Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mozinet Magazin (már DVD nélkül)

megyesa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: megyesa »

Itt a hónap közepe és az e havi újságot már kiolvastam (nem is egyszer )
Lehet már tudom valamit a következő számról? Tartalom, melléklet?

előre is köszi

ui.:

maradhat ff, bár egy-két kép lehetne világosabb, de alapvetően nekem tetszik a design, inkább legyen tartalmas az újság, mint csilivili...
TV: Samsung  Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany

cibetmacska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: cibetmacska »

Remélem, a Mozinet nem a kisorsolásra kerülő nyeremények terén akar versenyezni a Vox-szal, hanem az újság tartalma terén.
Ami az újság tartalmát illeti:
És lapozás közben az illata, az is egy élmény!
Maradjon csak fekete-fehér, egy színes lapnak nem lehet ilyen kellemes illata!
Meg nem is nézhet ki ilyen jól!

Teljesen egyetértek

Igaz , rám nem annyira az érzékszerveimen keresztül gyakorolt hatást (biztos náthás voltam amikor olvasgattam :kiraly: ) , mégis ebben a "színtelen" világban , valami kellemes nosztalgikus érzés lett úrrá rajtam...
Szeretném ha továbbra is fekete-fehér maradna !

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Remélem, a Mozinet nem a kisorsolásra kerülő nyeremények terén akar versenyezni a Vox-szal, hanem az újság tartalma terén.
Ami az újság tartalmát illeti:
És lapozás közben az illata, az is egy élmény!
Maradjon csak fekete-fehér, egy színes lapnak nem lehet ilyen kellemes illata!
Meg nem is nézhet ki ilyen jól!

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

lehetne előfizést nyerni, vagy régebbi lapszámokat (választási joggal),esetleg premier dvd-t vagy cd-t na ez szép is lenne egy egyszerű kérdőív kitöltése miatt

Szerintem ez jó lenne és nem is olyan elképzelhetetlen. A Voxban évente egyszer autót sorsolnak ki egy egyszerű kérdőív kitöltése miatt

Remélem, a Mozinet nem a kisorsolásra kerülő nyeremények terén akar versenyezni a Vox-szal, hanem az újság tartalma terén. :kiraly:

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: bonsai »

lehetne előfizést nyerni, vagy régebbi lapszámokat (választási joggal),esetleg premier dvd-t vagy cd-t na ez szép is lenne egy egyszerű kérdőív kitöltése miatt

Szerintem ez jó lenne és nem is olyan elképzelhetetlen. A Voxban évente egyszer autót sorsolnak ki egy egyszerű kérdőív kitöltése miatt

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Minél többet lapozgatom, annál inkább tetszik, hogy fekete/fehér!

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Szerintem vegyesen lenne a legjobb. A régi filmekről ff oldalak lennének, az újakról színesek. Bár ez a legkevésbé kivetelezhető, úgy gondolom.

Ha mondjuk egy ezrest dobna a lap árán a szín, akkor maradjon ff.
Elkúrtuk

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Lehetne esetleg a következő lapban egy szavazólap. Mondjuk úgy hogy aki beküldi azok között premier előtti vetítésre jegyeket szórtok szét v ilyesmi és akkor még be is küldenénk
Ez tényleg jó lenne...feltéve,ha kisorsolnának,de akkor sem érnek vele semmit,mivel fővárosi mozik kicsit messze vannak.
Egy kis ösztönzés:premier előtti vetítés mellé/vagy helyett lehetne előfizést nyerni, vagy régebbi lapszámokat (választási joggal),esetleg premier dvd-t vagy cd-t
na ez szép is lenne egy egyszerű kérdőív kitöltése miatt
szerintem döntsék el a kedves szerkesztők.A ff szín egyfajta retro hangulatot ad a lapnak.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem értem teljsen a 4. oldali táblázatot. Hogyan értelmezhető pl. a Collateral esetében a -36%-os átlagos csökkenés, amikor az augusztusi bevétel egyenlő az összes bevétellel?  A Hős esetében pedig, -  amely szintén új film volt, - ki van húzva az átlagos csökkenés... Vagy ez heti csökkenést jelent? De akkor meg azt kéne jelezni valahol, hogy ez "első-hetes" film, új a listán. Heti csökkenést jelent, igen. Talán feltüntethetnénk a "heti" szócskát is a táblázatban, igen: ezek a %-ok a hétről-hétre bekövetkező nézőszám-csökkenések átlagát jelzik. A hősnél például azért nem szerepel átlagos csökkenés, mert (ahogy az a bemutató dátumából is kiderül) augusztus végén került bemutatásra, azaz augusztusban még nem beszélhettünk semmiféle "csökkenésről".
Köszi, így már világos!

