Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Ilyet hallgassatok ne prüntyögőset, ez bejártassa a rencert. Csak tekerjétek fel rendesen a volumét.
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Kábelezzünk
A elektronikák, kábelek soha nem szolnak teljes frekvencia tartományban a zene hallgatás közben... ezt pótolja a beégető járató lemez. Miközben állítólag van demagnetizáló hatása is (ebben nem hiszek ), de hallható, hogy utána megtáltosodik picit a rendszer. Az évenként pontakt tisztitásnak viszont nem kell magyarázni a fontosságát.
Ilyet szoktam futtatni időnként.
http://app.audiogon.com/listings/other- ... e-point-fl
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6301
Kábelezzünk
Úgy egy-két havonta én is végigkergetem az Isoteket, utána meg a Densen Demagic-ot is.Ha nem is egetrengető, de hallható a hatás.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kábelezzünk
Szia!
Ha már bejáratott a rendszer, akkor miért van rá újra és újra szükség? A bemelegedésen túl mi kellhet még?
Üdv. a78
Lehet,hogy elektromos smogot összeszed a rendszer,TV,beltéri,dvd egy idő után.Érdekes módon amikor lefuttatom javul a hang( meg ingyen van,idő is van rá)
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Kábelezzünk
Szia!
Ha már bejáratott a rendszer, akkor miért van rá újra és újra szükség? A bemelegedésen túl mi kellhet még?
Üdv. a78
A elektronikák, kábelek soha nem szolnak teljes frekvencia tartományban a zene hallgatás közben... ezt pótolja a beégető járató lemez. Miközben állítólag van demagnetizáló hatása is (ebben nem hiszek ), de hallható, hogy utána megtáltosodik picit a rendszer. Az évenként pontakt tisztitásnak viszont nem kell magyarázni a fontosságát.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
Szia! Kell egy kis idő neki...Én ilyenkor az Isotek bejárató lemezét berakom a Cd-lejátszóba. A minap bütykölgettem én is a rendszeren....Minden bekapcsolt készüléket és ami a jel útjában van bejárat.Valóban hallható a különbség.Havonta végig futtatom.Üdv
Szia!
Üdv. a78
.
Kábelezzünk
Idén szétszedtem a rendszeremet kontaktusok megtisztítva, demadnetizálva hifi portalanítva...Most tisztábban szól :-) ,de tényleg jobb a hang. A demagnatizálás nem hüleség... haver készített egy ilyen kütyüt a furutech készüléket lekoppintva... Nagyon működik... Barátnővel letesztelve:-D
Azt is demagnetizálta?
Kábelezzünk
Idén szétszedtem a rendszeremet kontaktusok megtisztítva, demadnetizálva hifi portalanítva...Most tisztábban szól :-) ,de tényleg jobb a hang. A demagnatizálás nem hüleség... haver készített egy ilyen kütyüt a furutech készüléket lekoppintva... Nagyon működik... Barátnővel letesztelve:-D
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
Tisztelt HiFi és zenekedvelők!
Tapasztalatok szerint friss forrasztásnak mennyi időre van szüksége a "beégéshez" más szóval bejáródáshoz
(A cinek közötti hangbéli különbség - tudom volt már róla szó korábban - egyébként valóban érzékelhető. Az utóbbi napokban forrasztgattam kicsit...és egy hazánkban népszerű ezüstözött tartalmút (ká...audio) egy mezei normál ónnal (Incomp) engedtem ringbe. (Egy futóművet kábeleztem belső hálózati kábellel 2x friss blankolás után.) Az egyik verzió nekem érezhetőbben simább, természetesebb, zeneibb eredményt adott. /Lehet találgatni, melyik tetszett jobban/. E tapasztalat tovább erősítette hitemet, miszerint a forrasztást/dugózást sem teljesen mindegy, hogy kire bízzuk! )
Szia! Kell egy kis idő neki...Én ilyenkor az Isotek bejárató lemezét berakom a Cd-lejátszóba. A minap bütykölgettem én is a rendszeren....Minden bekapcsolt készüléket és ami a jel útjában van bejárat.Valóban hallható a különbség.Havonta végig futtatom.Üdv
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
Kábelezzünk
Tisztelt HiFi és zenekedvelők!
Tapasztalatok szerint friss forrasztásnak mennyi időre van szüksége a "beégéshez" más szóval bejáródáshoz
(A cinek közötti hangbéli különbség - tudom volt már róla szó korábban - egyébként valóban érzékelhető. Az utóbbi napokban forrasztgattam kicsit...és egy hazánkban népszerű ezüstözött tartalmút (ká...audio) egy mezei normál ónnal (Incomp) engedtem ringbe. (Egy futóművet kábeleztem belső hálózati kábellel 2x friss blankolás után.) Az egyik verzió nekem érezhetőbben simább, természetesebb, zeneibb eredményt adott. /Lehet találgatni, melyik tetszett jobban/. E tapasztalat tovább erősítette hitemet, miszerint a forrasztást/dugózást sem teljesen mindegy, hogy kire bízzuk! )
.
Kábelezzünk
Kis pontositasom lenne,az emperor felsobb kategoria is hamisitasra kerult,de a speaker kabelek nem. csak az xlr rca nal.Nincs hozza tanusitvany,sulya nagyon konnyunek tunt,nem tudom az eredeti milyen sulyban van.nalam nehezsulyban!!!
