Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
pégyé mozija
pégyé mozija
Demoból képek-3D:
pégyé mozija
Egy kis 3D-s finomság:
pégyé mozija
pioneer VSX LX70 001.JPGpioneer VSX LX70 002.JPG
Nagyon jó az összkép a blu-ray lejátszó és a z erősitő között, mint ha "testvérek lennének" a nagy bátty,és a kis öccs...
pégyé mozija
Szia.
Ma került vissza a gépem.
Nem a legjobb képek de azért fel dobom.
Az EQ képeket privire küldöm.
Üdv.
Csúcsak a képek, na de oldalt van egy "nagy tányéros" valami, s a tuloldalon is van valami fekete szerkentyü, mi lehet?......
pégyé mozija
Szia.
Ma került vissza a gépem.
Nem a legjobb képek de azért fel dobom.
Az EQ képeket privire küldöm.
Üdv.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
pégyé mozija
Itt egy ujabb kékem, ez is jó filmnek igérkezik:
Gratulálok! Nekem tetszett a film.Szeretem a thrillereket.
pégyé mozija
Itt egy ujabb kékem, ez is jó filmnek igérkezik:
pégyé mozija
Köszi.
Ment PÜ.
pégyé mozija
Ezen a képen ugyanezen hangfal beállitásába ,belenyulva, durván, próbából:
pégyé mozija
Bubu2012-nek egy kép, ahogy a mérőmikrofon "lemérte" a bal front hangfalat, különböző frekvenciákon látni a dB beállitását:
pégyé mozija
Király,örülök hogy tetszik a gép! A Bass,treble beállításokhoz én nem nyúlnék a helyedben az maradjon BASS"0" és TREBLE"0".A magas felhúzásával könnyen tolakodóvá válhat a mozihang.Bár nem vagyunk egyformák ezért mindenkinek más tetszhet!
Igy van a bass-treble maradt nullán, a hangfalkonfigurációt lehet kissé változtoztatni.
pégyé mozija
Nem, én adtam volna el,de megtartottam átfóliáztam matt fekete fóliával nem volt semmi baja csak az a fényes fekete erezetes nem tetszett annyira.Kivettem azt a kicsi vatelin darabot amit beleraktak és kibéleltem az egész belsejét szivaccsal.
Összességében elégedett vagyok vele.
Persze a True HD hang teljesen más rajta,de minden téren szeretem.
Megoldódott a táv kérdés is.
Az USB-t távval úgy lehet kezelni, hogy bal alsó SHIFT gombot lenyomva tartva kell megnyomni az IPOD/HOME MEDIA GALERY gombot.Az LCD kijelzőn ekkor megjelenik HMG felírat.
Abban én is egyet értek hogy a TONE az BYPASS módban legyen.
Egy jó erősítőn nem szükséges ezt elállítani.
Az látszik hogy az LX 71 es lejátszót szánták párba hozzá de jól mutat az 51fd is.
Csak apró eltérések vannak pl.fényes gombok melyek meg egyeznek az LX70 bekapcsoló gombjával, aranyozott csatlakozók,és érintős vezérlés.
- fodesz
- V.I.P.
pégyé mozija
Mordaunt Short MS 908 szett és egy Sony WX 90 es szub van rajta.
A Denon után ami egyből szembe illetve fülbe tűnő volt az a részletesség a közép és a magas tartományban.
Aminek örülök hogy a hangfalszettből rengeteg plusszt hoz ki dinamika és a részletesség terén, úgyhogy egyenlőre nem cserélek hangfalakat.Nem csak HD hangon.
Úgyhogy nem bántam meg sőt nagyon szeretem.Amint visszakapom a gépem,küldöm a képeket.
Nem csodálom hogy több a részletesség a dinamika.Azért a DTS HD master abszolút kihozza a maximumot a hangfalakból.
Te vetted meg a nemrég hírdetett Sony WX 90-es sub-ot? Milyen? Jó subnak néztem.Nem hinném hogy a Sony-nak bármi köze is lenne a mélysugárzók gyártásához tuti valaki más kreálta,csak a nevet adta hozzá a japán cég.
Saját topikon nem gondolkodtál még? Vagy nem akarsz annyira belemerülni?
- fodesz
- V.I.P.
pégyé mozija
Én durva próbálgatásokba mentem át, az összes hangfalat próbából large-ra állitittam , a subot pedig plusszra, azt a hangorkánt!!!
