Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Távgyógyítás !
Segítséget kérnék a következő szituban. Technics receiver egyik oldala "elszállt" (nagyon-nagyon halkan szól) természetesen hangfal kábel felcseréléssel próbálkoztam, a hiba az erősítőben van. Mire lehet készülni.
A készüléket nagyon szeretem, anno én vásároltam újonnan.
- Caterpilar
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
talán mintha a marantz részletesebb lett volna és mintha dinamikusabb,melegebb hangú a nad kicsit visszafogottabb de nagyon halgatható
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nagy dilemma előtt állok és a véleményetekre lennék kiváncsi.
Rendszer vásárlás előtt kissé döntésképtelen vagyok, vagyis nem teljesen mert a hangfal az adva vagyon ami egy dyno focus 160. Szóval ehez lenne egy erősítő cd páros ami leredukálódott egy nad m3 m5 kombóra vagy egy marantz pm11 sa 11 kombóra. de melyiket ????? Szerintetek???
Igen nehéz kérdés! Akusztika, kábelezés, zenei műfaj, egyéni ízlés, és a többi. Csak az otthoni környezetben megfülelve lehetne okos döntést hozni.
(A Marantz talán élénkebb, míg a Nad kicsit "angolosabb" hangú.)
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
- Caterpilar

Sztereó erősitők
nekem külön külön mind a kettőnek tettszett a hangja de igazság szerint úgy lenne az igazi ha mindkét kombót haza lehetne vinni de az már elég kemény összeg. az m3 at dyno s1.4 el halgattam igen utős volt. de ezt annyira nem sieti el az ember
Sztereó erősitők
Nekem az M3 nem tetszett egyik Dynóval sem.
- gyurmaember
- Fórumlakó

- Értékelés: 101
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nagy dilemma előtt állok és a véleményetekre lennék kiváncsi.
Rendszer vásárlás előtt kissé döntésképtelen vagyok, vagyis nem teljesen mert a hangfal az adva vagyon ami egy dyno focus 160. Szóval ehez lenne egy erősítő cd páros ami leredukálódott egy nad m3 m5 kombóra vagy egy marantz pm11 sa 11 kombóra. de melyiket ????? Szerintetek???
Ebben a kategóriában már kötelező mindkét párost hazavinni egy hét(végé)re!
- Caterpilar

Sztereó erősitők
Sziasztok!
- karlosz
- Törzsvendég

- Értékelés: 309
Sztereó erősitők
Hello!
Van egy kis gondom. Adott egy Rotel RA-05-ös erősítő, ami egyik napról a másikra azt produkálja, hogy:
bekapcsolás után elindul a zene és az erősítő szinte másodpercenként ki-be kapcsolgat. Találkoztatok már ilyen jelenséggel?
Mi lehet a hiba?
Köszi!
Sztereó erősitők
Köszönöm mind a kettőtöknek a választ!
- donignatio
- Nincs visszaút

- Értékelés: 99
Sztereó erősitők
Sziasztok!
A jelenlévő fórumosoktól kérdezném, hogy esetleg valakinek nincs-e MARANTZ pm 17 mk II. m erősítője, és nem-e lakik Budapesten
Szerintetek ez elég lenne egy focal chorus 826 vagy 816hoz?
Mivel ezek elég érzékeny dobozok, szerintem elég.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
Sztereó erősitők
Sziasztok!
A jelenlévő fórumosoktól kérdezném, hogy esetleg valakinek nincs-e MARANTZ pm 17 mk II. m erősítője, és nem-e lakik Budapesten
Szia lennie kell,mert itt adtam el egyet nemrég oda. Nem ismerem ezeket a dobozokat,de csak akkor ajánlanám a 17-est ha ezek az átlagnál jóval élénkebb hangú dobozok.
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
Sztereó erősitők
Sziasztok!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6590
Sztereó erősitők
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- rozoga62
- Fórumlakó

- Értékelés: 95
Sztereó erősitők
Lehet, hogy a bejáratás "pár órájára" gondolt.
Sztereó erősitők
Megérkeztek a CAV MD-I-k most csomagolom:)
Pár óra múlva írok, hogy milyen!
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
-
Vendég
Sztereó erősitők
Revox A722-t hallott már valaki? Milyen lehet a hangja? Tudomásom szerint régen ez nagyon komoly cucc volt..
PM.
Ment a válasz!
- gabo01
- V.I.P.

- Értékelés: 443
Sztereó erősitők
PM.
Ment a válasz!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Monolith htp-1+Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Monolith htp-1+Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Sztereó erősitők
Megosztanád a tapasztalataidat? Vajon hasonló karakterű a hangjuk?
PM.
Azzal nem, de V6i-vel igen.
- gabo01
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Sztereó erősitők
Srácok!
Dussun V8i erősítővel van valakinek tapasztalata?
Srácok!
- gabo01
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Srácok!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6590
Sztereó erősitők
Ne siess vele. Ha tiszta újak, akkor hónapokig kell járódniuk, mire a végleges hangjukat elérik.
Na jó, de ha ki sem csomagolja akkor az életben nem járódnak be maguktól...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Sztereó erősitők
Megérkeztek a CAV MD-I-k most csomagolom:)
Pár óra múlva írok, hogy milyen!
Ne siess vele. Ha tiszta újak, akkor hónapokig kell járódniuk, mire a végleges hangjukat elérik.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21