Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
e-bay licitálások: azt ajánlom hogy csak az utolsó öt percben izzítsatok mert addig pl. lehet altatni a többi versenyzőt .... árakkal kapcsolatban ne legyen illúziótok - ha valami nagyon olcsó - mert eladó ill. barátja bármikor feljebb lökheti árat ha látja hogy a 100$ -os cucca még csak 5$ - on áll. ..... sok eladó - az ebaynek fizetendő költségek miatt - nyílván alulról indít , de ezt már sokan elmondták az előttem szólók.
Az ár ilyentén való felsrófolása teljesen illegális, és ezért is kizárás jár az ebey-nél.
A kérdés persze az, hogy lehet-e bizonyítani. De ha csak te meg egy másik arc licitál csak, az lehet gyanus.
Azt kell előre eldönteni, hogy mennyit ér meg neked a cucc, és csak addig kell licitálni. Ha valaki azt gondolja, hogy 1000 Huf-ért erősítőt kap, az nagyon téved.
a tisztességteleneket elég hamar el szokták kapni, és ezt lesz velük
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Ebay vásárlás
Én picit öreg vagyok és ebből adódóan lassú felfogású, sőt a fejem is fáj, és rohadt fáradt is vagyok.. De a lényeg. Az infó amit megosztottál talán érdekes lehet, de én felét se értem. Szóval valaki fordítsa már le nekem magyarra, hogy miről is van szó...
Ebay vásárlás
hé, te new forumos arc!nemigen vágom amit kentél ide
most amex vagy western? western küldi az amex csekket?
én ilyen baráti last minute izzításnak voltam má áldozata
Hi ezerarc,
amex küld westernt cím: Deák Ferenc u. 10. 1052 tel.: 2240118 .....
kipróbálva szinte minden ami szóba jöhet mézcsurgásilag from hu to world .... (bidpay a legolcsóbb) .... egy trükk annak aki casht akar küldeni borítékban: indigóban legyen a cuccos mert azt idióta postás arc nem tudja betájolni
Ebay vásárlás
hé, te new forumos arc!
nemigen vágom amit kentél ide
most amex vagy western? western küldi az amex csekket?
én ilyen baráti last minute izzításnak voltam má áldozata
system
Ebay vásárlás
a link amit american expresshez adtam lehet rossz , akkor google : american express magyarország .... és csókolom .....
Ebay vásárlás
pénzküldésről : american express bank itt pesten (link: http://www10.americanexpress.com/sif/cd ... 077,00.asp) , csekk kitölt , méz forintban fizet és a western union money order levélben elküld eladó arcnak. 200$ - ig asszem 1300 ft a költség (plussz a levél - amiben a csekk figyel - légivel ajánlva 600ft) ...... aztán ott van a western union money transfer itt a mézet kb. 15-30 perc múlva felveheti a kedvezményezett , persze átutalás kicsit drága pl.: 100$ küldése neked 14 daniban fáj or. 200$ 21 danikába ..... ennyi most így hirtelen ....
e-bay licitálások: azt ajánlom hogy csak az utolsó öt percben izzítsatok mert addig pl. lehet altatni a többi versenyzőt .... árakkal kapcsolatban ne legyen illúziótok - ha valami nagyon olcsó - mert eladó ill. barátja bármikor feljebb lökheti árat ha látja hogy a 100$ -os cucca még csak 5$ - on áll. ..... sok eladó - az ebaynek fizetendő költségek miatt - nyílván alulról indít , de ezt már sokan elmondták az előttem szólók.
Ebay vásárlás
Még egy gondolat..
én Magyar vagyok, annak is érzem magam. Szerintem a mentalitásom is az... és soha nem vágnék át senkit.
Én ebből indulok ki.
