Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Ez a Fupukauia valami Furukawa koppintás?
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Kábelezzünk
Ne hallgasson a károgókra! Ha erre az lenne írva, hogy PS Audio és és szép számítógépes grafikákkal lenne bemutatva a szerkezeti felépítése, nem csak egy ilyen amatőr fényképpel, akkor mindenki hájpolná.
(Én pl. a magam részéről szívesen ki is próbálnék egy ilyet, ha lehetőségem lenne rá, mert hát hogy is van az a mondás a pudinggal?)
.
Amúgy most adták fel csájnában, és 9,2 USD volt a szereletlen kábelből 1m
Kábelezzünk
Ilyen kínai csodát hogyan kötnétek be tápkábelnek?
Arra gondoltam, hogy 0 a kék, piros a fázis, földelés a fekete ér lenne.
Az árnyékolást is érdemes a földelésre kötni?
(még fel sem adták, remélem elküldik..)
Ne hallgasson a károgókra! Ha erre az lenne írva, hogy PS Audio és és szép számítógépes grafikákkal lenne bemutatva a szerkezeti felépítése, nem csak egy ilyen amatőr fényképpel, akkor mindenki hájpolná.
(Én pl. a magam részéről szívesen ki is próbálnék egy ilyet, ha lehetőségem lenne rá, mert hát hogy is van az a mondás a pudinggal?)
.
Kábelezzünk
Azért a jelenlegi sodrott villanyvezetéknél valószínűleg még így is jobb lesz
Nem hinném. Tissztességes 3.5ös villanymadzag uez a szint kb. Akármit is állítanak az ebayon a sárgák.
Kábelezzünk
... Ha mégis építesz belőle hálózati kábelt ...
Anyám, borogass!!! Nem bírom tovább, megyek és "építek" magamnak egy szalámis szendvicset.
A jó Hi-Fi...az varázslat.
Kábelezzünk
Konkrétan milyennek hallod az ilyen különböző vastagságú szálakból álló vezetékeket?
Egyszerűen nem tetszett, nem vált be. Nekem az 1 (főleg tömör), vagy több szálas, de egyenlő vastagságú kábelekkel vannak/voltak jó tapasztalataim az alapanyag minőségétől függően. De mint tudjuk, nagyon sokféle "JÓ" és rossz kábel létezik...(Gondolom erről sokaknak van /más-más/ véleménye rendszer/ízlés stb. okán.)
.
- bajnokpityu
- V.I.P.
- Értékelés: 174
Kábelezzünk
Úgy legyen! Hallgasd meg, majd elválik.
Nekem a több eres különböző vastagságú szálakból álló kábelekkel nem volt jó tapasztalatom.
Konkrétan milyennek hallod az ilyen különböző vastagságú szálakból álló vezetékeket?
Kábelezzünk
Mostani szabvány szerint a fázisvezető fekete, vagy barna, nulla kék, földelés zöldsárga. Ha mégis építesz belőle hálózati kábelt, akkor bekötés előtt húzzál az erekre fekete, kék és zöld-sárga zsugorcsövet, 1cm hosszan elég.
Kábelezzünk
Úgy legyen! Hallgasd meg, majd elválik.
Nekem a több eres különböző vastagságú szálakból álló kábelekkel nem volt jó tapasztalatom.
.
Kábelezzünk
Én ezt szimplán kidobnám.
Kábelezzünk
Én ezt szimplán kidobnám.
Kábelezzünk
Így pont jó lesz.
Igen, de csak a konnektor felőli végén.
.
- gyurmaember
- V.I.P.
- Értékelés: 101
Kábelezzünk
Fogalmam sincs, a kép alapján úgy tűnik nem azonosak a keresztmetszetek, kérj ajánlást az eladótól/gyártótól!
Kábelezzünk
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Szeretnék digitális összekötőt venni kb 10 m hosszban, csak az a gond nem nagyon tudom most mi a választék.
Régebben a Gotham digi összekötője volt a "sláger". Van valami más tipp esetleg? Jó lenne 1000Ft/m alatt találni(csatlakozók nélkül)
Ha Budapesti vagy és érdekel még a téma hívj fel, vagy írj telefonszámot!
481-1256 napközben
Kábelezzünk
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Szeretnék digitális összekötőt venni kb 10 m hosszban, csak az a gond nem nagyon tudom most mi a választék.
