Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
System Audio
-
Vendég
System Audio
Ezek szép erdmények
Persze a tesztekkel mindig lehet vitatkozni, csak annyi a lényeg, hogy aki esetleg hangfalat keres, vegye számításba a System Audio-t is.
Zaklattad azóta a boltosokat?
System Audio
Ezek szép erdmények
-
Vendég
System Audio
Egy kis Mantra 60 teszt eredmény (most akciósan kapható):
http://www.lydogbilde.no/test/system-audio-mantra-60
A legjobbnak találták ezekkel a hangfalakkal összehasonlítva:
Audiovector KI3 Signature
Bowers & Wilkins CM7
System Audio Mantra 60
Elac FS207
PSB Image T6
Ebben a mezőnyben is első lett:
http://www.systemaudio.dk/_en-GB/Conten ... German.pdf
Canton Vento 880DC
KEF XQ 30
Pioneer S71
Azért nem rossz eredmény!!
System Audio
Egy kis neznivalo:) Mantra 60 prezentacio Hegel H300-al demozva.
System Audio
Három a magyar igazság!
Ez igy van, de egy a raadas szoval meg johetne valaki.))
System Audio
A fülelés után írd be a tapasztalataidat!
Nyugi jön a rossz idő, mostmár lesz idő zaklatni a boltosokat és ha ez megvolt nem maradok szótlan az tuti
-
Vendég
System Audio
Nem kell megiedni, nem vagytok egyedül
Mostmár meg kell fülelnem megint egy két SA dobozt, olyan régen hallottam ilyet, hogy nem is emlékszem
Három a magyar igazság!
Sajnos én is csak egyet hallottam, kíváncsi lennék a többire is.
A fülelés után írd be a tapasztalataidat!
System Audio
Csak én vagyok, de tartom a frontot!
Nem kell megiedni, nem vagytok egyedül
Mostmár meg kell fülelnem megint egy két SA dobozt, olyan régen hallottam ilyet, hogy nem is emlékszem
-
Vendég
System Audio
System Audio fanok!
Csak én vagyok, de tartom a frontot!
A Mantra 70 tetszik!
A 60-as most akcióban kapható itthon. Persze így sem olcsó : 399 ezer forint.
A Ranger és Explorer kategóriában nem lesz újdonság?
Nekem az Exact kellene centernek, de esély nincs rá, hogy bárhonnan sikerül szereznem.
System Audio
System Audio fanok!
jovore ket uj Mantra hangfal fog minket boldogitani,pontosabban a Mantra 50 es a Mantra 70 szemelyeben. 2013 januar,februarban fognak az uzletekben startolni. Most oktober 26-28 lesz kiallitas a Odense Congres Centerben Daniaban,es ott fogjak bemutatni a ket ujdonsagot a System Audio. A hirek szerint aki nem bir varni,es elegedet az uj szeria hangzasaval,ott a helyszinen vasarolhat beloluk.)) ( gondolom nem egy part visznek ki a kiallitasra )
Mantra 50
Mantra 70
http://www.lydogbilde.no/nyheter/system ... tra-serien
System Audio
Benne vagyok és remélem egynél nem állunk meg!
De nem am! Legfeljebb kicsit boldogabban megyunk demozni az uj System Audio hangfalakat amik 2013 januar,februartol lesznek elerhetoek az uzletekben.)))
-
Vendég
System Audio
Persze nem gond es szivessen segitek barmiben ha tudok:)))) Igen,nagyon szeretek zenet halgatni,csak nagyon draga "hoby" sajnos. Jovore megyek haza latogatoba,ha gondolod osszefuthatnank egy sorre:))))
Benne vagyok és remélem egynél nem állunk meg!
System Audio
Köszi Fodesz!
Ahogy látom, nem túl gyakori a fórumlakók között. Sokkal több figyelmet érdemelne.
Igazi gyöngyszem, nagyon szerethető hanggal és fantasztikus kivitelezéssel.
Egyik System Audio sem olcsó, de a forgalmazók hozzáállása nem volt túl szimpatikus.
Több telefon után sem kaptam visszahívást. Ez számomra érthetetlen.
Nem igazan ismert marka a System Audio othon, de ez meg valtozhat:))) Itt norvegiaban nagyon szeretik,es nagyon jo teszteket kapanak vilagszerte.
Eleg fura ezt hallani,hogy az othoni forgalmazok ilyen negativan alnak hozza az erdeklodokhoz,vasarlokhoz. ( tisztelet a kivetelnek ) Ugy latszik nem szeretnek eladni a termekeiket vagy egyszeruen nincs uzleti erzekuk. Valoszinu az utobbi!
System Audio
A szoba éppen átalakítás alatt áll, az igazi képeket majd utána teszem föl.
Írok még neked és ha tanácsra lesz szükségem, akkor is megkereslek, ha nem gond.
Minden szavadból érződik, hogy ez a "csodálatos világ" nagyon sok örömteli percet okoz neked és talán másképpen állsz a hifihez és a zenehallgatáshoz, mint sokan.