én sem, de mégis merem állitani hogy a kisebbik hányadát tesszük ki az ország lakosságának, és ebben az esetben nem számit még az sem ha egy-két tized lenne az eltérés. hozzátehettem volna hogy tisztelet a kivételnek, de akinek nem inge ne vegye magára
OFF, de pl. most sikerült itthonra melot találnom. kb két hétig fogom csinálni, és addig végig parázni fogok hogy megkapom-e a pénzemet érte. sajnos elég anyagias világot élünk és egyre gátlástalanabbak az emberek - tisztelet a kivételnek.
ON
Ebay vásárlás
Még egy gondolat..
én Magyar vagyok, annak is érzem magam. Szerintem a mentalitásom is az... és soha nem vágnék át senkit.
Én ebből indulok ki.
Ebay vásárlás
nekem ez az előre fizetés ami kockázatosnak tűnik. ha megoldhato az utánvét akkor én nyogodtabb vagyok. hiába németország, emberek vagyunk. alapbol a magyar mentalitásbol indulok ki.
Én nem vagyok benne biztos, hogy utánvét működik-e egyáltalán külföldről ide, de ha igen, akkor sem igazán preferálják az eladók ezt a módszert. Ahogy már írtam, az eladó indexe alapján elég bizso lehetsz abban, hogy az üzlet működik-e.
Persze tökéletes biztonság nincs.
Másrészről... Nekem anno volt egy tranzakcióm az OTP-n keresztül, hogy leemeltek egy összeget, amit én nem akartam. Igaz, volt vagy 1-2 hónap mire elintéződött, de az OTP korrektül visszaadta az egész összeget. Szóval ez is egyfajta biztonság talán...
Azt nem mondom, hogy én nem voltam ideges, amíg meg nem jött az erősítő, de bíztam benne, hogy nem cseszi át a fejem. Örök bizalmatlanságban én amúgyis képtelen lennék létezni..
Ebay vásárlás
nekem ez az előre fizetés ami kockázatosnak tűnik. ha megoldhato az utánvét akkor én nyogodtabb vagyok. hiába németország, emberek vagyunk. alapbol a magyar mentalitásbol indulok ki.
Ebay vásárlás
És milyen formában jön meg a csomag? Tehát a postás jön aztán bedob egy cetlit, hogy megjött, vagy mi?
Ja, és általában ezek ajánlott küldemények? Mi a garancia, hogy megkapom? És mi pontosan a biztosítás, ami plusz pénzért jár?
Ezt tőlem kérdezed?
Szóval a csomag csomag formájában jött. A postás bedobott egy cetlit, holott itthon voltunk, de úgy tűnik bizonyos súly vagy méret felett nem viszik házhoz a cuccot. Az hogy milyen biztosítás van rajta, gondolom a feladótól függ, mint csomag gondolom ajánlott, tehát alá kell írnod.
A biztosítás gondolom arra vna, hogy ha elveszik vagy bizonyíthatóan megsérül akkor kifizetik neked az árát.
Garancia? A postánál? Semmi. Az eladóval meg kell beszélni, hogy biztosítva adja fel a csomagot. Gondolom ez talán az alap is, nem tudom, akitől én vettem, az automatikusan így küldte. Némileg drágább, de ha nem kapnáűm meg, akkor (elvileg) fizetnek..
Ebay vásárlás
És milyen formában jön meg a csomag? Tehát a postás jön aztán bedob egy cetlit, hogy megjött, vagy mi?
Ja, és általában ezek ajánlott küldemények? Mi a garancia, hogy megkapom? És mi pontosan a biztosítás, ami plusz pénzért jár?
Ebay vásárlás
és mi a garancia hogy nem hibásak ezek?
Más a gondolkodásmódjuk a németeknek, nem vernek át, az nem a balkán..
Minden eladónak van egy kis jelzője, hogy mi a vevők véleménye róla. Minél több a pozitív visszajelzés, annál tutibb a dolog. Eleinte én is picit ódzkodtam a dologtól, hiszen nem kis összeget kellett kifizetni, ráadásul előre, de nem volt gond. Szóval a lényeg, hogy meg kell nézni, hogy kitől vásárolsz, de nem is hiszem hogy akad ott olyan akiről negatív visszajelzések érkeztek volna, hiszen utána a kutya se venne tőle semmit.
