Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Adtam egy 500-ast a pásztornak,hogy tereljes a nyájat a fa alá.
Képek Magyarországról
Szép Dunapart....
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Képek Magyarországról
Tiszakécske
Képek Magyarországról
Nagyon jó kép..
Képek Magyarországról
Zápor után
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Végül egy panoráma
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Dávodi határ 2.
Képek Magyarországról
Dávodi határ
Képek Magyarországról
2012.04.19. Deák Ferenc Tér - "Gödör"
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Képek Magyarországról
Gratulálok Posza! Hihetetlen szép képeket készítesz, örülök, hogy megosztod velünk.
Én is szeretek természetképeket készíteni, de ilyen minőséggel versenybe sem szállhatok, nem offolom szét a topikot a képeimmel.
Készíts még sokat, és oszd meg velünk!
Üdv
És igen csak meg lepődnél ha tudnád hogy mivel készülnek a remek képek!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Képek Magyarországról
A főoltár.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Képek Magyarországról
A húsvéti szünet után visszafelé az utat megszakítottuk Szombathelyen, hogy találkozzunk a kisebbik lányom keresztszüleivel. Ha már ott voltunk, meglátogattuk a jáki templomot. 1256-ban szentelték fel, a román és a korai gótikus stílus keveréke, nagyon szép. Engem a reims-i Saint Rémi székesegyházra emlékeztetett stílusában és atmoszférájában, ahol nagyon sokszor voltam és közelebb állt hozzám, mint a híres reims-i katedrális.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Képek Magyarországról
Gratulálok Posza! Hihetetlen szép képeket készítesz, örülök, hogy megosztod velünk.
Én is szeretek természetképeket készíteni, de ilyen minőséggel versenybe sem szállhatok, nem offolom szét a topikot a képeimmel.
Üdv
Köszi!
Pár éve jelen vagyok itt(is).
De ha nagyobb méretbe is kíváncsi vagy a legjobb képeimre, akkor itt találod a legjavát. Közel 300 képem van itt háttérképnek...
Képek Magyarországról
Üdv
Képek Magyarországról
Kék nefelejcs
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Képek Magyarországról
Ezeket te fotóztad?
Nagyon aranyosak.
Igen !
Egész barátságosak, kb 10 méter az a távolság ameddig meg lehet közelíteni őket ( ha fán vannak ) , de általában igyekeznek a fa túloldalán lenni . Trükközni kell ezekhez a fotókhoz .
Képek Magyarországról
Húsvéti mókusok !
Ezeket te fotóztad?
Nagyon aranyosak.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Képek Magyarországról
Húsvéti mókusok !
Képek Magyarországról
Húsvéti tulipánok
Képek Magyarországról
Első fecske - ma reggel megérkezett...