Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
fodesz moziszobája
fodesz moziszobája
Még egy rövid részlet Lemmy-től, forditom: megmutatja, hogyan basszussoznak mások, dim-dom, s megmutatja
hogyan Ő..........( azért gondolom ,speckós gitárbeállitás, és speckós elektronikával rendelkező erőlkődő kell hozzá)
http://www.youtube.com/watch?v=kY_iJw_M3lA
- Firekiller
- V.I.P.

- Értékelés: 353
fodesz moziszobája
A Lemmy-t én is láttam,nagyon jó volt...
fodesz moziszobája
Nekem nagy kedvencem még a Motörhead, Lemmynek megvan az önéletrajzi filmje,s egy kis részlet belőle,
http://www.youtube.com/watch?v=Q5MsibM9Cmc
fodesz moziszobája
Kétszer is meghallgattam, szuper volt, nekem az Enter Sandman albumuk tetszett legjobban,
én egy kicsit más tipusu bandának tettem fel egy számát a topikomban , van itt is bőven gitárszóló,
meg van az egész koncert , lehet hogy a számgép hangszórói nem adják tökéletesen vissza, de a
mozimban , hangerő felteker és ......
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
fodesz moziszobája
A régi kedvenc Ride The Lightning Metallica album felét lenyomtam gitáron ma reggel kezdésnek éhgyomorra Ennek a számnak a ritmus szekciója brutális Igazi egyedi James riffes. Maga a szám is nagyon technikás mert rengeteg ritmusváltás követi egymást köztük a szóló ami egészen 2:47- 4:29 percen át tart és megfelelő alapot tol alá Hetfield bácsi.mclaren a szólót hallgasd meg! Most csak ezt a részét emeltem ki,természetesen összességében jó az egész.
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Szeretem ezt a moziszobát, mert ide igazi ZENEkedvelők járnak.
Engedd meg Fodesz, hogy belerondítsak egy kis kedvenccel:
fodesz moziszobája
Everlast-Santana:
- Firekiller
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Ez nagyon üt Doki imádom a Stone in my Hand-et.
Szeretem az Everlast-ot,van pár lemezem tőlük,bár a House of pain-t is szívesen pörgettem anno...
fodesz moziszobája
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Az első videóért bocsi, de a második kárpótol....................
Ez nem semmi................
Semmi baj,köszi a videot. Lementem hídba tőle Elképesztő gyűjtemény és relikviák.Szívesen elfogadnám,bár ennek külön helyiség kellene. Ez hatalmas érték és tetszik hogy mennyire becsbe tartja még a DVD-ket is az újabb formátum mellett. Rengeteg steelbook és díszdoboz.Hány év eredménye lehet vajon. Valószínüleg nem igen tart az illető otthon médialejátszót és nem is tölt le. No meg kint nem ilyen 'slowly' a megjelenések időpontja mint hazánkban,az árak is gondolom kedvezőbbek.
fodesz moziszobája
Az első videóért bocsi, de a második kárpótol....................
Ez nem semmi................
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Jó "kis" gyűjtemény !
Van mit nézni.
Látom a jobb filmek megvannak
Köszi srácok.Igen van mit nézni.Általában arra hajtok hogy olyan filmeket szerezzek be amik maradandóak és amiket többször is illetve évek múlva is meg lehet majd nézni.Még vannak hiányosságok,vagyis régebbi filmek amiket szeretnék idővel pótolni.No meg az újak közül is folyamatosan figyelem melyek érdemesek arra hogy a polcon legyenek.
fodesz moziszobája
Látom a jobb filmek megvannak
fodesz moziszobája
Hétvégi moziszoba takarítás közepette gondoltam lövök egy-két képet a kék állományról.
Blu ray gyűjtemény 002.jpg Blu ray gyűjtemény 003.jpg
Jó "kis" gyűjtemény !
Van mit nézni.
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Hétvégi moziszoba takarítás közepette gondoltam lövök egy-két képet a kék állományról.
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Nem ismerem ezt a bandát, zeneileg nem rossz, de olyan sokan űzik ezt a stilust, s valahogy kevesen jutnak el a sztárságig...
meglázjuk mi lesz belőle....
Látszik hogy azért annyira nem vagy benne. A SOULFLY banda énekes-Gitárosa a jó öreg Max Cavallera aki a Sepultura frontembere volt a megalakulásuktól kezdve (asszem 1985) Tehát ő már igazi OLD TIMER zenész énekes.A stílusával mindíg is egyedi volt,inkább őt utánnozták le,mint hogy ő "majmoljon" másokat. Az egyénisége mindíg is meghatározó volt a súlyosabb metál vonalon...
fodesz moziszobája
Nem ismerem ezt a bandát, zeneileg nem rossz, de olyan sokan űzik ezt a stilust, s valahogy kevesen jutnak el a sztárságig...
meglázjuk mi lesz belőle....
- Firekiller
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Te biztos értékeled Fodesz!
A próféciákról erre asszociáltam...
http://www.youtube.com/watch?v=0Sl5-Cl6LOo
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Firekiller meghallgattam kétszer egymás után a számot,köszike!Király
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Köszi srácok. A Mr.Hall tetszik A Bourne filmek zenéje is tök jó mindegyik résznek!!
- Firekiller
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Moby zenéjét én is kedvelem..egy kis Bourne ultimátum filmzene,gondolom nem csak nekem fülbemászós
fodesz moziszobája
Még egy utólsó kép-kapcsolódva a zenéhez,utánna visszatérek a házimozitémához:
Koncert: MOBY-egyik kedvencem,a kép baloldalát figyelve: mig a hangfal Marshall, addig az erősitőt "átkeresztelték" néhány
betü törlésével Mr Hall-á.( csak érdekesség, megakadt rajta a szemem a koncert közben)