Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Soner Audio termékek

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 448

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

bocs tényleg fura...

Ma beszéltem vele és azt mondta 2-3 hét múlva kész lesz a prototípus!
Egyszerre 2 vonalon fejleszt! A kis dac-ra csak kerül egy usb is illetve lesz valami komolyabb gondolom a nagy dac alapjain!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Monolith htp-1+Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1051

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: csövi »

A válasznál figyelj, hogy a hozzászólás alá kerüljön, mert így fura
Az lp az egy más dolog, de a cd-nél rá fogsz jönni, hogy le lehet kőrözni. De mindegy is, nem verseny ez, essen jól a zenehallgatás, ez a lényeg!

bocs tényleg fura...
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1674

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: viri »

Hatásos volt

Egyébként én is kíváncsi leszek, azzal együtt, hogy engem már biztosan nem fog letéríteni erről az útról, bármi is legyen az eredmény
Igazság az, hogy nálam is parkolón van a cdjátszó pedig sokkal jobb a hangja...csak a Mac mini kényelme ugye    De az Lp az örök nálam... 

A válasznál figyelj, hogy a hozzászólás alá kerüljön, mert így fura
Az lp az egy más dolog, de a cd-nél rá fogsz jönni, hogy le lehet kőrözni. De mindegy is, nem verseny ez, essen jól a zenehallgatás, ez a lényeg!
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Hatásos volt

Egyébként én is kíváncsi leszek, azzal együtt, hogy engem már biztosan nem fog letéríteni erről az útról, bármi is legyen az eredmény
Igazság az, hogy nálam is parkolón van a cdjátszó pedig sokkal jobb a hangja...csak a Mac mini kényelme ugye    De az Lp az örök nálam... 
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

viri
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

De azért legalább már kíváncsi
Megkért, hogy vigyem el a Macet, meg a stellot valamikor, nézzük meg, a mephistóhoz képest.
... de nem is a mephisto az ellenfél csak egy egyszerű Philipset zenéljen le....

Ne viccelj, hol van a Philips a T1-től, a T1 meg már be van fogva
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

viri
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Bogarat kell ültetni a fülébe...én megtettem:-)

Hatásos volt

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Megkért, hogy vigyem el a Macet, meg a stellot valamikor, nézzük meg, a mephistóhoz képest.
... de nem is a mephisto az ellenfél csak egy egyszerű Philipset zenéljen le....

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1304

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: violin »

A távirányító ellen is nagyon tiltakozott.....de a múltkor mikor szóba került,említett valami relés-ellenállásos fejlesztést....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Bogarat kell ültetni a fülébe...én megtettem:-)

viri
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Ez semmit nem változott szerintem, de a piac és a trendek... 

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

A Zoli USBs vonalon... hát Van egy nagyon szép levelezésem vele ahol maximális erővel próbál a CDre áttéríteni..
Nem mondom, van igazsága, de akkor nem kell USB DACot fejleszteni. Szerintem

Ez semmit nem változott szerintem, de a piac és a trendek... 

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 167

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: hubee »

A Zoli USBs vonalon... hát Van egy nagyon szép levelezésem vele ahol maximális erővel próbál a CDre áttéríteni..
Nem mondom, van igazsága, de akkor nem kell USB DACot fejleszteni. Szerintem

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

És jön az USB Soner dac is!!!
Remélem tényleg meg lesz 2 héten belül! Már nagyon szívesen kipróbálnám!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Monolith htp-1+Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Múlt héten láttam egy SL1-et még furnérozás előtt és még úgy is szép volt!
És jön az USB Soner dac is!!!

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

De szép lett Fakopáncs legújabb Soner hangfala. :readytoeat:

A lakk, mint a tükör, olyan rajta (~ 6 réteg + ugyanannyiszor polírozás). Gratulálok!

Soha nem lenne türelmem és tehetségem sem hozzá.

Múlt héten láttam egy SL1-et még furnérozás előtt és még úgy is szép volt!

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 51

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Rudi, neked ekkora zenehallgató szobád lett? Csak nem költöztetek?

Szia Tomi,

a kép csal, kb. 3,5x5m-es. De valóban, négy éve elköltöztünk. B-)
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

csodó-tamás
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: csodó-tamás »

Kész az új nagy DAC. Ma hoztam haza, bejáratós.

Rudi, neked ekkora zenehallgató szobád lett? Csak nem költöztetek?

spendorman
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 81

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: spendorman »

Figyu, miért nem a kábelezünk, vagy az ALAC kereskedelmiben folytatjuk?

