Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Harbeth hangsugárzók

ajkamici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 851

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: ajkamici »

Gratulálok a Harbeth-hez !
Nagyon meghallgatnám őket egy jó naim rendszerben, az angol naim fanok szerint nagyon szeretik egymást..

A tesztek nélkül is tudom,hogy jól döntöttem,de azért örülök az ilyen jellegű "visszaigazolásnak".
Nem tudom milyen balzsammal vannak ezek a dobozok bekenve,de nagyon megtaláltuk a közös hangot.

http://www.harbeth.c...page=recentnews

"This is a tremendous tribute to Alan's latest design", says Harbeth's Trevor Butler. "And a further endorsement of the growing global success of the space-saving reference monitor which is finding favour in homes as well as with professional sound engineers who demand the most accurate monitoring."

The speaker was launched at the High End Show in Munich as a Harbeth 35th anniversary model. It's already become one of the brand's best-selling models, providing outstanding midrange clarity and well-controlled bass.
-end

DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1394

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szigony »

A tesztek nélkül is tudom,hogy jól döntöttem,de azért örülök az ilyen jellegű "visszaigazolásnak".
Nem tudom milyen balzsammal vannak ezek a dobozok bekenve,de nagyon megtaláltuk a közös hangot.

http://www.harbeth.co.uk/uk/index.php?s ... recentnews

"This is a tremendous tribute to Alan's latest design", says Harbeth's Trevor Butler. "And a further endorsement of the growing global success of the space-saving reference monitor which is finding favour in homes as well as with professional sound engineers who demand the most accurate monitoring."

The speaker was launched at the High End Show in Munich as a Harbeth 35th anniversary model. It's already become one of the brand's best-selling models, providing outstanding midrange clarity and well-controlled bass.
-end

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Ha minden igaz,akkor nálam is lesz egy ilyen 40.1-es 1 héten belül.

Nagyszerű.Gratulálok.
Azt nem tudom,hogy milyen lesz a 40.1,de nekem az M30.1 tökéletes választás volt.
Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Ha új akkor 100h azért tekerj bele.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: AVX »

Talán én sem tudnék jobb képeket csinálni,de azért,majd igyekszem
Addig is
Harbeth M30.1 és M40.1 Rosewood.

Ha minden igaz,akkor nálam is lesz egy ilyen 40.1-es 1 héten belül.

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Nem saját képek,de igyekszem én is hasonlókat elkövetni.

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Talán én sem tudnék jobb képeket csinálni,de azért,majd igyekszem
Addig is

donignatio
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 99

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: donignatio »

Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Ez már jobban tetszik, de az "igazi" szerintem a Skylan lesz! Elegáns, letisztult forma, és nagyon passzol a hangdobozaidhoz, Gratula hozzájuk egyébként.

Ezeket hallgatózás nélkül is bemerném vállalni, valahogy olyan bizalomgerjesztőek. Semmi csicsa, első a funkcionalitás. Klasszikus.doboz forma, nagyon ízlésesen kivitelezve. Jó már csak rájuk nézni is. Jó választás volt!

Üdv

Köszönöm. Valóban jó választás volt.
Teljesen helytálló a megállapításod,de én csak demo után mertem bevállalni.
Az állvány még alakulóban.Ha elkészültem a változtatásokkal akkor teszek fel normális képeket is.
Addig is Harbeth-ek.

donignatio
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Harbeth hangsugárzók

Ezért is írtam,hogy "átmenetlieg megteszi" .Egyébként nem vagyok benne biztos,hogy kizárólag a fém állvány lenne a jó megoldás.Sőt.
A Skylan többek között azért is tetszik,mert nem fémből készül.
Biztos voltam benne,hogy ez a design -ami a készülékállványnál bejött- nem passzol,majd ehhez a Harbethez.
Előrelátóan nem is vettem hozzá új anyagot.Ezeket a hokedliket maradék anyagból csináltam.
Egy ilyen fa állvány is jól mutathat.

