Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzók javítása
- donignatio
- Nincs visszaút

- Értékelés: 99
Hangsugárzók javítása
Ha a neten csupa nagybetüvel írsz valamit, az kiabálásnak számít.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
-
Vendég
Hangsugárzók javítása
Ha már ordibálsz. SEMMIVEL NE KENEGESD !!!
Én nem ordibálok, szépen kérdeztem, de a te hozzászólásoddal nem vagyok beljebb.
- donignatio
- Nincs visszaút

- Értékelés: 99
Hangsugárzók javítása
SENKI NEM TUD SEGÍTENI???
Ha már ordibálsz. SEMMIVEL NE KENEGESD !!!
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
-
Vendég
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy létezik valami olyan szer amivel bekenve felújítható a papír hangszóró membránja?
30 éves a szóban forgó és amitől megint szép újszerű, élénk (mármint a színe) lesz.
Előre is köszike.
SENKI NEM TUD SEGÍTENI???
- aszem
- Fórumlakó

- Értékelés: 88
Hangsugárzók javítása
Nem tudjátok esetleg, hogy Aubeck Ferenc Múzeum körúti hangszóró javító műhelye működik még?
Igen működik
Tel:06három0három1három011három. Sony CDP-X33ES (optikai és Koaxiális Out)-Onkyo integra dx6550 dx6660-Denon CD-3560
Esetleg ezek is eladóak lehetnek, de nem minden áron.
Esetleg ezek is eladóak lehetnek, de nem minden áron.
-
Vendég
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy létezik valami olyan szer amivel bekenve felújítható a papír hangszóró membránja?
30 éves a szóban forgó és amitől megint szép újszerű, élénk (mármint a színe) lesz.
Előre is köszike.
- skiraly
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 22
Hangsugárzók javítása
Nem tudjátok esetleg, hogy Aubeck Ferenc Múzeum körúti hangszóró javító műhelye működik még?
Hangsugárzók javítása
Van itt, a fórumon, minimum kettő is!
Én legalább hármat is tudok kapásból.
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Én BP-en vagy könyékén keresek
olyat aki nem hamgszórókkal foglalkozik
hanem a doboz felújításával. Akár
fényezésről legyen szó MDF esetén, vagy
laminálás kellene.
Ügyes, normális bútorasztalost (?) keresek.
Köszi
Van itt, a fórumon, minimum kettő is!
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Én BP-en vagy könyékén keresek
olyat aki nem hamgszórókkal foglalkozik
hanem a doboz felújításával. Akár
fényezésről legyen szó MDF esetén, vagy
laminálás kellene.
Ügyes, normális bútorasztalost (?) keresek.
Köszi
-
Vendég
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Pár napja vásároltam a vaterán egy B&W dm310-est. Sajnos egyre jobban recseg az egyik mély. Ha a membránhoz kicsit, akkor pár percig abbamarad a recsegés. Lehet és érdemes javítani? Esetleg Sopron környékén tudtok valakit aki ezzel foglalkozik?
Sopron környékén nem, de postázni sem körülményes. Vedd fel vele a kapcsolatot: Pázmándi László, külső segítő
Érdeklődés ScanSpeak, Vifa, Peerless, Monacor hangszórókkal kapcsolatban.
Egyedi hangszóró- és alkatrészgyártás, tervezés, akusztikai tulajdonságokkal, felhasználással kapcsolatos információk, különleges hangszórójavítási igények, hangsugárzó és hangváltó tervezés.
Telefon: csak munkanapokon, 14.00-18.00-ig 06 70 776 3245 vagy 06 49 311 260
Postacím: Mezőkövesd, Varga Pál u. 1. 3400 (térkép)
e-mail: [email protected]
Hangsugárzók javítása
Jó reggelt mindenkinek,
némi segítséget kérek!
Leesett egy polcsugárzó, kidobni nem akarom, megpróbálnám javíttatni, hátha.....
Debrecenben - vagy a környéken - tudtok ajánlani tisztességes munkájú hangszórójavítót, ill. olyan asztalost, aki a dobozon tud sérülést javítani?