Kábelezzünk
Bocsánat, hogy itt kérdezek mert ez inkább házimozi téma, de ez a topic jobban pörög. 10m hdmi kábel még gond nélkül átviszi a jelet a projektornak (fullhd) ? Ugye itt még nincs szükség hdmi erősítőre, stb.. Mivel digitális jel, itt nagyon veszteség sem lehet.. (Tudom van különbség digit kábel és digit kábel között) köszönöm!
10 méter az határeset
nagyban függ a kimenet erősségétől, a bemenet érzékenységétől mert szabvány ide vagy oda sajna ezek sem egyformák.
Az azért esélyes, hogy egy drágább jobb kábel simán viszi a 1080P-t 60Hz is, egy vacakabb meg nem akár ezen a távon is.
Nekem a 15 méteres noname nem tudja csak a 1080i-t de van aktív toldóm.
Azt gondolom, hogy ha megvetted a kábelt kipróbálod, és ha mégsem viszi a jelet megfelelően akkor vásárolsz egy erősítőt is hozzá, kb 6-8000 ft.
vagy veszel eleve egy olcsó beépített erősítős kábelt és annyi
Kábelezzünk
Bocsánat, hogy itt kérdezek mert ez inkább házimozi téma, de ez a topic jobban pörög. 10m hdmi kábel még gond nélkül átviszi a jelet a projektornak (fullhd) ? Ugye itt még nincs szükség hdmi erősítőre, stb.. Mivel digitális jel, itt nagyon veszteség sem lehet.. (Tudom van különbség digit kábel és digit kábel között) köszönöm!
Stereo:
Hangsugárzó: Dali Concept 6 (HiVox tuning)
Erősítő: NAD C325bee (HiVox tuning)
Kábelek: Kimber 4TC, IC: Cable Talk Professional 3
DAC: HiVox Lupus C MkIII, HiVox Vespa Jittercsökkentő
Szűrő: HiVox Alces 2, Habia tápkábel
Vetítés
Projektor: Benq w1200 fullHD
Vászon: Gyulai Pál ezüstvászon
Média lejátszó: Popcorn A400
Kábelezzünk
Én csak arra gondoltam, hogy az árából gondoltad
a 250 is sok nem hogy az eredeti ara!!inkabb veszek ezustot oszt magam megtekerem.a hamisitok is ha profik azt az ezustot veszik amit en,aztan ember legyen aki megmondja hamis vagy sem
Kábelezzünk
250 korul,de mondjuk soha meg nem fordult a fejemben hogy vegyek egy ilyet
Én csak arra gondoltam, hogy az árából gondoltad
Kábelezzünk
Az ára?
250 korul,de mondjuk soha meg nem fordult a fejemben hogy vegyek egy ilyet
Kábelezzünk
Miről ismerted fel, hogy hamisítvány? Hátha más is belebotlik.
Az ára?
Kábelezzünk
Nagyon reg ismerem a kis kinai boltost!!!nagy erteku kabelei sosem voltak!!!De azert az osszes premium drot ott fityeg a polcon!!
ez azonban itt is 200 ezer ft felett van,ezert feltetelezheto hogy ezust vezetovel van,amit meghallgatva aztan tenyleg meg nem mondod elsore hogy nem hamis!!
Kábelezzünk
A minap siltech princess xlr hamisitvanyba botlottam,az eladot kinevettem,de tessek vigyazni,szep kabel,megteveszto!!!
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Kábelezzünk
A minap siltech princess xlr hamisitvanyba botlottam,az eladot kinevettem,de tessek vigyazni,szep kabel,megteveszto!!!
- adodaniel
- Fórumlakó
- Értékelés: 37
Kábelezzünk
Ez az Audioquest kábel milyen bi-amp-hez? Elég a keresztmetszete?
http://extremeaudio.hu/bolt#!/~/product ... d=22004477
http://extremeaudio.hu/bolt#!/~/product ... d=22004477
Systemdek --- Linn --- Goldring --- Heed --- Hegel --- Focal
- béres-jános
- Fórumlakó
- Értékelés: 298
Kábelezzünk
Ez jó hír, köszönöm.
Nincs mit!
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum
Kábelezzünk
Ezt épp ma csináltam és ez is 7 mm-es!Bele lehet erőszakolni,bár nem egyszerű!!fénykép0079.jpgfénykép0075.jpg
Ez jó hír, köszönöm.
- béres-jános
- Fórumlakó
Kábelezzünk
Szia!
Igen a rugót azt ki kell szedni!!
Ezt épp ma csináltam és ez is 7 mm-es!Bele lehet erőszakolni,bár nem egyszerű!!
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
- béres-jános
- Fórumlakó
Kábelezzünk
Nem rossz, köszi a tippet. Azon gondolkodtam, hogy abba a 3,5-ös jack dugóba törésgátló nélkül nem férne bele a Klotz mikrofonkábel? Ha jól láttam, erről a kácsás jackről van szó, elvileg 6mm-es kábelt fogad, a Klotz meg 7.
Szia!
Igen a rugót azt ki kell szedni!!