Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11204
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
HD Plex H1. Ebben van annyi hely és funkció, ami nekem kell.
Nagyon pöpec, kicsi és masszív ház!
Szimpatikus és ahogy látom, lineáris táppal is kérhető. Konkrétan milyen alkatrészek kerültek bele?
Pc alapú audio lejátszás
HD Plex H10?
HD Plex H1. Ebben van annyi hely és funkció, ami nekem kell.
Nagyon pöpec, kicsi és masszív ház!
Finesse !
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11204
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
A gép nem egy erőmű, de talán arra nincs is szükség audiolejátszáshoz.
Tehát: i3-as proci van benne L1155-ös Intel alaplapon, 2x4GB válogatott RAM, 92GB SSD. Ami inkább fontos az én szempontomból, az a ház a saját tápjával (egyenlőre). Ez egy HDplex gyártmány, aminek könnyen megeshet, hogy lesz egy másik tápja. Idővel. Ennek már most is komolyabb a táplálása mint egy átlagos számítógépnek, az én régi Chieftech-emnél pedig lényegesen jobb.
HD Plex H10 vagy H1?
Pc alapú audio lejátszás
A ház gyári belső tápja van benne. Állítólag ez is tisztes minőségű és eredetileg egészségügyben használatos berendezéshez lett gyártva. A pico-psu lehet kimarad, s talán a külső lineáris táp ösvényére lépek majd egyszer.
De ez még a jövő zenéje.
Finesse !
Pc alapú audio lejátszás
Nagyon tetszenek ezek a házak!
A pico psu-t vetted hozzá, vagy külső tápot?
Tehát: i3-as proci van benne L1155-ös Intel alaplapon, 2x4GB válogatott RAM, 92GB SSD. Ami inkább fontos az én szempontomból, az a ház a saját tápjával (egyenlőre). Ez egy HDplex gyártmány, aminek könnyen megeshet, hogy lesz egy másik tápja. Idővel. Ennek már most is komolyabb a táplálása mint egy átlagos számítógépnek, az én régi Chieftech-emnél pedig lényegesen jobb.
Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB; 8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház
Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés
Pc alapú audio lejátszás
Finesse !
Pc alapú audio lejátszás
Publikus, hogy millyen hardverből épül fel a számítógép és milyen a táp?
Gyanítom, hogy nagyobb részben a hardver lehetett a javulás okozója, főleg ha erősebb(gyorsabb) és passzív lett a gép.
Az elmúlt napokban áttelepültem Win8-ról OSX/Audirvan+ -ra, illetve egy új passzív számítógépre is, aminek komolyabb a tápja a korábbi Chieftech-emnél.
Igen jó váltás volt, nagyon pozitív a tapasztalatom ezidáig!
Nem tudom, hogy a hardver csere vagy az szoftverváltás hozta az előrelépést, de azt gondolom, sokaknál (és nálam is) bőven lehet itt még fejleszteni a hangot, úgyhogy akinek van hozzá forrása és ideje, annak hajrá!
(Talán majd a Win 8.1-et kipróbálom év végén, hátha... )
Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB; 8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház
Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 914
Pc alapú audio lejátszás
Itt van egy jo erosito USB bemenettel es nem kell hozza DAC.
http://www.vincent-tac.de/en/product-li ... v-227.html
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Pc alapú audio lejátszás
Szerintem hagyd ezt az utat, és inkább valamilyen usb-s konverterrel próbálkozz!
Köszönöm,azzal hallgatom csak USB-vel nem tudja a 24 Bit-et csak RCA-val
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7383
Pc alapú audio lejátszás
Súlyos hiba lenne a Teac UD-501 fölé árazni
Tökéletesen egyetértek!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Pc alapú audio lejátszás
Pénteken érkezik a hivatalos magyar 8.1, szóval nem muszáj várni év végéig a próbával.
Inkább kivárok 1-2-3 hónapot, míg több tapasztalat összegyűlik a 8.1-gyel kapcsolatban. Ha nem muszáj, nem pazarlom az időmet a számítógép előtt.
Finesse !
- zozoweb
- V.I.P.

- Értékelés: 115
Pc alapú audio lejátszás
Pénteken érkezik a hivatalos magyar 8.1, szóval nem muszáj várni év végéig a próbával.
A Tények makacs dolgok, de a remény hal meg utoljára!
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
Pc alapú audio lejátszás
Az elmúlt napokban áttelepültem Win8-ról OSX/Audirvan+ -ra, illetve egy új passzív számítógépre is, aminek komolyabb a tápja a korábbi Chieftech-emnél.
Nem tudom, hogy a hardver csere vagy az szoftverváltás hozta az előrelépést, de azt gondolom, sokaknál (és nálam is) bőven lehet itt még fejleszteni a hangot, úgyhogy akinek van hozzá forrása és ideje, annak hajrá!
- hubee
- V.I.P.

- Értékelés: 154
Pc alapú audio lejátszás
Csak óvatosan mert innen gyorsan repülsz ... Itt viszont szívesen olvasunk az élményeidről Milyen OSX ver., milyen Audirvana+ ver. stb.stb.
Pc alapú audio lejátszás
Finesse !
- zozoweb
- V.I.P.

- Értékelés: 115
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok! Segítséget kérnék...Lenovo Thinkpad T61-laptoba létezik olyan hangkártya melynek RCA digitális kimenete van? A segítő kész válaszokat előre is köszönöm! Üdv
Szerintem hagyd ezt az utat, és inkább valamilyen usb-s konverterrel próbálkozz!
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
Pc alapú audio lejátszás
Nem létezik, van hozzá egy dokkolò amin ki tudsz hozni s/pdif-et. Vagy maradnak usb-s megoldások.
Köszönöm szépen
- gyurmaember
- Fórumlakó

- Értékelés: 101
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok! Segítséget kérnék...Lenovo Thinkpad T61-laptoba létezik olyan hangkártya melynek RCA digitális kimenete van? A segítő kész válaszokat előre is köszönöm! Üdv
Nem létezik, van hozzá egy dokkolò amin ki tudsz hozni s/pdif-et. Vagy maradnak usb-s megoldások.
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Szerintem sajnos inkább közelebb lesz a 300e-hez, mint a 200-hoz.
Súlyos hiba lenne a Teac UD-501 fölé árazni
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 914
Pc alapú audio lejátszás
Konkrétan jeleznéd mit jelent a "Valamilyen olcsobb is megtenne" ?; mert van akinek a Trabant is drága, de másnak még a Merci is túl olcsó...
Hat olyan 20-30 ezer forint korul ha kiprobalhatnek eggyet annak mar nagyon orulnek.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Pc alapú audio lejátszás
Szerintem sajnos inkább közelebb lesz a 300e-hez, mint a 200-hoz.
Pc alapú audio lejátszás
http://prohardver.hu/hir/asus_xonar_ess ... b_dac.html
Nagyon bejött ez a retro külső az Asusnak.
Még nincs hírem az áráról, de talán 150k-200k körül lehet szerintem a vége.
De majd meglátjuk..
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7383
Pc alapú audio lejátszás
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- vt05
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 39
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok tudna valaki abban segiteni hogy milyen DAC-et vegyek a notebookomhoz amivel USB-en tudom csatlakoztatni a DAC-et? Valamilyen olcsobb is megtenne hatha nem ezen az uton akarok tovabb menni.
Konkrétan jeleznéd mit jelent a "Valamilyen olcsobb is megtenne" ?; mert van akinek a Trabant is drága, de másnak még a Merci is túl olcsó...