Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Én a helyedben a következőt tenném.
Kifizeted futárral a kiszemelt motyót és kérsz 1 hét visszavásárlási opciót.
Ez az eladótól függ,hogy belemegy e.A szállítás oda-vissza még mindig olcsóbb,mint a benzin.
Hát igen lehet hogy ezt kellene megpróbálni. esetleg erről véleményetek: Acoustic Research Status S40 ?
Harman Kardon HK 3490, Marantz CD 5001 OSE, Philips 963SA, Proson Conquest 6030 mk2, Elipson Prestige Facet 8B, Yamaha WXC-50, AKG K550, JBL E65 BTNC, Evidence Audio The Siren II, Bicon Silver Interconnect, Excalibur Interconnect
Sztereó erősitők
Ez igaz én ezt nem is mondtam, mindössze csak 400km oda-vissza és az nem 2Ft, sajnos nekem most minden pénz számít.
Én a helyedben a következőt tenném.
Kifizeted futárral a kiszemelt motyót és kérsz 1 hét visszavásárlási opciót.
Ez az eladótól függ,hogy belemegy e.A szállítás oda-vissza még mindig olcsóbb,mint a benzin.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Mondjuk azt sem értem , miért baj , ha messze van . Nem tyúk ez , hogy potyogtatni kelljen előtte a kukoricát , hogy haza , vagy a levesbe találjon .
Ez igaz én ezt nem is mondtam, mindössze csak 400km oda-vissza és az nem 2Ft, sajnos nekem most minden pénz számít.
Harman Kardon HK 3490, Marantz CD 5001 OSE, Philips 963SA, Proson Conquest 6030 mk2, Elipson Prestige Facet 8B, Yamaha WXC-50, AKG K550, JBL E65 BTNC, Evidence Audio The Siren II, Bicon Silver Interconnect, Excalibur Interconnect
Sztereó erősitők
Az sem hátrány,hogy aki árulja az egy rendes srác.
Mondjuk azt sem értem , miért baj , ha messze van . Nem tyúk ez , hogy potyogtatni kelljen előtte a kukoricát , hogy haza , vagy a levesbe találjon .
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Beírod a keresőbe , hogy Ruark és kész , csak ez az egy van hirdetve . Kivételesen ezeket látatlanban is megveheted , annyival jobbak , mint amiket akartál venni , és könnyen hajthatóak , nem lesz gondja velük az erősítődnek .
Webáruház:
Sztereó erősitők
A rega kilőve mert messze van, a ruakot nem találom.
Beírod a keresőbe , hogy Ruark és kész , csak ez az egy van hirdetve . Kivételesen ezeket látatlanban is megveheted , annyival jobbak , mint amiket akartál venni , és könnyen hajthatóak , nem lesz gondja velük az erősítődnek .
Sztereó erősitők
Vagy kukori Ruark-ját ,
A rega kilőve mert messze van, a ruakot nem találom.
Sztereó erősitők
Vagy kukori Ruark-ját ,
Sztereó erősitők
Köszönöm a választ doky!
Bár mostmár végképp elbizonytalanodtam, mivel valóban nincs összehasonlítási alap de a pénz is véges nálam max80e hangfalra
"Az erősítő árával partiban lévő dobozokat kell keresni!!!" Ezt azért nem értem mert a JBL Studio 180 az normál áron 120e, drágább mint az erősítő és mégsem jó? Na mostmár teljes a káosz a fejemben.
Igen a téma nem ide való, csak a hk erősítő kapcsán tettem fel a kérdést.
Köszönöm a válaszokat!
Miért nem veszed meg trane-től a Rega-kat ? Az biztosan jobb mint bármelyik , amit kérdeztél .
Sztereó erősitők
A "kis mozis" Infinity-it kihagynám és valszeg a Studio 180-at is!
Az erősítő árával partiban lévő dobozokat kell keresni!!!
Miket tudsz megfülelni?
Ha nincs nagy tapasztalatod akkor mindenképpen több dobozzal meg kell fülelni!!!
Mivel ha nincs tapasztalat ill összehasonlítási alap... akkor nagy a valószínűsége hogy majdnem minden dobozzal tetszeni fog!
És ez sok esetben gond!
De ezeket inkább a hangfalas topicban kellene folytatni!
Egyébként a 970/27-es kombó jó vétel lenne!!!
Köszönöm a választ doky!
Bár mostmár végképp elbizonytalanodtam, mivel valóban nincs összehasonlítási alap de a pénz is véges nálam max80e hangfalra
"Az erősítő árával partiban lévő dobozokat kell keresni!!!" Ezt azért nem értem mert a JBL Studio 180 az normál áron 120e, drágább mint az erősítő és mégsem jó? Na mostmár teljes a káosz a fejemben.
Igen a téma nem ide való, csak a hk erősítő kapcsán tettem fel a kérdést.
Köszönöm a válaszokat!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Most már biztos hogy HK-3490 lesz a befutó kedden megyek is érte, viszont lenne egy kérdésem 3 különböző hangfal közűl szerintetek melyik illene hozzá jobban hangzásban?
1 Infinity Primus 250 BK ezt most tudok 50e-ért
2 Dali ASX-8000 ez meg itt van a fórumon de még magas az ára
3 JBL Studio 180 ezt 80e-ért
A "kis mozis" Infinity-it kihagynám és valszeg a Studio 180-at is!