Ez már jobban tetszik, de az "igazi" szerintem a Skylan lesz! Elegáns, letisztult forma, és nagyon passzol a hangdobozaidhoz, Gratula hozzájuk egyébként.

Ezeket hallgatózás nélkül is bemerném vállalni, valahogy olyan bizalomgerjesztőek. Semmi csicsa, első a funkcionalitás. Klasszikus.doboz forma, nagyon ízlésesen kivitelezve. Jó már csak rájuk nézni is. Jó választás volt!

Üdv
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Örülök, hogy eljutottál idáig.

Így tovább, majd az analog úton.

Üdv.
>

Köszönöm.
Volt egy-két kitérő,vakvágány,de úgy érzem ezúttal meg van a helyes irány.
Az analóg lényegesen összetetteb.Ha lehet még több az útvesztővel,de igyekszem.

Üdv
Zs

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Örülök, hogy eljutottál idáig.

Így tovább, majd az analog úton.

Üdv.
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Szerintem a Something Solid XF állványa kell neked. Nekem van egy ilyenem, tetszetős kis art deco cucc, hangja is szuper, bár most egy barátom használja. 200 GBP körül van újonnan, én 85 GBP-ét vettem használtan.

Köszönöm a tippet.
Ezekről én is olvastam al Harbeth fórumon,de ha őszinte akarok lenni akkor nekem ez a design nem igazán tetszik.Pedig az ára nagyon kedvező és a "hangja" is biztosan rendben van.
A Skylan mellet a Sound Anchorst nézegettem még.
A funkcióját ez az állvány is betölti,mert ezen is remekül muzsikálnak a Harbeth-ek.

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Ezekhez valahogy csak fémből készült állványokat tudok elképzelni. Fa állvánnyal olyan furcsa......Legalábbis esztétikailag, így képek alapján. Szvsz.

Ezért is írtam,hogy "átmenetlieg megteszi" .Egyébként nem vagyok benne biztos,hogy kizárólag a fém állvány lenne a jó megoldás.Sőt.
A Skylan többek között azért is tetszik,mert nem fémből készül.
Biztos voltam benne,hogy ez a design -ami a készülékállványnál bejött- nem passzol,majd ehhez a Harbethez.
Előrelátóan nem is vettem hozzá új anyagot.Ezeket a hokedliket maradék anyagból csináltam.
Egy ilyen fa állvány is jól mutathat.

Vendég

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szerintem a Something Solid XF állványa kell neked. Nekem van egy ilyenem, tetszetős kis art deco cucc, hangja is szuper, bár most egy barátom használja. 200 GBP körül van újonnan, én 85 GBP-ét vettem használtan.

donignatio
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Harbeth hangsugárzók

Ezekhez valahogy csak fémből készült állványokat tudok elképzelni. Fa állvánnyal olyan furcsa......Legalábbis esztétikailag, így képek alapján. Szvsz.

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Egyenlőre csak ilyen képekkel tudok szolgálni.
Átmenetileg megteszi ez az állvány is,de nem vagyok vele elégedett

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Mióta Bélánál hallottam a HL-Compact 7ES 2-őt, azóta egyre nagyobb érdeklődéssel viseltetem a Harbeth dobozok iránt (és szerintem vagyunk még így ezzel páran), ezért arra kérem, amennyiben ideje és energiája engedi, írjon egy kicsit bővebben az Monitor 30.1-ről, illetve, az Super HL5-el való összehasonlításról.
Előre is köszönöm!

.

