Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Poszter Magazin

Akos
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Akos »

Vagy vannak újabb rossz tapasztalatok?
Én csak felirattal tudom nézni, de ez úgy néz ki csak a Pioneer játszók sajátossága. /vagy csak az enyémé/

Utána néztem a Szeretô feliratával kapcsolatban jelzett kifogásodnak, ha még aktuális.

Nos, mivel a film jogtulajdonosa kikötötte, hogy az eredeti hangot kötelezô ellátni felirattal, ezért van letiltva a felirat kapcsolás használata a távkapcsolónál.

Valószínüleg azt történt veled, hogy elkezdted nézni a filmet mondjuk felirattal, angolul, majd távkapcsolóval hangot váltottál (ez nincs letiltva) és szeretted volna a feliratot ugyanígy távkapcsolóval kikapcsolni. Ezt valóban nem lehet.

Ha a filmet a hangbeállításoknál állítod magyarra, felirat nélkül, akkor nincs felirat. Minden beállítást egyébként a lejátszók memóriában tartanak, tehát a jelenetválasztásnál olyan hangod és feliratod van, amilyen beállítást eszközöltél a menüben.
Köszi Ákos!

Még nem vettem meg, de a magyarázatot elfogadjuk.

Nem kívánsz reggelni, hogy tudjunk kérdezni és biztosak legyünk benne, hogy Te vagy Ti válaszoltok?
Megtörtént, regisztráltam.

close652
Beköltözött
Beköltözött

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: close652 »

Nem kívánsz reggelni, hogy tudjunk kérdezni és biztosak legyünk benne, hogy Te vagy Ti válaszoltok?
éppen akartam én is mondani.

A "Szeretős" letiltás még mindig jobb, mintha "ráégetik" a feliratot a filmre.
(Sajnos nekem így van egy holland Nixon-om és egy germán Pulp Fiction-öm)
system

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Én csak felirattal tudom nézni, de ez úgy néz ki csak a Pioneer játszók sajátossága. /vagy csak az enyémé/
Utána néztem a Szeretô feliratával kapcsolatban jelzett kifogásodnak, ha még aktuális.

Nos, mivel a film jogtulajdonosa kikötötte, hogy az eredeti hangot kötelezô ellátni felirattal, ezért van letiltva a felirat kapcsolás használata a távkapcsolónál.

Valószínüleg azt történt veled, hogy elkezdted nézni a filmet mondjuk felirattal, angolul, majd távkapcsolóval hangot váltottál (ez nincs letiltva) és szeretted volna a feliratot ugyanígy távkapcsolóval kikapcsolni. Ezt valóban nem lehet.

Ha a filmet a hangbeállításoknál állítod magyarra, felirat nélkül, akkor nincs felirat. Minden beállítást egyébként a lejátszók memóriában tartanak, tehát a jelenetválasztásnál olyan hangod és feliratod van, amilyen beállítást eszközöltél a menüben.
Köszi Ákos!

Még nem vettem meg, de a magyarázatot elfogadjuk.

Elkúrtuk

Vendég

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Szerető c. filmmel kapcsolatban lenne kérdésem. 
Ha jól összegzem akkor lehet nézni felirattal is, meg anélkül is. Nincs vele semmi baj, csak béna a szerkesztés és nehézkes váltogatni. Meg elcseszett a menü.

Ha így van fizu után beruházok rá.

Vendég

DVD Poszter Magazin

valaki belsős meg tudná akkor mondani,hogy vajon a Hegylakó 2 borzalmasan elcseszett Cinemás transzfere javítva lesz,vagy ugyanaz a verzió kerül majd a korongra?
Természetesen nem ugyan az, hiszen ezt a rendezôi változatot anno teljesen külön hoztuk forgalomba, a szinkron is más (ehhez a filmhez összesen 3 készült)

A kép minôsége sajna mindig az elérhetô alapanyagtól függ. Nem lehet csodákat tenni. A nagy amerikai stúdiókat leszámítva a régi filmekhez nagyon ritkán lehet megfelelô minôség? alapanyagokhoz jutni. Nagyon sok esetben az ember annak is örül, ha a 4/3-as pan & scan helyett 4/3 letterbox képet kap.

Összefoglalva:

Hegylakó 3. 16/9 lesz nagyon jó minôségben

Hegylakó 2 - renegát 4/3 letterbox lesz elfogadható minôségben

Vendég

DVD Poszter Magazin

Frankó, nemrég láttam a filmet és örültem is hogy megjelenik erre tessék!

FF Film & Music azért kicsit kezd az agyamra menni, hogy egy csomó jó filmet mejelentett, de szinte mindegyik botrányos minőségű.

Különben nem rossz a minősége, bár csak 37 centis tévén néztem.
Egy kicsit engem is idegesít, hogy a Tess csíkja után, most végig villog a felirat. Remélem csak a Pioneerem nem bírja, és akkor lecserélem a gépem erre a lemezre kompatibilis holmira.

