Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cyberhome ADL528 DVD
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
múlt pénteken óta van CH528-am.
az az igazság, hogy meg vagyok elégedve vele.
nem elsősorban mp3 miatt vettem, habár pozitívum, hogy lehet összeálítást készíteni, könyvtárakat kiválasztani vagy éppen egyes számokat beletenni a listába. TV-n 22 karakter látható a számcímekből(Nero mód2-es égetés). mindenki tudja az egyik legnagyobb negatívum jelen pillanatban a szám elejei levágás... support dolgozik az ügyön taiwanban csak kicsit lassan...
én elsősorban XSVCD miatt vettem - be is jött:
720x576 6000 kb/s VBR (CCE SP, utána Tsunami multiplex) - gond nélkül lejátszotta !!! -> Nintaus nem bírt vele, max 640x480 neki de csak 3500 kb/s, szóval nintaus gyengébb (ebben), habár a nintauson még mp3 listát sem csinálhatsz...
nem állítom, hogy nincs jobb lejátszó (főleg drágább :smile15: ), de számomra PERFECT, nem vagyok whitears - szóval ennyiért nincs jobb!!!
annak aki tudja miről beszélek: a drive csak CDRW-vel hangoska, CDR-rel számomra 4 méterre nem is hallható a hangja. egyébként szétszedtem és DP026D a loader típusa, megtaláltam a világ végén az adatlapját, érdekes dolgokat írnak: DVD max 2500 kb/s átviteli sebesség, CD max. 900kb/s - kérdés a következő, akkor hogy a manóba játsz le a 9mb/s-es DVD-t??? :smile47:
az hozzáfűzéseiből kösz nem kérek...
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Nézd meg a http://www.sector101.fsnet.co.uk/cyberhome/ oldalt, úgy tudom ennél "egyszerűbb" megoldás egyenlőre nincs.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Ez nem macrovision-off, még :smile8: , de létezik hozzá
valami hardveres megoldás :smile1: , "kösd össze ennek az ic lábát annak az ic-nek a lábával"
Meg amúgy lehet kapni valami külső egységet is, ami
macro.off -ot játszik. Konrad.hu-n is van asszem.
Amúgy az én Cyberhome-ommal cak annyi a gond hogy
1 másodperc lemard az mp3 elejéről , de állítólag
nagyon ígérnek egy új fw-t amiben ez javítva lesz.
na csá
Z
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy ez a dvd is "macrovision-off", vagy csak az AD-M512 es ill. régebbi modellek azok-e, mert a cyberhome-help.de oldalon lévő leirásbol ezt nem tudtam kideríteni.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Koszi az ar-infokat, jol lement az ara...
A 2 keszulek kozott az alapveto kulonbseg:
+Divido: 2 scart-os, opt.+koax kimenet is van
-Divido: csak az ADV7170/72-vel szerelt modellekre teheto fel a Scan2.36b2 FW (LFN tamogatas, MV mentesitesi lehetoseg)
-Grundig: csak 1 scart, csak koax kimenet
+Grundig: _csak_ ADV7170-es dekoderrel szerelve (ehhez letezik MV-off patch a 2.236b2 FW-hez)
Tehat, aki a 2 keszulek kozul akar valasztani:
A Divido jobban felszerelt, de a chipset tipusarol meg kell gyozodni elotte! (Szervizmenubol leolvashato. )
(Azert jol eltertunk az eredeti Cyberhome tematol... )
:smile40:
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Az utolsó pár hozzászólás kicsit összevisszának tűnik a témáról, DE hátha segítek
- Grundig GDV130 49990,- Keravill Dunapacal 1 scartos
- DIVIDO (nekem ez tűnik csúcsnak - amire kellene VCD, XVCD, SVCD, XSVCD, mp3) 55000,- bruttó (2 scartos) :smile13:
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Volt egy olyen sejtesem, hogy valami felrement.
Amikor en vettem, 80 eFt volt, ev vegere megallt ~65-ben. Ma mar nemigen lehet kapni, de a Divido testvermodell meg fut (kb. ilyen aron).
Yamakawa-rol annyit tudok, hogy szinten kiirja az ID-tag-et (feltunoen hasonlo az mp3-kezelo felulete a 2 gepnek, biztos ugyanazok "dizajnoltak" :smile19: )
Nezd meg a Grundig Xenario 5100-at, hasonlo parameterei vannak ~50 eFt koruli aron.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Yah, én meg azt hittem, a cyberhomra írtad mindezt! :smile1:
A te készüléked forintálisan mennyit kóstál?
Különben én a Yamakawáról tudom úgy, hogy ott valahogy külön lehet infót elhelyezni.
Azért köszi a válasz, így az emailom tárgytalan ...
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Az infok a GDV130/Divido-ra vonatkoznak, 2.33-2.36 FW-re. (Ha veletlenul barmi felreertes lenne. :smile7: )
-Az 5 alkonyvtar _tapasztalat_, ennel melyebbre nem tettem meg mp3-at, es mukodik. (Lehet, hogy melyebbre is menne, de minek?)
-Id3 1.0, mp3 eseten :smile7: scroll-oz a kepernyo aljan (normal es beta file-rendszer beallitas eseten is)
-Minden mp3 kiterjesztesu fajlt megprobal lejatszani, ha Id2.0-at talal, akkor nem ir ki tag-et.
-Kulon fajlbol nem keres infot (nem tudok olyan DVD-t ezen kivul, amivel beleporgethetsz, random-ban lejatszhatsz es Id3-at lathatsz az mp3-bol).
