Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
Moziszoba építés
Dali concept 8 háttérnek is nem semmi.
Bizony!
De a két sub hátul nem tudom milyen lehet! Azért először biztosan furcsa lenne!
Moziszoba építés
Dali concept 8 háttérnek is nem semmi.
Moziszoba építés
Ez a két Bower mély is ütős lehet. A frontok és a center számomra nagyon gyönyörűek,szívesen használnám őket...
Nekem is ezek tetszettek! Plusz a két sub!
Az előző Dali-s képen viszont ott van a centerem! Nem egy picike darab!
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Moziszoba építés
Ez a két Bower mély is ütős lehet. A frontok és a center számomra nagyon gyönyörűek,szívesen használnám őket...
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Ezen a képen jól látni mekkora állat hangrendszer van csatasorban állítva. Szerintem az aktuális ülőpozícióban szó szerint lobog az ember haja ha rendesen meg van dolgoztatva ez a mozi...

- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Milyen sok buta házimozis. Telepakolják nagyméretű hangfalakkal és 2 vagy akár 4 darab subbal is a moziszobájukat, biztos nem ismerik azt a téveszmét, hogy "nem futja ki magát".
Szerintem sokan mások is megtennék de főleg anyagi okok miatt nem lehet. Aki egyszer megfordul egy olyan moziszobában ahol legalább két jó kövér combos subláda van az biztos nem fogja azt mondani hogy hú minek ez meg nem futja ki magát. Pedig inkább csak a maga megnyugtatása miatt próbálja elkönyvelni magának hogy elég a kis mélyláda. Pedig az alábbi oldalakon láthatjuk hogy a nagy gyártók mekkora frontokat készítenek és hozzá még nagyobb sub-okat.Na jó ehhez megfelelő elektronikák is kellenek de mégis ott vannak és biztosan rendesen ki is vannak használva.Kell hogy tisztességesen megszállott legyen az aki mondjuk 4db SVS láda között éli hétköznapjait.
Moziszoba építés
Milyen sok buta házimozis. Telepakolják nagyméretű hangfalakkal és 2 vagy akár 4 darab subbal is a moziszobájukat, biztos nem ismerik azt a téveszmét, hogy "nem futja ki magát".
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Egy moziszoba építése:
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Montana XP front
Montana Master Refernce Center
Montana SP3 bak
Montana SSW x2 subs (1000w each)
Cary CD 303/300
Denon DVD3800BD
Project Debut III m/Primare RIAA
BenQ projektor
Olympia Mini 2x160w for drift av XP
Olympia HT4 amp for drift av senter og bak
Olympia L-mini Pre amp
Moziszoba építés
Fodesz, a Johnny' s home theater felirat lefogadom, hogy elgondolkoztatott, hogy csinálni kellene egy Welcome to FODESZ's home theater feliratot!
Ez a rendszer és a szoba valami gyönyörű! A vászon kicsike, de egyébként tényleg minden fantasztikus!!!
A szobáról ugyanez volt a véleményem. Tökéletes, csak kicsi a vászon Nagyon ötletes és esztétikus megoldások vannak a szobaakusztika javítására. Le is mentem a képeket
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Fodesz, a Johnny' s home theater felirat lefogadom, hogy elgondolkoztatott, hogy csinálni kellene egy Welcome to FODESZ's home theater feliratot!
Ez a rendszer és a szoba valami gyönyörű! A vászon kicsike, de egyébként tényleg minden fantasztikus!!!
Nem igazán akarok ilyen felíratokat.Nem mintha nem tetszene csak nálam a moziszoba a nappalira illetve a bejárat részre (folyosó) nyílik,így nagyon szem előtt lenne. A nagy lakásokban ahol esetleg tetőtéren vagy lentebb szuterénben van a moziszoba az más mert ott diszkrétebb helyen lenne és nem szoktam hivalkodni vele ha bárki benyit hozzám. Csak haveri körnek. Egyébként van amelyik jól néz ki.
Moziszoba építés
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Optoma hd82