Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cyberhome ADL528 DVD
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Sziasztok!
Ha valakinek van arrol információja, hogy létezik-e olyan Tesco áruház ahol lehet kapni az ossza meg velem ezt az infót, köszi
Tibi
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Talaltam par informaciot a keszulekrol:
-Uj FW es a frissites modja: http://perso.wanadoo.fr/h.dubois/ (francia/angol)
-Forum a keszulekrol (problemak, FW, stb.):
http://www.dv-rec.de/ (nemet nyelvu)
:smile40:
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
acid:
-Valoban van benne 5.1 csatornas analog kimenet
-Ennyi penzert egy alap dekoder van benne (egy olcsobb hazimozi-rendszerhez pont eleg). Egy erosito ehhez kepest tele van extra beallitasi lehetosegekkel+jobb minosegu alkatreszekkel (azt mindenki maga donti el, megeri-e neki ez a felarat...)
Szvsz nezz korul a net-en, tuti hogy valahol van ezzel a keszulekkel foglalkozo forum is...
Golbat.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Valóban tertalmaz dolby digital dekódert? És ha igen akkor mennyire hasonlítható össze egy erősitőben találhatóval? :smile3:
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Sziasztok!Sok minden elhangzott , de a lenyeg nem... Megeri most ezt megvenni , vagy nem , mert mondjuk 2 honap mulva is kapsz ennyi penzert ilyet... vagy :smile47:
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Udv!
A http://www.cyberhome-help.de/tadl528_english.php4 alapjan az a gond, hogy neha "megall" a lejatszas egy rovid idore , majd folytatodik tovabb. Mellesleg vmi abszolut ismeretlen "processzor" a magja. (Szvsz ez valami loader gond: vagy lassu a meghajto vagy a loader FW-t kellene frissiteni. A PC alapu komponensek eseteben a meghajtokkal van szinte a legtobb gond...)
Golbat.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Hi!
A Házimoziban írtak (December):
"Az MP3 lejátszás csalódást okozott, hiszen még nagyobb bitsebességgel rögzített felvételek is nyersek és akadoznak."
A kérdés az, hogy mit értenek azon, hogy "akadozik"!
Megatron
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Egyedüli baja, hogy nem teker az mp3akban! Ez egy mixnél igen szar, mert én 1 mp3ba veszem fel a mixcd-t, és cdrwin-nel írom/trackelem.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Köszi , mostmár komolyán gondolkodom , hogy megvegyem-e.. :smile5:
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
GABOR:
mp3:
-112-320 kb/s CBR,ABR,VBR: ok
-Xing, FhG, Lame, Blade, GoGo tomorites lejatszasa: ok
-Id v1.0 kijelzes kepernyon: ok.
-Id v2.0: nem kezeli, de lejatssza.
-1 konyvtarba/gyokerbe/5 alkonyvtarig rendezve: ok
-random play :ok
-(Scan 2.36b2 FW) beta menuben programozott lejatszas: ok
-Hangminoseg (FhG, Lame) eseten kivalo (analog/koax kimenet), a 24bit/96 kHz-s DAC dolgozik rendesen. (Ajanlott egy normalis interkonnekt!) Erdemes a CD bemenetre kotni!
-Mix albumok szamai kozotti szunet: ~0.3 s
-MP3 lemez felismeres: ~5-6 s
-Csendes mechanika
Azt hiszem, tud mindent, amire szukseged lehet...
Golbat.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Szia,
Azt mondod Neked is ilyen van , es jol jatsza le az mp3akat :smile47:
Varom valaszod!!Gabor
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Nekem is ez van. Meg vagyok vele elégedve. Megbizhatósága vetekszik a 80-90e ft-os DVD-kel. Nem érzékeny a fej lepárásodásra!
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
atika:
Ha az mp3 a legerosebb szempont, nezd meg a DiViDo-t (mivel Grundig GDV130-ast nemigen lehet mar kapni)!
http://planetpink.bei.t-online.de/dvdpl ... ndex.shtml
Egyre kell figyelni, hogy ADV chipes legyen a lejatszo, ne CS (regebbi modell gyengebb keppel)!
A legujabb FW tartalmazza mar a LFN tamogatast es _valodi_ random modja is van! Raadasul a 8.3 karakteres modban a kijelzon is kiirja a fajlneveket...
Amugy minden formatumot szepen eszik, az egyik legjobb "mindenevo" keszulek...
Golbat.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Szia!Nem biztos,hogy nem lenne jo... Lehet frissitett szoftvereket letolteni a meghajtohoz, es lehet,hogy kijavitottak a hibat...
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Köszike! Sajnos ez sem lesz az enyém ... :smile37:
A cikk jó volt, realitását nem tudom megítélni, de mivel nékem mp3 lenne a legfontosabb per pillanat - így várok.
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
http://www.cyberhome-help.de/tadl528_english.php4
Minden kerdesre valaszt kaptok , hihetetlenul realisan... persze angolul...
Gabor
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Sziasztok!Az az igazsag,hogy engem is nagyon érdekelne ez a márka , akár vennék is , de nem tudjátok , hogy CD-RW(ujraírható CDt)is lejátszik-e? Persze nem a legújabb Sony modell , de ha jól mükszik , akkor tökéletes. Engem is érdekelne mi az a nem dicsőités a MP3 lejátszásra....
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Mit jelent az, hogy az mp3 lejátszást nem dicsőítették? Egyébként hol jelent meg a cikk? El tudnád e-mailezni, (ha lehet a scannelt anyagot - na, jó toronyóra lánccal az nem kell! --köszi--
-
Vendég
Cyberhome ADL528 DVD
Hali!
Egy új és állítólag elfogadható minőségű (Házimozi szaklap álltal tesztelt), de rendkívül olcsó DVD lejátszó jelent meg a Tesco (Szombathely) polcain. 39.999 forintért tényleg már "szinte ingyen" adják. Elég pofás a jószág, sok más DVD-nek odaver külsőleg. A teszt alapján elég jó vételnek ígérkezik, bár az MP3 lejátszást nem dicsőítették. Kíváncsian várom a tapasztalatokat, ha látott valaki ilyet vagy netán van neki, akkor az kérem írja le a tapasztalatait.
Megatron