Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDShrink DVD-Maker

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Mester »

-LG író -> csere Piora!
ugyérted, NEC-re?

Jól vanna, tudjuk, hogy ugyanaz...

dlt
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: dlt »

-LG író -> csere Piora!
Én ezt pont fordítva csináltam...

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: arty »

-LG író -> csere Piora!
ugyérted, NEC-re?

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Gépen nem igazán van rá esély, hogy ne tudjon lejátszani valamit, mivel kisebb a hibázás esélye, mint egy asztali lejátszóban.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

-Shrink legújabb verzióját használd!
-ARITA lemezek -->>>> KUKA!
-Dimarson... ->csere! .......
-LG író -> csere Piora!

Sobiro
Isten Hozott! :)

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Sobiro »

Hello! 
Van egy kis gondom mint mindenkinek de talán ti tudtok vmi-t mondani.
Van egy LG írom amivel ritek alapanyagú dvd-re másolok filmet akár iso-ból akár dvd-ről dvd-re. Sikerül is de a házi mozi lejátszójában akad meg néha ki is fagy a film. Mások által írt film megy minden gond nélkül.
Shrinket használok Arita lemezt. Dimarson házimozit. Ja és a gépen sincs gond a filmmel ill más "gatyi" asztali dvd lejátszóban is rendesn megy.

Hol keresem a hibát???

Erőre is köszi az infókat!

Biztos vagy benne, hogy a DVD lejátszód hivatalos specifikációjában szerepel az írott lemezek támogatása? Nem a gyakorlat az érdekes, hanem a dokumentáció.

A házi mozi is ill a DVD írom is kezeli ill írja a DVD lemezeket. Amúgy több féle irható lemezt is probáltam írni. Fujifilm, Arita, Ridata.
A házi mozi gond nélkül olvas minden lemezt amit nem én irtam. Volt közte noname, princo, arita, samsung, és még vagy 3 féle másik. Igaz néha előfordult hogy akadt szaggatott vagy épp törte a képet de utánna kiirták másik lemezre vagy tán más progival vagy más módszerrel és tökéletesen ment.
Szóval a gondom továbbra is fentáll. Annyit még hogy a film 5 percében is úgyan úgy akad mint a 69percben. Azért köszi a ötletet. Várok még ötletek ha tudtok.

további jó fórumozást!

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Hello! 
Van egy LG írom amivel ritek alapanyagú dvd-re másolok filmet akár iso-ból akár dvd-ről dvd-re. Sikerül is de a házi mozi lejátszójában akad meg néha ki is fagy a film. Mások által írt film megy minden gond nélkül.
Shrinket használok Arita lemezt. Dimarson házimozit. Ja és a gépen sincs gond a filmmel ill más "gatyi" asztali dvd lejátszóban is rendesn megy.

Hol keresem a hibát???

Biztos vagy benne, hogy a DVD lejátszód hivatalos specifikációjában szerepel az írott lemezek támogatása? Nem a gyakorlat az érdekes, hanem a dokumentáció.

Sobiro

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Sobiro »

Hello!

Hol keresem a hibát???

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Valaki adjon valami tippet Plz

Dvd Shrinkkel leszedem re-author módban a filmet, semmi tömörítés. Elindítottam a Rebuilder-t, repair megvan, de az encode-nál WIn hibajelentés, hogy cce hibát generált ......

Felraktam egy új Wint, most nem fagyki, de valami - nem emléxem pontosan - "Ldipload failed 3" hibaüzenet jön ki és nem encodól Már szétb@sz az ideg

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

DVD Shrink beta 5, akkor jónak hittük, de a filmek mindig akadoznak a vége felé.
Ha a vége felé akadozik, akkor leginkább a lemez rossz (vagy a játékos).
Ez nem a Shrink hibája. Vissza kell tenni a lemezt a PC-be és megnézni, hogy ott hogy megy. Ha jó, akkor a játékost kell lecserélni. Ha ott sem, akkor a lemezt kell elfelejteni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

cliffman
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: cliffman »

Hi,még nem olvastam el a topikot, de eleinte mi is ezt e programot használtuk

DVD Shrink beta 5, akkor jónak hittük, de a filemek mindig akadoznak
a vége felé,

most a következő programokat használom, ez a legtutibb most:

- DVD decrypter - akikódoláshoz
- Daemon tools - virtuális meghajtó az átkódoláshoz kell
- Instant copy - az átalakításhoz
- Pdi ti ISo - átalakító program
- DVD decrypter - a kikódoló programmal írom a lemezeket, sokkal jobb, mint a
Nero.

