Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Adott egy új Pana TX-P50G30E. Muszáj ennek a klasszkus 50 hz-es képremegést produkálnia? Kicsit csalódnék
Én tegnap elmentem a MM-be és ott a legzsebb képe ennek a G30-as Panának volt. Nem láttam rajta villódzást, csak nagyon szép természetes színeket. Viszont HD adás után az SD katasztrófa volt. Más tévéknek is ilyen gyenge az SD képe? Mondjuk nehéz jót csinálni SD-ből...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Plazma
Adott egy új Pana TX-P50G30E. Muszáj ennek a klasszkus 50 hz-es képremegést produkálnia? Kicsit csalódnék
Bosszantó dolog, de azt vettem észre, hogy a neopdp panel sajátossága, épp ezért nem neo-t vettem, villodzás csak annyi van, mint a többi plazma esetében, mert azokon is láttam némi villodzást.
Plazma
Igen, én is nagy felületű világos képeken látom ezt a villódzást. Járt ez már jóval több mint 10 órát
Ez azért fura, mert a korábbi 42 collos samum nem csinálta, pedig az 4 éves volt. Itt (http://prohardver.hu/teszt/panasonic_fu ... _utan.html) olvastam, hogy már a G20-nál 100 hertzes a képalkotás, pont a villódzás kiküszöbölése érdekében. (csak halkan jegyzem meg, hogy a 15 éves 72 centis szoni crt-m 100 hertzes és azon nyoma sincs a villódzásnak, igaz más kategória, a mai képalkotás már túlnőtt rajta. (bár majdnem fél milla volt '96-ban)
Szóval kissé tanácstalan vagyok és zabos.
én spec már nem látok ilyet, de igaz hogy 600hz nál nem kéne. a képbeállításoknál kikapcsoltad az ilyen vackokat mint: inteligent frame correction, filmritmus felismerés, öko üzemmeód, p-nr és úgyis?
ha nem bírsz megbarátkozni vele akkor majd úgy is megkeresel mert én megbarátkoznék vele, bár eddig az enyémre nem igen jelentkeztek, így nehéz kifizetni egy újat:(
- atis
- V.I.P.
- Értékelés: 307
Plazma
én a g30 nál az elején a fehérnél láttam ilyet, de egy 10 óra járás után ez és minden más hiba is amit láttam megszűnt. ha nem jön be neked akkor megbeszélhetünk egy árat rá, mert engem érdekel
Igen, én is nagy felületű világos képeken látom ezt a villódzást. Járt ez már jóval több mint 10 órát
Ez azért fura, mert a korábbi 42 collos samum nem csinálta, pedig az 4 éves volt. Itt (http://prohardver.hu/teszt/panasonic_fu ... _utan.html) olvastam, hogy már a G20-nál 100 hertzes a képalkotás, pont a villódzás kiküszöbölése érdekében. (csak halkan jegyzem meg, hogy a 15 éves 72 centis szoni crt-m 100 hertzes és azon nyoma sincs a villódzásnak, igaz más kategória, a mai képalkotás már túlnőtt rajta. (bár majdnem fél milla volt '96-ban)
Szóval kissé tanácstalan vagyok és zabos.
Plazma
én a g30 nál az elején a fehérnél láttam ilyet, de egy 10 óra járás után ez és minden más hiba is amit láttam megszűnt. ha nem jön be neked akkor megbeszélhetünk egy árat rá, mert engem érdekel
Plazma
Panából az UT30 mennyivel jobb mint az ST30 ? Mert a pana web szerint az ST30-ban van: High Contrast Filter (AR Filter) és Infinite Black Pro (5.000.000:1 tényleges) kontraszt.
miért lenne jobb? mert az ST jóval drágább?
Plazma
Panából az UT30 mennyivel jobb mint az ST30 ? Mert a pana web szerint az ST30-ban van: High Contrast Filter (AR Filter) és Infinite Black Pro (5.000.000:1 tényleges) kontraszt.
LG 50PZ750, Marantz SR4300, Lg BX580 3D_BD, Yamaha SACD, Koda AV737 alu 6.1, Magnat Mon.Sub 300.
Plazma
Panából miért nem az 50G30at nézed akkor már vagy az UT30 at?
Én biztos, hogy soha az életben többet samsung tv közelébe nem megyek ha 10szer jobbak a színei mint a PS51D550 nek akkor is 100szor szarabb lesz mint egy 2008as pana.
Plazma
Sziasztok!
Mi a véleményetek e két készülékről (ez a kettő között vacillálok):
Samsung PS50C7000 (ez ugye jobb színvilágban és fekete színben mint a PS51D550): 230e
Panasonic TX-P46ST30: 260e
A Samu 2010-es széria, Wifi, Net, 0db szemüveg.
Pana: 2011-es széria, Wifi, Net, 0db szemüveg.
köszi.
LG 50PZ750, Marantz SR4300, Lg BX580 3D_BD, Yamaha SACD, Koda AV737 alu 6.1, Magnat Mon.Sub 300.
Plazma
Én azt hiszem egyszer már veled rágtuk át ezt a témát is hogy SD adásra is jobb a Full HD, igen SD adára is jobb a Full HD,már 3éve se vettem meg HDredy LCD-t pedig felébe került volna, most meg már hogy a telók is FulHD fotókat készítenek(olyan is) de fényképezők és kamerák is a látvány elég mellbe vágón gyönyörű.