-Beta menu beallitasnal +LFN tamogatas, es lejatssza a .mpg formatumu videoklipeket is (nem kell VCD-kent felirni)
A keszulek(csalad)rol van egy osszefoglalo a http://planetpink.bei.t-online.de/dvdpl ... index.html -en (nem mindig elerheto).
Remelem segitettem,
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Toth Peter,
meg tudod adni, honnan vetted ezeket? Érdekelne a forrás, hátha írnak még más okosságot is, mert pl. én azt sem tudtam, hogy 5 alkönyvtárig rendezve játszik le.
Ez is mp3-ra vonakozik?
-Id v1.0 kijelzes kepernyon: ok.
-Id v2.0: nem kezeli, de lejatssza.
Azt nem tudod véletlen, nem-e lehet valami külön file-ban mp3 infót elhelyezni, amit olvasni tud?
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Sziasztok,
én pénteken vettem meg a Cyberhome-t, a következőket tapasztaltam eddig:
-amennyire meg tudtam ítélni, a kép és hangminőség jó. Én mp-3 nál nem találkoztam akadással, olyan viszont volt, hogy a 8 mp3-as alkönyvtárból egyet nem látottt, de lemez ki-be után jó lett.
-A Mátrix dupla dvd-ből a második lemez vmiért csak német menüvel jön, ezt egy fórumban is olvastam, nálam is megvan.
-http://forum.cyberhome-help.de/viewforu ... orum=11&87
Ebben a fórumban írnak pár lemezt, amiket nem olvas, ez kissé kiábrándított, de aztán utánolvastam, hogy ez szinte minden típussal előfordul.
-a régiókódot könnyű kiütni, de a macrovisiont per pill. úgy tudom, nem lehet.
Régió kiütése:
Multi-Region Hacks for Cyberhome AD-L 528
Quick Overview
The hack listed below is non-destructive, and will not invalidate your players warranty. To perform the correct sequence of steps you will only need access to your players front panel and its remote control. Always make sure that the drive tray is empty before following the procedure listed below.
Whilst DVD Reviewer has made every effort to ensure that the information contained inside these pages is both accurate and up-to-date, we take NO responsibility and accept no liability for any damage caused from applying these hacks as laid down on these pages. Use them at your own risk!
How to convert your Cyberhome AD-L 528 player into a multi-region compatible machine
To convert this player to Multi-Region
1. Press the Open/Close button on your remote control to open the drive tray
2. Press the Stop button on your remote control
3. Using the buttons on your remote control, press the buttons 1, 9, 9 and 9, one at a time, in order
4. Using the Up and Down buttons on your remote control, highlight the Region Code option
5. Press the Enter button on your remote control
6. Using the Up and Down buttons on your remote control, select the region of your choice, or All for multi-region
7. Press the Enter button on your remote control
8. Press the Open/Close button on your remote control to close the drive tray
9. Press the Power button on your remote control
10. Turn off your player using the power switch on the unit
11. Turn on your player using the power switch on the unit
(én még nem csináltam meg)
- 2 fülhallgató kimenete van, de sajna kicsit zajosak
Hirtelen ennyi, engenm csak az keserített el, hogy bizonyos filmeket nem játszik le, de ha ez tényleg általános probléma, akkor megbékélek vele.
Ja, és qrva jó, hogy a távirányítón a fontosabb gombok foszforeszkálnak. :-)
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Kecskeméti tescoban is van...tudod ide késöbb ért le egy 3-4 hónappal...de van.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Karácsony előtt meg dugig volt vele a Pesterzsébeti Tesco. Senki se vitte.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Megkérdeztem nem kapható még sehol az országban, itt is azt mondták hogy a szállító nem tudja behozni az országba :smile8:
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Haverom tegnap este hivott (epp BP-en dolgoznak) hogy Budaorson latott a heten meg Cyberhome-t a Tesco-ban... Lehet hogy meg van.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Meg kell monnyam, a fogarasi Tescoban túl optimisták... a pesterzsébetiben aszonták, nem is lesz Cyberhome:(((
Kár, már egész beleéltem magam:oooo( :smile6:
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
A Tesco-ban nem már nincs hanem még nem volt, tegnap felhívtam a fogarasi tesco-t, állítólag a 8. héten azaz febrár 18-ától lesz kapható a Cyberhome.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Minimalis informacio van a gyarto weboldalan:
http://www.clatronic.de/ ,ettol nem leszunk okosabbak
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Sziasztok!
Tudtok valamit a Clatronic DVD-491 lejátszóról?
Alig találtam róla valamit a neten. A Cyberhome-ról viszont sokminden van és elég jók a vélemények. Viszont a Tescoban(már)tényleg nincs.
:smile17:
Előre is köszi a választ!
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Állítólag ma már meg kell érkeznie. A vámolással volt valami gond. :smile8:
Szerintem inkább a nagyobb TESCO áruházakban keresd (fogarasi, budaőrs, megapark), mert a kissebbekben a CLATRONIX :smile23:
van helyette.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Köszi, felhívtam őket állítólag nincs és nem is lesz mert az importőr nem kapott a gyártótól, valószínű hogy a hétvégén nem ezt láttad, vagy nem ott :-)
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Ha jól emlékszem a Pólus Centerben levo Tesco-ban láttam most vasárnap egy nagyobb rakással. Hívd fel oket.