És ti mivel csináljátok ?

Hogy az akadozásért a Shrink volt-e a felelős (szerintem nem), könnyen utána járhatsz:
A shrink végtermékét ráteszed a vinyódra (nem direkt DVD-re íratod ki), ott lejátszod, pl. a PowerDVD-vel. Ha ott nem akadozik, akkor az írási folyamatban kell keresned a hibát (iró, író program, alapanyag, stb)

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

DVD Shrink beta 5, akkor jónak hittük, de a filemek mindig akadoznaka vége felé,

Biztos, hogy a lemezek jók voltak amire próbálkoztál?

Nekem is akadoztak, sőt nagyobb részük lejátszhatatlan volt, amikor Princo lemezeket használtam, de ennél jobb márka esetén nincs semmi gondom.

Mondjuk, a szoftver verzójára nem emlékszem.

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 61

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: LittleL »

Hi,
még nem olvastam el a topikot, de eleinte mi is ezt e programot használtuk

DVD Shrink beta 5, akkor jónak hittük, de a filemek mindig akadoznak
a vége felé,

most a következő programokat használom, ez a legtutibb most:

- DVD decrypter - akikódoláshoz
- Daemon tools - virtuális meghajtó az átkódoláshoz kell
- Instant copy - az átalakításhoz
- Pdi ti ISo - átalakító program
- DVD decrypter - a kikódoló programmal írom a lemezeket, sokkal jobb, mint a
Nero.

És ti mivel csináljátok ?
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Cd helyett is mp3-at hallgatsz, csak hogy ne kelljen cserélgetni a lemezeket? Nem egy "maximalista" hozzáállás 

Mivel csak igy tudom letölteni a boltból :kiraly:

írjál DL lemezre, akkor szintén nem kell tömöríteni... 

Dl-es írom van - Nec Nd 3500 A - de a lemezek ára még a bolhán is 2500 körül van. Akkor már inkább megveszem a gyári stuffot. És nem kell félni, hogy elb@lt@zom - én/az írom - a korongot Elöbbi sanszosabb

cliffman
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Én is maximalista vagyok, ezért rakom az ilyen hosszú filmeket 2 DVD-re (Shrink reauthor). Akkor biztos nincs tömörítési hiba... :kiraly: Egy 150 Ft-os DVD-n nem fogok spórolni...
Ebben tök igazad van, csak akkor cserélgetni kéne a filmeket, azt meg rühellem.

Kaja után, filmnézés közben nem fogok ugrálni

Cd helyett is mp3-at hallgatsz, csak hogy ne kelljen cserélgetni a lemezeket? Nem egy "maximalista" hozzáállás . Na mindegy, eltértünk a témától. Van még egy lehetőség, hogy jó minőségű backup-ot csinálj: írjál DL lemezre, akkor szintén nem kell tömöríteni...

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Én is maximalista vagyok, ezért rakom az ilyen hosszú filmeket 2 DVD-re (Shrink reauthor). Akkor biztos nincs tömörítési hiba... Egy 150 Ft-os DVD-n nem fogok spórolni...
Ebben tök igazad van, csak akkor cserélgetni kéne a filmeket, azt meg rühellem.

Kaja után, filmnézés közben nem fogok ugrálni

cliffman
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Szerintem a DVDShrink egymaga meg tud mindent csinálni és a minősége sem olyan rossz. Ráadásnak ott van a mély analízis is, amit ha beállítasz, akkor még jobb képet kaphatsz.
Eredmény:Az eredeti képkockákkal hasonlitottam össze, váltogatva egy képnézegetőben. A legszebb képe az eredetinek volt  , második továbbra is a minőségileg alig romló dvdrebuilder, s a sort a homályos, de TVn még élvezhető dvdshrink.

Arty írta, ez alapján kérdeztem. Maximalista vagyok

Ha nagyon hosszú film -pl: Ben Hur-, akkor a SHrink már csak mondjuk 60% körülire tudná nyaszatolni a filmet. Esetleg akkor 1 DVD rebílder ??

Én is maximalista vagyok, ezért rakom az ilyen hosszú filmeket 2 DVD-re (Shrink reauthor). Akkor biztos nincs tömörítési hiba... Egy 150 Ft-os DVD-n nem fogok spórolni...

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Nézd, ha maximalista vagy, akkor vedd meg az eredeti kiadványt, mert a gyárinál jobbat nem tudok.

