Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

segítsen valaki, mert felrobbanok!van egy DV avi-m amit premiere-rel csináltam. szeretnék belőle egy DVD-t csinálni, ugy hogy legyen menüje és fel legyen osztva több jelenetre is. probálkoztam ulead dvd workshoppal, ulead dvd movie factoryval, de mind sz@r volt és egyik sem tudta azt ami nekem kell. TMPGEnc, azt se tom mire tudnám használni, mert ezt az avit meg se tudja nyitni videofile-ként, csak audionak. Pinnacle studio 8 nagyon jo lenne, csak azzal meg nem tudok, image file-t irni, vagy a winchesterre rakni a DVD-t, hogy később onnan irjam ki. A 9-essel már lehet ilyet? esetleg vmi 5let?

a 9-es már tudja vinyóra is
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: gemini »

Nekem van, mivel van DV kamerám.
és most csak dicsekszel vele, vagy ha nagyon szépen kérlek akkor át is küldöd?

PLZ

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A TMPGEnc azért nem tudja megnyitni a DV avi-t mert valószínüleg nincs telepítve a gépedre DV codec. A codec nélkül nem tudod átrakonvertálni más formátumba. Szerezz be egy DV codeket pl. a SONY DV codecet, ha ezt felraktad, akkor menni fog a TMPGEnc és a CCE is.
Köszi!

Már csak egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet találni ilyet, mert már orák ota kutakodok utána, de sehol semmi.

Nekem van, mivel van DV kamerám.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

A TMPGEnc azért nem tudja megnyitni a DV avi-t mert valószínüleg nincs telepítve a gépedre DV codec. A codec nélkül nem tudod átrakonvertálni más formátumba. Szerezz be egy DV codeket pl. a SONY DV codecet, ha ezt felraktad, akkor menni fog a TMPGEnc és a CCE is.
Köszi!

Már csak egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet találni ilyet, mert már orák ota kutakodok utána, de sehol semmi.

Kiskakas
Újonc fórumos
Újonc fórumos

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Kiskakas »

segítsen valaki, mert felrobbanok!van egy DV avi-m amit premiere-rel csináltam. szeretnék belőle egy DVD-t csinálni, ugy hogy legyen menüje és fel legyen osztva több jelenetre is. probálkoztam ulead dvd workshoppal, ulead dvd movie factoryval, de mind sz@r volt és egyik sem tudta azt ami nekem kell. TMPGEnc, azt se tom mire tudnám használni, mert ezt az avit meg se tudja nyitni videofile-ként, csak audionak. Pinnacle studio 8 nagyon jo lenne, csak azzal meg nem tudok, image file-t irni, vagy a winchesterre rakni a DVD-t, hogy később onnan irjam ki. A 9-essel már lehet ilyet? esetleg vmi 5let?

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Doki »

A CCE (CinemaCraft Encoder)-nek van olyan telepítési lehetősége, hogy beépül a Premier alá pluginnak (legalábbis a 2.6-osnak volt), azzal közvetlenül a timeline-ról tudsz MPEG formátumot konvertálni és nagyon sok beállítási lehetősége van. Előrebocsájtom, én nem használtam soha Premier alatt és egyébként is nagyon régen dolgoztam vele, úgyhogy többet nem igazán tudok segíteni. Amit még esetleg érdemes kipróbálni, az a Nero VisionExpress, az nagyon egyszerű.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

segítsen valaki, mert felrobbanok!
van egy DV avi-m amit premiere-rel csináltam. szeretnék belőle egy DVD-t csinálni, ugy hogy legyen menüje és fel legyen osztva több jelenetre is. probálkoztam ulead dvd workshoppal, ulead dvd movie factoryval, de mind sz@r volt és egyik sem tudta azt ami nekem kell. TMPGEnc, azt se tom mire tudnám használni, mert ezt az avit meg se tudja nyitni videofile-ként, csak audionak. Pinnacle studio 8 nagyon jo lenne, csak azzal meg nem tudok, image file-t irni, vagy a winchesterre rakni a DVD-t, hogy később onnan irjam ki. A 9-essel már lehet ilyet? esetleg vmi 5let?

