Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
Bábos fórumtárssal kötöttem sikeres üzletet. Csak ajánlani tudom mindenkinek, kedvessége és segítőkészsége miatt.
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Házi Rozi szakkolléga önzetlen segítségét utólag is még egyszer köszönöm.
Úgy rendelt nekem valamit kintről, hogy még személyesen nem is találkoztunk soha; megjött az áru, utaltam a pénzt
Megbízható, korrekt, segítőkész.

Az utolsó sorban leírtak, Rólad is elmondhatóak!
Házi Rozi szakkolléga önzetlen segítségét utólag is még egyszer köszönöm.
Úgy rendelt nekem valamit kintről, hogy még személyesen nem is találkoztunk soha; megjött az áru, utaltam a pénzt
Megbízható, korrekt, segítőkész.

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Ear fórumtárstól tegnap sikerült vásárolnom.
Nagyon rugalmas,korrekt úriember és a termékkel is elégedett vagyok.Bárki bármit venne tőle,nyugodt lehet,minden rendben lesz!
Ear fórumtárstól tegnap sikerült vásárolnom.
Nagyon rugalmas,korrekt úriember és a termékkel is elégedett vagyok.Bárki bármit venne tőle,nyugodt lehet,minden rendben lesz!
Krisok szakkollégát bátran ajánlom, amennyiben valakinek gránitra/márványra lenne szüksége.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 817
Már nem először vásároltam song fórumtársunktól, de csak most ismertem meg személyesen. Nagyon szimpatikus, igényes ember, s ez a berendezésein, lemezei állapotán is meglátszik! Nagyon jó zenék, tökéletes állapotban, bátran vásároljatok Tőle!
- goodman
- V.I.P.
- Értékelés: 504
Az utóbbi időben Planar és audio78 fórumtárssal bonyolítottunk le sikeres adás-vételt. Mindkét esetben nagyon korrekt, készséges és szimpatikus partnert ismertem meg. Csak ajánlani tudom őket!
- Codi
- V.I.P.
- Értékelés: 294
Ismét boltolás.
"mandras" szakkolégát jó szívvel ajánlom.
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
- Speedy Gonzales
- V.I.P.
- Értékelés: 218
Nagy piros pont Schuminak!
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
Nagyon köszönöm dotn242 fórumtársnak az önzetlen segítséget!
Teljesen le vagyok döbbenve, hogy ilyen emberek léteznek!!
- Codi
- V.I.P.
- Értékelés: 294
Volt egy gyors üzletem "madar71" fórumtással. Korrekt áru, gondos csomagolás. No és a hang.... Jó szívvel ajánlom
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
Remélem, senkit nem hagytam ki
De. Fapacit kihagytam biztosan a tényleges kategóriából , mimoo-t pedig a másodikból.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
A nyár folyamán viri és trane fórumtársaktól vásároltam CD-ket, nagy piros pont nekik!
A hétvégén 4you látott vendégül, egy erősítő adás-vételt bonyolítottunk. Őt is nyugodt szívvel ajánlom!
Köszi srácok!
beka1972 szakkollégának jár egy óriási UP!
A következő fórumtársakat bátran ajánlom, mivel kivétel nélkül minddel kerültem már üzleti kapcsolatba:
Alpine, Canada, Cables, Enrico, Fodesz, Gubicza T., Hangfaltunning, Jani 2000, JPS, Kimber, Kimi, Marcanka, Mimoo, O_S, Rag, Tatárlaki, Tannoy, Theophilus, Viri.
Akivel nem adtam-vettem, de merném ajánlani őket korrektségük miatt: Bodoraudio, Jabba306, Hocus Pocus, hifitibi, Linn, petya1000, Pointe, Ruczak, Tonee73, Zoltanember.
Remélem, senkit nem hagytam ki
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz
-
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Részemről a megtiszteltetés Mókamiki! Hogy áll az új lánc?
Gianni321:hasonlóan köszönöm a vásárlást!
Én köszönöm a kábelt, mert még mindig rácsodálkozok, hogy mit művel a lánc legelején.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
Kábelezés: MDA
- bajnokpityu
- V.I.P.
- Értékelés: 174
Akiktől az utóbbi időkben vásároltam mind korrekt eladók (a teljesség igénye nélkül,mert már mindenkire nem emlékezem....) :
Frakter , maliviper , Yura , Bajnokpityu , kakaox , Antal73 , szabo zsolt , tibi62 , Solidus ,
Részemről a megtiszteltetés Mókamiki! Hogy áll az új lánc?
Gianni321:hasonlóan köszönöm a vásárlást!
- lestyanrobi
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Adamskyy hangfalakat és egy hangfalkábelt adott el, rendkívül türelmes, korrekt és közvetlen volt!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6306
Két fórumtársat említenék:gelván, krakatit. Igaz, csak újságokat vásároltam tőlük, de mindenképp korrekt fórumtársak.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Nem rég melczeradam és Tibetan fórumtársainktól vásároltam, és mindketten teljesen korrektek voltak.
Ajánlanám őket.
Akiktől az utóbbi időkben vásároltam mind korrekt eladók (a teljesség igénye nélkül,mert már mindenkire nem emlékezem....) :
Frakter , maliviper , Yura , Bajnokpityu , kakaox , Antal73 , szabo zsolt , tibi62 , Solidus ,
Viszont is.....mókamiki kolléga nagyon korrekt vevő!
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
iBrumi fórumtársat bátran ajánlom bárkinek, korrekt eladó. Gyorsan, a megbeszéltek szerint intézte az adásvételt. A meghirdetett terméket, a hirdetett állapotban kaptam. Köszönöm!
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner <<<<< >>>>> Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700
tannoy j303 fórumtársat merem bátran ajánlani, korrekt, a leírásnak megfelelő terméket kaptam tőle!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
- bajnokpityu
- V.I.P.
- Értékelés: 174
Sziasztok,
bajnokpityu fórumtárssal üzleteltem. Minden oké volt: a telefonos információ adás, a portéka, a hozzáállás, a kommunikáció, és a szállítás.
Jó fórumozást!
Legalább ennyire korrekt, gyors, és szimptikus vevőt ismertem meg gianni321 fórumtársunkban!