Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Diy erősítő építés

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Diy erősítő építés

Hozzászólás Szerző: muvimi »

hahaha!!!darabja ennyi!!!!!!!

Basszus, ilyen drága?Tunerman beírta a megoldást, próbáld ki! ( már, ami a melegedést illeti, amúgy a gyári utolsó sorozatban is van ventillátor a hűtéshez) A hangjáról egy beszámoló jól jönne!

Vendég

Diy erősítő építés

Hozzászólás Szerző: Vendég »

hahaha!!!darabja ennyi!!!!!!!

Hát Kínában, és ennyiért egy pár jár.

muvimi
V.I.P.
V.I.P.

Diy erősítő építés

bukba: nagyon jó lett!

Hol lehet kapni 1000.-ért 10.000-es ELNA-t?

Hát Kínában, és ennyiért egy pár jár.

deck
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 30

Diy erősítő építés

Hozzászólás Szerző: deck »

bukba: nagyon jó lett!

Hol lehet kapni 1000.-ért 10.000-es ELNA-t?

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2745

Diy erősítő építés

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Mielőtt még szitává fúrjátok ezt a csodaerősítőt - lenne egy javaslatom.

A két erősítő panelt szereljétek a két oldalsó hűtőborda közepére, a két tápegység panelt pedig előre tegyétek a hálózati transzformátor elé. Igaz újra kell tervezni a huzalozást (a lehető legrövidebbre!), de megéri.

Üdv: TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

Vendég

Diy erősítő építés

A hátsó sarkokban nem megy el a hő rendesen,elöl minden oké.Hátulra is kell hűtőborda,és akkor rendben lesz.A kondiknak ezres darabja,ha a hőproblémát megoldottam utána telepakolom Elna 10000es kondikkal,na akkor lehet majd megfülelni igazán mit tud,addig nemigen.

Én mondtam, hogy ennyi hűtőborda nem lesz elég, mert ez egy hőerőmű, a másik , drágábbik doboz hasonlít az eredetire. Építeni kellene bele egy ventillátort.

muvimi
V.I.P.
V.I.P.

Diy erősítő építés

sajnos az egyik panel hibás volt és lángra kapott egy ellenállás,javítani kell,de a másik fele tökéletes.A hátuljára kell még hűtőborda,mert kevésnak találom,kondi sem ártana bele még vagy 4db simán elfér.illene rá bekapcsoló gomb is!!!De látok benne fantáziát,nem bántam meg annak ellenére hogy felrobbant az egyik fele.Köszönöm az elismerő szavakat,de én csak összeraktam.a doboz és a panelok gyárban készültek.asszem télen fogom hallgatni,mert egy hőerőmű a kicsike!!!

Én mondtam, hogy ennyi hűtőborda nem lesz elég, mert ez egy hőerőmű, a másik , drágábbik doboz hasonlít az eredetire. Építeni kellene bele egy ventillátort.

Vendég

Diy erősítő építés

sajnos az egyik panel hibás volt és lángra kapott egy ellenállás,javítani kell,de a másik fele tökéletes.A hátuljára kell még hűtőborda,mert kevésnak találom,kondi sem ártana bele még vagy 4db simán elfér.illene rá bekapcsoló gomb is!!!De látok benne fantáziát,nem bántam meg annak ellenére hogy felrobbant az egyik fele.Köszönöm az elismerő szavakat,de én csak összeraktam.a doboz és a panelok gyárban készültek.asszem télen fogom hallgatni,mert egy hőerőmű a kicsike!!!

elektrorudi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 150

Diy erősítő építés

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

szerintem sem ronda

Csak egy baj van vele:
nem látszik rajta, hogy DIY !

Példás konstrukció és szerelés. Gratulálok.
Kitudok akadni olyasmin, amikor pl. beszerelnek több kilónyi hűtőbordát úgy, hogy a bordák vízszintesen vannak...
... vagy amikor a vezetékeket párhuzamosan, elvágólag, vagy esetleg korbácsba fogva (mint az autókban) vezetik, mert "az olyan szép és rendezett".
A csúcs pedig, amikor a dobozt nem lemezből készítik, hanem kimarják egy alu. tömbből, hogyha kiesik a repülőből 11 km magasról, akkor se történjen semmi baja... Az is olyan "profi"...