Régebben a Gotham digi összekötője volt a "sláger". Van valami más tipp esetleg? Jó lenne 1000Ft/m alatt találni(csatlakozók nélkül)
Ha Budapesti vagy és érdekel még a téma hívj fel, vagy írj telefonszámot!
481-1256 napközben
Kábelezzünk
Sziasztok!
A forrás sz.gép lenne(ESi Juli@). Jelenleg optikai kábellel(kb a legolcsóbb 10 m-es optikai kábelt vettem annak idején) van megoldva a csatlakoztatás, ennél szeretnék valamivel jobbat, ha lehet.
Hali!
GAC- 1 spdif pro, 790-ért méterre, nekem is volt ilyen, áráért nagyon jó cucc, de amit megspórolsz a kábelen, azt NE sajnáld a dugókra. Hihetetlen fontos. Próbálj körülnézni használtban, csak példaként mondom, nekem a Cardas ezüstözött RCA dugói nagyon tetszenek ebben az ársávban. (Használtan kb. 1500-2000 Ft-ért mennek, ha vannak).
Az optikaihoz képest ájulás lesz.

Kábelezzünk
Tisztelt Fórumtársak!
A napokban kölcsön kaptam egy Solitone Digit IC kábelt.
Első hallásra nagyon tetszett.
Érdeklődnék, valaki tudna-e bővebb tájékoztatás adni erről a gyártóról és a termékeiről?
Szinte semmit nem találok róla a neten.
A gyártó weboldala sajnos nem működik.
Köszönöm!
Misi
Kábelezzünk
Sziasztok!
A forrás sz.gép lenne(ESi Juli@). Jelenleg optikai kábellel(kb a legolcsóbb 10 m-es optikai kábelt vettem annak idején) van megoldva a csatlakoztatás, ennél szeretnék valamivel jobbat, ha lehet.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Kábelezzünk
Először én is erre gondoltam, de nem nagyon van a környéken ilyen bolt.
Itt nézz körül, hátha:
http://aruhaz.elektrokontha.hu/
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Kábelezzünk
Miért webshopokban keresel? Arra még a posta is rámegy. Sétálj be egy villamos szerelvényeket árusító boltba. Pl itt Zalaegerszegen az Ampervill. Biztosan van hasonló a környékeden is. Leveszed a polcról a 800Ft-os dugót és kész.
Üdv,
NL
Először én is erre gondoltam, de nem nagyon van a környéken ilyen bolt.
Kábelezzünk
Sziasztok,
tudna nekem valaki segíteni? Magyarországi webshopokban sehol sem találok réz, csavaros bekötéses hálózati dugót.
Valami hasonló kellene, csak nem ilyen horror áron: http://www.kacsa-audio.hu/webshop/kacsa ... hd1g.p.600
Miért webshopokban keresel? Arra még a posta is rámegy. Sétálj be egy villamos szerelvényeket árusító boltba. Pl itt Zalaegerszegen az Ampervill. Biztosan van hasonló a környékeden is. Leveszed a polcról a 800Ft-os dugót és kész.
Üdv,
NL
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Kábelezzünk
Sziasztok,
tudna nekem valaki segíteni? Magyarországi webshopokban sehol sem találok réz, csavaros bekötéses hálózati dugót.
Valami hasonló kellene, csak nem ilyen horror áron: http://www.kacsa-audio.hu/webshop/kacsa ... hd1g.p.600
Kábelezzünk
Tesztelted már a 'hangját'?
Vajon mitől lehet jobb a ebay-esnél...bő 2x annyiba kerül? A specifikációt nem vitték túlzásba!
Nem teszteltem mert van C7 iec-em ugyhogy nem volt rá szükségem.
egy ilyen.
Ez viszont elég jó minőségü,messze jobb mint a gyári.
- Big
- V.I.P.
- Értékelés: 757
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Nekem még semmi gondom nem volt vele, pedig legalább 3 készüléknél használtam már...jó feszesen/stabilan illeszkedett.
Lehet, hogy az aljzatod sem 100-as, vagy kifogtál egy selejtes darabot.
De az is lehet, hogy nem bírja a kígyó vastagságú kábel súlyát!
Ebben lehet valami, igaz nemnagyon értem, hogy egy csúcs Denon tunerre minek kellett ezt a figure8 aljzatot tenni, miért nem lehetett rendes IEC-t? Lehet akkoriban még nem volt divat.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound