Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Magico hangsugárzók

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: AVX »

Érdekes "fából" van ez is.

Az azért látszik,hogy magassugárzóból nem sikerült nekik újat alkotni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

A Mini II lelke:

"The 7" mid/woofer is the only one in the world to combine Titanium skins with a bonded foam layer for self-damping. There's only one man on the planet willing and capable of making it. Consequently, parts cost is 10 times higher than a really good equivalent Scanspeak."
Gondolom ettől ennyire más és jó.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

Ne komolytalankodjunk már.
Egy Sonus Faber a lábnyomásba se léphet a Magico-nak.
Az élet legkisebb nyoma sincs meg egyikben sem.
Gyönyörűek, nagyon szépen és jól megépített szobabútorok.

Tényleg nem poénnak szántam.
Mitől tud annyivan jobb lenni egy ilyenben lévő közép mélysigárzó,mint akár a SS,vagy Seas?

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

MiniII
http://www.6moons.com/audioreviews/magico/mini.html
Review component retail: $20,000/pr with stands

Vendég

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Milyen?
Miben más,mint pl egy Sonus Faber.

Ne komolytalankodjunk már.
Egy Sonus Faber a lábnyomásba se léphet a Magico-nak.
Az élet legkisebb nyoma sincs meg egyikben sem.
Gyönyörűek, nagyon szépen és jól megépített szobabútorok.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

Itt elég sok vélemény olvasható a Mini2-ről:
http://www.avguide.c...ressions?page=7

Két mérés a dobozról:

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Te hallottál már ilyen márkájú dobozt?

Azt nem, de menetrögzítőt rendszeresen használok.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

Semmit nem kell melegíteni. A középerős (általában ez a használatos) menetrögzítők (mert nem csak csavart lehet vele rögzíteni) normál módon oldható kötést biztosítanak. Feladatuk elsősorban a lazulás, illetve a továbblazulás elkerülése, de menettömítésre is kiválóan alkalmasak.

Te hallottál már ilyen márkájú dobozt?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Semmit nem kell melegíteni. A középerős (általában ez a használatos) menetrögzítők (mert nem csak csavart lehet vele rögzíteni) normál módon oldható kötést biztosítanak. Feladatuk elsősorban a lazulás, illetve a továbblazulás elkerülése, de menettömítésre is kiválóan alkalmasak.

Vendég

Magico hangsugárzók

Arzi!

Tényleg nem hallottál még csavarragasztóról?
Úgy megköt, hogy csak flexszel tudod bontani!!

Ezeket az anyagokat a szakma csavarrögzítőnek nevezi, létezik kisebb és nagyobb nyomatékkal bontható, de mivel helyes méretezés és alkalmazás után a kezelt rögzítőelemek soha nem lazulnak ki, a ragasztás tökéletesen indokolatlan. Lehet persze fémragasztóval csavart rögzíteni, de barbárság, én ilyenről a gépészetben még nem hallottam. Szerintem a legerősebb csavarrögzítő a Loctite kínálatában most a 2700-ás, és ez is bontható speciális feltételek mellett. Ilyet szinte csak a vasútnál, tengeri alkalmazásokban, stb. használnak, kizárólag nagy menetátmérőnél, hatalmas dinamikus terhelésnél, agresszív vegyi környezetben, stb. Tehát szó sincs szegecs-csinálásról, ha józan ésszel belegondolunk, Loctite, Permatex szintű cégektől ennél kicsit több tudományt, csiribí-csiribát várhatunk.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

A Loctite csavarrögzítővel bekent csavart ha felmelegítik, máris oldható... nem is olyan bonyolult, mint aminek tűnik....

A zselé kivitelű meg főleg.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

Rengeteg drága hangfal van. Olyan is, amiben legalább ennyi anyag van (sőt nagyon sokban még több is, talán jobb is).
Csak a hangjuk. Az nem ilyen.

Milyen?
Miben más,mint pl egy Sonus Faber.

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Hűűűha, ez ám a tudomány, oldható kötést oldhatatlanná tenni. Csiribíí-csiríbááá, így lesz a csavarból szegecs. Jobb, mint a kontra anya.
Mert amit isten összecsavar-ragasztózott, azt ember szét ne válassza. Amen!

.

A Loctite csavarrögzítővel bekent csavart ha felmelegítik, máris oldható... nem is olyan bonyolult, mint aminek tűnik....