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Diy erősítő építés

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Na összerektam.

Jó lett a kivitele!

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Vendég

Diy erősítő építés

szerintem sem ronda

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Diy erősítő építés

Hozzászólás Szerző: AVX »

Na összerektam.

Tényleg jól mutat.

Vendég

Diy erősítő építés

Na összerektam.

Vendég

Diy erősítő építés

arról a pass kit ről tudnál valami bővebbet mondani??

Azért remélem hogy ezzel a trafóval 40v-0-40v 40v-0-40v és a többi volt még lehet mást is kezdeni,bár ez csak kérdés,mert nem értek hozzá!!

Vendég

Diy erősítő építés

Azért remélem hogy ezzel a trafóval 40v-0-40v 40v-0-40v és a többi volt még lehet mást is kezdeni,bár ez csak kérdés,mert nem értek hozzá!!

Tőled nem kérik.
Attól a cégtől vehettél volna PASS kit-et is.
Mi régebben ezekről is tárgyaltunk.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Diy erősítő építés

De én a bőröndönben azért be tudnám csempészni nem???????????

Tőled nem kérik.
Attól a cégtől vehettél volna PASS kit-et is.
Mi régebben ezekről is tárgyaltunk.

Vendég

Diy erősítő építés

De én a bőröndönben azért be tudnám csempészni nem???????????

Nincs CE-je.így mi nem tudnánk bevinni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Diy erősítő építés

a tonewinner ad 2 se t érdemes megszemlélni,az ára itt 220 ezer ft

Nincs CE-je.így mi nem tudnánk bevinni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Diy erősítő építés

Ez lesz életem első diy erősítője,ha esetleg jól sikerül,minden érdem Xinyoul kínai barátunknak,hisz ő küldte a panelokat.Szerencsére a házban van elég hely a dupla ennyi kondinak!

Ismerem őt is.Egyszer találkoztam vele Kantonban a hotelunkban.Fostam attól,hogy belekötnek a márkanév miatt,így nem lett az egészből semmi.
Régebben raktam be rengeteg képet ezekről.

Vendég

Diy erősítő építés

a tonewinner ad 2 se t érdemes megszemlélni,az ára itt 220 ezer ft

Ez más cég.Ezeket is jól ismerem.Ők gyártják az AA cuccait.Tone Winner a gyártó neve.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Diy erősítő építés

A kínaiak szerint teljes mértékben klón,tehát megeggyezik az eredetivel.A képek alapján nem tűnik annyira gagyinak,és persze hogy nagyon dícsérik mint a kapcsolást,mint a copy végfokukat.nekem is kínai erősítőm van,de teljesen elégedett vagyok vele.ami a képeken is látszik,azért tudnak szépen is dolgozni.

Ez más cég.Ezeket is jól ismerem.Ők gyártják az AA cuccait.Tone Winner a gyártó neve.

Vendég

Diy erősítő építés

Azt hittem látszik az adatlapon,de ha nem,a lakhelyem china,guandong,shenzhen

Ahhogy kivszem az írásodból akkor most te tényleg Kínából nyomod?
Mert az tök jó!

memme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 59

Diy erősítő építés

Hozzászólás Szerző: memme »

Ez lesz életem első diy erősítője,ha esetleg jól sikerül,minden érdem Xinyoul kínai barátunknak,hisz ő küldte a panelokat.Szerencsére a házban van elég hely a dupla ennyi kondinak!

Ahhogy kivszem az írásodból akkor most te tényleg Kínából nyomod?
Mert az tök jó!

Vendég

Diy erősítő építés

Vendég

Diy erősítő építés

A krell copy haz sajna 57 ezer ft korul van.Ami a kepen van azt20 ert vettem,330*300*112mm a belmeret.A trafo a kepen 1600W,16e.ft volt.Holnap erkezik a haz,es akkor minden megvan,kezdodhet az osszerakas.Az egesz keszulek koltsege magyar penzben 58.000Ft.Sajnos otthol ez szerintem joval tobbe kerulne.

Ha esetleg rendelsz ilyen házat, akkor kérlek keres meg priviben, mert szeretnék én is venni egyet. Köszi.

Válasz küldése

Vissza: “DIY - csináld magad!”