Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Moziszoba építés
SO.MANY.STAPLES
Measurement Mishap (can hardly tell)
Not too shabby!
Screen's Eye View... in case you ever wondered just how much light loss you get from an AT screen!
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Dobogó készítés:
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Sewer Main and Cleanout framed out on the right side of the stage:
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Szia Fodesz !
Jók ezek a képek , nekem főleg az utolsó és a piros/fekete szoba ami igazán tetszik.
Grat a topikhoz, klasszul építgeted...
üdv
Paler
Igen a piros/fekete nekem is nagyon tetszik. De sok jó szoba van.Nehéz is dönteni melyik a legjobb.
Fodesz! Megint nagy vagy! Szerintem ebből rengeteg ötletet vehetnek a vállalkozó szelleműek, főleg azok, akiknek van "kedve" is hozzá!
Köszi. Érdekel a téma és szeretném hogy egy helyen minden megtalálható legyen.Infók,fotók...stb.Sok oldalon nézelődtem már,megpróbálom egy helyre gyűjteni az információkat és a fotókat is. Szerintem olyan emberek is meríthetnek ötleteket akiknek már meglévő moziszobájuk van csak alakítani szeretnének a berendezésen,az összképen.
De akik most csöppennek bele,nekik is szintén nagy segítség. Szóval olvassátok a topikot,folyamatosan kerülnek be képek,infók.
- leoneottiz
- V.I.P.
- Értékelés: 643
Moziszoba építés
Fodesz! Megint nagy vagy! Szerintem ebből rengeteg ötletet vehetnek a vállalkozó szelleműek, főleg azok, akiknek van "kedve" is hozzá!
Osu no seishin!
Moziszoba építés
Szia Fodesz !
Jók ezek a képek , nekem főleg az utolsó és a piros/fekete szoba ami igazán tetszik.
Grat a topikhoz, klasszul építgeted...
üdv
Paler
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
In community album: Screen Shots DIY from start to finish....
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Front Left Seating POA A1HD AVP A1HD Online UPS DVDO DUO Back Ceiling Focal Centre In album: Franin Hometheatre Furman Power conditioner
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
In community album: Rear Projection Theaters
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
S Show ChadhaT's photoset in album: Direct View Theaters
how ChadhaT's photoset in album: Direct View Theaters
Show ChadhaT's photoset in album: Direct View Theaters 96 inch Carada Screen 16x9 aspect ration
- fodesz
- V.I.P.
Moziszoba építés
Show d00m's photoset in album: Digital Projector Theaters Show d00m's photoset in album: Digital Projector Theaters Show d00m's photoset in album: Digital Projector Theaters Show d00m's photoset in album: Digital Projector Theaters Show d00m's photoset in album: Digital Projector Theaters Show d00m's photoset in album: Digital Projector Theaters Show d00m's photoset in album: Digital Projector Theaters