Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Olcsó DVD játékos
Olcsó DVD játékos
Sziasztok!
Látom többen itt a Panat javasoljátok az lenne a kérdésem, hogy Sony-t ilyen árban megéri-e venni vagy inkább a Pana?
Konkrétan Sonyban a 355 vagy 585-ös, Panasonicban meg az S27-S47 között nem tudok dönteni.
Az mennyit számít, hogy a Sony papiron esetleg több formátumot képes lejátszani?
A Sony semmivel sem kezel több formátumot, sőt kevesebbet tud (DVD-RAM, DVD-Audio). A pluszos lemezeket a Pana szándékosan nem reklámozza, de gond nélkül viszi mindet. A lemezolvasási biztonsága is a legjobb.
4:3-as tévére egyedül a Pana tudja rendesen kirakni a szélesvásznú filmeket.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Olcsó DVD játékos
Sziasztok!
Látom többen itt a Panat javasoljátok az lenne a kérdésem, hogy Sony-t ilyen árban megéri-e venni vagy inkább a Pana?
Konkrétan Sonyban a 355 vagy 585-ös, Panasonicban meg az S27-S47 között nem tudok dönteni.
Az mennyit számít, hogy a Sony papiron esetleg több formátumot képes lejátszani?
Olcsó DVD játékos
Nekem holnap hoznak Ausztriából egy Panasonic DVD-S47 lejátszót, európai garanciával, 26e Ft-ért. Szerintem ennyiért jelenleg a legjobb választás!
Osztrák árak
az jobb mint a világgarancia, amit itthon NEM TUDSZ érvényesiteni?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Olcsó DVD játékos
Én is így gondoltam, csak ez decembert jelent, vagy esetleg már korábban jön a "Sonderangebot"?
Szerintem az advent 4 hetében már biztosan vannak akciók!
Kösz a választ. Akkor még várok egy kicsit.
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
Olcsó DVD játékos
Én is így gondoltam, csak ez decembert jelent, vagy esetleg már korábban jön a "Sonderangebot"?
Szerintem az advent 4 hetében már biztosan vannak akciók!
Olcsó DVD játékos
Nekem holnap hoznak Ausztriából egy Panasonic DVD-S47 lejátszót, európai garanciával, 26e Ft-ért. Szerintem ennyiért jelenleg a legjobb választás!
Osztrák árak
Jó ötlet külföldön is körülnézni, úgy is kell a közeljövőben német nyelvterületre mennem.
Az osztrákok/németek mikor kezdik a karácsonyi akciókat?
Karácson elött! Ez most furcsán hangzik elsőre, de nálunk általában az ünnep után jönnek a leértékelések!
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Olcsó DVD játékos
Osztrák árak
Jó ötlet külföldön is körülnézni, úgy is kell a közeljövo˝ben német nyelvterületre mennem.
Karácson elött! Ez most furcsán hangzik elso˝re, de nálunk általában az ünnep után jönnek a leértékelések!
még tanulnunk kell....
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Olcsó DVD játékos
Osztrák árak
Jó ötlet külföldön is körülnézni, úgy is kell a közeljövőben német nyelvterületre mennem.
Karácson elött! Ez most furcsán hangzik elsőre, de nálunk általában az ünnep után jönnek a leértékelések!
Olcsó DVD játékos
Osztrák árak
Olcsó DVD játékos
Osztrák árak
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
Olcsó DVD játékos
Hát igen, én is a Panára szavazok (mivel más japán multi nem kinál ennyire örületesen alacsony áron készüléket, ja meg a 2 éves gar)Továbbá ez a cég DVD "speciálgyártó".
Ha valahol még az alább említett 35-ös tiput felleled, vedd azt. Az újabbaknak valami rém rossz menüjük van.
Akkor MM-ben Pioneer DV2750-es 24e-ért 3 év garral.
Jó kép, jó hang, egyszerű menü.
Olcsó DVD játékos
Hát igen, én is a Panára szavazok (mivel más japán multi nem kinál ennyire örületesen alacsony áron készüléket, ja meg a 2 éves gar)
Továbbá ez a cég DVD "speciálgyártó".
Ha valahol még az alább említett 35-ös tiput felleled, vedd azt. Az újabbaknak valami rém rossz menüjük van.
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Olcsó DVD játékos
A Panasonic-S35 talán még akciós a Photo Hall-ban. Egy nagyon jó megbízható készülék.
Illetve olvasgathatod az "Aktuális AKCIÓS termékek!" topikot is.
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
Olcsó DVD játékos
ajánlhatom a philipset is (dvp630) -- lehet nézni a családi divx felvételeket is l
system
Olcsó DVD játékos
Szia!
Nekem van egy hibátlan állapotban lévő Eladó Sony DVP-NS405-ösöm!
Az adás,vétel, csere topikban megtalálod. Ott a "tudásáról" is irtam bővebben.
Ha érdekel, keress nyugodtan priviben...
Robotk@
Olcsó DVD játékos
panasonic s27: 23.000.- , vagy bármely nevesebb márkát megtalálsz ebben az árkategóriában pl. az MMben...ha lehet panasonic,jvc, pioneer,toshiba esetleg samsung legyen.
Ezek közül egyedül a Panának megbízható a mechanikája és a legjobbak a szolgáltatásai. A többi 'neves' márka legolcsóbb készülékei a közelébe sem érnek. A 17 rugós Thomsontól meg óva intenék mindenkit, mert 2 hét után nem olvassa az írott lemezeket.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Olcsó DVD játékos
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni To˝letek. Lassan itt a karácsony, s a családi tanács kitalálta, hogy apósomék kapjanak DVD lejátszót.
Amit tudni kell róluk: a készülék egy 63 cm-es 4:3 TV-re lesz kötve, AV ero˝síto˝ valószinüleg nem lesz. Szóval nagy elvárások nincsenek kép és hangmino˝ségben.
DivX, MP3 nem szükséges, inkább megbízható legyen a készülék és ne túl drága, max. 20-25000 Ft. Esetleg lehet "all-in-one" rendszer is (DVD+receiver+kis dobozok), ha van az olcsó szegmensben olyan, amivel érdemes foglalkozni.
Mit javasoltok?
panasonic s27: 23.000.- , vagy bármely nevesebb márkát megtalálsz ebben az árkategóriában pl. az MMben...
ha lehet panasonic,jvc, pioneer,toshiba esetleg samsung legyen.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Olcsó DVD játékos
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Lassan itt a karácsony, s a családi tanács kitalálta, hogy apósomék kapjanak DVD lejátszót.
Amit tudni kell róluk: a készülék egy 63 cm-es 4:3 TV-re lesz kötve, AV erősítő valószinüleg nem lesz. Szóval nagy elvárások nincsenek kép és hangminőségben.
DivX, MP3 nem szükséges, inkább megbízható legyen a készülék és ne túl drága, max. 20-25000 Ft. Esetleg lehet "all-in-one" rendszer is (DVD+receiver+kis dobozok), ha van az olcsó szegmensben olyan, amivel érdemes foglalkozni.
Mit javasoltok?