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Sziasztok!

Lehet, hogy egy kicsit offolok, de lehet, hogy mást is érdekel a dolog. Volt egy canopus EZDV szoftverem és egy dv kártyám. Lecseréltem az asztali gépet egy notebookra. Persze a kártyát (PCI) nem tudtam beleerőszakolni az új gépbe a canopus szoftver meg anélkül nem indul el, így egy fontos és hasznos funkciót nem tudok azóta használni: a canopus szoftverrel a megvágott filmet vissza tudtam írni a kamerára. (Volt rajta egy olyan gomb, hogy REC és a kamera play állásában egyszerűen elindította a felvételt a gépből a kamerára) Tud-e valaki olyan szoftvert amivel ez lehetséges? Előre is köszi.

Casher
Isten Hozott! :)

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Casher »

Köszi visszaolvastam és lessz megoldás!

Casher

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Casher »

Please segítsetek! Nem boldogulok semmivel. Az lenne az akaratom, hogy láttam Én egy DVD-t amire 4 db film volt felírva, amelyek az előtt AVI formátumban voltam. Azért mondom, hogy voltam mert ezt a DVD-t bármilyen DVD lejátszó lejátszik!!! Ezt hogyan lehet mecsinálni?! Mert ajánlották nekem az Ulead DVD Workshop 2-t, hogy azzal megoldható, de valamit vagy elbarmoltam vagy nem lehet vele megcsinálni! Please segítsetek!

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Sziasztok! Help me!!Össze akarnék fűzni 2 mpg fájlt. Virtualdub-ot tanácsolták. Az avi fájlokat össze tudom vele fűzni, de az mpg-t nem. Amikor megakarom nyitni az első mpg fájlt akkor azt irja ki hogy: "MPEG Import filter: pack synchronization error".
Aki itudja hogy hogy a Virtualdubbal összefűzni mpg fájlt az légyszi segítsen. Másodlagos megoldásnak jo lenne az is ha mondtok nekem egy progit ami mpg-ből avi-t csinál.

Fűzd össze a Tmpegenc-el, simán megy.
File fül- utána Mpeg tools - merge-cut fül, onnan adódik magától.
Én már többször is csináltam ezzel. Gyors, és jó minőségben elkészíti.

helyes válasz.... 5-ös ülj le
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Sziasztok! Help me!!Össze akarnék fűzni 2 mpg fájlt. Virtualdub-ot tanácsolták. Az avi fájlokat össze tudom vele fűzni, de az mpg-t nem. Amikor megakarom nyitni az első mpg fájlt akkor azt irja ki hogy: "MPEG Import filter: pack synchronization error".
Aki itudja hogy hogy a Virtualdubbal összefűzni mpg fájlt az légyszi segítsen. Másodlagos megoldásnak jo lenne az is ha mondtok nekem egy progit ami mpg-ből avi-t csinál.

Fűzd össze a Tmpegenc-el, simán megy.
File fül- utána Mpeg tools - merge-cut fül, onnan adódik magától.
Én már többször is csináltam ezzel. Gyors, és jó minőségben elkészíti.

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Sziasztok! Help me!!
Össze akarnék fűzni 2 mpg fájlt. Virtualdub-ot tanácsolták. Az avi fájlokat össze tudom vele fűzni, de az mpg-t nem. Amikor megakarom nyitni az első mpg fájlt akkor azt irja ki hogy: "MPEG Import filter: pack synchronization error".

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Doki »

Hali! 
Azt szertném tudni, hogy a Nero expressel lehet e, és a lehet hogyan hehet avi filet vcd/svcd ill. dvd formátumba konvertálni?(dvd lemezre)

Előre is köszi!

Ha a Nero VisionExpress-re gondolsz, akkor aviból DVD-t biztosan lehet, azt már csináltam. Ha DVD lemezre szeretnél VCD/SVCD anyagot, azt valószínűleg csak úgy tudod megcsinálni, hogy elvégetzteted a kódolást a merevlemezre, majd az image-ből kiszeded az mpeg-et és az írod fel DVD-re (ezt még nem csináltam). Viszont ha a lejátszód nem támogatja a fájlszintű mpeg lejátszást, akkor nem ilyen egyszerű az ügy.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hali!

