Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Soner Audio termékek
Soner Audio termékek
Tisztelt Soner készülék tulajdonosok!
Köszönhetően Rudulf fórumtársnak, aki lehetővé tette hogy az Arvisura Synthesis kábeleket összehasonlíthassuk ma már legendás Highwire 1100 interconnect és Highwire 1100 XLR digitális kábelekkel. A meghallgatás SONER rendszerben történt (előerősítő, végfok, legújabb DAC, Mephistó cd futómű, Scan-speak hangszórókból épített 3 utas hangfal.
Összehasonltó teszt alapján megállapitható, hogy már nem kapható Highwire 1100 kábelek pótlására alkalmas alternativa a legújabb gyártású Arvisura Synthesis interconnect kábel és az Arvisura Synthesis digitális XLR kábel.
Más Highwire 1100 kábel tulajdonosok, erről összehasonltó meghallgatással meggyőzödhetnek.
Soner Audio termékek
Egy ideje kölcsönben van nálam egy Soner integrált erősítő. Nagyon pozitívan tudok róla nyilatkozni. Csak egy momentum a számos dolog közül. A saját Yamaha RN-500 erősítőm 2*80, ez 2*40 tehát elvileg a fele. Ehhez képest pedig - szubjektív hangminőséget most kizárva - lényegesen alacsonyabb hangerőn is biztosabban és erőteljesebben szól a Soner.
Mondtam neked, hogy add el a Yamahát, az hogy a gyár mit ír a prospektusba fabatkát sem számít, különösen kommersz gyártóknál.
Soner Audio termékek
Egy ideje kölcsönben van nálam egy Soner integrált erősítő. Nagyon pozitívan tudok róla nyilatkozni. Csak egy momentum a számos dolog közül. A saját Yamaha RN-500 erősítőm 2*80, ez 2*40 tehát elvileg a fele. Ehhez képest pedig - szubjektív hangminőséget most kizárva - lényegesen alacsonyabb hangerőn is biztosabban és erőteljesebben szól a Soner.
Soner Audio termékek
Az hogy jobb-e, vagy nem, nehéz eldönteni annak, aki "csak" hallgatja. Tetszeni, viszont tetszhet, bár ezt sok szubjektív dolog is, befolyásolja.
Most Zoli nagyon büszke a új DAC fejlesztésére.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Soner Audio termékek
Miért?Az hogy jobb-e, vagy nem, nehéz eldönteni annak, aki "csak" hallgatja. Tetszeni, viszont tetszhet, bár ezt sok szubjektív dolog is, befolyásolja.
Soner Audio termékek
így, hogy jobb vagy nem, nem merném kijelenteni.
Miért?
Soner Audio termékek
Az jó.... Nem mondom,hogy nincs jobb rendszer....de azért a Zoli tud valamit... így, hogy jobb vagy nem, nem merném kijelenteni.
Soner Audio termékek
Úgymond, az otthonában hallgatuk, a saját elektronikáival.
Az jó.... Nem mondom,hogy nincs jobb rendszer....de azért a Zoli tud valamit...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Soner Audio termékek
Kint voltál a Zolinál.....vagy arra feléd van valakinek Soner rendszere.....?
Egyébként igen,érdemes....
Úgymond, az otthonában hallgatuk, a saját elektronikáival.
Soner Audio termékek
SL1.jpg
Ilyet hallgattam tegnap! Érdemes elmenni, meghallgatni, Zoli rendszerét!
Kint voltál a Zolinál.....vagy arra feléd van valakinek Soner rendszere.....?
Egyébként igen,érdemes....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Soner Audio termékek
Ilyet hallgattam tegnap! Érdemes elmenni, meghallgatni, Zoli rendszerét!
Soner Audio termékek
Steve 666 nak!
Tényleg jó a készülék,normálisan csomagolta be is,,,nagyon megbízható,dinamikus és szép hangu ez a Soner 1200 as végfok! Semmit nem spóroltak ki belőle és az előző tulaja is féltve vigyázott rá,ezt a készülék külseje is bizonyítja!
