Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Azzal nem, de V6i-vel igen.
Megosztanád a tapasztalataidat?  Vajon hasonló karakterű a hangjuk? 
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Srácok!
Dussun V8i erősítővel van valakinek tapasztalata? 

Azzal nem, de V6i-vel igen.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Srácok!
Dussun V8i erősítővel van valakinek tapasztalata? 
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6181

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ne siess vele. Ha tiszta újak, akkor hónapokig kell járódniuk, mire a végleges hangjukat elérik.
Na jó, de ha ki sem csomagolja akkor az életben nem járódnak be maguktól...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 704

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tollact »

Megérkeztek a CAV MD-I-k most csomagolom:)
Pár óra múlva írok, hogy milyen!

Ne siess vele. Ha tiszta újak, akkor hónapokig kell járódniuk, mire a végleges hangjukat elérik.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Zolika69
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 67

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Zolika69 »

Megérkeztek a CAV MD-I-k most csomagolom:)
Pár óra múlva írok, hogy milyen!

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Rotel. Köszi. Pedig tanultam orosszat...
Utánanéztem és az RA840, vagy RA940-nel mutat nagy hasonlóságot, főleg a végfokozat terén. Ezek tuningolásának nagy kultusza van...vajon mennyire jók -egyáltalán- ezek a Rotelek ? 

Jó erősítők. Fülelek tuningolt már néhányat, Öt kell erről megkérdezned, írj neki, majd elmondja mire számíthatsz.

Glider
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 51

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Glider »

Jól írja a figura az ukrán oldalon, ez valóban  Rotel, Dual néven.
Rotel. Köszi. Pedig tanultam orosszat...
Utánanéztem és az RA840, vagy RA940-nel mutat nagy hasonlóságot, főleg a végfokozat terén. Ezek tuningolásának nagy kultusza van...vajon mennyire jók -egyáltalán- ezek a Rotelek ? 
A jó Hi-Fi...az varázslat.

muvimi
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Akkor itt is felteszem a kérdést
Ami az aláírásomban szerepel erősítő az kellőképpen meg fog hajtani egy CAV MD-I-t
És mivel 6 Ohm a hangfal és az erősítőn 4 és 8 Ohm állítási lehetőség van melyikre érdemes tenni majd

4 Ohm-ra kapcsold

Zolika69
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Sziasztok!Engem is érdekelne,hogy milyen erősítő lenne megfelelő a CAV MD-I-nek!Ha valakinek van tanácsa vagy esetleg saját tapasztatalat az kérem ossza meg velem !Köszönöm!
Szerintem ami az aláírásodban szerepel HK erősítő már az is meg tudja hajtani!
De holnap már többet tudok mondani, hogy az én HM erősítőm mennyire bírja a kiképzést vele

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: V.Norbi86 »

Sziasztok!Engem is érdekelne,hogy milyen erősítő lenne megfelelő a CAV MD-I-nek!Ha valakinek van tanácsa vagy esetleg saját tapasztatalat az kérem ossza meg velem !Köszönöm!

Zolika69
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Zolika69

Nem ismerem a Sonykat, ennek fényében nézd amit írok.
Mindkét (4 ill. 8 ohm-os) állásban is kipróbálhatod, csak ésszel kezdd el adni neki a hangerőt, meg fogod hallani a különbséget.Elvileg 25 watt-al már meg lehet hajtani, és a 88dB érzékenység sem annyira vészesen alacsony-persze az még kérdéses mennyire fogják karakterben szeretni egymást a Sony-val.

Elég régóta megvan ez az erősítőm és nagyon szeretem, mert mint láthatod az aláírásomban eléggé vegyes a felhozatal a dobozok terén, de mindegyiket nagyon szépen kezeli, remélem ezzel sem lesz másképp, mert nem szívesen cserélném le másra
Köszönöm a tanácsot  Meglátom milyen lesz, holnap írok róla

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők

Zolika69

Nem ismerem a Sonykat, ennek fényében nézd amit írok.
Mindkét (4 ill. 8 ohm-os) állásban is kipróbálhatod, csak ésszel kezdd el adni neki a hangerőt, meg fogod hallani a különbséget.Elvileg 25 watt-al már meg lehet hajtani, és a 88dB érzékenység sem annyira vészesen alacsony-persze az még kérdéses mennyire fogják karakterben szeretni egymást a Sony-val.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Zolika69
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Akkor itt is felteszem a kérdést
Ami az aláírásomban szerepel erősítő az kellőképpen meg fog hajtani egy CAV MD-I-t
És mivel 6 Ohm a hangfal és az erősítőn 4 és 8 Ohm állítási lehetőség van melyikre érdemes tenni majd

muvimi
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Sziasztok!

Ismeri valaki ezt a szerkezetet ?

http://lutugino.lug.slando.ua/obyavleni ... 6qpgh.html

Jól írja a figura az ukrán oldalon, ez valóban  Rotel, Dual néven. 

Glider
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 51

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Glider »

Sziasztok!

Ismeri valaki ezt a szerkezetet ?

http://lutugino.lug.slando.ua/obyavleni ... 6qpgh.html
A jó Hi-Fi...az varázslat.

KTomi0
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: KTomi0 »

Egy szakival kéne beszélni, az előfokról valószínű, hogy le tud hozni egy "pre-out"-ot. Szerintem ez a legegyszerűbb.
Én is megcsinálnám nem azzal van a gond, hanem hogy semmiképp nem bontanám meg. Közben megnéztem, és az a probléma (amire gondolhattam volna), hogy ugye a Tape kimenetek vonalszintűek, tehát ugyan nyerhetnék onnan jelet, és meg is vághatnám, de akkor is kellene a rendszer elé valami hangerő szabályzás.

