Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Kábelezzünk
Először én is erre gondoltam, de nem nagyon van a környéken ilyen bolt.
Itt nézz körül, hátha:
http://aruhaz.elektrokontha.hu/
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Kábelezzünk
Miért webshopokban keresel? Arra még a posta is rámegy. Sétálj be egy villamos szerelvényeket árusító boltba. Pl itt Zalaegerszegen az Ampervill. Biztosan van hasonló a környékeden is. Leveszed a polcról a 800Ft-os dugót és kész.
Üdv,
NL
Először én is erre gondoltam, de nem nagyon van a környéken ilyen bolt.
Kábelezzünk
Sziasztok,
tudna nekem valaki segíteni? Magyarországi webshopokban sehol sem találok réz, csavaros bekötéses hálózati dugót.
Valami hasonló kellene, csak nem ilyen horror áron: http://www.kacsa-audio.hu/webshop/kacsa ... hd1g.p.600
Miért webshopokban keresel? Arra még a posta is rámegy. Sétálj be egy villamos szerelvényeket árusító boltba. Pl itt Zalaegerszegen az Ampervill. Biztosan van hasonló a környékeden is. Leveszed a polcról a 800Ft-os dugót és kész.
Üdv,
NL
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Kábelezzünk
Sziasztok,
tudna nekem valaki segíteni? Magyarországi webshopokban sehol sem találok réz, csavaros bekötéses hálózati dugót.
Valami hasonló kellene, csak nem ilyen horror áron: http://www.kacsa-audio.hu/webshop/kacsa ... hd1g.p.600
Kábelezzünk
Tesztelted már a 'hangját'?
Vajon mitől lehet jobb a ebay-esnél...bő 2x annyiba kerül? A specifikációt nem vitték túlzásba!
Nem teszteltem mert van C7 iec-em ugyhogy nem volt rá szükségem.
egy ilyen.
Ez viszont elég jó minőségü,messze jobb mint a gyári.
- Big
- V.I.P.
- Értékelés: 757
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Nekem még semmi gondom nem volt vele, pedig legalább 3 készüléknél használtam már...jó feszesen/stabilan illeszkedett.
Lehet, hogy az aljzatod sem 100-as, vagy kifogtál egy selejtes darabot.
De az is lehet, hogy nem bírja a kígyó vastagságú kábel súlyát!
Ebben lehet valami, igaz nemnagyon értem, hogy egy csúcs Denon tunerre minek kellett ezt a figure8 aljzatot tenni, miért nem lehetett rendes IEC-t? Lehet akkoriban még nem volt divat.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
Kábelezzünk
Teljesen így van ahogy írod, de nekem nem hangbéli gondjaim vannak vele, (pont a belinkelt darabról van szó, szerencse, hogy csak tunerhez kell használjam )hanem az egyszerű Kínai mivolta, pontatlan, nem szorul az aljzatban és ha nem támogatom alá valamivel akkor a tápkábel a súlyánál fogva egyszerűen kihúzza a készülékből. Szóval nagyon gáz!
Nekem még semmi gondom nem volt vele, pedig legalább 3 készüléknél használtam már...jó feszesen/stabilan illeszkedett.
Lehet, hogy az aljzatod sem 100-as, vagy kifogtál egy selejtes darabot.
De az is lehet, hogy nem bírja a kígyó vastagságú kábel súlyát!
.
- Big
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
High End minőségűt nem, de elfogadható kommerszet igen.
http://www.ebay.com/itm/IEC-C13-C14-to- ... 43bb35eabe
Nekem is van egy a fiókban, amikor kellett anno, jó szolgálatot tett CD ill. DVD játszóknál.
Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy egy borotva aljzatos készülékkel össze fogunk e költözni, vagy sem, akkor átmenetileg - ha nincs ló jó a szamár alapon - hasznos lehet. (A gyári borotva kábelnél, biztos sokkal jobban fog szólni a már hosszas fáradozás után begyűjtött hálózati kábelünk egy ilyen átalakítóval.)
A jól bejáratott IEC dugós szeretett kábelemet Én biztos nem bolygatnám meg pár hét hallgatózás kedvéért.
A legjobb megoldás természetesen egy jó minőségű dugó, vagy a beforrasztás.
Teljesen így van ahogy írod, de nekem nem hangbéli gondjaim vannak vele, (pont a belinkelt darabról van szó, szerencse, hogy csak tunerhez kell használjam )hanem az egyszerű Kínai mivolta, pontatlan, nem szorul az aljzatban és ha nem támogatom alá valamivel akkor a tápkábel a súlyánál fogva egyszerűen kihúzza a készülékből. Szóval nagyon gáz!