A Német oldalon ez a Angaben zum Verkäufer szöveg alatt a vevő nevére kattintással érhető el.
Ebay vásárlás
index.hu alján is van online szótár.
angolok is rendesek, sőt eddigi tapasztalatom alapján a legjobbak.
azokat szeretem, akik egyben "igazi" bolt tulajdonosok. 1000-2000-3000 pozitív feedback-kel.
ők tuti készségesek, segítenek, szeretik a készpénzt ,
sőt meg lehet kérdezni nincs-e a boltban valami más csemege
system
Ebay vásárlás
és mi a garancia hogy nem hibásak ezek?
Más a gondolkodásmódjuk a németeknek, nem vernek át, az nem a balkán..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Ebay vásárlás
sok helyen itt is csak németekhez szállitanak ha jol vettem ki. a "Weltweit" mit jelent?
World-wide
köszi! a startlaponm a szotár nem tudott vele mit kezdeni de volt egy sejtésem hogy ezt jelentheti. találtam egész jo dolgokat. leginkább az időszámításunk előtti marantz cuccok tetszenek. és mi a garancia hogy nem hibásak ezek?
Ebay vásárlás
Egyébként legtöbbjükkel meg lehet ebszélni, hogy küldjék el itthonra... De mondom ez azért elég sok doglotól függ és ezek körül aze gyik legfontosabb, hogy milyen módon lehet fizetni. (Amúgy érdemes egy levelet dobni az ealdónak - angolul - hogy te átutalással, mneg hogy Magyaroszág és ha azt mondja oké, akkor lehet licitálni)
Ebay vásárlás
A németek általában mindenhova szállítanak..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Ebay vásárlás
sok helyen itt is csak németekhez szállitanak ha jol vettem ki. a "Weltweit" mit jelent?
World-wide
Ebay vásárlás
Ebay vásárlás
a német oldalt én megtaláltam, de hol lehet és mire licitálni?
van kereső is ha minden igaz..
asszem megtaláltam. gondolom a "Nur Auktionen" fülre kell kattintani
Ebay vásárlás
Na most akkor hogyan jutok az angol oldalról a németre? (Németül sajna nem tudok.)Amúgy izgi lenne 1000 Ft-ért erősítőt venni.
ebay.co.uk
A képernyő tetejéna Browse gomb mellett Search gomb (fekete keretben)
Innentől meg gondolom egyértelmű :vazeg:
De én azt javaslom, hogy jelentkezz be a német oldalra.
www.ebay.de
suchen a keresés
itt én nem szoktam semmit extra feltétlet megadni, csak beírok valamit... nem is tudom mit.. pl. Rotel
Ha rákattintassz egy termékre, akkor általában az "Artikelstandort" szöveg után írják, hogy hol van a cucc (ország, város) és a "Versand nach" után, pedig hogy hová küldik el. Az Europát szerencsére ők is Europanak írják, szóval nem lesz nehéz felismerni
A Biten gombbal elhet licitálni. 1-2 próba után tök egyszerűen kezelhető. A tulajok annyira tudnak angolul, hogy a tranzakcióhoz szükséges dogloakt meg lehessen velük beszélni.
Viszont fontos még, hogy meg kell tudni, hogyan lehet fizetni! Mert van aki csak speciális fizetési formát enged pl. payPal az meg ugye sajnos nálunk nincs. Azt is számítsd bele, hogy átutalás esetén min. 2000Ft a küldés díja. Általában az oldalon feltüntetik a postaköltséget is, ez is értéknövelő dolog ugye...
Megnyugtatlak, nem jellemző az 1000FT-os erősítő vétel! Minden cucc kb. a reális árán kel el...
Ebay vásárlás
van kereső is ha minden igaz..
Ebay vásárlás