Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Fül és Fejhallgatók
Udvozletem!
Fejhallgato erositot keresek. Ami kisse bonyolultabba teszi a helyzetet az az, hogy nekem olyan kellene, ami 2 bemenetet is tud kezelni. Eddig egy ilyet talaltam elfogadhato arban, de ezt eppen nem lehet kapni. Van megegy, ami nekem mar sok. Tudtok egyeb gyartok hasonlo termekeirol?
Fül és Fejhallgatók
BIG FOOT
Igaz, az ITT található darabok kicsit drágábbak, de lehet, hogy érdemes pár ezerrel többet áldozni rá, hogy ne akard 1-2 hónap múlva cserélni. Ne siesd el, járkálj körbe, és hallgass meg minél többet. MM-ben általában Sennheiser, Satsystem-nél AKG is van.
Az AKG K-501-est használom, nekem ez bevált (ez most kb 40k körül van üzletben). Amúgy a szívem vágya a K-1000.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok
A kérdésem az lenne, hogy 30-35e körül milyen fülest ajánlanátok mostanába, az alábbi feltételek mellett:
Számítógépről hallgatnám (egy elég komoly külső hangkártyával) elsősorban zene (CD, SVCD, DVD-Audio) hallgatására, másodsorban késő esti házimozizásra.
A cél, hogy az adott összegből minél szebb zenei élményt kapjak, úgyhogy a minőség érdekében lemondok inkább vezeték nélküli megoldásról, illetve az 5.1 hangzásról.
Ha esetleg mégis lenne valami minőségibb 5.1-es kivitel, akkor talán (az ütősebb házimozi élmény érdekében) hajlandó lennék rádobni az összegre, de csak ha nem sokkal rosszab (stereo) zenei élményt kapok pl. mondjuk SACD hallgatásakor. Ha nagyságrendekkel gyengébb hangminőséget kapnék az 5.1 miatt, akkor inkább lemondok róla.
Segítségeteket előre is megköszönve,
Üdv
BF
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Fül és Fejhallgatók
5.1-es fejhallgató vásárlásán gondolkodom. Van esetleg valami tippetek, hogy milyet érdemes venni, amivel viszonylag jó minőségben lehetne házimozizni úgy, hogy közben a család alhatna akár? Egyáltalán érdemes-e ilyenben gondolkodni, mennyire összevethető a fejlhallgatóval elért térhatás egy 5.1-es hangfalas megoldással?
Azt hiszem a karácsonyi DVDcenterben teszteltek ilyen füleseket......de hogy melyik lett a jó arra már nem emlékszem
Köszönöm a tippet. Sajnos a karácsonyi különszámot nem látom már újságárusoknál, ráadásul ez az online rendelési oldalon sem rendelhető.
Tudja esetleg valaki, hogy pontosan milyen tpusok tesztje volt benne, és mi lett az eredmény?
Fül és Fejhallgatók
5.1-es fejhallgató vásárlásán gondolkodom. Van esetleg valami tippetek, hogy milyet érdemes venni, amivel viszonylag jó minőségben lehetne házimozizni úgy, hogy közben a család alhatna akár? Egyáltalán érdemes-e ilyenben gondolkodni, mennyire összevethető a fejlhallgatóval elért térhatás egy 5.1-es hangfalas megoldással?
Azt hiszem a karácsonyi DVDcenterben teszteltek ilyen füleseket......de hogy melyik lett a jó arra már nem emlékszem
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Fül és Fejhallgatók
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Fül és Fejhallgatók
Nem sok segítséget kaptam tőletek, igaz az idő is rövid volt.
Viszont találtam valami, ami nem tűnik rossznak, de nem tudom, hogy hol lehet beszerezni és mennyiért.
Amphony 2.4 GHz DIGITAL Wireless Headphone a becsületes neve.
Két típus tartozik a családba: a H1000 és a H2000.
Kérdés:
- Hol lehet ilyet itthon kapni és mennyiért?
- Van-e valakinek tapasztalata valamelyikkel kapcsolatban?
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Fül és Fejhallgatók
Egy kis segítség kellene.
Tévézésre keresek rádiófrekvenciás fejhallgatót. Nem kell hifinek lennie, csak sztereónak, úgyis csak tévézésre használnám.