Az erősítő árával partiban lévő dobozokat kell keresni!!!
Miket tudsz megfülelni?
Ha nincs nagy tapasztalatod akkor mindenképpen több dobozzal meg kell fülelni!!!
Mivel ha nincs tapasztalat ill összehasonlítási alap... akkor nagy a valószínűsége hogy majdnem minden dobozzal tetszeni fog!
És ez sok esetben gond!
De ezeket inkább a hangfalas topicban kellene folytatni!
Egyébként a 970/27-es kombó jó vétel lenne!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
please valaki ?
Sztereó erősitők
Most már biztos hogy HK-3490 lesz a befutó kedden megyek is érte, viszont lenne egy kérdésem 3 különböző hangfal közűl szerintetek melyik illene hozzá jobban hangzásban?
1 Infinity Primus 250 BK ezt most tudok 50e-ért
2 Dali ASX-8000 ez meg itt van a fórumon de még magas az ára
3 JBL Studio 180 ezt 80e-ért
- gumibotsaska
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Sztereó erősitők
Köszönöm a cigiszag elimináló tanácsokat!
Ha túl vagyok rajta, majd elmondom mi vált be.
Kell neki egy kis idő, 1-2 hónap, de el fog kopni a kellemetlen szag, és áthangolódik az új környezetre
Én is jártam már így, kevés lesz az 1-2 hónap, majd fél évig szaglott a készülék, mire kiszellőzött
Sztereó erősitők
Kell neki egy kis idő, 1-2 hónap, de el fog kopni a kellemetlen szag, és áthangolódik az új környezetre
Én is jártam már így, kevés lesz az 1-2 hónap, majd fél évig szaglott a készülék, mire kiszellőzött
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Köszi már néztem, de nekem nagyon hiányzik belőle a rádió és a távkapcsoló
Tanítható táv szerintem elviszi, tunert meg kapsz fillérekért. Persze, van aki az egybekészülékeket favorizálja de a hang szempontjából kompromisszumokra szorul. Neked kell dönteni, hogy mik az elsődleges szempontok.
-
Vendég
Sztereó erősitők
A házisárkány 1-2 perc alatt vágná ki az erkélyre...
Próbáljon ebből: http://www.autonavigator.hu/tippek_tana ... ntent=cikk
ötletet meríteni.
.
- gumibotsaska
- Újonc fórumos

Sztereó erősitők
A házisárkány 1-2 perc alatt vágná ki az erkélyre...
Sztereó erősitők
iMac, itt van, ami neked kell. Lecsapni rá azonnal!
Köszi már néztem, de nekem nagyon hiányzik belőle a rádió és a távkapcsoló
-
Vendég
Sztereó erősitők
Hát lehet hogy várni kellene, de ez általában úgy szokott lenni hogy mikor venni akarsz akkor nincs eladó, persze ha megveszem biztosan lessz több is. Na mindegy egy kicsit még azért várok. Köszi a segítséget.
iMac, itt van, ami neked kell. Lecsapni rá azonnal!
Sztereó erősitők
- gumibotsaska
- Újonc fórumos

Sztereó erősitők
Helló!
Vettem egy erősítőt, aminek az otthoni kicsomagolásakor majd hanyatt estem, olyan dohányfüst szagot árasztott.
A borító lemezeit nedves ronggyal kívülről belülről le fogom tudni törölgetni, és az esetleges benne levő port is ki tudom takarítani belőle, de egyrészt az alkatrészeket nem tudom letörölgetni, és tartok tőle, hogy ha még le is tudnám sem hozna 100%-os eredményt.
Mit lehet ezzel kezdeni? Van valami tippetek?
Köszi!
gbs.
Sztereó erősitők
Erről a panelről lenne szó
Senki nem tud ezekről a panelekről semmit ?
Sztereó erősitők
Nem!
Félre érthető voltam (én a Clarusokra gondoltam, habár nem érzéketlenek de mégis szeretik a stabil vasat)!
Nem, nem a nagy membránok miatt érzéketlen egy doboz már ha az!
Sajnos a 3490-el nem hallottam ezeket a dobozokat... de nagy Infinity-vel már igen és kellemes volt!
Nem beszélve a sok szolgáltatásról... ami valóban hasznos!!!
Az biztos hogy jobb szerintem mint a Technics-ed (nézd el nekem de annyira nem komálom őket, lapos a hangjuk nekem már) és nekem pl jobban tetszik a nagy Technics elő/végfoknál (nem emlékszem de tán 800-900MKII) is!
Szal az én véleményem ne legyen mérvadó a számodra, de mindenképpen hallgass meg pár vasat mielőtt ill hogy mire cserélsz!!!
Egyébként szerintem a Pioneer kellemesebb hangú vas mint a tiéd, de neked kell hogy megfeleljen, és ez csak akkor derül ki ha hallod már...
Na ma meghallgattam az MM-ben a HK-3490-et egy pár Infinity Primus -250 volt rákötve, mit mondjak nekem nagyon tetszett. Szerintetek megér ez az Infinity 50e pénzt ? Most ennyiért adnák ide mert kiállított darab.