A manuális MCACC-ben átmásoltam a hangfalak mérőmikis frekvenciás beállitását, s mivel manuális, belenyultam, s ahogy a mérőmikis beállitás ajánlotta,
vagy emeltem , vagy süllyesztettem néhány decibelt, a magasokon , középfrekvencián, mélyeken, s szerintem egy erőteljes , dinamikus hangzást
sikerült elérnem, melyet beraktam a EQ hat csatornából az egyikbe,de még folytatom tovább a gép nyüstölését.....
Király,örülök hogy tetszik a gép! A Bass,treble beállításokhoz én nem nyúlnék a helyedben az maradjon BASS"0" és TREBLE"0".A magas felhúzásával könnyen tolakodóvá válhat a mozihang.Bár nem vagyunk egyformák ezért mindenkinek más tetszhet!
pégyé mozija
Oké persze hogy dobok képet
pégyé mozija
A THX demo lemezen volt egy-két érdeke kép, a nézési látószög....
Nálam 41 fok....
pégyé mozija
Fotózd le az EQ beállításodat .Kíváncsi vagyok hogy mik az értékek.
Ha lesz géped, szintén készits a tiédről is, kiváncsi vagyok, összehasonlitás az án mérőmikis beállitásaimmal.
Holnap dobok képet....
pégyé mozija
Fotózd le az EQ beállításodat .Kíváncsi vagyok hogy mik az értékek.
pégyé mozija
Ámulattal lapozgattam azt a prospektust amikor kijött.
Szerettem a Technicset.
De térjünk vissza az LX re.
Először is, iszonyú energia van benne.Én is a manuális MCACC vel próbálkozok.
Mordaunt Short MS 908 szett és egy Sony WX 90 es szub van rajta.
A Denon után ami egyből szembe illetve fülbe tűnő volt az a részletesség a közép és a magas tartományban.
Aminek örülök hogy a hangfalszettből rengeteg plusszt hoz ki dinamika és a részletesség terén, úgyhogy egyenlőre nem cserélek hangfalakat.Nem csak HD hangon.
Úgyhogy nem bántam meg sőt nagyon szeretem.Amint visszakapom a gépem,küldöm a képeket.
pégyé mozija
A hétvégére egy kis finom zene, Szentpéteri Csilla koncert:
(persze film is lesz, a Kontroll -t , dts hd master audioban)
pégyé mozija
Mig az LX 70-el "szórakozok", egy kis retró a hétvégére, Ő volt az első házimozi erősitőm, akkor még csak 2db dekóderrel,
DD5.1, DTS 5.1, hisz ez még 2000-ben volt. A maga nemében még most is jó gép számomra, még meg van ,a
nappaliban teljesit szolgálatot, Mosfet végfokkal, a 10kg-jával, a prospektusával, amiből kinéztem:
TECHNICS SA-DX 930....
pégyé mozija
Használtad már az USB bemenetet az LX70 en?
Hogy tudom a távval kezelni az USB menüt?
A készülék előlapján megvan,de a távval nem tudom léptetni.
Helóka, LX-es "barátom".
Az USB-t még nem próbáltam, ha jól tudom , 1.0-ás, igy csak pendrivét hajt meg, én 2.0-ás vinyókat használok, igy........, de megnézem holnap.
Hogy állsz a mérőmikis beállitással, milyen hangfalakat hajtassz meg vele?
Én durva próbálgatásokba mentem át, az összes hangfalat próbából large-ra állitittam , a subot pedig plusszra, azt a hangorkánt!!!
A manuális MCACC-ben átmásoltam a hangfalak mérőmikis frekvenciás beállitását, s mivel manuális, belenyultam, s ahogy a mérőmikis beállitás ajánlotta,
vagy emeltem , vagy süllyesztettem néhány decibelt, a magasokon , középfrekvencián, mélyeken, s szerintem egy erőteljes , dinamikus hangzást
sikerült elérnem, melyet beraktam a EQ hat csatornából az egyikbe,de még folytatom tovább a gép nyüstölését.....
pégyé mozija
Használtad már az USB bemenetet az LX70 en?
Hogy tudom a távval kezelni az USB menüt?
A készülék előlapján megvan,de a távval nem tudom léptetni.
pégyé mozija
Bakker délután kölcsön kérte egy barátom a gépem.Fotók később.