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

nekem majdnem sikerült magico Q3, ha régi hangfalamat értelmesebb áron számolták volna be!!

Fél áron már lehet én is vennék Mini2-es dobozt.

Vendég

Magico hangsugárzók

nekem majdnem sikerült magico Q3, ha régi hangfalamat értelmesebb áron számolták volna be!!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

Mitől jók ennyire / miben másak ezek a hangszórók mint a piacon legjobb hangszórók (Scanspeak/Accuton stb.) ?

Én is erre lennék kíváncsi,de tudom meghallgatni kellene,de itt a fórumon még nem jelentkezett senki,hogy megmutassa.

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 187

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: suprnova »

szerver házra tippeltem volna

Erről sem mondaná meg senki,hogy mi készül belőle

Auralic Vega S1 -> Naim HiCap DR -> Naim Supernait 3 -> Chord Epic XL -> AE1 40th Anniversary (Sennheiser HD600)

Vendég

Magico hangsugárzók

Mitől jók ennyire / miben másak ezek a hangszórók mint a piacon legjobb hangszórók (Scanspeak/Accuton stb.) ?

Felejtsük már el végre, hogy XY hangszóró, chip, kondenzátor, ellenállás... van benne és az attól majd hű de jó KÉSZÜLÉK.
A beépített alkatrészből a készülék minőségére NINCS GARANCIA.
Ha ez annyira k..va egyszerű lenne, akkor BÁRKI képes lenne magas minőségű berendezés előállítására. De ez szerencsére nincs így. Azok a cuccok, amiket mindenféle tudás, évtizedes tapasztalat, technológia, fejlesztési háttér nélkül a "legjobb" alkatrészekből építenek lelkes hozzánemértők, csupán egy nagy kupac alkatrész. Kidobott pénz, energia, idő az ablakon. Szép dolog a lelkesedés, de megfelelő háttér nélkül semmit sem ér. Az építgetéssel töltött idő alatt inkább zenét kellene hallgatni. Sokkal több értelme lenne.
Kit érdekel az Scanspeek/Accuton és társai. Olyan csapnivaló hangfalakat hallottam már velük, amiket a küszöbömön se engednék be.
Hogy mitől jó a Magico?
Sosem fogod senkitől se megtudni. De nem is érdekes.
Meg kell venni és hallgatni kell.

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 831

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Se kilónyi alaminium, se vascsavar… itt a legrosszabb: HULLADÉKFA!!

>

Én erről beszéltem ami a képen látható.Majd azért megnéznék bármilyen hangfalat aminek nem kell meghúzni a csavarjait néhány év után.
Egy kezdő hangfalépítő is avval kezdi amikor elballag az asztaloshoz,hogy csavart,szeget nem szeretne látni a doboz összerakásánál.

Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Én erre nem tudok választ adni. Tény az, hogy a Magico-nál igencsak tudnak valamit és a hangfalaik nagyon jól szólnak. Én mondjuk a monitorsugárzójukat még nem hallottam, így arról nem tudok véleményt alkotni.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Számomra eddig csak nagyon pozitív élményem volt velük akármivel is meghajtva.
Legyen az Spectral, Solution, Devialet... bármi. Mindegyik elektronika messze jobb hangot produkált a Magico-val, mint bármilyen másik hangfallal.

Teljesen egyetértek. Tudod a Q5-ben majd húzogatom utána a csavarokat. Mekkora kreténség ez...

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Magico hangsugárzók

felmész a YouTube-ra azt ott meghallgatod!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1731

Magico hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Vendég

Magico hangsugárzók

Sajnos látom,hogy mitől ennyire drágák ezek a dobozok,de ezekben legalább van anyag.

Rengeteg drága hangfal van. Olyan is, amiben legalább ennyi anyag van (sőt nagyon sokban még több is, talán jobb is).
Csak a hangjuk. Az nem ilyen.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Magico hangsugárzók

Se kilónyi alaminium, se vascsavar… itt a legrosszabb: HULLADÉKFA!!

>

nekem ez nagyon tetszik.
Amint írtam,ha tudok szerezni egy belevaló mélyet,akkor megpróbálom megépíttetni ezt a dobozt.A magasak már megvannak.
Sajnos látom,hogy mitől ennyire drágák ezek a dobozok,de ezekben legalább van anyag.
Csak a hangszórók ára 6-700000 Ft.A váltó sem gyerekjáték,nem beszélve a dobozról.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”