Azt szertném tudni, hogy a Nero expressel lehet e, és a lehet hogyan hehet avi filet vcd/svcd ill. dvd formátumba konvertálni?(dvd lemezre)

Előre is köszi!

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

AVI-ból én többféle módon csináltam DVD-t.

1. Tmpgenc 30napon belül vagy esetleg túl, képes DVD formátumba konvertálni az AVI-t. Ez végül is a legegyszerűbb, mert csak betöltöd a megfelelő mintát, és máris start-ra katt és csak pár óra és kész. (már a hosszától függően.

2. Ulead video studió, vagy DVD movie factory is szépen megcsinálja, és még effektezheted, feliratozhatod, szerkesztheted. Csak ez is lassú, mire le rendereli.
Viszont, ha beállítod, egyből ki is írja, vagy megírathatod vele vinyóra is, hogy lásd milyen lett.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Sziasztok!Apszolut kezdő vagyok a szakmában és ezért kérem a segitségeteket.
Eddig a the filmmachine-val probálkoztam de az eléggé megszivatott vagy csak én magamat?! Hm nemtudom a vob file-okat nem csinálta meg csak a felét egy rejtett könyvtárba,igy most áttértem a dvd2svcd+cce párositásra nem tudom jól tettem-e és nem tudom a művelet végén mi lesz a kész formátum mit kell várnom?
Video_ts könyvtárat ? Vagy vob file-okat? Csak hogy tudjam holnap ha végre végez mit kell kapnom?
Ja és a dvd2svcd+cce az reális hogy kb:25-30 órát vesz igénybe egy 2,8HT ,P4-es gépen 1G dual DDR memoriával vizhűtéssel??? Nem sok ez az idő???
Köszi mindenkinek aki segit!!!!!!!!!

Az idő szvsz irreálisan magas, ilyen konfiguráció mellett.

Egyébként a dvd2svcd super Videocd-t csinál majd neked a forrás dvd lemezen található filmről. A kimeneti file vagy svcd szabványnak megfelelő mpeg lesz, vagy ha úgy állítottad be, hogy utána csak egyszerűen ki kelljen irni, akkor bin kiterjesztésű lemezképfájl.

Juj juj azt hiszem rosszúl fogalmaztam , én aviból szeretnék dvdt csinálni!
Légyszives ehez mérten ird a segitséget!
Köszönöm és bocsi a félrevezetésért!

Hát igen. Így azért pontosabb, de én aviból nem szoktam dvd-t készíteni, úgyhogy ebben a kérdésben én nem tudok neked segíteni.
Sorry :vazeg:

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Eddig a the filmmachine-val probálkoztam de az eléggé megszivatott vagy csak én magamat?! Hm nemtudom a vob file-okat nem csinálta meg csak a felét egy rejtett könyvtárba,igy most áttértem a dvd2svcd+cce párositásra nem tudom jól tettem-e és nem tudom a művelet végén mi lesz a kész formátum mit kell várnom?
Video_ts könyvtárat ? Vagy vob file-okat? Csak hogy tudjam holnap ha végre végez mit kell kapnom?
Ja és a dvd2svcd+cce az reális hogy kb:25-30 órát vesz igénybe egy 2,8HT ,P4-es gépen 1G dual DDR memoriával vizhűtéssel??? Nem sok ez az idő???

Egyébként a dvd2svcd super Videocd-t csinál majd neked a forrás dvd lemezen található filmről. A kimeneti file vagy svcd szabványnak megfelelő mpeg lesz, vagy ha úgy állítottad be, hogy utána csak egyszerűen ki kelljen irni, akkor bin kiterjesztésű lemezképfájl.

Juj juj azt hiszem rosszúl fogalmaztam , én aviból szeretnék dvdt csinálni!
Légyszives ehez mérten ird a segitséget!
Köszönöm és bocsi a félrevezetésért!