Követelmények:
- legalább két, de inkább három csatornára lehessen hangolni
- ne szedjen össze mindenféle külső zavart
- ceruza vagy AAA -s akkumulátora legyen. Ez fontos!
Van nekem egy Sony MDR-430-as, amivel eddig tökéletesen meg voltam elégedve, de valami mozgás történhetett a szomszédoknál, mert időnként rengeteg zajt szed össze. Sőt néha, amikor a tévét kikapcsolom, de a fejhallgató a fejemen marad tisztán szoktam hallani valamelyik adót (legtöbbször a Viasat3-at).
Gondolom egy közeli szomszéd hallgatja így a tévéjét. Csak azt nem értem az övét miért nem zavarja az enyém.
Na mindegy, majd veszek egy másikat. De milyet? Ez itt a kérdés.
Remélem a problémám világos és tudtok segíteni!
Egy linket, ha be tudnátok szúrni, jó lenne.
Fül és Fejhallgatók
Nekem is sennheiser van HD500-as, 20eFt volt. Most már rendkívül elégedett vagyok a hangjával, főleg a mélyek szólnak úgy ahogy én azt szeretem tetszenek (AKG-hoz képest pl. ahol semmi mély nincs)
A megfelelő erősítő tényleg elengedhetetlen. Korábban hangkártyára vagy discmanre volt kötve, jó volt a hangja, de valami mégis hiányzott, volt hogy el is akartam adni. Aztán vettem nyáron a házimozierősítőt, és annak a fejhallgató kimenetére ráraktam, és akkora ugrás volt hangminőségben hogy alig hittem el, oda is ragadtam és hallgattam egész este. Utánna visszaraktam a discman-ra (sony) és 5 másodperc után letéptem a fejemről annyira pocsékul szólt (pedig korábban így hallgattam), azóta a discmant nem, vagy csak a saját kis füldugójával hallgattam.
Azt már nem is akarom megtudni mi lenne ha rendes fejhallgatóerősítőt használnék.
(ettől függetlenül én ritkán használom a fülest, mert azért jobban szerettem a mellkasomon is érezni a basszust.)
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Fül és Fejhallgatók
Szerintem is sokkal jobban megéri egy drótos
legalább az is van olyan jó jóval kevesebbért.
Aequam memento rebus in arduis
servare mentem, non secus in bonis.
(Horatius)
Fül és Fejhallgatók
Doki és Lacy
Ezt híjják sokterápiának?
Hatásos volt. Rájöttem, hogy nem is kell nekem drótnélküli füles.
Ön jól döntött
Hogy nektek mennyire egy srófra jár az eszetek.
A zsebem reggel óta ugyanezt hajtogatja
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
Fül és Fejhallgatók
Doki és Lacy
Ön jól döntött
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Fül és Fejhallgatók
Doki és Lacy
Fül és Fejhallgatók
De félre a tréfával. Mégis mit kóstál egy jobb féle? Most már csak pusztán kiváncsiságból.
Ps.: Nem kell sietni a válasszal, elmentem bergman csőért, meg diszperzitért. Vésőm, kalapácsom van.
Például egy AKG HEARO DeLuxe cirka 90.000.- , de a 999 Audiosphere az majd' 300.000.-
Nézd meg pl. ezt itt.
Fül és Fejhallgatók
És jól tud sercegni, ha kimész a hatótávolságából. És még monósodik is akkor.Kényelmes, de inkább csak TV nézésre szokták használni, mert amit 6-10 ezerért adnak, az olyan is, ami meg jó, annak az árán körbe tudod kábelezni az egész lakást, véséssel és festéssel együtt.
Nagy ám a lakás.
De félre a tréfával. Mégis mit kóstál egy jobb féle? Most már csak pusztán kiváncsiságból.
Ps.: Nem kell sietni a válasszal, elmentem bergman csőért, meg diszperzitért. Vésőm, kalapácsom van.