Soner Audio termékek
Gondoltam röviden leírom a végfok elkelését:
46k-ért kelt el, a vevő nagy, az én "so-so" örömére.
Letesztelte az úriember és azt a véleményt mondta róla, hogy nagyon örül neki, mert sokkal dinamikusabb és erősebb, mint a piacon lévő más 1200asok. (amiket eddig hallott).
Hát így utólag már bánom, hogy "elkapkodtam" az eladást. Többen mondták, hogy még így használtan (kevés üzemidővel) jóval többért is elment volna. Késő bánat, eb...
De végeredménykén örülök is, mert egy ilyen ketyerének, mint az bizonyult is elég szűk használati köre van, ennél fogva a vevő kör is szűk.
Soner Audio termékek
Szerintem itt próbáld meg! http://www.zeneszapro.hu/
Na talán vaterán meglesz a dolog. Azért köszönöm a tippet!
- gabo01
- V.I.P.
- Értékelés: 435
Soner Audio termékek
Tegnap voltam Krahling Zolinál és meghallgattam az Ő rendszerét! Hát mit is mondjak nem egyszerű amit azok a cuccok tudnak!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 113
Soner Audio termékek
És véleményetek szerint hol lehet egy ilyen cuccot eladni?
Régóta próbálom már kisebb nagyobb lendülettel, de nem akaródzik összejönni.
Szerintem itt próbáld meg! http://www.zeneszapro.hu/
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Soner Audio termékek
jó itt is hátha betalálja valaki...stabil nagy hangerőt tud ...gondolom...zenészek kültéri hagosítok.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Soner Audio termékek
Ez az ami...stabil hangositási cucc...
Soner Audio termékek
Fú, ilyet se láttam még
Soner Audio - TWA1200 - Power amplifier
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... amplifier/
Ugyan nem venném meg... de mit lehet erről tudni = há' milyen állat ez? A leendő vevőnek hátha segít
Ez az ami...stabil hangositási cucc...
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Soner Audio termékek
Fú, ilyet se láttam még
Soner Audio - TWA1200 - Power amplifier
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... amplifier/
Ugyan nem venném meg... de mit lehet erről tudni = há' milyen állat ez? A leendő vevőnek hátha segít
- gabo01
- V.I.P.
Soner Audio termékek
Azt erősítsd meg, ha mered, hogy 2-3 hét múlva kész lesz!
Ha nem lesz kész akkor kénytelen leszek valami mást venni! Ha legalább a prototípus meg lesz és annyival jobb mint a hasonló árú konkurensek akkor várok!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
- viri
- V.I.P.
- Értékelés: 1653
Soner Audio termékek
Fogadjunk, hogy telefonról írsz.
Azt meg tudom erősíteni, hogy USB vonalon fog dolgozni.
Azt erősítsd meg, ha mered, hogy 2-3 hét múlva kész lesz!
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
- gabo01
- V.I.P.
Soner Audio termékek
Az a helyzet, hogy a cégek első pár usb implementációja gyermekbetegségekkel szokott küzdeni.. Kivételt én még nem láttam ez alól.
Úgyhogy jó munkát, kitartást Zolinak! A v2-es USB DACot igyekszem majd meghallgatni
Meglátjuk! Remélem kivétel fogja erősíteni a szabályt!
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Soner Audio termékek
Az a helyzet, hogy a cégek első pár usb implementációja gyermekbetegségekkel szokott küzdeni.. Kivételt én még nem láttam ez alól.
Úgyhogy jó munkát, kitartást Zolinak! A v2-es USB DACot igyekszem majd meghallgatni
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Soner Audio termékek
bocs tényleg fura...Fogadjunk, hogy telefonról írsz.Azt meg tudom erősíteni, hogy USB vonalon fog dolgozni.
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer