Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Miért politika..Nagyon jó képek! Elkérhetném az eredeti kép másolatát?
Képek Magyarországról
Politika....de azért az épület még szép...
Képek Magyarországról
Jó vagy rossz értelemben?
Abszolút jó. Nem merném kirakni a falra pl.
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Képek Magyarországról
Vidám
Szerintem meg inkább horror !
Képek Magyarországról
Ez a második nagyon durva.
Vidám
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Képek Magyarországról
Jó vagy rossz értelemben?
Képek Magyarországról
Egy kis FF...
Képek Magyarországról
Egy kis FF...
Képek Magyarországról
Sziasztok! Ezer éve raktam fel ide képet, gondoltam párral zargatom már a népet
Képek Magyarországról
3/3.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Képek Magyarországról
3/2.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Képek Magyarországról
Ennyi látszott a ma esti teljes holdfogyatkozásból a felhős ég miatt...
3/1.
Képek Magyarországról
Nálunk azt mondják a szakértők ilyen alacsony már rég volt a Tisza mint most. De az is biztos, hogy régen egy évben kétszer volt csak áradás. Volt a tavaszi és a zöldár. Mostanában pedig háromszor, négyszer is van áradás. Például tavalyelőtt hónapokig magas volt a vízállás .Azért elég extrém vízállások vannak a zagyván is. Egyszer csurig, másszor meg. A zagyván látható az extrémitás. A 2001 es vízállásnál a beton véd tetejéig ért a víz. Itt a képen a kisebb vízállás is áradás a zagyeszon.Ez a kép valamikor nyár végén készült. Most szinte át lehet ugrani helyből a torkolatnál rajta. Ellehet képzelni milyen kicsi, kb 3 méter széles most.
Képek Magyarországról
Lassan kiszárad a Sugó...
Szeretett szülővárosom.
Nagyon jó kép GRATULÁLOK!
Képek Magyarországról
Lassan kiszárad a Sugó...
Képek Magyarországról
Ingó köveknél.
Képek Magyarországról
Szépek a képeid.Üdvüzletem:Péter bácsi.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- péterbacsi
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 5
Képek Magyarországról
Margit sziget
Szépek a képeid.Üdvüzletem:Péter bácsi.