Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
Moziszoba építés
Fúúú,ez nekem nagyon giccses.
Robert nagyon patent képeket tetél fel az elmúlt napokban!!
Az nekem sem tetszik,mind érdekesség tettem be.Köszi igyekszem.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Moziszoba építés
1950 Style Theater
Fúúú,ez nekem nagyon giccses.
Robert nagyon patent képeket tetél fel az elmúlt napokban!!
Moziszoba építés
Üdv. Mint írtam, inkább mozi szobák lenne jó a címnek. Mivel a legtöbb kép külföldi link így szinte kizárt, hogy a tulaj be ír, hogy miért pont ez lett jó neki.
Nem a tulajra gondoltam.
Mondjuk az utolsó képen a bordó szőnyeg. Elég nagy sláger mostanában. Nálunk is van egy olyan világos színben. Akusztikai szempontból nagyon sokat jelent. Nemcsak dedikált moziszobában, hanem egy átlag nappaliban is jó hatással van a hangra.
Moziszoba építés
Egyre jobb képek! Ezek már elérhetőbb szobák!
Jó lenne, ha valaki írna is a képekhez vmi megjegyzést. Azért jó/nem jó, mert...Itt azért használják ezt, mert...
Üdv. Mint írtam, inkább mozi szobák lenne jó a címnek. Mivel a legtöbb kép külföldi link így szinte kizárt, hogy a tulaj be ír, hogy miért pont ez lett jó neki.
Moziszoba építés
Egyre jobb képek! Ezek már elérhetőbb szobák!
Jó lenne, ha valaki írna is a képekhez vmi megjegyzést. Azért jó/nem jó, mert...Itt azért használják ezt, mert...
Moziszoba építés
1950 Style Theater