Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: audioline »

Teljesen így van ahogy írod, de nekem nem hangbéli gondjaim vannak vele, (pont a belinkelt darabról van szó, szerencse, hogy csak tunerhez kell használjam  )hanem az egyszerű Kínai mivolta, pontatlan, nem szorul az aljzatban és ha nem támogatom alá valamivel akkor a tápkábel a súlyánál fogva egyszerűen kihúzza a készülékből. Szóval nagyon gáz! 
Nekem még semmi gondom nem volt vele, pedig legalább 3 készüléknél használtam már...jó feszesen/stabilan illeszkedett. 
Lehet, hogy az aljzatod sem 100-as, vagy kifogtál egy selejtes darabot.
De az is lehet, hogy nem bírja a kígyó vastagságú kábel súlyát!
.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Big »

High End minőségűt nem, de elfogadható kommerszet igen.  
http://www.ebay.com/itm/IEC-C13-C14-to- ... 43bb35eabe
Nekem is van egy a fiókban, amikor kellett anno, jó szolgálatot tett CD ill. DVD játszóknál.
Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy egy borotva aljzatos készülékkel össze fogunk e költözni, vagy sem, akkor átmenetileg - ha nincs ló jó a szamár alapon - hasznos lehet. (A gyári borotva kábelnél, biztos sokkal jobban fog szólni a már hosszas fáradozás után begyűjtött hálózati kábelünk egy ilyen átalakítóval.)
A jól bejáratott IEC dugós szeretett kábelemet Én biztos nem bolygatnám meg pár hét hallgatózás kedvéért.

A legjobb megoldás természetesen egy jó minőségű dugó, vagy a beforrasztás. 

Teljesen így van ahogy írod, de nekem nem hangbéli gondjaim vannak vele, (pont a belinkelt darabról van szó, szerencse, hogy csak tunerhez kell használjam  )hanem az egyszerű Kínai mivolta, pontatlan, nem szorul az aljzatban és ha nem támogatom alá valamivel akkor a tápkábel a súlyánál fogva egyszerűen kihúzza a készülékből. Szóval nagyon gáz! 
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

IEC-borotva átalakító
http://www.audiophonics.fr/pangea-power ... -6473.html

Tesztelted már a 'hangját'?  
Vajon mitől lehet jobb a ebay-esnél...bő 2x annyiba kerül?    A specifikációt nem vitték túlzásba!
.

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: robert99 »

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Tudsz valami jó minőségűt ajánlani? Én már vettem ilyet, de egy kalap ...........ér.  
High End minőségűt nem, de elfogadható kommerszet igen.  
http://www.ebay.com/itm/IEC-C13-C14-to- ... 43bb35eabe
Nekem is van egy a fiókban, amikor kellett anno, jó szolgálatot tett CD ill. DVD játszóknál.
Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy egy borotva aljzatos készülékkel össze fogunk e költözni, vagy sem, akkor átmenetileg - ha nincs ló jó a szamár alapon - hasznos lehet. (A gyári borotva kábelnél, biztos sokkal jobban fog szólni a már hosszas fáradozás után begyűjtött hálózati kábelünk egy ilyen átalakítóval.)
A jól bejáratott IEC dugós szeretett kábelemet Én biztos nem bolygatnám meg pár hét hallgatózás kedvéért.

A legjobb megoldás természetesen egy jó minőségű dugó, vagy a beforrasztás. 
.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Ha megoldható, hang szempontjából tényleg ez a legjobb megoldás!
Praktikus lehetőség viszont az IEC-borotva átalakító is, az 'elmebajról' (ebay.com) kb. 1500.- ért lehet venni.

Tudsz valami jó minőségűt ajánlani? Én már vettem ilyet, de egy kalap ...........ér.  
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Erre minek költeni? Be kell forrasztani az új tápkábelt közvetlenül a készülékbe. Jobban jársz így.
Ha megoldható, hang szempontjából tényleg ez a legjobb megoldás!
Praktikus lehetőség viszont az IEC-borotva átalakító is, az 'elmebajról' (ebay.com) kb. 1500.- ért lehet venni.

.

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Valahol, - talán itt - valamikor volt szó a szerelhető borotva(piskóta) csatlakozókról.
Valaki tud beszerzési helyet, kivéve a KáCsa extrém árú Furutech csatiját.
Köszi!

http://www.audiophonics.fr/elecaudio-pi ... -6840.html

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Valahol, - talán itt - valamikor volt szó a szerelhető borotva(piskóta) csatlakozókról.
Köszi!