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jó lenne a szavazás...de nem itt a fórumon,mert itt kb 50-100 ember szavazna,viszont akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel,azok lemaradnak a szavazásról és gondolom vannak sokan akiknek mindegy,hogy színes lesz vagy marad ff.
Lehetne esetleg a következő lapban egy szavazólap. Mondjuk úgy hogy aki beküldi azok között premier előtti vetítésre jegyeket szórtok szét v ilyesmi és akkor még be is küldenénk

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Lehet, hogy átmegyünk színesbe, igazából nem csak az ára miatt ff az újság, ez koncepció is volt. Egy gyors szavazás a fórumolvasók között: legyen színes, vagy maradjon így?

Jó lenne a szavazás...de nem itt a fórumon,mert itt kb 50-100 ember szavazna,viszont akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel,azok lemaradnak a szavazásról és gondolom vannak sokan akiknek mindegy,hogy színes lesz vagy marad ff.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mozinet »

Köszönjük a moderátoroknak, hogy a topic címét aktualizálták.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lehet, hogy átmegyünk színesbe, igazából nem csak az ára miatt ff az újság, ez koncepció is volt. Egy gyors szavazás a fórumolvasók között: legyen színes, vagy maradjon így?
Ha ezt a szavazás dolgot komolyan gondoljátok, lehet, hogy egy szavazós topic jobb megoldás lenne ...

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Ne legyen színes.

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Heti csökkenést jelent, igen. Talán feltüntethetnénk a "heti" szócskát is a táblázatban, igen: ezek a %-ok a hétről-hétre bekövetkező nézőszám-csökkenések átlagát jelzik.
Igen! Akkor kérjük feltüntetni, vagy *-al megjelölni és magyarázartot fűzni hozzá, mert így olyan hatást kelt, mintha hibás adatok lennének a táblázatban.

Ami a ff - színes megjelenést illeti, ha jól emlékszem, volt ez már téma, és többen említették, jogy jó ez a ff design a MoziNet Magazinhoz.
Részemről csatlakozom ehhez az állásponthoz, de ahogy bonsai is írta, az esetleg befűzött poszter lehetne színes. Sőt, én a "vegyes" színezetű magazint is el tudom képzelni, vagyis néhány, kiemelni szándékozott képet lehetne színesben nyomtatni.
Mivel azonban a magazin így is minőségi megjelenéssel rendelkezik, kár lenne a színesre való váltás miatti költségnövekedést lényeges áremeléssel a vásárlókra hárítani.

Ja, és jók a cikkek!!!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem értem teljsen a 4. oldali táblázatot. Hogyan értelmezhető pl. a Collateral esetében a -36%-os átlagos csökkenés, amikor az augusztusi bevétel egyenlő az összes bevétellel? A Hős esetében pedig, - amely szintén új film volt, - ki van húzva az átlagos csökkenés... Vagy ez heti csökkenést jelent? De akkor meg azt kéne jelezni valahol, hogy ez "első-hetes" film, új a listán.
Heti csökkenést jelent, igen. Talán feltüntethetnénk a "heti" szócskát is a táblázatban, igen: ezek a %-ok a hétről-hétre bekövetkező nézőszám-csökkenések átlagát jelzik. A hősnél például azért nem szerepel átlagos csökkenés, mert (ahogy az a bemutató dátumából is kiderül) augusztus végén került bemutatásra, azaz augusztusban még nem beszélhettünk semmiféle "csökkenésről".

Ja nekem az nem teljesen világos a toptucattal hogy a Voxban miért szerepelnek a maguk semmitmondó kis táblázatában más adatok és néha más filmek is?

A Vox nem pontosan havi táblázatot ad, hanem lapzártától lapzártáig tartót. Így kerülhet be az augusztusi bemutatók közé a július végén bemutatott A falu, A hős viszont ezért nem stb. A TopTucatban az augusztus elsejétől augusztus 31-ig tartó időszakban elért bevételeket szerepeltetem, igaz, ebben a táblázatban viszont nem is állítom, hogy csak az augusztusi bemutatókat tüntetném fel.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Amúgy: ki most az első számú mozimagazin?

Nekem a ff sokkal jobban tetszik ezen a fényes lapon csak tényleg legyen látható a kép. Ha középen a poszter+reklám színes na nem baj.

Az első számú nekem még talán a Vox de máris sok mindenben a MM jobban tetszik és a "lemaradás" egyre csökken

Ja nekem az nem teljesen világos a toptucattal hogy a Voxban miért szerepelnek a maguk semmitmondó kis táblázatában más adatok és néha más filmek is?

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lehet, hogy átmegyünk színesbe, igazából nem csak az ára miatt ff az újság, ez koncepció is volt. Egy gyors szavazás a fórumolvasók között: legyen színes, vagy maradjon így?Én úgy vagyok vele, hogy annyira szimpatikus az újság mostani ára , hogy szívesebben adok a ff-ért 295-öt, mint esetleg egy színes kivitelűért a dupláját... (Bár én annyiért is megvenném, azt hiszem) 
Amúgy: ki most az első számú mozimagazin?Asszem nem igazán sikerült megfogalmaznom azt, amit szerettem volna... úgy értettem, hogy jó irányban haladtok afelé, hogy a 'mozisújság' fogalomról mindenkinek egyértelműen a Mozinet Magazin jusson az eszébe...
Árat sajnos mindenképpen emelnünk kell majd, akár színes lesz, akár marad ff.