Köszönöm.
Üdv. kpista
Senki többet????
Hangsugárzók javítása
Jó reggelt mindenkinek,
némi segítséget kérek!
Leesett egy polcsugárzó, kidobni nem akarom, megpróbálnám javíttatni, hátha.....
Debrecenben - vagy a környéken - tudtok ajánlani tisztességes munkájú hangszórójavítót, ill. olyan asztalost, aki a dobozon tud sérülést javítani?
Köszönöm.
Üdv. kpista
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Pár napja vásároltam a vaterán egy B&W dm310-est. Sajnos egyre jobban recseg az egyik mély. Ha hozzáérek a membránhoz kicsit, akkor pár percig abbamarad a recsegés. Lehet és érdemes e javítani? Esetleg Sopron környékén tudtok valakit?
Sziasztok!
Pár napja vásároltam a vaterán egy B&W dm310-est. Sajnos egyre jobban recseg az egyik mély. Ha a membránhoz kicsit, akkor pár percig abbamarad a recsegés. Lehet és érdemes javítani? Esetleg Sopron környékén tudtok valakit aki ezzel foglalkozik?
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Pár napja vásároltam a vaterán egy B&W dm310-est. Sajnos egyre jobban recseg az egyik mély. Ha hozzáérek a membránhoz kicsit, akkor pár percig abbamarad a recsegés. Lehet és érdemes e javítani? Esetleg Sopron környékén tudtok valakit?
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5572
Hangsugárzók javítása
segitsetek ez milyen hangfal tipus lehet mert semmilyen irás rajta
JM lab DB 24
Hangsugárzók javítása
segitsetek ez milyen hangfal tipus lehet mert semmilyen irás rajta
- MasterMark
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Hangsugárzók javítása
Üdv
Hangszóró habperemet a membránhoz, és a külső részhez mivel kell ragasztani? Itthon megcsinálható?
Hangsugárzók javítása
Gyöngyös közelében egy jó szaki aki peremezésben profi? Felsőtárkány kilőve! Segítséget előre is köszönöm!
Hangsugárzók javítása
SONY SS-TW100ED Szétrobbant az egyik membrán (anya letakarította) erre várok ötleteket. SONY szerviz 80-ért tudna membránt rendelni,gondoltam hátha kiderül,hogy melyik cég gyártotta,nem tartom valószínűleg hogy a SONY,bár náluk soha nem lehet tudni.
Carbon - graphite - compozit-ból van a membrán.
pics_v2.jpg
Ajánlom ezt a forumot:
http://www.audiokarma.org/forums/showth ... ?p=4729891
Itt ezt ajánlják de olvass utána :
http://www.madisoundspeakerstore.com/in ... D2905/9500
Hangsugárzók javítása
Üdv!
Quadral hangfalamban (QLX-180) megadta magát az egyik magas, úgy döntött elnémul, amit azóta következetesen be is tart. Felcseréltem a két hangfalban, nem a váltó szállt el mert a másikban sem megy, ellenben a rossz helyén a másik kifogástalanul szól. Lehet ilyet javítani? Ha igen, hogyan, hol és kb mennyiért?
Köszi előre is!
Hangsugárzók javítása
SONY SS-TW100ED Szétrobbant az egyik membrán (anya letakarította) erre várok ötleteket. SONY szerviz 80-ért tudna membránt rendelni,gondoltam hátha kiderül,hogy melyik cég gyártotta,nem tartom valószínűleg hogy a SONY,bár náluk soha nem lehet tudni.
Carbon - graphite - compozit-ból van a membrán.
- cyberpalko
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Hangsugárzók javítása
Alisca Orange kft is vagy más néven retroaudio.hu
is javit ilyen betegségeket nagy sikerrel...
Hangsugárzók javítása
Aubek Ferenc - Budapest
Tel:0670/2232066
Ajánlani tudom én is.
- Adamskyy
- Törzsvendég

- Értékelés: 438
Hangsugárzók javítása
A haveromnak kellene az Infinity centerébe magassugárzó.
Hol nézzem meg?
http://www.ebay.com/itm/PAIR-Infinity-P ... 257ae490f3
itt van,csak kell aki megrendeli,ha az ár megfelelő.