Például egy AKG HEARO DeLuxe cirka 90.000.- , de a 999 Audiosphere az majd' 300.000.-
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
Fül és Fejhallgatók
És jól tud sercegni, ha kimész a hatótávolságából. És még monósodik is akkor.Kényelmes, de inkább csak TV nézésre szokták használni, mert amit 6-10 ezerért adnak, az olyan is, ami meg jó, annak az árán körbe tudod kábelezni az egész lakást, véséssel és festéssel együtt.
Nagy ám a lakás.
Fül és Fejhallgatók
És jól tud sercegni, ha kimész a hatótávolságából. És még monósodik is akkor.
Kényelmes, de inkább csak TV nézésre szokták használni, mert amit 6-10 ezerért adnak, az olyan is, ami meg jó, annak az árán körbe tudod kábelezni az egész lakást, véséssel és festéssel együtt.
- Nincs visszaút
Fül és Fejhallgatók
Ha már fejhallgató.
Mi a véleményetek a drót nélküli fülesekről?
Nekem sok szempontból szerencsésebb lenne. Leginkább azért, mert a helyi adottságok miatt csak ott tudnám átvezetni a kábelt ahol a fiam "gyorsulni majd fékezni" szokott.
Ez jó
A drót nélküli füles elvileg egy kényelmes megoldás, de hangminőség szempontjából elmarad hagyományos társaitól.
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Fül és Fejhallgatók
Ha már fejhallgató.
Mi a véleményetek a drót nélküli fülesekről?
Nekem sok szempontból szerencsésebb lenne. Leginkább azért, mert a helyi adottságok miatt csak ott tudnám átvezetni a kábelt ahol a fiam "gyorsulni majd fékezni" szokott.
Fül és Fejhallgatók
Én személy szerint egy Sennheiser boldog tulajdonosa vagyok
és eddig semmi bajom nem volt vele. Szerintem többet meg kell
probálni és amelyik jobban simul a te ízlésvilágodhoz azt kéne
megvenni. A jó fejhallgatónak is csak akkor van értelme hogy ha
valami normális erősítő társul mellé klben nincs sok értelme ennyit
kiadni érte.
Sok szerencsét a választáshoz!!!
Aequam memento rebus in arduis
servare mentem, non secus in bonis.
(Horatius)
- Nincs visszaút
Fül és Fejhallgatók
Beyerdinamic, AKG, Sennheiser, Grado - mind nagy nevek, én nem mondanám egyikre sem, hogy jobb a másiknál, inkább csak más. Meg kell hallgatni egy párat.
Azonban egy "ütős" fejhallgató csak fél karú óriás, ha nem hajtod rendesen. A jó minőségű erősítő itt is épp olyan nagy jelentőséggel bír, mint a hagyományos hangfalak esetén. A CD játszók e célra kialakított kimenetét el kell felejteni, ha az unokatesód valóban élvezni akarja a drága fejhallgató nyújtotta előnyöket. Ehhez speciális fejhallgató erősítőre van szükség, Pl. egy Heed Audio CanAmp, vagy egy Creek OBH-21. Pontos árukat nem ismerem, de asszem olyan 60-80 eFt között vannak.
Fül és Fejhallgatók
én amikor nagyon gondolkodtam fejhallgaton, akkor az AKG és a Sennheiser között probáltam dönteni, és a sok hallgatózás után nekem a sennheiser jobban tetszett és az ára/érték aránya valoban elfogadhatóbb.
Régen a walkmanomhoz volt egy sennheiser HD-55-ös fülesem, de sajnos ellopták. tud valaki még ilyenről, hogy be lehet-e szerezni valahol? nagyon szerettem a hangját és azota sem hallottam ebben a kategoriában olyat ami akár csak megközelitené.
Fül és Fejhallgatók
Meg kell őket hallgatni és az alapján dönteni mert egész más hangzásviláguk van, kérdés kinek melyik tetszik. Haveromnak beyer van, én azt mondom rá szép nyugis kellemes hangja van, nekem sennheiser ez meg olyan nem apád jellegű. A legújabbakat még nem hallottam. Mindenkép halgassátok meg őket és úgy döntsetek!!
Fül és Fejhallgatók
Azért én a helyedben 1-2 Sennheisert is meghallgatnék, mert az sem egy űbergagyi. Sőt, ár/minőség viszonyban pár fajtája magasan a legjobb.