Nincs reklám, he erre a filmre gondol aki kérdé, bár ebből nem tudok ker verziót.

A Tess-el kapcsolatos megjegyzésedre szeretnék reagálni.

Az elsô sorozat sajnálatos módon valóban gyári hibásan, néhány készüléken alul zöld csíkkal jelent meg. Azóta több mint 2000 hibátlan lemez talált gazdára. Aki hozzánk fordult, annak kicseréltük a kifogásolható lemezt. Neked is szívesen kicseréljük. Ettôl még fikázhatsz tovább. Nyilván találsz majd millió egyéb levelezni valót.

Kiadó

tel.: 3914270

Ok. Ez egy igazán rendes dolog tőletek, és valszeg élek is majd vele.

Amugy nem emiatt az egy film miatt akadtam ki. Nem tudom mennyire tudod de pl. a Zsaru bőrért film több helyen hibás (vagy ugrik néhány helyen, vagy ugyanazokon a helyeken nem ugrik csak esik szét a kép lejátszó formálja mely hiba jelentkezik). De emlithgetném a Valmont DVD-t is (aszem itt az egyik előzetesnél van megint zöld csik (mondjuk ez nem zavar de ettől még van).

Mindentől függetlenűl azért ezzel a gesztussal sokat nőtetek a szemembe, ha hiaszed ha nem

Remélem a közeljövöbe kevesebb problémám lesz a kiadványaitokkal (főleg a Highlander 3-al) és ki tudja a végén még szeretni is fogom ezt a kiadót

Örülnék neki, ha el tudnál hozzánk jönni egyszer a kifogásolt lemezeiddel (zsaru bôréért) és együtt bele tudnánk nézni, mert egyszer?en én nem találtam ilyen hibát benne.

Sajnos sokszor az a történet vége, hogy vmilyen kompatibilitási probléma van, amihez mondjuk nem nagyon értek, de tény az eddigi reklamációknak mondjuk a 0.5 %-a jelentkezett a mi Panasonic lejátszónkon. (Tess zöld csík, az mástól lett, azért mi vagyunk a hibásak)

privat email akos@3fm.hu

Vendég

DVD Poszter Magazin

valaki belsős meg tudná akkor mondani,hogy vajon a Hegylakó 2 borzalmasan elcseszett Cinemás transzfere javítva lesz,vagy ugyanaz a verzió kerül majd a korongra?

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

FF Film & Music azért kicsit kezd az agyamra menni, hogy egy csomó jó filmet mejelentett, de szinte mindegyik botrányos minőségű.

Egy kicsit engem is idegesít, hogy a Tess csíkja után, most végig villog a felirat. Remélem csak a Pioneerem nem bírja, és akkor lecserélem a gépem erre a lemezre kompatibilis holmira.

Nincs reklám, he erre a filmre gondol aki kérdé, bár ebből nem tudok ker verziót.

Az elsô sorozat sajnálatos módon valóban gyári hibásan, néhány készüléken alul zöld csíkkal jelent meg. Azóta több mint 2000 hibátlan lemez talált gazdára. Aki hozzánk fordult, annak kicseréltük a kifogásolható lemezt. Neked is szívesen kicseréljük. Ettôl még fikázhatsz tovább. Nyilván találsz majd millió egyéb levelezni valót.

Kiadó

Kedves Kiadó!
Ha nekem szólt a megjegyzés, kicsit csodálkozom, nem hinném, hogy bármelyik mondatommal is fikáztam volna. Egyszerűen leírtam a nálam jelentkező hibákat. Ha én nem roppanok össze idegileg, mert van néhány gyengébb lemezem, javaslom te se tedd! A cserével egyébként köszönettel élni fogok, eddig azért nem tettem, mert azt hittem, minden lemezen rajta van a csík.

Üdvözlettel: Vevő

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: zozo »

Elvileg ma kellett megjelennie a DVD Poszter magazinnak a Darkness, a rettegés háza "melléklettel". Tud valaki biztatót a megjelenésről?
Bíztatásként: hajrá, hajrá!
De viccen kívűl, reggel voltam az újságosnál (Bp. Pozsonyi út) és nála még nem volt.

maxcoveri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: maxcoveri »

Elvileg ma kellett megjelennie a DVD Poszter magazinnak a Darkness, a rettegés háza "melléklettel". Tud valaki biztatót a megjelenésről?

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

A Hegylakó 3 melléklet paraméterei..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Igc
V.I.P.
V.I.P.

DVD Poszter Magazin

És egy lemezen lesz a két film A és B oldal (állítólag!).
Ha 1990,- lesz akkor is megéri; bár kérdés, hogy milyen paraméterekkel..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Kiadó

Ok. Ez egy igazán rendes dolog tőletek, és valszeg élek is majd vele.