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
Kábelezzünk
IEC-borotva átalakító
http://www.audiophonics.fr/pangea-power ... -6473.html
Tesztelted már a 'hangját'?
Vajon mitől lehet jobb a ebay-esnél...bő 2x annyiba kerül? A specifikációt nem vitték túlzásba!
.
Kábelezzünk
Tudsz valami jó minőségűt ajánlani? Én már vettem ilyet, de egy kalap ...........ér.
High End minőségűt nem, de elfogadható kommerszet igen.
http://www.ebay.com/itm/IEC-C13-C14-to- ... 43bb35eabe
Nekem is van egy a fiókban, amikor kellett anno, jó szolgálatot tett CD ill. DVD játszóknál.
Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy egy borotva aljzatos készülékkel össze fogunk e költözni, vagy sem, akkor átmenetileg - ha nincs ló jó a szamár alapon - hasznos lehet. (A gyári borotva kábelnél, biztos sokkal jobban fog szólni a már hosszas fáradozás után begyűjtött hálózati kábelünk egy ilyen átalakítóval.)
A jól bejáratott IEC dugós szeretett kábelemet Én biztos nem bolygatnám meg pár hét hallgatózás kedvéért.
A legjobb megoldás természetesen egy jó minőségű dugó, vagy a beforrasztás.
.
- Big
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Ha megoldható, hang szempontjából tényleg ez a legjobb megoldás!
Praktikus lehetőség viszont az IEC-borotva átalakító is, az 'elmebajról' (ebay.com) kb. 1500.- ért lehet venni.
Tudsz valami jó minőségűt ajánlani? Én már vettem ilyet, de egy kalap ...........ér.
Kábelezzünk
Erre minek költeni? Be kell forrasztani az új tápkábelt közvetlenül a készülékbe. Jobban jársz így.
Ha megoldható, hang szempontjából tényleg ez a legjobb megoldás!
Praktikus lehetőség viszont az IEC-borotva átalakító is, az 'elmebajról' (ebay.com) kb. 1500.- ért lehet venni.
.
Kábelezzünk
Valahol, - talán itt - valamikor volt szó a szerelhető borotva(piskóta) csatlakozókról.
Valaki tud beszerzési helyet, kivéve a KáCsa extrém árú Furutech csatiját.
Köszi!
http://www.audiophonics.fr/elecaudio-pi ... -6840.html
Valahol, - talán itt - valamikor volt szó a szerelhető borotva(piskóta) csatlakozókról.
Köszi!
Erre minek költeni? Be kell forrasztani az új tápkábelt közvetlenül a készülékbe. Jobban jársz így.
Kábelezzünk
Köszi!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Kábelezzünk
Köszi!
Kérdezd fülelek-et, ha jól tudom nekik van.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kábelezzünk
Köszi!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Kábelezzünk
Mingus.jpg
Off.
Gondolom a Budapesti Tavaszi Fesztivál vezetőségénél is szóvá tette már,
hogy Bartók Béla születésnapjának az évfordulóján minden évben ÜNNEPI - és nem emlék - koncertet rendeznek!
On
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7026
Kábelezzünk
Mingus.jpg
Igaza van, talán illendőbb lett volna a RIP, ám a lényegen, mégpedig azon, hogy megemlékeztünk egy NAGY emberről, mit sem változtat.
Egyébként örülök, hogy figyelemmel kíséri a topikomat és az első adandó alkalommal nyilvánosan kipellengérez.
Gratulálok hozzá és egészségére!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- Big
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Most annyit szűrtem le, hogy azonos árú IC és phono közül valószínűbb, hogy a phono kábel jobb lesz, de egy meghallgatást mindkettő megér.
Na, ott az igazság, bár hozzáteszem, hogy azok a cégek akik gyártanak phono kábelt is, azonos kategóriába (PL.: HT-nél Pro Silway, Magic) tartozó phono kábeljaikat valamivel drágábban adják mint az IC-ket.
- Big
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Hű, micsoda flame-t gerjesztettem a kérdésemmel, nem akartam, bocs!
Ezt ne bánd! Ebből lehet tanulni.
- Big
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Hogy drágább-e?Egy méteres darab V.D.H.D502 dugókkal 15000-ből kijön újonnan,míg az A.N legolcsóbb kábele is(AN A) a V.D.H. árának duplája és akkor még hol van árban ezekhez az AN V?
A D502 árkategóriájában egy kiváló phono kábel,de az AN V-vel nem sportszerű összehasonlítani a köztük levő hatalmas árkülönbség miatt.
Végre! Valaki érti!