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Lehet, hogy átmegyünk színesbe, igazából nem csak az ára miatt ff az újság, ez koncepció is volt. Egy gyors szavazás a fórumolvasók között: legyen színes, vagy maradjon így?Én úgy vagyok vele, hogy annyira szimpatikus az újság mostani ára , hogy szívesebben adok a ff-ért 295-öt, mint esetleg egy színes kivitelűért a dupláját... (Bár én annyiért is megvenném, azt hiszem) 
Amúgy: ki most az első számú mozimagazin?Asszem nem igazán sikerült megfogalmaznom azt, amit szerettem volna... úgy értettem, hogy jó irányban haladtok afelé, hogy a 'mozisújság' fogalomról mindenkinek egyértelműen a Mozinet Magazin jusson az eszébe...

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nagyon jó az újság, bár még csak átfutásra volt időm. De feltűnt, hogy itt-ott a képek elég sötétek, leginkább a 9. oldalon a "Stepfordi feleségek" illusztrációja lett alig kivehető... Ha már egyszer f-f az újság, akkor erre jobban oda kéne figyelni. Egyébként tervezitek, hogy valamikor áttértek a színes megjelenésre? Mennyivel kerülne többe az újság színesben? 
Jó ötlet a filmplakát, és nagyon értékelem a tanúsított odafigyelést, hogy a hátuljára reklámok kerültek, így az újságból nem vész el semmi, ha felhasználom a plakátot.

Nem értem teljsen a 4. oldali táblázatot. Hogyan értelmezhető pl. a Collateral esetében a -36%-os átlagos csökkenés, amikor az augusztusi bevétel egyenlő az összes bevétellel? A Hős esetében pedig, - amely szintén új film volt, - ki van húzva az átlagos csökkenés... Vagy ez heti csökkenést jelent? De akkor meg azt kéne jelezni valahol, hogy ez "első-hetes" film, új a listán.

Ha így fejlődtök tovább ezután is, mint eddig, akkor egy-kettőre ti lesztek az első számú mozimagazin! Csak így tovább!

A Box Office-os kérdésekre majd válaszol a rovatvezető hamarosan.
Amúgy: ki most az első számú mozimagazin?

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Nagyon jó az újság, bár még csak átfutásra volt időm. De feltűnt, hogy itt-ott a képek elég sötétek, leginkább a 9. oldalon a "Stepfordi feleségek" illusztrációja lett alig kivehető... Ha már egyszer f-f az újság, akkor erre jobban oda kéne figyelni. Egyébként tervezitek, hogy valamikor áttértek a színes megjelenésre? Mennyivel kerülne többe az újság színesben?

Jó ötlet a filmplakát, és nagyon értékelem a tanúsított odafigyelést, hogy a hátuljára reklámok kerültek, így az újságból nem vész el semmi, ha felhasználom a plakátot.

Ha így fejlődtök tovább ezután is, mint eddig, akkor egy-kettőre ti lesztek az első számú mozimagazin! Csak így tovább!

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem láttam.  :kiraly: Gondolom, mivel nincs melléklete, már nem kerül ki jól látható helyre az újságárusoknál.
Így van! KÉRNI kell!
Sőt elsőre azt mondja nekem az eladó a Relay-ben, hogy: nincs! Aztán csak meglett!

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nem láttam.  Gondolom, mivel nincs melléklete, már nem kerül ki jól látható helyre az újságárusoknál.
Én most már célzottan kerestem szobaton a Relayben :taps: És megvan!!!

Belső kinézetre még mindig ez a legigényesebb lap. Azért néhány kép lehetne világosabb is.

Kritikák: Már megint bérgyilkos 10% :taps: Bertolucci 20% Mészáros Márta 20% :taps: Alien vs Predator 70% :smile2: (na nee). Jó hogy minden megjelenő Tarkovszkijról írtok. Megérdemlik.

A cikkek még mindig jók mármint amit olvastam. A +8 oldalból 4 oldal cikk, ez sem rossz. Anime lehet több is :kiraly: zeneDVD máskor is lesz? A Pók forgatókönyve is klassz, az amcsik tényleg így túlmagyaráznak mindent? :taps:

Csak így tovább!

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nem láttam. Gondolom, mivel nincs melléklete, már nem kerül ki jól látható helyre az újságárusoknál.

el mariachi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: el mariachi »

Nekem már megvan. Nagyon jó az újság.A filmkritikák, a százalékok(főleg a Bertolucci film lehúzása tetszett ) és az új anime rovat is. A filmplakát is nagyszerű ötlet volt

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”