Amugy nem emiatt az egy film miatt akadtam ki. Nem tudom mennyire tudod de pl. a Zsaru bőrért film több helyen hibás (vagy ugrik néhány helyen, vagy ugyanazokon a helyeken nem ugrik csak esik szét a kép lejátszó formálja mely hiba jelentkezik). De emlithgetném a Valmont DVD-t is (aszem itt az egyik előzetesnél van megint zöld csik (mondjuk ez nem zavar de ettől még van).

Mindentől függetlenűl azért ezzel a gesztussal sokat nőtetek a szemembe, ha hiaszed ha nem

Remélem a közeljövöbe kevesebb problémám lesz a kiadványaitokkal (főleg a Highlander 3-al) és ki tudja a végén még szeretni is fogom ezt a kiadót

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: gemini »

Kiadó

Ez a csere személyesen is megoldható, mert a postában már egyre kevesebben bízunk és én is szívesen kicseréltetném ezt a lemezt, mert nálam is jelentkezik a lentebb említett probléma.

Vendég

DVD Poszter Magazin

Kiadó

Vendég

DVD Poszter Magazin

Beraktam A szeretőt és fél órán át próbáltam lekapcsolni a feliratot, hiába. Csak a szinkronnal együtt megy. Felhívtam ma a kiadót, de a főnök szabin, csak két hét múlva reklamálhatok.Kipróbáltuk a cégnél egy szgépen, itt lehet külön hallgatni. Ha vki megvette, írja már meg asztali lejátszón mi nála a szitu! Köszi!

Nos hazajöttem a szabiról, készséggel állok rendelkezésre.

3914273

Az általad jelzett hiba vmilyen gépi beállítástól lehet, mi többször teszteljük a filmeket gyártás elôtt, után de még hasonló problémát sem tapasztaltunk. Én egyébként néztem PC-n, Mac-n, Panasonic asztalin.

Bármiben tudunk segíteni, állok rendelkezésre

zozo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: zozo »

Hírlevélből: 
technikai okok miatt, következô, 6. számunk csak október 10.-én jelenik meg.

Az újság DVD mellékletén 2 filmmel

HEGYLAKÓ 3. - A MÁGUS
valamint a sorozat második részének rendezôi változata a
HEGYLAKÓ 2. - A RENEGÁT

Sebaj, jó lesz az akkor is, ennyit talán megér..

És egy lemezen lesz a két film A és B oldal (állítólag!).

Igc
V.I.P.
V.I.P.

DVD Poszter Magazin

Hírlevélből: 

HEGYLAKÓ 3. - A MÁGUS
HEGYLAKÓ 2. - A RENEGÁT

Sebaj, jó lesz az akkor is, ennyit talán megér..

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Hírlevélből:

HEGYLAKÓ 3. - A MÁGUS
HEGYLAKÓ 2. - A RENEGÁT
Elkúrtuk

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Már van Sekély sírhant az újságosoknál.
Elkúrtuk

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Ha jól összegzem akkor lehet nézni felirattal is, meg anélkül is. Nincs vele semmi baj, csak béna a szerkesztés és nehézkes váltogatni. Meg elcseszett a menü.

Menüben lehet változtatni felirat és felirat nélküli mód között, lejátszás közben nem. Ilyennel egyébként már találkoztam más film esetében is, ki tudja mi volt az.
Újabb,(más) rossz tapasztalatom nem volt.

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Poszter Magazin

Elkúrtuk

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: GaGu »

A hibát amúgy az imént jeleztem a Best Hollywood felé, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak, mert ezt így nem szabadott volna piacra dobni... Bosszantó és dühítő! Nagyon remélem, hogy visszavonják a kiadványt (volt már rá példa az "Iris" esetében), habár a Best Hollywood-ot ismerve...
Pozitív fejlemény az ügyben, hogy már kaptam is választ a kiadótól:
"Sajnálatos módon hiba történt a gyártásban, ezért nem tudjuk önnek
ugyanezt a filmet feliratos változatban cserélni, de engedje meg, hogy
kárpótoljuk egy másik kiadványunk, a DVD Sztár mazin legfrissebb
számával, melynek melléklete a Sekély sírhant című thriller. Már csak
annyi kérésünk lenne önhöz, hogy a hibás példányt hozza be vagy küldje
el címünkre és azonnal cseréljük. És mégegyszer elnézését kérjük a hibáért! "
Szóval ez egy korrekt eljárás, már csak az a baj, hogy a Sekély sírhant már megvan, így valószínűleg megtartom a hibás DVD-t, szinkronnal nézhető... A levélből viszont az tűnik ki, hogy a DVD-t nem fogják újra legyártatni...
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

DVD Poszter Magazin

Hozzászólás Szerző: GaGu »

A hibát amúgy az imént jeleztem a Best Hollywood felé, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak, mert ezt így nem szabadott volna piacra dobni... Bosszantó és dühítő! Nagyon remélem, hogy visszavonják a kiadványt (volt már rá példa az "Iris" esetében), habár a Best Hollywood-ot ismerve...
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”