Természetesen gaborka8x8 fórumtársnak pm-ben válaszoltam a kérdésére.Ha esetleg valaki kíváncsi lenne a tapasztalataimra az M30.1-el kapcsolatban akkor szívesen elküldöm vagy bemásolom ide a Harbeth fórumra.
Remélem sikerül,majd találnom,egy hozzá illő álványt.alfaati barátom már ajánlott párat.A Track Audio nagyon tetszik,de az ára elég húzós.Egyenlőre a Skylan tűnik a legjobbank,de ez sem egy olcsó darab

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Gratula nagyon szép bár még nem sikerült ilyen típusú hangfalat meghallgatnom egyszer sort fogok rá keríteni

Köszönöm.Kedden hoztam el őket.Állvány nélkül egyenlőre csak egy kép.
A mester is dedikálta.
Nekem nagyon zene
Harbeth M30.1 35th Anniversary Edition.Rosewood

Peger
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Peger »

Gratula nagyon szép bár még nem sikerült ilyen típusú hangfalat meghallgatnom egyszer sort fogok rá keríteni
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Harbeth P3ESR

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Pazar!!! Gratula!

Szia!

Köszönöm.
A gyárból kaptam 6 féle Rózsafa fúrnér opciót.Kiválsztottam a számomra legmegfelelőbbet.
Remélem a mester is dedikálja,majd az Anniversary Editiont.
A jövő héten érkezik az M30.1.
http://www.harbeth.co.uk/usergroup/show ... tober-2012

Wunderbar Harbeth!
M30.1 grabs top award as ‘tradition meets modern’

The latest issue of Germany’s
‘hifi & records’ (above) and an excited Bernd Hömke of Harbeth Germany (below) who broke the news of the M30.1’s acclaim.
“This is a storybook BBC Monitor created with a great deal of accuracy and never-ending work on extracting the last ounce of detail.”
He concluded that, “for the natural and relaxed reproduction of classical music, there may not exist a better one in that size.”
Herr Kress added that the award is also “a bow for the great BBC loudspeaker heritage” which is lovingly maintained and improved by Harbeth.
“This is excellent news, indeed”, confirmed Bernd Hömke of Harbeth Germany. “It’s a miracle that, even after all these years, this legendary product could be improved, but somehow Alan did!”
EXCITING news from Germany about the new Harbeth M30.1 monitor which has been given the coveted“Editor’s Choice Award” by the highly-respected high-end audio magazine hifi & records.
The publication’s chief editor, Wilfried Kress, praised the new model which was launched at the Munich Show in May.
He said of Alan Shaw’s latest design,

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: suprnova »

800 GBP-t adtam volna érte nem többet, de ezek szerint a piac az induló árat is sokallta, vagy egyszerűen csak nem volt piac

Senki sem licitált rá.

Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Ez nem rossz http://www.ebay.co.u...=item1c2b1e8ce5

Senki sem licitált rá.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Igen az M30.1 lesz Rosewood fúrnérral és a 35th Anniversary Edition.

Lehet nekem is lesz egy ilyen

Vendég

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

.... Az SHL5 is egy remek doboz,de ez az M30.1 egy teljesen más történet.
Az én rendszeremben minden tekintetben felülmúlta az SHL5-öt.-Kálminak igaza volt-
Elfogultság nélkül nem tudnék róla írni.Az én megítélésem szerint egyszerűen nem tudott hibázni.
Nem tudtam olyan lemezt betenni amivel ne nyújtott volna emlékezeteset.
Szombaton és Vasárnap szinte egész nap hajtottam az M30.1-et,de alig vártam,hogy újabb lemezeket hallgathassak meg.
A döntés a vártnál is sokkal egyszerűbb volt.
Akinek van rá lehetősége mindenképpen hallgassa meg ezeket a különleges dobozokat.
Remélem a rendelés után hamarosan érkezik az M30.1

Mióta Bélánál hallottam a HL-Compact 7ES 2-őt, azóta egyre nagyobb érdeklődéssel viseltetem a Harbeth dobozok iránt (és szerintem vagyunk még így ezzel páran), ezért arra kérem, amennyiben ideje és energiája engedi, írjon egy kicsit bővebben az Monitor 30.1-ről, illetve, az Super HL5-el való összehasonlításról.
Előre is köszönöm!

.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”