Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
Foobar2000
Sajnos a hiba még mindig fennál.
Bocs, hogy ide írok (nem csak a foobar recseg, hanem minden USB-n kiadott hang), de úgy látom itt vannak a szakik.
Tehát:
Tud-e valaki [ASUS K50AB; win7 32bit - home premium] alá olyan drivert, amivel ez a hiba eliminálható?
VIA chip van a laposban, amúgy.
Eddig sok driverrel próbálkoztam eredménytelenül.
Sok helyen olvastam (beleértve a külföldi fórumokat is) hogy az ASUS-oknál win7 alatt ilyen probléma fennáll.
Esetleg driverre valami tipp?
ha driver akkor ezt tudom ajánlani klikk
s akkor úgy kéne hogy az eszközkezelőből a kicsomagolt driver mappára irányítod rá a keresést, hátha ez a gondja
amúgy XP alatt is recsegett? ha nem akkor azt a drivert is be lehetne neki adagolni
meg inkább a VIA az ami hát, hogy is mondjam ...
Foobar2000
Amúgy azt gondolom, hogy ez nem csak és kizárólag foobar para, mivel más szoftverrel is csinálja, ahogy azt korábban írtam.
Talán a windózban lehet valami
Sajnos a hiba még mindig fennál.
Bocs, hogy ide írok (nem csak a foobar recseg, hanem minden USB-n kiadott hang), de úgy látom itt vannak a szakik.
Tehát:
Tud-e valaki [ASUS K50AB; win7 32bit - home premium] alá olyan drivert, amivel ez a hiba eliminálható?
VIA chip van a laposban, amúgy.
Eddig sok driverrel próbálkoztam eredménytelenül.
Sok helyen olvastam (beleértve a külföldi fórumokat is) hogy az ASUS-oknál win7 alatt ilyen probléma fennáll.
Esetleg driverre valami tipp?
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Foobar2000
esetleg érdemes lehet kipróbálni a RAM-Disk funkciót
Foobar2000
ha jól tudom akkor a hálózati kütyünél csomagok érkeznek, szal csak egymás után kell pakolgatnia ... szerintem ha folyamatos a jelátvitel (ha nincs lag) akkor nincs különbség, net beállítások között
persze vezeték és vezeték nélküli kapcsolat között van
Vezetékes kapcsolat, a buffer beállításokra itt és máshol eltérő véleményeket olvastam. Mivel sok beállítási lehetőség van azon kívűl is, ha esetleg valakinek van kipróbált megoldása, megköszönném.
Foobar2000
Szeretném megkérdezni, hogy ha Foobarral hálózaton keresztül Nasról játszok le, akkor milyen beállítások javasoltak amivel javítani lehet a hangminőséget? Itt van jelentősége a routernek, beállításainak, lan kábeleknek?
ha jól tudom akkor a hálózati kütyünél csomagok érkeznek, szal csak egymás után kell pakolgatnia ... szerintem ha folyamatos a jelátvitel (ha nincs lag) akkor nincs különbség, net beállítások között
persze vezeték és vezeték nélküli kapcsolat között van
Foobar2000
Szeretném megkérdezni, hogy ha Foobarral hálózaton keresztül Nasról játszok le, akkor milyen beállítások javasoltak amivel javítani lehet a hangminőséget? Itt van jelentősége a routernek, beállításainak, lan kábeleknek?
Foobar2000
Nekem is volt ilyen problémám a Foo-val, és az Media Player Classic is csinálta.
Mind a két program pattogott-sercegett...
Törlés, telepítés, újra beállítás megoldotta a problémát.
De hát ezért szeretjük a vindózt!
Ez az igazi férfiak oprendszere, igazi kaland és kihívás minden nap
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Foobar2000
Olyat is hallottam, hogy a túl hosszú buffer volt a gond.
(A 100 MB néha azért kevés lehet.)
Foobar2000
Köszönöm mindenkinek, hesszölöm a linkeket!
KMT:
buffer length: 1000ms
full file buffering up to: 100MB
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Foobar2000
Szóval ilyenek vannak:
Próbálj meg rájönni, hogy melyik program az, a piros simán lehet az oka. Első körben kezd kilőni a vírusírtót, tűzfalat, vagy más nethasználó progit.
Meg régebben találtam egy olyan programot, ami ki is jelezte, hogy mi okozza a késleltetést, csak már nem tudom a nevét.
A buffer hogy áll a foobarban?
Foobar2000
s ha uninstalálod a foobart? (s törlöd az összes mappáját) - megtörtént többször is
s újraindítás után telepíted a legfrissebbet? - az 1.1.10 van fent
Amúgy azt gondolom, hogy ez nem csak és kizárólag foobar para, mivel más szoftverrel is csinálja, ahogy azt korábban írtam.
Talán a windózban lehet valami
-
Vendég
Foobar2000
Mi az a 1st?
Ugyanezt a winfost nyűtted?
1st torrent.
Igen, ugyanilyet.
Foobar2000
Enyém volt a lapos, és a foobar alap verzióval nálam is pattogott, de egyszer letöltöttem egy turbo foobar verziot és simán ment vele azóta. A 1st-ön ajánlották de sajnos nincs már meg az a verzióm.
Igy 100 hogy szoftveres a gond.
Mi az a 1st?
Ugyanezt a winfost nyűtted?
Foobar2000
Igen azt az 1 file-t. Safe módban indítottam, mert normál módban el sem indult volna az ASIO pluginnel, majd belülről töröltem a foo_out_asio.dll-t.
s ha uninstalálod a foobart? (s törlöd az összes mappáját)
s újraindítás után telepíted a legfrissebbet?
-
Vendég
Foobar2000
Enyém volt a lapos, és a foobar alap verzióval nálam is pattogott, de egyszer letöltöttem egy turbo foobar verziot és simán ment vele azóta. A 1st-ön ajánlották de sajnos nincs már meg az a verzióm.
Igy 100 hogy szoftveres a gond.
Foobar2000
de belülről törölted az asio fájlokat?
hmmm
Igen azt az 1 file-t. Safe módban indítottam, mert normál módban el sem indult volna az ASIO pluginnel, majd belülről töröltem a foo_out_asio.dll-t.
Foobar2000
Nem, a recsegés, percegés, sercegés mindig jelen van.
Felraktam az ASIO-t belső installal, ugyanazt a hibát írta ki.
de belülről törölted az asio fájlokat?
foo_out_asio.dll
ASIOhost64.exe
ASIOhost32.exe
hmmm
Foobar2000
s az a zavar csak akkor jelentkezik amikor így megnő?
Nem, a recsegés, percegés, sercegés mindig jelen van.
Felraktam az ASIO-t belső installal, ugyanazt a hibát írta ki.
Foobar2000
Látod KMT így mennyivel könnyebb!
Szóval ilyenek vannak:
s az a zavar csak akkor jelentkezik amikor így megnő?
Foobar2000
Ne őrjíts meg.
Látod KMT így mennyivel könnyebb!
Szóval ilyenek vannak:
Foobar2000
Ne őrjíts meg.
azzal a cicusos képpel nagyon jó ...
Foobar2000
KMT valami tipp hogy mi lehet?