Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Royd hangsugárzók
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1694
Royd hangsugárzók
Nálam szól egy sintra (ami méretre - mint minden royd polcsugárzó az rr3 előttről - ugyanakkora mint az Eden) 20 nm-en, teljesen jó.
Ez nem egészen így van, mert az alsó képen az A14-es pl. nagyobb mint a Sintra. Az A7X-is, de telán ennyi az összes kivétel...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Royd hangsugárzók
Köszönöm a jellemzést. 16m2-re eléglenne a teljesítménye? Az Eden nagyobb?
Nálam szól egy sintra (ami méretre - mint minden royd polcsugárzó az rr3 előttről - ugyanakkora mint az Eden) 20 nm-en, teljesen jó.
Royd hangsugárzók
A "bármilyen furcsa első pillantásra" alatt azt értettem, hogy az Eden egy monitor, míg az Apex, mint azt bizonyára már tudod, egy TL álló. Az Eden pont akkora mint a Sintra és bár nem ismerem a szobádat, de a 16 nm még pont jó hozzá. Ha lehet, told rá a falra, ha megveszed. Az eladó rendes, megbízható srác.
!!
Holnap utána járok!
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- Indy
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
A "bármilyen furcsa első pillantásra" alatt azt értettem, hogy az Eden egy monitor, míg az Apex, mint azt bizonyára már tudod, egy TL álló. Az Eden pont akkora mint a Sintra és bár nem ismerem a szobádat, de a 16 nm még pont jó hozzá. Ha lehet, told rá a falra, ha megveszed. Az eladó rendes, megbízható srác.
Royd hangsugárzók
A Sapphire egy "fél" Sintra. Gyors, pattogós doboz, rock-hoz jobb is mint a Sintra. De mivel elég precíz is, van P.R.a.T. faktora is.
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- Indy
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
Ez biztos. És hát persze sok függ az erősítéstől is. Ion -Heed vonal, de a royd-okhoz biztosan jók a Naim-ek, Expo-k, de ezt te nálam jobban is tudod.
Ha Joe Akroyd nem halt volna meg, talán Zsolt a mai napig forgalmazná a márkát.
Royd hangsugárzók
De nagyon sok doboz elbújhat mögöttük zeneiségben. Ebben az ársávban, ahol ezek mozognak, új doboz meg labdába sem rúghat. Majd egyszer kipróbálok egy Standart-ot is... Hátha olyan jó, ahogy mondják.
Ez biztos. És hát persze sok függ az erősítéstől is. Ion -Heed vonal, de a royd-okhoz biztosan jók a Naim-ek, Expo-k, de ezt te nálam jobban is tudod.
- Indy
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
Ezeket(sem) nem ismerem,utánanézek. A Sintrához képest milyenek. 16 m2-re kellene.
Tel.szám jöhet
A Sapphire egy "fél" Sintra. Gyors, pattogós doboz, rock-hoz jobb is mint a Sintra. De mivel elég precíz is, van P.R.a.T. faktora is.
Royd hangsugárzók
Esetleg Eden v. Sapphire is érdekelne?
Ha igen, priviben küldök telefonszámot, az eladó sajnos már nincs a fórumon.
Ezeket(sem) nem ismerem,utánanézek. A Sintrához képest milyenek. 16 m2-re kellene.
Tel.szám jöhet
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- Indy
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
Az Apex pont az Eden deriváltja, bármilyen furcsa is első pillantásra.
-
Vendég
Royd hangsugárzók
Hát erről le csúsztam,pedig rögtön "reagáltam"
Ha valaki megválna Royd dobozaitól ugrásra készen várom!!!
- Indy
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
Érdekes ez a Royd hullám. Persze az Apex is jó, de pl a Sintra egészen más jellegű állat. Ahogyan a márka egyik hazai apostola fogalmazott: az Apex egy sokkal kommerszebb hang. Én igazság szerint az Apex helyett inkább vennék egy Standart dobozt.
Van akinek tetszik. Nincs két egyforma Royd doboz és ez jó. Kommerszebb? Lehet. De nagyon sok doboz elbújhat mögöttük zeneiségben. Ebben az ársávban, ahol ezek mozognak, új doboz meg labdába sem rúghat. Majd egyszer kipróbálok egy Standart-ot is... Hátha olyan jó, ahogy mondják.
Royd hangsugárzók
Érdekes ez a Royd hullám. Persze az Apex is jó, de pl a Sintra egészen más jellegű állat. Ahogyan a márka egyik hazai apostola fogalmazott: az Apex egy sokkal kommerszebb hang. Én igazság szerint az Apex helyett inkább vennék egy Standart dobozt.
Oké, de elképzelhető, hogy Józsi zenéinek ez a doboz (Apex) jobban fekszik, mint a dájánákrállos akármiknek.
Royd hangsugárzók
- Indy
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
Az a Sintra nem volt meg egy percig sem....
Jó áron jutottál hozzá! Én annyiért biztos nem adom oda a Sintra I-et.
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1085
Royd hangsugárzók
Idén ez a Minstrel 24 percig volt eladó, ez a Sintra II a minap pedig 15 percig. Háti Minstreljére is lenne már több vevő is...
Az a Sintra nem volt meg egy percig sem....
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Royd hangsugárzók
Idén ez a Minstrel 24 percig volt eladó, ez a Sintra II a minap pedig 15 percig. Háti Minstreljére is lenne már több vevő is...
Lenne bizony!!!!!
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- Indy
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
Úgy látszik, hogy a minőségre van még igény. az év egyik leggyorsabb eladását produkálta az Apex, méghozzá tömeges jelentkezőszámmal.
Ha 4 párom lett volna, akkor az is elment volna pár órán belül.
Akinek most nem sikerült, annak szorítok, hogy találjon egy ilyet, mert jól jár vele.
Royd hangsugárzók
Úgy látszik, hogy a minőségre van még igény. az év egyik leggyorsabb eladását produkálta az Apex, méghozzá tömeges jelentkezőszámmal.
Akinek most nem sikerült, annak szorítok, hogy találjon egy ilyet, mert jól jár vele.
Hát erről le csúsztam,pedig rögtön "reagáltam"
Ha valaki megválna Royd dobozaitól ugrásra készen várom!!!
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Royd hangsugárzók
S még annyi jutott eszembe, hogy a leendő hálóba biztos, hogy veszek egy Royd monitort majd.
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Royd hangsugárzók
Amikor még a Royd volt üzemben itthon: Eddig gondolkodtam az eladáson, de most már biztos, hogy menni fog.
Munka után remélhetőleg lesz időm fotókat készíteni róla, s meghirdetem ma.
Naim-ZU
-
Vendég
Royd hangsugárzók
Ízlés kérdése, bár való igaz, egy Royd meghallgatása után sokunk ízlésében jelentős változás következik be...