Egyébként a maximalistáknak az a tulajdonságuk, hogy nemcsak az igényeik maximálisak, hanem az erőfeszítés is maximális, amit befektetnek a tudás megszerzése érdekében.

Ha jól körülnézél, akár itt a fórumon is (nemcsak write-only üzemmódban!) vagy akár más külföldi fórumokon, akkor meglátod, a kérdéseidet már számtalanszor kitárgyalták és megtalálod a választ is, ami valahogy úgy hangzik, hogy csodák nincsenek, szarból nem lehet házat építeni.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Szerintem a DVDShrink egymaga meg tud mindent csinálni és a minősége sem olyan rossz. Ráadásnak ott van a mély analízis is, amit ha beállítasz, akkor még jobb képet kaphatsz.

Eredmény:Az eredeti képkockákkal hasonlitottam össze, váltogatva egy képnézegetőben. A legszebb képe az eredetinek volt  , második továbbra is a minőségileg alig romló dvdrebuilder, s a sort a homályos, de TVn még élvezhető dvdshrink.

Ha nagyon hosszú film -pl: Ben Hur-, akkor a SHrink már csak mondjuk 60% körülire tudná nyaszatolni a filmet. Esetleg akkor 1 DVD rebílder ??

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Vagy poháralátétnek is jó.   
Nem tudom mi a rossz azokon a másolt lemezeken, de túl sokat ne várj, a lehetőségeid eléggé korlátozottak. Ha mondjuk kockásodik a film, akkor az lehet a lemez-lejátszó kompatibilitási probléma. Ezt lehet javítani egyszerű másolással egy jobb minőségű alapanyagra. Ha azonban a hang vagy a kép van elcseszve, akkor azt nem fogod tudni helyrehozni.
Ekkor irány a kölcsönző és csinálsz az eredetiről egy másolatot, vagy megveszed az üzletben és nem kell vele dolgozni, csak érte.

Köszönöm a gyors válaszokat vagy

A filmek xar lemezen vannak. Egy néni írta, nemtom milyen progival.

Lécci mondd el hogy az jár6ó ut, hogy leszedem Shrinkkel mindent, ami kell, de nem tömörítek. Aztán rázavarnám a Rebuildert. De melyik részére?? Menük is mehetnek, extrák is?

82 Cm -tv nézem, kényes vok a képre is. Plussz a hangra is, így általában a DTS sávot is megtartom :kiraly:

Köszönöm a tanácsaidat

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Nem tudom mi a rossz azokon a másolt lemezeken, de túl sokat ne várj, a lehetőségeid eléggé korlátozottak. Ha mondjuk kockásodik a film, akkor az lehet a lemez-lejátszó kompatibilitási probléma. Ezt lehet javítani egyszerű másolással egy jobb minőségű alapanyagra. Ha azonban a hang vagy a kép van elcseszve, akkor azt nem fogod tudni helyrehozni.
Ekkor irány a kölcsönző és csinálsz az eredetiről egy másolatot, vagy megveszed az üzletben és nem kell vele dolgozni, csak érte.

Köszönöm a gyors válaszokat vagy

A filmek xar lemezen vannak. Egy néni írta, nemtom milyen progival.

Lécci mondd el hogy az jár6ó ut, hogy leszedem Shrinkkel mindent, ami kell, de nem tömörítek. Aztán rázavarnám a Rebuildert. De melyik részére?? Menük is mehetnek, extrák is?

82 Cm -tv nézem, kényes vok a képre is. Plussz a hangra is, így általában a DTS sávot is megtartom :kiraly:

Köszönöm a tanácsaidat

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Halli 
Kérdésem a következö lenne.

Haverom ex feleségének van egy csomó filmje. Ad szívesen kölcsön, de csak a másolatokat. Azok minösége nagyon gáz, fellehet ezt javítani utólag mondjuk egy dvdrebuilder progival??

Nem, azzal nem.

Akkor mit tudok vele csinálni? Diszkosz vetés??? 75 millit készitsek??

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Halli 

Haverom ex feleségének van egy csomó filmje. Ad szívesen kölcsön, de csak a másolatokat. Azok minösége nagyon gáz, fellehet ezt javítani utólag mondjuk egy dvdrebuilder progival??

Nem, azzal nem.

Akkor mit tudok vele csinálni? Diszkosz vetés??? 75 millit készitsek??

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Halli 

Nem, azzal nem.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Halli

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”