Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AVI to DVD ,vagy S/VCD
AVI to DVD ,vagy S/VCD
háát ennek a minősége sem lett jobb! te milyet használsz lehet hogy az enyém régebbi
Canopus Procoder 2.01.30.0
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Most vettem észre hogy ez a canopus vob fájlokat is tud csinálni...szóval most konvertálok ..majd megéátom milyen lesz reggelre...bocsi az elhamarkodott döntést!
1 kérdés ezzel a progival lehet a filmhez feliratott és plussz szinkront rakni..akár egy teljes dvdhez is ami nem avi de nincs magyar felirat és magyar hang rajta?
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Ez igaz, de egy Divx konvertálásnál a Tmpgenc kiírta, hogy 16 óra, elkezdtem, és fél óra múlva még azt írta, hogy 15 és fél óra, akkor léptem át a Nero-ra. Az meg legyártotta cca 2 óra alatt.
...olyan is lett a minösége gondolom
Nem lett rossz, meghát eleve Divx volt, és abból kellett DVD-re alkalmas formát kreálni.
Lacy, ha esetleg nem lennél elégedett a Nero minőségével, akkor javaslom kipróbálni a Canopus ProCoder-t. Sokkal gyorsabb mint a TMPGenc és sokkal jobb minőséget produkál mint a Nero. Ráadásul ismer minden formátumot.
Hali!
Kipróbáltam ezt a canopust....hát nem voltam megelégedve vele
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Sziasztok!
A felirattal van gondom Nem megy sehogy sem???
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Milyen progit/progikat ajánlanátok ha divx-ből szeretnék DVD-s fájlformátumot létrehozni. A 4.7 GB-be beleférjen.Esetleg menüt hozzá. Amelyik gyorsabb progi az jobb is?Egy 2.8-s AMD-m van 512 DDR-rel..
Thx
A NERO vision express megcsinálja elég szépen és viszonylag gyorsan is.
Én már készítettem így lemezt, és jó lett. Lehet menüt is készíteni hozzá, és ha nincsenek fejezetek, akkor csinálhatsz is. Ha meg lusta vagy erre, akkor van automatikus fejezetfelismerő progija.
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Milyen progit/progikat ajánlanátok ha divx-ből szeretnék DVD-s fájlformátumot létrehozni. A 4.7 GB-be beleférjen.Esetleg menüt hozzá. Amelyik gyorsabb progi az jobb is?
Egy 2.8-s AMD-m van 512 DDR-rel..
Thx
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Ha gyorsan akartok konvertálni mindenből mindent, ajánlom a WINAVI-t.
www.winavi.com
crack-t meg lehet keresni hozzá
Egyszerü és nagyszerü, viszi az AC3-t. Egy DVD, konvertálás+irás kb 2 óra (P4, 1.5 GHz)
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Sziasztok filmFunok!
Azt akarom kirdezni, hogy tudja-e valaki, hogyan lehetne 100 perces VCD vagy SVCD filmet rárakni 1 CD-re? Mert pár emberke állította, hogy ók tudnak! Tudnátok nekem segíteni? Naon orulnék neki! emilem: horesz@centrum.sk
koszi elore is
Szerintem VCD-re nem tudod ratenni, hiszen annak fix a tomoritesi rataja, es abba ennyi nem fer. SVCD elvileg lehetseges a VBR tomoritessel, de tul jo minosegre ne szamits!
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Ez igaz, de egy Divx konvertálásnál a Tmpgenc kiírta, hogy 16 óra, elkezdtem, és fél óra múlva még azt írta, hogy 15 és fél óra, akkor léptem át a Nero-ra. Az meg legyártotta cca 2 óra alatt.
Nem lett rossz, meghát eleve Divx volt, és abból kellett DVD-re alkalmas formát kreálni.
Lacy, ha esetleg nem lennél elégedett a Nero minőségével, akkor javaslom kipróbálni a Canopus ProCoder-t. Sokkal gyorsabb mint a TMPGenc és sokkal jobb minőséget produkál mint a Nero. Ráadásul ismer minden formátumot.
Most éppen nincs rá 500 dollárom :kiraly:
addig jó a Nero is.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
AVI to DVD ,vagy S/VCD
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Sziasztok filmFunok!
Azt akarom kirdezni, hogy tudja-e valaki, hogyan lehetne 100 perces VCD vagy SVCD filmet rárakni 1 CD-re? Mert pár emberke állította, hogy ók tudnak! Tudnátok nekem segíteni? Naon orulnék neki! emilem: horesz@centrum.sk
koszi elore is
AVI to DVD ,vagy S/VCD
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
AVI to DVD ,vagy S/VCD
AVI to DVD ,vagy S/VCD
a másik hogy sok progi az lején nagyon elszámolja magát. premiere-ben is elkezdi csinálni nekem az avit és kiir 8 órát, de 28 perc alatt kész volt.
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Igen , minden rendben. a tmpgennel az a gond, ami cucusofttal, kb. 16 óra 1 film.
ezt hogy csináljátok? nekem egy fél orás filmet pár perc alatt megcsinált. azért nem hiszem hogy ennyivel jobb gépem lenne.
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Igen , minden rendben. a tmpgennel az a gond, ami cucusofttal, kb. 16 óra 1 film.
Csináld a Nero visionexpressel. Nekem azzal 1/5 idő alatt végzett, mint a Tmpgenc.
AVI to DVD ,vagy S/VCD
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Elkezdem a konvertálást, végig, megy kb. 2-3 óra és a végén jön a hibaüzi.
így hirtelen nem sok jut eszembe. megprobáltam másként elnevezni? van elég hely a lemezen?
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Elkezdem a konvertálást, végig, megy kb. 2-3 óra és a végén jön a hibaüzi.
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Sziasztok!Avi-ból szeretnék mpeg2-őt készíteni, de a progim (Aare), de kipróbáltam a zealotsoft-ot is, a következő hibát adja a végén: "file name change failed" és nem sikerül. Eddig a cucusofttal szoktam a fennti progik gyorsabbak.
Előre is köszönöm a segítséget.
ezeknek a mondatoknak a felét sem értem, de probáld meg a TMPGEnc-el.
AVI to DVD ,vagy S/VCD
Sziasztok!
Avi-ból szeretnék mpeg2-őt készíteni, de a progim (Aare), de kipróbáltam a zealotsoft-ot is, a következő hibát adja a végén: "file name change failed" és nem sikerül. Eddig a cucusofttal szoktam a fennti progik gyorsabbak.
Előre is köszönöm a segítséget.
AVI to DVD ,vagy S/VCD
nincs ennek vmi kiprobálhato verzioja? ahogy elnézegettem, talán felhasználobarátabb számomra mint a maestro.
Kipróbálható simán, sőt....
köszönöm sokat segítettél