Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifi club
Moderátor: Bodoraudio
Hifi club
Még találtam pár képet. Kérdés: Videó anyagot hová tudnék feltölteni?
Hallgatóság
Jól van, ügyes voltál!
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 774
Hifi club
T.J. V-fetes erősítője kis teljeítménye ellenére nem semmi módon mozgatta a levegőt a Presence dobozok által. Az LP-ről készült magnófelvételek is... hát nem CD az biztos Klang, Lute "dobozát" már sajnos nem hallottam.
Üdv!
Az biztos,hogy mindenki meglepődött, ahogy az a kisdoboz megszólalt megfelelő meghajtással.Sajnálhatod,hogy lemaradtál,de talán máskor meg tudod hallgatni.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Hifi club
Nagyon jó, baráti hangulatú beszélgetés volt.
Vigyázat! Addiktív!
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- nehai
- Törzsvendég

- Értékelés: 232
- Kapcsolat:
Hifi club
T.J. V-fetes erősítője kis teljeítménye ellenére nem semmi módon mozgatta a levegőt a Presence dobozok által. Az LP-ről készült magnófelvételek is... hát nem CD az biztos Klang, Lute "dobozát" már sajnos nem hallottam.
Sajnos igen fáradt voltam és egy közeli rokon váratlan halálának a híre miatt (is), félidőnél leléptem és elég illetlenül megfeledkeztem a közelgő ünnepi jó kívánságokról, mivel nem igen találkozom már senkivel addig, ezt most bepótolnám. Kellemes és Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, mellé sok jó zenét
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Hifi club
Ismét egy nagyon jó hangulatú hifiklubot sikerült összehozni.
Takács Jenő fetes végfoka fantasztikus produkciót nyújtott klang rezonátor dobozkájával.
Ettől a produkciótól mindenkinek leesett az álla.
Tempomusic Sanyinál is jól teljesített a frissen rendszerbe állított d/a konverter a kis d-s erősítővel.
Elfogyott némi bor+ whisky de hát évzáró buli volt vagy mi.
Hifi club
Ha szárazon is ,de jó volt Veletek!
Köszön a Lute-hoz a türelmeteket ami hét hónap reszelés után - mint ahogy ez lenni szokott -vagy tetszett vagy nem (Lipi).
Egy biztos a digitális erősítő nem a párja,ezek az itthoni tapasztalataim is. A Jenő kíválóságaival ami az erősítőt és a felvételeket is jelenti, nekem nagyon tetszett ,teljes értékü volt.
Örülök hogy mások is csatlakoztak hozzánk,és remélem a jövőben egyre többen teszik.
Köszönöm a Ferinek is a Lehetőséget ,és elnézést hogy a menekülés szerü távozás közben el sem köszöntem!
Januárban Újra!
Hifi club
Megint jó volt a Klubban! Köszönet a vendéglátásért. A whiskey, és bor is jól fogyott, amit hoztam. Ami nem ízlett ,az a szénsavas Bikavér. Lehet, hogy forrt a vére, amikor levágták?
Képek:
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3061
Hifi club
Üdv mindenkinek!
A tegnap esti Hifi Clubról néhány mondat és fotó...
Elég szép számú vendég tette tiszteletét a Bodor Audio szentélyében, és késő estig tartott a borozós:-) összejövetel - Ferinek a végén úgy kellett kitessékelni a vendégsereget...
Meghallgattunk sok mindent - a képeken minden látható - a többiek majd elmondják, hogy mit hallottak.
Üdv: TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Hifi club
Elnézést de, sajnos nem tudok menni mert a szomszédban is buli van és jó szórakozást nektek.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Sajnos én kénytelen leszek kihagyni a holnapi összejövetelt, más elfoglaltságom akadt.
A merevlemezzel azért beugrom délután. Tól-ig meddig vagy holnap Feri? 14-16 között tudnám beadni.
sajnálom.
11-től vagyok végig.
Hifi club
Érdekes/különleges zenék jöhetnek!!!
Azt ugyan nem tudom mennyire érdekes vagy különleges, de ezt hozom.
Hifi club
Sajnos én kénytelen leszek kihagyni a holnapi összejövetelt, más elfoglaltságom akadt.
A merevlemezzel azért beugrom délután. Tól-ig meddig vagy holnap Feri? 14-16 között tudnám beadni.
- tempomusic
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 11
Hifi club
Természetesen Tempomusic Sanyira is számíthatunk újdonságokkal.
Nem csak újdonságokkal mivel lesz nálam egy 2008-as Zweigelt ami azért már nem "újdonság" és a nemrég volt szomorú apropó okán két Dave Brubeck CD. Az egyiken Dave és a két fia alkotják a zenekart.
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3061
Hifi club
A Stellával a következő felvételeket készítettem LP-ről és ezeket el is viszem:
- Getz/Gilberto Verve V6-8545
- George Benson/Jack Mc Duff Prestige P-24012
- Blue City TBM tbm-24
- Cannonball Adderley/Miles Davis Blue Note BN-LA 169-F
- Mahler A fiú csodakürtje EMI/Hungaroton SLPXL-31367
- Rachmaninoff Symphonic Dances Athena ALSW-10001
- Dvorak Cellokonzert h-moll Starker Exlibris PH-6859 503A
Üdv: TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Tudjátok sör bor pálinka otthon ne maradjon
Ez amolyan évzáró buli lenne vagy mi.
/az asszonyt kilencre lehet odarendelni/
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 774
Hifi club
Szia Feri!
Megyek én is, nehogy már lemaradjak.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Hifitibi is jönne ha akad még számára hely.
Mi az hogy!
Hifi club
Hifitibi is jönne ha akad még számára hely.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Természetesen Tempomusic Sanyira is számíthatunk újdonságokkal.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Klang & Qvadlipi párosra is számíthatunk
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Takács Jenő/tunerman/ biztos jön és hozza magával a V-FET SE erősítőjét a Stellavox SP-8-as magnót is.
Hifi club
Jól alakul az aktív monitorom. Ha addigra elkészül, elviszem!
Már nagyon várom és kíváncsi vagyok rá.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Üdv.
Ha van még hely én is beugranék 17 óra után.
ki ne hagyd.