ha már "alámerültünk"
donignatio - ne tartsd vissza, javíts ki, ha tévedtem a számokkal:)
Azbiza, az keményen odabasz...
Ráadásul a számokkal is baj van....
- donignatio
- Nincs visszaút

- Értékelés: 99
Sztereó erősitők
Ráadásul a számokkal is baj van....
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
Sztereó erősitők
Philips TDA1514A végfokok vannak benne.
A jó Hi-Fi...az varázslat.
- vaspapucsok
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Akkor a Cambridge audio A 500 ebben, az ársávban jó választás lenne. Mivel távos is .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők
Mióta Davidka betette a képeket a saját képesbe, piszkálja a csőröm ez az Opera Consonance Hybrid 150 vas.
Ha van valakinek bármilyen tapasztalata vele kérem ossza meg velem akár privátban, akár itt.Köszi.
Senki?
Sztereó erősitők
CA A1(version 2) - én egy ilyet vettem 10 euro-ért egy bolhás piacon:) Nincs semmi benne, csak levegő. Sokkal gyengébb mint az A500-as, mégis nagyon jól szól,
nem gondoltam volna... Denon PMA700AE-t váltotta, ami most ott hányódik az egyik sarokba:)
A kérdés csak az, hogy mit halgatok,
Philips-et vagy Cambridge Audio-t:)
A1(version 2)
http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... o%20A1.htm
A500
http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... 20A500.htm
nem gondoltam volna... Denon PMA700AE-t váltotta, ami most ott hányódik az egyik sarokba:)
A kérdés csak az, hogy mit halgatok,
Philips-et vagy Cambridge Audio-t:)
A1(version 2)
http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... o%20A1.htm
A500
http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... 20A500.htm
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Üdv! Egy kis infó kellene?
Cambridge audio A 500 ami után tapasztalatok véleményeket szeretnék egy picit a hozzáértőktől.
Mert most csak ebben az ákategóriában tudok vásárolni és fontos a táv, na és ennek van.
Hova lehet a hangkarakterét ,megszólalását minőségét elhelyezni lehet-e esetleg picit tuningolni,mertb látom hogy a tápkábelt lehet cserélgetni ami szintén előny
Esetleg még valami más alternativa? Más tipust ha tudtok ajánlani.
Köszönöm!
Én is csak azt tudom mondani mint az előttem szóló, majdnem tipikus angol hang... némi kis "agresszív" beütéssel...Gyors,erös, direkt hang amit tolmácsol és szereti a jó kábelezést (táp, IC)... amit meg is hálál!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők
Mióta Davidka betette a képeket a saját képesbe, piszkálja a csőröm ez az Opera Consonance Hybrid 150 vas.
Ha van valakinek bármilyen tapasztalata vele kérem ossza meg velem akár privátban, akár itt.Köszi.
Sztereó erősitők
Cambridge audio A 500
Ha jól emlékszem 30-ért hirdeti itt valaki. Nagyon jó vétel, ennél még nincs az újabb CA-k magasba húzó hangkaraktere, erőizom is van benne.
Tuning ügyben keresd meg a Hivox-ot, de a hangfalcsatijait rendes banándugósra biztos érdemes cserélni, ill. ugyanott belső oldalon rendes vezetékekre a fém "lemezeket".
A hangerőszabályozó műanyag fogaskereke szokott megmakkanni, azt érdemes fémre cserélni.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- vaspapucsok
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Üdv! Egy kis infó kellene?
Cambridge audio A 500 ami után tapasztalatok véleményeket szeretnék egy picit a hozzáértőktől.
Mert most csak ebben az ákategóriában tudok vásárolni és fontos a táv, na és ennek van.
Hova lehet a hangkarakterét ,megszólalását minőségét elhelyezni lehet-e esetleg picit tuningolni,mertb látom hogy a tápkábelt lehet cserélgetni ami szintén előny
Esetleg még valami más alternativa? Más tipust ha tudtok ajánlani.
Köszönöm!
Sztereó erősitők
@ Rooibos
rendben. szerintem veszek egy nad c326bee-t amin van sub kimenet. remélem nem csalódok benne