Persze nem gond es szivessen segitek barmiben ha tudok:)))) Igen,nagyon szeretek zenet halgatni,csak nagyon draga "hoby" sajnos. Jovore megyek haza latogatoba,ha gondolod osszefuthatnank egy sorre:))))
-
Vendég
System Audio
Elég későn vettem észre a topikot. Mindenképpen gratulálok az új SA hangfalaidhoz! Nagyon jó teszteket olvastam eddig róla.Már jóideje figyelemmel kísértem a System Audio-t mint márkát és hangfalait...
Köszi Fodesz!
Ahogy látom, nem túl gyakori a fórumlakók között. Sokkal több figyelmet érdemelne.
Igazi gyöngyszem, nagyon szerethető hanggal és fantasztikus kivitelezéssel.
Egyik System Audio sem olcsó, de a forgalmazók hozzáállása nem volt túl szimpatikus.
Több telefon után sem kaptam visszahívást. Ez számomra érthetetlen.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
System Audio
Elég későn vettem észre a topikot. Mindenképpen gratulálok az új SA hangfalaidhoz! Nagyon jó teszteket olvastam eddig róla.Már jóideje figyelemmel kísértem a System Audio-t mint márkát és hangfalait...
-
Vendég
System Audio
Van még valakinek itthon System Audio hangfala?
Egy Eplorer-t szívesen megfülelnék!
-
Vendég
System Audio
Latom felraktad a kepeket:)))) Nagyon jok lettek! Kivanok sok oromteli percet,es udv a System Audio vilagaban. Korbe neztem de en sem talaltam mas ceget aki esetleg meg forgalmazna. Megjegyzeskent szeretik a nordost kabeleket. Egy heimdall hangfal kabelel mar szepen megnyilik,es csodalatos vilagot tar eled.
A szoba éppen átalakítás alatt áll, az igazi képeket majd utána teszem föl.
Írok még neked és ha tanácsra lesz szükségem, akkor is megkereslek, ha nem gond.
Minden szavadból érződik, hogy ez a "csodálatos világ" nagyon sok örömteli percet okoz neked és talán másképpen állsz a hifihez és a zenehallgatáshoz, mint sokan.
System Audio
Köszi! Lecseréltem - ilyenre.
Valaki esetleg tud System Audio-t forgalmazó cégről, vagy olyanról, ahol lehetnek bemutató darabok? Az Akusztika (Hifibolt) és az Audio Centrum cégeken kívül?
Latom felraktad a kepeket:)))) Nagyon jok lettek! Kivanok sok oromteli percet,es udv a System Audio vilagaban. Korbe neztem de en sem talaltam mas ceget aki esetleg meg forgalmazna. Megjegyzeskent szeretik a nordost kabeleket. Egy heimdall hangfal kabelel mar szepen megnyilik,es csodalatos vilagot tar eled.
-
Vendég
System Audio
Grat Bubu! Cseréld az avatarod!
Köszi! Lecseréltem - ilyenre.
Valaki esetleg tud System Audio-t forgalmazó cégről, vagy olyanról, ahol lehetnek bemutató darabok? Az Akusztika (Hifibolt) és az Audio Centrum cégeken kívül?
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 644
-
Vendég
System Audio
Erre a válaszra számítottam
Nem biztos, hogy hajtanod kell a Mentor irányába, szerintem ez a doboz is tud annyit, sőt?, de gondolom a kisördög
Ez az ördög már nem is annyira kicsi!
Nem sikerült összehoznom még, hogy az első három hangfal egyforma legyen. Ezt szeretném elérni, bár a dánok azért megértik egymást!
System Audio
Erre a válaszra számítottam
Nem biztos, hogy hajtanod kell a Mentor irányába, szerintem ez a doboz is tud annyit, sőt?, de gondolom a kisördög
-
Vendég
System Audio
Nagyon szépek, hány nm-en használod és milyennek érzed a mélytartományát(elég, bőven jó, lehetne több)?
25 nm-en használom. A mélytartomány lesugárzása az, amiben az SA másképp gondolkodik. Nagyon kicsi hangszórókat használnak. Hihetetlen, hogy milyen mélye van. Ráadásul nem lomha mély, hanem gyors, pontos. Egészen más, mint a többi hangfalnál.
Most házimozi elektronikákkal használom, így azért teljesen nem tudja magát kifutni, de olyan hangszereket, mint a nagybőgő, vagy az orgona is teljes valójukban mutatja.
A mély pont jó, de ez azt is jelenti, hogy akár a gyomrodban is érezheted! Tényleg hihetetlen!
Nemrégen "szereztem" néhány Marantz teszt lemezt FLAC-ban. Az egyiken van egy sima dobszóló. Amikor becsuktam a szemem, látni lehetett a dobost a szobában és azt is, hogy éppen hol, melyik dobot üti.
A többi hangszer hangja is teljesen élethű, úgy szól, ahogy a valóságban. A hangfal 300 wattos, nagyon meg lehet küldeni, ha kell.
System Audio
Nagyon szépek, hány nm-en használod és milyennek érzed a mélytartományát(elég, bőven jó, lehetne több)?