Vasi84
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vasi84 »

Sziasztok!

Előre is bocs, ha offolnék.

Adott egy NAD C320BEE erősítő, NAD C521BEE CD lejátszó és NAD C422 tuner, SR5 rendszertávval.
Az a problémám, ha mindhárom készülék standby módban van, a rendszertávval nem tudom szabályozni, hogy a CD+erősítő vagy a tuner+erősítő páros kapcsoljon be/ki.

Van ötletetek, hogy lehetne külön vezérelni őket?

Üdv,
Vasi84

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 704

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tollact »

Én használok "326"-ot  88 dB "érzékenységű" Clarus Charon Pro monitorokhoz. Könnyedén hajtja őket és karakterben is jól kiegészítik egymást. Nem kell aggódnod.
Nem tudhatod, hogy az ifjúnak ténylegesen milyen elvárásai vannak mélyek tekintetében....
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Azért nem vagyok teljesen tudatlan és tisztában vagyok melyik márka milyen jó, konkrétan arra gondoltam, hogy az a 326 erőben méltó társa lenne-e, mert stereoban sok tapasztalatom még nincs.

Tudom én azt is, hogy a nagyok nem használnak zenére subot, de nekem a stereoban akkor is kevés. Mivel fiatal vagyok, ezért kb 50% ban dominálnak a mostani zenék, amiben jó és erőteljes mélyek vannak, ezért szükségem van rá.

Én használok "326"-ot  88 dB "érzékenységű" Clarus Charon Pro monitorokhoz. Könnyedén hajtja őket és karakterben is jól kiegészítik egymást. Nem kell aggódnod.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Sztereó erősitők

Krisz, ha esetleg D-osztály is belefér:

http://www.plazmadiszkont.hu/termekek.p ... 88&id=5000

http://www.tangent-audio.com/en/model/1 ... ifier.html

Épp most kelt el egy az apróban, de hátha felbukkan még egy használtan.
(már ha elég neked a  8 ohmon 60, 4 ohmon 100 watt teljesítmény)

dodelijk
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 31

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dodelijk »

OroszKrisz!
Az Audio Innovation Alto mkII-nek is van sub kimenete +nagyon jó hangú kis erősítő.Azt hiszem kettő is van most eladó.Hogy mennyire illene a rendszeredbe azt nem tudom ,de érdemes meghallgatni!
Olive 3 HD+Rotel Ra-1070+Focal 806V

OroszKrisz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: OroszKrisz »

A NAD vasak elég jók, de még mindig fenntartom hogy a Rhea Pro (ha jól okoskodok azok a frontok, nem pedig ami az aláírásodban szerepel) mellé nem kell sub zenéhez (kisebb térbe jól elhelyezve tán még mozihoz sem!)!

Vásárlás előtt mindenképpen fülelni és fülelni!!!
Mi nem mondhatjuk meg hogy neked mi legyen jó!
Sok embernél tapasztaltam hogy a mozi ill sub miatt hiányérzete volt sztereóban zenehallgatás közben (holott rendben volt minden a zenével!)!
Sajnos a sub sok embernek a zene részévé vált, holott nem az!
A dinamika megint más!

Azért nem vagyok teljesen tudatlan és tisztában vagyok melyik márka milyen jó, konkrétan arra gondoltam, hogy az a 326 erőben méltó társa lenne-e, mert stereoban sok tapasztalatom még nincs.

Tudom én azt is, hogy a nagyok nem használnak zenére subot, de nekem a stereoban akkor is kevés. Mivel fiatal vagyok, ezért kb 50% ban dominálnak a mostani zenék, amiben jó és erőteljes mélyek vannak, ezért szükségem van rá. Hallgatom én a lágyabb hangszeres vonalat is, abban biztos elég lenne magában a frontok tudása. Mert eddig is elég volt, sokszor be se kapcsoltam a ládát.
Pont ez a lényeg, hogy félek hogy hiányérzetem lesz és szerintem semmit se veszítek, ha rögtön egy olyat veszek amire rámegy a subis, mintha csalódás lesz aztán vehetek mást.

Köszönöm egybként a segítségét, lassan kezd kialakulni a kép, mikben érdemes gondolkoznom.. mostmár csak kéne kifogni valamelyikből egy eladó használtat.

TV: Samsung LE40C530 Erősítő: Rotel RA 03 DVD: Denon 3910 Cd player: JVC XL-MV55 Front: Clarus Rhea pro Surround: JBL E60 Center: Wharfedale Diamond 9 CS Sub: Clarus Rhea sub
Kábelek: Monster cable RCA, Bandridge RCA-jack, Van Damme 268 542 000 Black Series Tour Grade, Monster cable sub RCA.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 780

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: lacy »

.

de doky már hallotta is úgyhogy kérdezd csak meg

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 780

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: lacy »

Nézegetem ezt a NAD 326 BEE -t , szerinted ez idális lenne rőben a clarusokhoz? Illetve, most van egy eladó 316-os is, de az szerintem kicsi...
Kicsi lesz
Az én hangfalaimnak a mékysugárzóját anno jó keményre csináltattuk, meg is lett az ára
Vagy feltekert mély hangszínszabályzóval kellett hallgatni, ami ugye nem annyira nyerő, vagy mivel már nincs is semmilyen hangszín szabályzásra alkalmas kütyü  a rendszerben, marad hogy kell a kakaó hogy megmozgassa
Nekem most egy 2*100W AA MAP305 van az már majdnem egészen jó

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”