Amúgy én már rég nem hiszek a csodákban, álmodni kábelekről pláne nem szoktam.
A Schnerzinger meg egy cseppet sem érdekel. Aktuális csoda, amire fél év múlva már senki nem fog emlékezni.
Pár idiótát be lehet vele hülyíteni, ennyi. El lehet belőle adni néhányszor tíz párat a világban. Aki persze meg tudja fizetni és megveszi, sosem fogja beismerni, hogy mekkora balfék volt. Ahogy a Szergej cuccait megvásárlók is szép csendben elpasszolják a soktízezer Eurós hulladékokat (lásd LT).

IMHO www.schnerzinger.com egyenlő http://www.krautwire.cz/pdf/cenik-krautwire.pdf

figyelmetekbe ajánlom a "probably the best cable in the world" és a mellékletben található "pure gold", 0,8 méter hosszú kábelt 340 ezer cseh koronáért, ami 10 ezer €-nak felel meg (1mm kábel 12,50€ azaz 3,750.- FT).

na most már ha gold kábel a világ legjobb kábele, akkor miért nem ezüst??? az ilyen és hasonló gyártók annyira woodoo orientáltak, hogy a weboldaluk már bűzlik az égett emberhústól....

már elnézést, ha kicsit durva volt az összehasonlítás... sorry

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

De szép lett Fakopáncs legújabb Soner hangfala. :readytoeat:

A lakk, mint a tükör, olyan rajta (~ 6 réteg + ugyanannyiszor polírozás). Gratulálok!

Soha nem lenne türelmem és tehetségem sem hozzá.
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Köszönöm a lehetőséget. Zolitól kérek majd meghallgatásra egyet . Csak a több szem többet lát... , több fül többet hall ... metódus miatt kérdeztem.

7 hónapot vártam rá, azóta nem hallgattam zenét. Ezért az egész cucc bejáratós.

Menj, fülelj meg egyet! Nem tudom van-e készen...

N.T.
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: N.T. »

Köszönöm a lehetőséget. Zolitól kérek majd meghallgatásra egyet . Csak a több szem többet lát... , több fül többet hall ... metódus miatt kérdeztem.
Roksan Xerxes lemezjátszó ,Origin Live Silver MK I kar,Ortofon HMC 30 hangszedő,Soner MC-Fonó, Pierre Lurne Audiomeca Mephisto CD futómű , Soner DA (emeletes),Soner végfok (utolsó verzió), T+A TMR 160 hangfal. Kábel: AC 10-ek ,Eupen , a többi változtatás alatt.Állvány...saját.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Szia !

Ha meghallgattad ,írj már róla egy pár sort ,érdekelne mi a véleményed!

Egy kicsit még fog javulni a hangja, mert még járatni kell. Ez sokkal jobb a korábbi kis DAC-nál. Nem csak kontroláltabb és tisztább a mélye meg több a részlet de a tér is jobb és a dinamika is, nagyobb, több energiát ad vissza, levegősebb, stb. Komoly darab.
Akit érdekel, meghallgathatja nálam, de csak a saját rendszeremben.

N.T.
Értékelés: 2

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: N.T. »

Szia !

Ha meghallgattad ,írj már róla egy pár sort ,érdekelne mi a véleményed!
Roksan Xerxes lemezjátszó ,Origin Live Silver MK I kar,Ortofon HMC 30 hangszedő,Soner MC-Fonó, Pierre Lurne Audiomeca Mephisto CD futómű , Soner DA (emeletes),Soner végfok (utolsó verzió), T+A TMR 160 hangfal. Kábel: AC 10-ek ,Eupen , a többi változtatás alatt.Állvány...saját.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

Soner Audio termékek

Kész az új nagy DAC. Ma hoztam haza, bejáratós.

Vendég

Soner Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

HG arrol meg te se álmodj,hogy a felsoroltak közül bármelyik van olyan mint a www.schnerzinger.com :)

Figyu, miért nem a kábelezünk, vagy az ALAC kereskedelmiben folytatjuk?

Amúgy én már rég nem hiszek a csodákban, álmodni kábelekről pláne nem szoktam.
A Schnerzinger meg egy cseppet sem érdekel. Aktuális csoda, amire fél év múlva már senki nem fog emlékezni.
Pár idiótát be lehet vele hülyíteni, ennyi. El lehet belőle adni néhányszor tíz párat a világban. Aki persze meg tudja fizetni és megveszi, sosem fogja beismerni, hogy mekkora balfék volt. Ahogy a Szergej cuccait megvásárlók is szép csendben elpasszolják a soktízezer Eurós hulladékokat (lásd LT).

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”