Részben ide tartozik...
Segítséget ill véleményt szeretnék kérni!
Az utóbbi időben igen sok defektet kaptam!
Én nem terepen használom a bicajt... inkább aszfalton ill köves úton, napi 15-20 esetenként 50-80km-t tekerek!
A bicaj egy 16 éves Hauser Scorpion kerékpár, én 185 magas és 115kg vagyok!
Ez a bicaj már rengeteg helyre el vitt és benne van már jó pár ezer km!
Miután majdnem elszállt az agyam mikor el mentem tekerni és kb 15 km után dupla defektet kaptam (így sétálhattam haza a Duna töltésen)... királydinnyék beletörtek a külsőmbe... (így belsőcsere sem oldotta volna meg a dolgot... ha lett volna nálam tartalék és szerszám) így sétálhattam haza!
Le cseréltem a külsőket "Continental City Contact" (26x2.1)-ra a második nap a "Safety System" ellenére ismét defekt!
Lenne ötlet hogy olcsón valami trükkel még jobban hogy lehetne védeni a belsőt!?
Sajnos a mostani befektetés nem hozta a várt eredményt, vagy csak peches vagyok!?
Sajnos anyagilag nagyon hadilábon állok (ha nem így lenne akkor valszeg egy komolyabb bringával tekernék!) így olcsó megoldások érdekelnének!
Előre is köszönöm és bocs ha off!
Lehet kapni valamilyen szalagot, ami a belső és a külső közé téve pont a lyukadásos (üvegszilánk, kaktusztüskék, vad kötőtűk stb :-))) ) balesetek ellen véd.
*******************************************************************************************
Ugyanakkor én is gumiügyben kérném a T. nagyérdemű véleményét. Egyik kedvenc boltomban most elég jó áron van a 25-ös Conti Supersport +. 28-as már nem fér be a villába, max a 25-ös. Eddig egy kukabúvár Schwalbe Blizzarddal küldtem, de a múlt héten hál'Isten ficlikké szakadt a hátsó, így már szükségszerű a csere. Esőben amúgyis halálfélelmem volt, meg a belvárosi nedves-taknyos kockaköveken semmit sem fogott kanyarban a Blizzard. (Ja, a méretem 622/25).
http://hercehurca.hu/
Kérlek Benneteket, írjatok tapasztalatokat gumikkal, erős versenyző nálam még még a Vittoria Randonneur (csak kicsit nehéz), esetleg 1 komolyabb Conti (Gatorskinre gondoltam), az állítólag csúnyán odab@sz.
Ki mivel küldi??? Kérlek Benneteket, írjátok be. Köszi előre is.
Ja, és közbe' megy ám a Vuelta, tegnap értek Barcelonába!