El nem tudom képzelni hogy kábeleket munkacsoportban is lehet csinálni. Engem még az is zavar, ha a szomszéd szobában szól a TV. Ha már így beírtad ezt lehet tudni valamit a közös munkátokról? Alapkoncepció? Esetleg képek a kész kábelekről?
Álláspontunk szerint a közös hobbi összehoz, és ennek a hobbinak a zenék kutatásán, jóhangulatú hallgatásán, az eközbeni beszélgetésen, a komponensek (igaz, egyre ritkább) cserélgetésén, stb. kívül az ónfolyató sessionök is rendkívül lényegesek, mintegy tudatformáló, de mindenképp tudattágító hatásúak. Sokan nem díjazzák a "közös" kreálást-tesztelést, stb, azonban én úgy gondolom, hogy "több fül többet vesz észre", és ez működik: nem egy RCA-dugót kaptunk gombócosságon, volt nagypályás, gyári kábel, amit DIY-ban agyoncsaptunk, volt közösségi potméter-csere, homokcsillapítás, fakockázás, ésatöbbi. A lényeg, hogy jó hangulatú, közösségi elfoglaltság keretében kerültek sorra ezek. Még az olyan teszt is, ahol mindannyiunk erős pchichoakusztikai terheltsége folytán erős különbséget hallottunk pár percenként UGYANAZT a kábelt hallgatva.

Ennek a tapasztalatnak is örülni kell, mert közelebb hoz valódi önismeretünkhöz.
Gyakran szóba kerül, hogy nem mindig jó, ha sokan hallják egyszerre a dolgokat, mert, ha hallják-érzik is a különbséget, ennek megítélése egyéni ízlés, elvárás kérdése, és a konklúzióban nem mindig ért egyet a társaság. Ez ellen dolgozik, hogy ismerjük egymás rendszereinek hangját, egymás ízlését, gyakorlatilag hasonlóan hallunk, és ez nagyjából befolyásolja a "közösségi szubjektum" kvázi állandó elvárását a hanggal kapcsolatban.
A kész kábelek képei fent vannak a fórumon, most ha agyoncsapnának, se tudnék linket betenni, de megnyugtathatlak: "háztartási" minőségű alkatrészeket, kábelalapanyagokat, PVC, esetleg szilikoncsöveket, szabadkereskedelmű, a leggyakrabban már használt csatlakozókat használunk, illetve esetenként Lasselsberger 0-1-es folyami homokot, Conrad-os "harmadik kezet", stb.
Hobbinak fogjuk fel az egészet, és azt hiszem, egész jó hobbit találtunk magunknak, ami, ha lehet, egy oldalán túlmutat a zene "szimpla" befogadásán.