Szia!
! Továbbra se zárkózok el a HD Ready felbontástól, éppenséggel SD adásra még lehet hogy jobb is, mint a Full HD.
Amivel gond volt, az az általános képminőség, ez pedig nem függ össze a felbontással, senem azzal hogy "elavult" volna.
De egyelőre maradok a CRT-nél, végül is nincs semmi bajom vele.
Plazma
valahol meg kell húzni a határt.
nálam ez 150e ft.
igan, sajnos ma még meg lett volna ennyiből, mert ugye az xbox bolti ára kb 60, 50körül csak elmegy, én már árulom:)
Plazma
viszont ha már rámegy a 25 akkor lehet érdemes spórolni picit és rárakni az 50et és G30at venni nem?
valahol meg kell húzni a határt.
nálam ez 150e ft.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Plazma
A UX már 24p-vel is rendelkezik a U-hoz képest
erre nem találtam hitvatalos infót.
a pana shopban érdeklődtem telón, ott azt mondták nem tudja. bár ez sem jelent semmit!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Plazma
"Szóval nem tudom mi a kavarás a UX és U típus között, de az S30-as jobb egyértelműen és szerintem megéri a plusz 25eFt-ot."
A UX már 24p-vel is rendelkezik a U-hoz képest, ugyanúgy 900soros a mozgóképfelbontása és G14-es panel van benne. Bár szerintem a U-ba is G14-es.
Laikusként én csak ennyi különbséget véltem felfedezni a U és a UX széria között, de biztos van több is.
viszont ha már rámegy a 25 akkor lehet érdemes spórolni picit és rárakni az 50et és G30at venni nem?
sajna ma jár le az akció euronicsban hoyg 200ezerért g30+xbox 360slim 4gb
Plazma
gond nélkül jött hason az új tv a csomagolásban és a régit gond nélkül elvitte hason a vevő pléden
és holnap után ha minden jól megy gond nélkü viszik vissza az újat a boltba és hoznak egy Panát helyette
Plazma
"Szóval nem tudom mi a kavarás a UX és U típus között, de az S30-as jobb egyértelműen és szerintem megéri a plusz 25eFt-ot."
A UX már 24p-vel is rendelkezik a U-hoz képest, ugyanúgy 900soros a mozgóképfelbontása és G14-es panel van benne. Bár szerintem a U-ba is G14-es.
Laikusként én csak ennyi különbséget véltem felfedezni a U és a UX széria között, de biztos van több is.
Plazma
amit kinéztem az a TX-P42UX30E (120e ft)
Én is ilyet néztem ki magamnak, ha minden jól megy hétvégén már magamévá is teszek egyet.
Plazma
Pár különbséget találtam:
S30E:
- mozgógépfelbontás: 1024 sor
- 24p lejátszás van!
- Tud DLNA-t és USB is van rajta
- DivX, MKV-t is tud.
U30E:
- mozgóképfelbontás: 900 for
- nem tud 24p-t
- nem tud DLNA-t és nincs rajta USB
- nem tud DivX-et, MKV-t.
Egyébként mindkettő G13 vagy G14 paneles. Akinek van külön médialejátszója, annak a médialejátszási hiányosságok nem érdekesek, de azért mégis az S30 mellett szól az is. Az 1024 sor és a 24p pedig mindenképp.
Szóval nem tudom mi a kavarás a UX és U típus között, de az S30-as jobb egyértelműen és szerintem megéri a plusz 25eFt-ot.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Plazma
amit kinéztem az a TX-P42UX30E (120e ft), de lehet érdemesebb lenne a TX-P42S30E venni?
kb 25e-el drágább, de mi az a többlet, amit ez a tipus ad?
Plazma
Te írtad, h PS30!
idézem: "vagy a Panasonic TX-P42C3E (továbbra is HD ready), vagy az TX-PS30 (FullHD) jöhet szóba."
LOL, tényleg én írtam el! Bocs!
A méret számozás kimaradt belőle.
Erre gondoltam: TX-P42S30 !
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Plazma
Nem tudom mi az a PS30. Nem elnéztél valamit?
Te írtad, h PS30!
idézem: "vagy a Panasonic TX-P42C3E (továbbra is HD ready), vagy az TX-PS30 (FullHD) jöhet szóba."
Plazma
nem lehet, hogy S30 az a PS30?
Nem tudom mi az a PS30. Nem elnéztél valamit? S30-tól tudok csak.
Amennyire én tudom, a TX-P42UX30E és a TX-P42U30E között nincs különbség, valami olyasmi rémlik hogy az X-esben jobb a hang, de biztosan nem állítom.
Erre a kérdésre a prohardveren egyből pontosan válaszolnak, ha ott be vagy regisztrálva, ott kérdezd meg.
http://prohardver.hu/tema/plazma_tv/hsz_1-50.html
Plazma
TX-P42UX30E és a TX-P42U30E között mi a különbség vagy melyik az újabb? csak a szín lenne a difi?
és ezek hol vannak a PS30-hoz?
nem lehet, hogy S30 az a PS30?
Plazma
vagy az TX-PS30 (FullHD) jöhet szóba.
TX-P42UX30E és a TX-P42U30E között mi a különbség vagy melyik az újabb? csak a szín lenne a difi?
és ezek hol vannak a PS30-hoz?