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Sziasztok!
Apszolut kezdő vagyok a szakmában és ezért kérem a segitségeteket.

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Sziasztok! 
Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan programot ami az avi filmeket asztali dvd-n is lejátszható formátumba teszi?!
Sok programmal próbálkoztam már, de hiába!

Válaszotokat ide is várom. :goodguy666@freemail.hu
Előre is köszi!

ha netán visszaolvasol, akkor talász rá választ, már többen kérdezték, és többen válaszoltak is.

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Sziasztok!

Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan programot ami az avi filmeket asztali dvd-n is lejátszható formátumba teszi?!
Sok programmal próbálkoztam már, de hiába!

Válaszotokat ide is várom. :goodguy666@freemail.hu
Előre is köszi!

Vendég

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Sziasztok!Kitudna nekem segíteni abban, hogy kipróbáltam ezt a kis huncut the filmmachine-t , végig is vártam ezt a mindössze 30 órát  :vazeg: és a végén mit láttam a video_ts könyvtárban? Hát semmit hisz üres volt  vajon miért mit szúrtam el???
Légyszi segítsetek egy kivénhedt öregembernek!
Köszi

Nézz körül a vinyón, a Temp könyvtárban. Valahol biztosan meglesz.

Megnéztem a vinyóimat de sehol nem találtam a kész dvd anyagot. Ahova terveztem ott mindenféle TFM file van mit egy 8,5giga csak a dvd formátum nem jött létre vajh miért?

Végül is megtaláltam a dvd formátum egy 2.5G.-nyi darabját egy rejtett könyvtárban de miért nem tette bele a VIDEO_TS könyvtárba? Hely lett volna bőven!!
Légyszi segitsetek mert más 2 hete nem aludtam!
Köszi!

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

AVI to DVD ,vagy S/VCD

pture Sziasztok! 
Láttom itt mindenki profi a témában...

Az én gondom:
DV avi (type 2) megetetve a DVD2SVCD-vel merthogy DVD-t szeretnék belőle, CCE-vel kódol, azonban a hangot nem tudja kiszedni az avi fileból. Egy 44 byte-os file-t hoz létre extract file-nak, ebből meg ugye nem tud később kódolni....
Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ezzel? csinált már valaki DV-ből DVD-t a DVD2SVCD progival?

Üdv.

használj pinnacle studió ver.9 est az megcsinálja szépen, és egyszerűen

Szia Fufuka!

Bocs, de pihenni voltam....
Szóval Pinnacle 9...beszerzem, de addig kellene infó:
- ezzel is capture-öljek?
- tudok ezzel szerkeszteni? (most Ulead Studio7-et használok - kezdő vagyok)
- ebben van mpg2 kódoló vagy itt is kell külön valami mást használni?
- DVD formátumot (chapter,...) tudok készíteni vele, vagy ahhoz is kell pl. DVD MovieFactory?

Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv. BG

azzal capture-ölj, és utána szerkezd is le. nem kell semmi kódolás. egyszerűen a kész melót írd ki vele dvd -re

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

AVI to DVD ,vagy S/VCD

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Sziasztok!Kitudna nekem segíteni abban, hogy kipróbáltam ezt a kis huncut the filmmachine-t , végig is vártam ezt a mindössze 30 órát  :vazeg: és a végén mit láttam a video_ts könyvtárban? Hát semmit hisz üres volt  vajon miért mit szúrtam el???
Légyszi segítsetek egy kivénhedt öregembernek!
Köszi

Nézz körül a vinyón, a Temp könyvtárban. Valahol biztosan meglesz.

Megnéztem a vinyóimat de sehol nem találtam a kész dvd anyagot. Ahova terveztem ott mindenféle TFM file van mit egy 8,5giga csak a dvd formátum nem jött létre vajh miért?

Az valszeg a program fájlja. Talán egy ideiglenes fájl. Nehogy letöröld. Abban lesz a film. Talán nem fejezte be a műveletet.
Sajnos a progit nem ismerem így túl sok ötletem nincs

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”