Erre minek költeni? Be kell forrasztani az új tápkábelt közvetlenül a készülékbe. Jobban jársz így.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6194

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Köszi!

Kérdezd fülelek-et, ha jól tudom nekik van.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1357

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Köszi!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Shinagawa »

Mingus.jpg
Off.
Gondolom a Budapesti Tavaszi Fesztivál vezetőségénél is szóvá tette már,
hogy Bartók Béla születésnapjának az évfordulóján minden évben ÜNNEPI - és nem emlék - koncertet rendeznek!
On

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7026

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Mingus.jpg

Igaza van, talán illendőbb lett volna a RIP, ám a lényegen, mégpedig azon, hogy megemlékeztünk egy NAGY emberről, mit sem változtat.
Egyébként örülök, hogy figyelemmel kíséri a topikomat és az első adandó alkalommal nyilvánosan kipellengérez.

Gratulálok hozzá és egészségére!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2292

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: cables »

Off

Charles Mingus  (1922 – 1979)

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

.

.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2292

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: cables »

Off

Charles Mingus  (1922 – 1979)

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Most annyit szűrtem le, hogy azonos árú IC és phono közül valószínűbb, hogy a phono kábel jobb lesz, de egy meghallgatást mindkettő megér.

Na, ott az igazság, bár hozzáteszem, hogy azok a cégek akik gyártanak phono kábelt is, azonos kategóriába (PL.: HT-nél Pro Silway, Magic) tartozó phono kábeljaikat valamivel drágábban adják mint az IC-ket.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hű, micsoda flame-t gerjesztettem a kérdésemmel, nem akartam, bocs!

Ezt ne bánd! Ebből lehet tanulni.   

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hogy drágább-e?Egy méteres darab V.D.H.D502 dugókkal 15000-ből kijön újonnan,míg az A.N legolcsóbb kábele is(AN A) a V.D.H. árának duplája és akkor még hol van árban ezekhez az AN V?
A D502 árkategóriájában egy kiváló phono kábel,de az AN V-vel nem sportszerű összehasonlítani a köztük levő hatalmas árkülönbség miatt.

Végre! Valaki érti!

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Végigolvasgattam, de hajlok rá, hogy barjak.laszlo, vagy esetleg néhai fórumtársak fejtegetésével értsek egyet.
.

Mert nekik aztán óriási lemezjátszós tapasztalatuk van... véleménye persze bárkinek lehet, bármiről.

Taksoft
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Taksoft »

Hű, micsoda flame-t gerjesztettem a kérdésemmel, nem akartam, bocs!

A mostani IC-m (AQ Python) a 30-40(50?)eFt-os árkategóriába tartozott (2003-2004-ben), így kicsit félve mernék a lecserélésére egy mai áron 15eFt-os kábelt venni. Igazából csak amiatt kérdeztem, mert ahogy írtam, jobb lenne egy hosszabb darab, de a meglévőből nem valószínű, hogy kapok. Az ebayon most kapható Python feliratú (AudioQuestnek árult) kábel kinézete meg köszönőviszonyban sincs az enyémmel (meg sem néztem, hogy honnan küldenék...).

Most annyit szűrtem le, hogy azonos árú IC és phono közül valószínűbb, hogy a phono kábel jobb lesz, de egy meghallgatást mindkettő megér.

Köszi!

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Indy »

ÉS pont.

Én egységesen ugyanazokat az IC-ket használom mindenhol.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: tollact »

El is adtam annyiért. 
Maradjunk annyiban, hogy  az AN-V beválik a legtöbb esetben phono és IC kábelnek is. Az ára sem egetrengető. Nem tudom, hogy annál a VDH-nál drágább-e, de látatlanban mondom, hogy sokkal jobb. A nagyobb AV és Kondo kábeleket meg azért nem érdemes belekeverni, mert már árban is sokkal drágábbak, másrészt pedig ne tudják kifutni magukat, ha a többi partner nem elég nívós. Persze abban az esetben is mutatnak valamit, csak a befektetett pénzt nem fogják megérni. ÉS pont.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Én is pont annyiért. :-)
És pont!

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Pontosan értettem csak te most azt mondtad, hogy ne hasonlítsam a drágát az olcsóhoz, korábban meg, hogy a phono kábel nálad mindent vert árkategóriától függetlenül.
Mutasd meg hol írtam ilyet? Szerintem te félreértettél valamit! 

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”